Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pioge7

pioge7

#6746245 Napisano: 21.11.2020 08:48:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
czy dostajecie powiadomienie z amooco Lubella że dane dotarły na pocztę onet?
na wp i gmailu przyszło a na onecie nie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6746244 Napisano: 21.11.2020 08:24:42 w SZUKAM....
superloser napisał(a):

pioge7 napisał(a):

visserarthur napisał(a):

atka79 napisał(a):

adasko-1981 napisał(a):

Witam mam pytanko w jaki sposób odebrać 20 piw wygranych w delikatesach centrum. 
Nikt nic nie wie proszę o pomoc

Oprócz wiadomości na mailu musi przyjść jeszcze sms o takiej treści:
Gratulacje! Wygrywasz 20 puszek piwa TYSKIE GRONIE 0,5 l w konkursie "Warto znow przejsc na TY"! Odbierz je z Twoja Delikarta ....... do dn. 31.12.2020 w jednym ze sklepow Delikatesy Centrum, ktorych lista znajduje sie na delikarta.pl/sklepy.Wez z polki puszki piwa Tyskie Gronie 0,5 l (bez 4-pakow), okaz przy kasie Delikarte, a rabat naliczy sie automatycznie.Rabat mozesz wykorzystac podczas jednej lub kilku transakcji.

U mnie długo nie było żadnego smsa, że mogę odebrać (o którym ktoś już pisał na forum) więc napisałem zwrotnie, na maila z którego przyszło info o wygranej, czy karta jest już zasilona? Odpisali, że tak, więc poszedłem odebrać. Jak odebrać? Weź do kasy 20 puszek piwa, niech je nabiją, poźniej niech zeskanują Delikartę i powinien być do zapłaty grosz.

a wchodzą piwa w czteropaku czy jednak się nie udaje? U mnie wszystkie piwa w 4 paku są i trzeba rozrywać, bo panie jak biorę 4ropak to tak chcą nabić całość, bo taniej, bo promocja, a potem zdziwione, że jednak na karcie mam większą promocję emotka   i muszę tłumaczyć, że biorę np. 12 ale niech mi nabije po 1 sztuce a nie po 4...

Podpieli tylko jeden kod kreskowy emotka

dzięki, myślałem że jednak 4ropaki też wchodzą jednak, a tu nie... Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6746241 Napisano: 21.11.2020 07:56:55 w SZUKAM....
visserarthur napisał(a):

atka79 napisał(a):

adasko-1981 napisał(a):

Witam mam pytanko w jaki sposób odebrać 20 piw wygranych w delikatesach centrum. 
Nikt nic nie wie proszę o pomoc

Oprócz wiadomości na mailu musi przyjść jeszcze sms o takiej treści:
Gratulacje! Wygrywasz 20 puszek piwa TYSKIE GRONIE 0,5 l w konkursie "Warto znow przejsc na TY"! Odbierz je z Twoja Delikarta ....... do dn. 31.12.2020 w jednym ze sklepow Delikatesy Centrum, ktorych lista znajduje sie na delikarta.pl/sklepy.Wez z polki puszki piwa Tyskie Gronie 0,5 l (bez 4-pakow), okaz przy kasie Delikarte, a rabat naliczy sie automatycznie.Rabat mozesz wykorzystac podczas jednej lub kilku transakcji.

U mnie długo nie było żadnego smsa, że mogę odebrać (o którym ktoś już pisał na forum) więc napisałem zwrotnie, na maila z którego przyszło info o wygranej, czy karta jest już zasilona? Odpisali, że tak, więc poszedłem odebrać. Jak odebrać? Weź do kasy 20 puszek piwa, niech je nabiją, poźniej niech zeskanują Delikartę i powinien być do zapłaty grosz.

a wchodzą piwa w czteropaku czy jednak się nie udaje? U mnie wszystkie piwa w 4 paku są i trzeba rozrywać, bo panie jak biorę 4ropak to tak chcą nabić całość, bo taniej, bo promocja, a potem zdziwione, że jednak na karcie mam większą promocję emotka   i muszę tłumaczyć, że biorę np. 12 ale niech mi nabije po 1 sztuce a nie po 4... Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6746137 Napisano: 20.11.2020 16:52:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bajm napisał(a):

Tak się zastanawiam...
Czy wszyscy wygrywający czapki w mBanku są z rocznika 2002.?

Ale to nie jest konkurs tylko dla rocznika 2002.
Tm chyba nawet możesz mieć i 13 lat i wygrać, byleby dołączyć zgodę opiekuna lub rodzica emotka   Wyświetl w wątku >>
1 atyde25 0

pioge7

#6745426 Napisano: 18.11.2020 20:36:41 w SZUKAM....
Miła26 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Miła26 napisał(a):

Ktoś wie może do kiedy jest termin na wysłanie paragonu i oświadczenia z konkursu ze słoikami Milka? 

