Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pioge7

pioge7

#6740060 Napisano: 29.10.2020 09:17:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monkakk napisał(a):

pioge7 napisał(a):

czy na kopercie z danymi do SŁYNNE MR LEWIATAN oprócz adresu trzeba wpisać jakiś dopisek?
W regulaminie nie ma info, a zdawało mi się, że Pani coś mówiła i teraz nie wiem emotka

Nie jestem pewna, ale chyba właśnie mówiła o dopisku na kopercie emotka

właśnie też mi się wydaje... myślisz, że tytuł wystarczy? Bo sobie przypomnieć nie mogę co to było. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6740056 Napisano: 29.10.2020 09:09:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
czy na kopercie z danymi do SŁYNNE MR LEWIATAN oprócz adresu trzeba wpisać jakiś dopisek?
W regulaminie nie ma info, a zdawało mi się, że Pani coś mówiła i teraz nie wiem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6740035 Napisano: 29.10.2020 07:15:53 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
Bony z intrmarche z nestle wakacje trwają cały rok jeszcze nie wysyłali? Coś długo każą czekać emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6739847 Napisano: 28.10.2020 13:40:36 w Paragony na trwające konkursy
Kupię paragon z Polomarkety schweebs czy jak się to pisze emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6739332 Napisano: 26.10.2020 22:03:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
darog napisał(a):

pioge7 napisał(a):

darog napisał(a):

pioge7 napisał(a):

jokan napisał(a):

aniolka2310 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

jokan napisał(a):

na jakie jeszcze maile przychodzi potwierdzenie z Wawel czekolady? Wiem, że na interię i onet, a na jakie jeszcze?

męczę teraz jakąś odpowiedź na skrzynkę z gmaila, to zaraz* dam znać czy doszło emotka

*jak coś uklepię emotka

jokan zgłoszenie poszło, email na gmaila przyszedł emotka

Waszym zdaniem to oznacza, że jeśli wysłałam zgłoszenie i zwrotka na Gmaila nie przyszła to oni tego zgłoszenia nie dostali? 
Uwielbiam takie konkursy  emotka Później będę się zastanawiać czy po prostu nie wygrałam czy też na mojego maila nie dochodzą od nich wiadomości  emotka

niestety nie wiem jak to wyglada od ich strony....bylo podziekowanie na strony i dodatkowo potwierdzenie na maila....jesli tylko ktos mial na stronie, to wg mnie tez powinno byc ok

nie wiem jak to jest...
jak wygrałem u nich w batonach 100 zl to na wp nic nie przyszło. pisałem do nich emaila i nic, bez odpowiedzi, napisałem z gmaila, o co chodzi i zaraz odpisali, że nie mają ode mnie zgłoszenia z zapytaniem, ale zgłoszenie wygrywające mają, lecz nie mają pojęcia czemu nie dostałem od nich wiadomości o wygranej...

? to skąd wiesz o wygranej/ skoro powiadomienie nie przyszło?

Na stronie wyświetliły się gratulacje i informacja, co trzeba zrobić, że przyjdzie na emaila. 
pozniej jak wygrałem na inną skrzynkę wiadomość już przyszła normalnie. 

No właśnie, ale potwierdzenie na mail WAWEL 2x czekolada w końcu doszły czy nie? (u nas NIE)

Na gmail doszło, na wp.pl nie wiem, wiem że na tą skrzynkę nie grać w ich konkursach  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6739046 Napisano: 26.10.2020 05:27:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
darog napisał(a):

pioge7 napisał(a):

jokan napisał(a):

aniolka2310 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

jokan napisał(a):

na jakie jeszcze maile przychodzi potwierdzenie z Wawel czekolady? Wiem, że na interię i onet, a na jakie jeszcze?

męczę teraz jakąś odpowiedź na skrzynkę z gmaila, to zaraz* dam znać czy doszło emotka

*jak coś uklepię emotka

Waszym zdaniem to oznacza, że jeśli wysłałam zgłoszenie i zwrotka na Gmaila nie przyszła to oni tego zgłoszenia nie dostali? 
Uwielbiam takie konkursy  emotka Później będę się zastanawiać czy po prostu nie wygrałam czy też na mojego maila nie dochodzą od nich wiadomości  emotka

niestety nie wiem jak to wyglada od ich strony....bylo podziekowanie na strony i dodatkowo potwierdzenie na maila....jesli tylko ktos mial na stronie, to wg mnie tez powinno byc ok

nie wiem jak to jest...
jak wygrałem u nich w batonach 100 zl to na wp nic nie przyszło. pisałem do nich emaila i nic, bez odpowiedzi, napisałem z gmaila, o co chodzi i zaraz odpisali, że nie mają ode mnie zgłoszenia z zapytaniem, ale zgłoszenie wygrywające mają, lecz nie mają pojęcia czemu nie dostałem od nich wiadomości o wygranej...

? to skąd wiesz o wygranej/ skoro powiadomienie nie przyszło?

