Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pioge7

pioge7

#6733200 Napisano: 02.10.2020 11:29:10 w Paragony na trwające konkursy
Kupie paragony auchan lubella- 3 sztuki emotka  
propozycje na priv proszę emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6732531 Napisano: 30.09.2020 05:29:07 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
pionas napisał(a):

pioge7 napisał(a):

pionas napisał(a):

pioge7 napisał(a):

pionas napisał(a):

antylopia napisał(a):

czy Wam aplikacja tez sie sama zamyka?
aplikacja 251b

jest wersja 2.5.2b

Zainstalowana... 
co prawda już się nie zamyka, ale np. Próba załadowania zdjęcia dalej zakończona niepowodzeniem. Dodaję zdjęcie jak zawsze i aplikacja kieruje mnie na stronę główną ...
dziala trochę szybciej ale tylko trochę. 

niedawno pojawiła się aktualizacja daj znać czy dalej występuje problem jeśli tak to napisz krok po kroku co robisz

nowa aktualizacja zainstalowana.
Niestety dalej działa jak wcześniej.
Działa wolno. Przejście pomiędzy tematami, odświeżanie, przejście pomiędzy konkursami czy stronami w konkretnym temacie trochę trwa. To kółeczko które się ładuje jak przechodzi się między stronami chwilę się ładuje. Wcześniej nacisnęło się temat i wchodziło od razu a teraz trwa to 5-6 sekund. Mów to tylko u mnie występuje, nie wiem
Ale sprawdzałem na telefonie siostry i ma to samo, na moim koncie. Tylko że sprawdzałem w weekend, ona ma xiaomi ale tyle wiem.

z tego co wiem to są problemy w sieci Play z transmisja danych...
Próbowałeś reset ustawień wifi bluetooth i dane mobilne?

Nie robiłem tego... będę próbować jeszcze 
Ale my mamy telefony z nju mobilne (Orange) wiec daleko nam do playa emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6732502 Napisano: 29.09.2020 21:08:10 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
pionas napisał(a):

pioge7 napisał(a):

pionas napisał(a):

antylopia napisał(a):

aplikacja 251b

jest wersja 2.5.2b

Zainstalowana... 
co prawda już się nie zamyka, ale np. Próba załadowania zdjęcia dalej zakończona niepowodzeniem. Dodaję zdjęcie jak zawsze i aplikacja kieruje mnie na stronę główną ...
dziala trochę szybciej ale tylko trochę. 

niedawno pojawiła się aktualizacja daj znać czy dalej występuje problem jeśli tak to napisz krok po kroku co robisz

nowa aktualizacja zainstalowana.
Niestety dalej działa jak wcześniej.
Działa wolno. Przejście pomiędzy tematami, odświeżanie, przejście pomiędzy konkursami czy stronami w konkretnym temacie trochę trwa. To kółeczko które się ładuje jak przechodzi się między stronami chwilę się ładuje. Wcześniej nacisnęło się temat i wchodziło od razu a teraz trwa to 5-6 sekund. Mów to tylko u mnie występuje, nie wiem
Ale sprawdzałem na telefonie siostry i ma to samo, na moim koncie. Tylko że sprawdzałem w weekend, ona ma xiaomi ale tyle wiem. Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6732140 Napisano: 28.09.2020 14:15:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Znalazł ktoś info o konkursie Predator w sklepach? 
na tyle sklepów nigdzie nie było a nie wiem czy kupować w pierwszym lepszym czy jednak oni mają jakąś listę sklepów, której nie chcą ujawnić ? Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6732045 Napisano: 28.09.2020 08:43:32 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
pionas napisał(a):

antylopia napisał(a):

aplikacja 251b

jest wersja 2.5.2b

Zainstalowana... 
dziala trochę szybciej ale tylko trochę.  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6732006 Napisano: 27.09.2020 20:16:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anaesth napisał(a):

pioge7 napisał(a):

kupił ktoś te produkty z kuponu everydayme za 80 zł żeby zwrócili 20 zł ?
Mam problem, bo zrobiłem w sklepie zakupy, bo był plakat na chemii, to jeden ze sklepów SPAR, teraz patrzę że takiego sklepu nie ma w spisie autoryzowanych sprzedawców. I co robić? Plakat był a sklepu nie ma... zgłaszać, poradzi ktoś?