Do jutra 
3 dni od poniedziałku
jest napisane w emailu emotka  

Dzięki, nie wiedziałam od kiedy liczą 3 dni robocze

Ja zawsze liczę, że jak dostanę emaila w poniedziałek, to poniedziałku nie liczę, zwłaszcza że to było koło 16. 
takze wtorek, środa i czwartek.  Wyświetl w wątku >>
1 Mila26 0

pioge7

#6745421 Napisano: 18.11.2020 20:15:04 w SZUKAM....
Miła26 napisał(a):

Ktoś wie może do kiedy jest termin na wysłanie paragonu i oświadczenia z konkursu ze słoikami Milka? 

Do jutra 
3 dni od poniedziałku
jest napisane w emailu emotka   Wyświetl w wątku >>
1 Mila26 0

pioge7

#6745134 Napisano: 18.11.2020 05:28:17 w SZUKAM....
Cy jest jeszcze ktoś (z ostatnich dni loterii ferrero) kto nie został jeszcze umieszczony na liście zwycięzców? Wygrałem w ostatnim dniu i nie wiem czy juz się denerwować czy czekać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6745093 Napisano: 17.11.2020 21:08:44 w Wkurza mnie...
kurczak5 napisał(a):

Tydzień temu robiłam zakupy w Biedronce - kupiłam banany, dostałam bon do wykorzystania w tej kwocie na kolejne zakupy. Dziś zrobiłam zakupy, dałam kasjerce bon, jeszcze nawet mi potwierdziła, że wszedł. Nie widziałam jak go wbijała, bo pakowałam zakupy. Dziwne wydało mi się to, że go nie zmięła, tylko wrzuciła na półkę pod kasą. Sprawdzam paragon i... nic nie jest zminusowane! Jestem totalnie wk*rwiona, wychodzi na to, ze kasjerka... ukradła mi bon na uwaga, 3 zł... Mam ochotę napisać na nią jakąś skargę, ma ktoś pomysł gdzie?

napisz do biedronki na fb... oni pokierują cię co dalej...
zachowaj paragon, data, godzina i numer kasy będzie potrzebny... Wyświetl w wątku >>
1 pikawka 0

pioge7

#6744657 Napisano: 16.11.2020 17:14:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Odebrał ktoś już bon z aplikacji mint cloud? Jak to wygląda? Robi się to w sklepie czy w domu? Mam już odpowiednią ilość punktów i nie wiem co robić dalej... Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6743929 Napisano: 13.11.2020 14:28:19 w Czy informują/ informowali?
pikawka napisał(a):

nieprzytomna napisał(a):

domika napisał(a):

magie1982 napisał(a):

pikawka napisał(a):

Amooco dzwoni cały czas?  emotka  

Podbijam

Chyba po ptokach emotka

Też jestem ciekawa, coś mało ludzi się pochwaliło na forum.  

Nie chce mi się wierzyć, że na 3 zaje...te zdjęcia nic bym nie trafiła  emotka

Mam to samo.... zdjęcie bez polotu, na które bym se nawet dychy nie dał nagrodzili a na takie zaczepiste, na które poświęciłem ponad 2 godziny siedzi w telefonie i nic.... nikt nie dzwoni, nie pisze,.... przykro emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6743396 Napisano: 11.11.2020 20:08:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ilona162 napisał(a):

Czy na każdym mleku łaciate o tej samej pojemności są te same kody promocyjne? Zastanawiam się czy faktycznie trzeba trzymać kartony po mleku do zakończenia promocji emotka

są różne Wyświetl w wątku >>
1 mia 0

pioge7

#6743315 Napisano: 11.11.2020 12:54:54 w Paragony na trwające konkursy
Paragon Polomarkety beneclo? Ktoś może mieć? Jaka cena?  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6743296 Napisano: 11.11.2020 11:19:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
darog napisał(a):

Ferrero jakoś mało laureatów po 500 zl miało byc 500 osób..
A po 5 tys poszło?

Tam chyba jeszcze nie zweryfikowani wszyscy, bo ja w ostatnim dniu wygrałem a mnie nie ma. Oni tam też mają info, że na liście pojwiają się zweryfikowani laureaci... więc mam nadzieję, czekamy emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6743165 Napisano: 10.11.2020 17:11:29 w Smolar
edzia21 napisał(a):

pikawka napisał(a):

edzia21 napisał(a):

awe napisał(a):

jupiter4 napisał(a):

patyk napisał(a):

pikawka napisał(a):

magdalena_g napisał(a):

Czy ktoś jeszcze czeka na pozytywną weryfikację paragonu z ITM "Urodzinowy konkurs Muszkieterów"?

Tak ja 

Ja też, już zaniepokojona jestem. Tam chyba wysyłka nagród miała być do 19. 11 a tu jeszcze weryfikacji nie ma. 