Na stronie wyświetliły się gratulacje i informacja, co trzeba zrobić, że przyjdzie na emaila. 
pozniej jak wygrałem na inną skrzynkę wiadomość już przyszła normalnie.  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6738956 Napisano: 25.10.2020 11:34:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jokan napisał(a):

aniolka2310 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

jokan napisał(a):

*jak coś uklepię emotka

nie wiem jak to jest...
jak wygrałem u nich w batonach 100 zl to na wp nic nie przyszło. pisałem do nich emaila i nic, bez odpowiedzi, napisałem z gmaila, o co chodzi i zaraz odpisali, że nie mają ode mnie zgłoszenia z zapytaniem, ale zgłoszenie wygrywające mają, lecz nie mają pojęcia czemu nie dostałem od nich wiadomości o wygranej... Wyświetl w wątku >>
1 jokan 0

pioge7

#6738942 Napisano: 25.10.2020 10:57:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jokan napisał(a):

*jak coś uklepię emotka

@jokan zgłoszenie poszło, email na gmaila przyszedł emotka Wyświetl w wątku >>
1 jokan 0

pioge7

#6738867 Napisano: 24.10.2020 19:28:26 w Oddam za darmo
0 0

pioge7

#6738862 Napisano: 24.10.2020 19:04:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
e563 napisał(a):

Hej, mam pytanie ,chce się upewnić czy do konkursów w Carrefour można kupywać produkty w Carrefour market i expres (chodzi mi dokładnie o konkurs wygrywajzesmakiem pudliszki)?

Terytorium Loterii jest obszar całej Rzeczypospolitej Polskiej. Loteria odbywa się na terenie sklepów należących do sieci „Carrefour”, których lista dostępna jest na stronie internetowej carrefour.pl, dalej „Sklepy”.

Warto sprawdzać regulaminy. Jeśli w regulaminie nie ma wyszczególnionej listy sklepów to na 99% grają wszystkie Carrefoury. Czasami pisze, że w Carrefour, bez Carrefour market czy Express. Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6738584 Napisano: 23.10.2020 12:43:26 w Wkurza mnie...
ziolko napisał(a):

pioge7 napisał(a):

emotka Kupiłem w sklepie czekolady z seriii Wawel Premium bo tylko takie były w sklepie, chce wysyłać zgłoszenie i co się okazuje... to wedel premium. 10 zł do kosza emotka  

Ale chociaż będziesz miał czekoladę na pocieszenie emotka  
Możesz zrobić brownie emotka  i humor będzie lepszy 

Niby tak... ale wole paragon niż czekoladę emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6738578 Napisano: 23.10.2020 12:31:10 w Wkurza mnie...
emotka Kupiłem w sklepie czekolady z seriii Wawel Premium bo tylko takie były w sklepie, chce wysyłać zgłoszenie i co się okazuje... to wedel premium. 10 zł do kosza emotka   Wyświetl w wątku >>
1 bezaczek7 0

pioge7

#6738545 Napisano: 23.10.2020 11:26:00 w SZUKAM....
basiag napisał(a):

gdzieś mi w głowie kołacze że zalega mi jakieś 50 zł (wpływ na konto). Z czego jeszcze nie wysyłali ? chyba zacznę zapisywać bo tak się śpieszą z wysyłaniem że mi pamięć zaczyna szwankować emotka

Majonez Winiary albo łowicz?  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6738441 Napisano: 22.10.2020 20:51:55 w Pomocy!!!!
Szukam kogoś u kogo dentysta stwierdził BRUKSIZM, zalecił noszenie szyny relaksującej i taką szynę kupił. Mam pytanie emotka  jak ktoś może to priv emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6738317 Napisano: 22.10.2020 12:44:53 w Czy informują/ informowali?
halliday napisał(a):

[quote=

olunka napisał(a):

Kiciunia21 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Kiciunia21 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

[quote=Kiciunia21 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

pioge7] Tyskie z dino II etap informował już? 

pewnie chodzi o konkurs TYskie w Dino bez etapowy.

przepraszam...
faktycznie pomyliłem emotka
bo zgłaszałem się końcem miesiąca a widziałem wpisy że wygrywane było 50 i 100 i wydawało mi się, że to było Tyskie a to by Lech...
i myślałem, że poinformowali etap I i czekamy na drugi emotka
czyli z dino tyskie nie informowali wcale jeszcze?

Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6738283 Napisano: 22.10.2020 10:57:08 w Czy informują/ informowali?
Tyskie z dino II etap informował już?  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6736245 Napisano: 14.10.2020 15:06:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy u was bez problemu w Euro Sklepie realizowali bony z kwietniowego konkursu? U mnie jak zwykle robią problemy i czekają na kierownika, który powie co i jak a jest na kwarantannie. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6736102 Napisano: 14.10.2020 09:22:17 w Informują
Informują z Konkurs "Kucharek - wygrywaj z Kucharkiem" Carrefour

Rodzaj powiadomienia: E-mail, o 9:20
Dodatkowe informacje:
Bony carrefour 500 zł Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6735949 Napisano: 13.10.2020 14:47:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kalinea napisał(a):

Jaka datę przekazania i przyjęcia wpisujecie w wygranych z Lindt?

zawsze w amooco zostawiamy to puste emotka nagrody dochodzą Wyświetl w wątku >>
1 fineessa 0

pioge7

#6735908 Napisano: 13.10.2020 13:19:01 w Giełda Kodów ; )
no to też kupię KODY LECH emotka Wyświetl w wątku >>
0 0