Ja też nie mam...

u mnie też brak

Dopiero dzisiaj rozsyłali, więc już powinny być na Waszych mailach emotka  

U mnie póki co cisza, czekam cierpliwie  emotka

zapewne niebawem będzie emotka  

ze 2 godziny temu dostałem emaila z pozytywną weryfikacją emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6743061 Napisano: 10.11.2020 12:26:12 w SZUKAM....
edzia21 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

agaluna napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Szukam info: co dzisiaj wozi GLS?

Na 95% nagrody z "Wyprawy z kubkiem kawy" emotka  

wczoraj dostałem karty z tego konkursu i przywiózł dpd

Karty były wczoraj DPD, a dzisiaj pewnie idą zestawy GLS emotka  

no to chyba że emotka
myślałem że wszystko 1 kurierem wysyłają emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6743058 Napisano: 10.11.2020 12:22:58 w SZUKAM....
agaluna napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Szukam info: co dzisiaj wozi GLS?

Na 95% nagrody z "Wyprawy z kubkiem kawy" emotka  

wczoraj dostałem karty z tego konkursu i przywiózł dpd Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6742829 Napisano: 09.11.2020 13:33:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cherry_coke napisał(a):

Już na pewno temat był poruszany, ale oczywiście nie mogę znaleźć. Czy przy zamawianiu unikalnie napakowanej paczki z develey da się ominąć koszty wysyłki?

Tak, napisz do nich na ich emaila, że prosisz o doładowanie dukatami konta na wysyłkę, np. Do paczkomatu. 
napisz z emaila z którego wysłałaś i dodaj jeszcze kod który dostałaś na emaila. U mnie prosili o niego żeby sprawdzić, czy na pewno wygrałem emotka  i doładowali
wystarczy odpisać im na emaila, z którego dostałaś info o nagrodzie  Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6742736 Napisano: 09.11.2020 10:23:12 w SZUKAM....
kumulacja napisał(a):

Szukam sprawdzonego sposobu na trwałe wyleczenie się z wysyłania tekstu konkursowego ostatniego dnia.
Może piołun na język? Może biczowanie pokrzywami? Na pewno dostanę od Was rewelacyjny sposób na to.

nie wiem czy to sposób ale na mnie działa. Też wysyłałam ostatniego dnia zgłoszenia i jak robię sobie zapiski i konkurs jest np. Do 10 to pisze sobie że do 6... I wiem, że muszę się wyrobić do 6. Później nie patrze na daty w regulaminie. Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

pioge7

#6742525 Napisano: 08.11.2020 09:27:20 w Oddam za darmo
0 0

pioge7

#6742305 Napisano: 07.11.2020 05:29:23 w WC - rozmowy o wszystkim
zielonaszpilka napisał(a):

pioge7 napisał(a):

agusiac87 napisał(a):

witam
Czy ktoś z Was przechodził kwarantannę bez instalowania aplikacji? Pytam bo w rodzinie jest taki przypadek ze nie ma możliwości instalacji tej apki z powodu telefonu starej daty....

koleżanka z pracy była na kwarantannie i wszyscy z jej domu, a w tym jej TATA, który ma taki telefon właśnie starej daty.
Dostał SMS z informacją, że ma zainstalować aplikację, nie zainstalował, dostał drugiego i też nie reagował.
Na drugi dzień zadzwoniła do niego Pani (tylko nie wiem skąd) i mówi, że nie mają od jego numeru zainstalowanej aplikacji, wtedy on jej powiedział, że on na telefonie ma tylko cyferki i zieloną i czerwoną słuchawkę i że to bardzo stary model telefonu. Pani odpowiedziała coś w stylu: "aha, dziękuję za informację, zapisuję to w komputerze". Kwarantanna się im skończyła, nikt już się nie kontaktował w sprawie tej aplikacji. Nie miał żadnych nieprzyjemności związanych z nie instalowaniem tej aplikacji.

i dodam jeszcze informację: kwarantannę przechodzili w sierpniu, więc nie wiem czy to na tej samej zasadzie teraz, ale chyba nie mogą zmusić kogoś do kupienia nowego telefonu, żeby apkę zainstalować. A poza tym to instalacja jest chyba ZALECANA a nie WYMAGANA.

Jest wymagana i jest na to jakiś przepis. Jak nie ma możliwości instalacji że względu na brak sprzętu to należy to zgłosić. Zaraz poszukam gdzie.

Edit. https://sip.lex.p...ialaniem-i-18966440. I art. 7e który czy dotyczy aplikacji Kwarantanna domowa

no to fakt, niby obowiązkowa. Ale jesli nie masz jak zainstalować, to zgłaszasz i nie musisz instalować emotka   Wyświetl w wątku >>
1 agusiac87 0