Ja kupiłam pampki, ale w Rossmannie. Akceptacja paragonu była po ok. 3 godzinach, pieniądze na koncie też bardzo szybko. Może mają mało zgłoszeń, stąd takie tempo emotka  I może z tego względu mogliby uwzględnić paragon z innego sklepu? Ja bym próbowała emotka

dzięki
próbuję emotka
PS
dopiero teraz zauważyłem przy zgłaszaniu, że jest jeszcze opcja INNE. Także, chyba będzie ok emotka Wyświetl w wątku >>
1 anaesth 0

pioge7

#6732002 Napisano: 27.09.2020 20:07:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kupił ktoś te produkty z kuponu everydayme za 80 zł żeby zwrócili 20 zł ?
Mam problem, bo zrobiłem w sklepie zakupy, bo był plakat na chemii, to jeden ze sklepów SPAR, teraz patrzę że takiego sklepu nie ma w spisie autoryzowanych sprzedawców. I co robić? Plakat był a sklepu nie ma... zgłaszać, poradzi ktoś? Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6731611 Napisano: 25.09.2020 10:12:32 w Wkurza mnie...
viviean napisał(a):

Od wczoraj jestem wkurzona na siebie...Nie ma to jak wziąć udział w konku, wygrać coś bez podania nagrody i niemile się zdziwić, że zakupy zrobiłam przed rozpoczęciem...echh robię sobie przerwę 

Wiem co to jest... 
ja ostatnio do konkursu w Carrefourze laysów dałem numer paragonu z laysów ze stokrotki.. i wygrałem bluzę... a zdziwiony potem bo paragonu nie mam. Ale po krótkiej wymianie emaila okazało się że podałem właśnie paragon ze stokrotki i nagroda przepadła...  Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

pioge7

#6731535 Napisano: 24.09.2020 20:17:56 w Wkurza mnie...
Agnes napisał(a):

kumulacja napisał(a):

ziolko napisał(a):

Wkurza mnie nowy wygląd Facebooka. Chciałam przełączyć na starą wersję, ale już nie ma takiej opcji  emotka emotka emotka

Mam w laptopie dwie przeglądarki. Na Chromie jest nowa wersja (nie mogę zmienić), a na Mozilli stara wersja i w ogóle się nie zmienia. To dopiero cuda i dziwy z akcentem na dziwy emotka

no własnie tez mnie to wkurza a i mam pytanie czy na tej nowej stronie nie ma wiadomosci innych? nie mogę znaleźć

kółeczko od MESSENGERA u góry
3 kropeczki
Inne
:) Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

pioge7

#6731212 Napisano: 23.09.2020 17:11:38 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
pionas napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Kurcze nie wiem czemu mi nie wchodzi nic emotka  żadne zdjęcie ale to już mam od kilku tygodni tak emotka
telefon honor 8x
wersja aplikacji 2.5.0b
Android 10 

w jakiej sieci telefon? transmisja danych czy wifi?

Nju mobile
przy transmisji danych i przy wifi działa tak samo....  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6731059 Napisano: 23.09.2020 10:39:47 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
Kurcze nie wiem czemu mi nie wchodzi nic emotka  żadne zdjęcie ale to już mam od kilku tygodni tak emotka
telefon honor 8x
wersja aplikacji 2.5.0b
Android 10  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6731056 Napisano: 23.09.2020 10:33:42 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
pionas napisał(a):

pioge7 napisał(a):

pionas patrzyłeś może do aplikacji?
Diała coraz gorzej. Nie dość że wolno, jak działała to teraz jak próbuje dodać zdjęcie na forum to aplikacja sama się wyłącza emotka próbowałem parę razy dodać zdjęcie i za każdym razem to samo.

zaglądałem na serwer i odpowiedzi szybko generuje, być może to problem na etapie komunikacji aplikacja serwer...

A z dodawaniem zdjęcia przez aplikacje... ? Jak niedawno nie dodawały się zdjęcia, tylko wchodziła odpowiedź pisana, bez grafiki tak teraz w ogóle zamyka się aplikacja emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6731046 Napisano: 23.09.2020 09:55:24 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
pionas patrzyłeś może do aplikacji?
Diała coraz gorzej. Nie dość że wolno, jak działała to teraz jak próbuje dodać zdjęcie na forum to aplikacja sama się wyłącza emotka próbowałem parę razy dodać zdjęcie i za każdym razem to samo. Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6730248 Napisano: 19.09.2020 14:07:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sasaaabp napisał(a):

mam pytanie, czy jak na konkurs udało mi się kupić produkt z krótkim terminem i jego cena była niemal ok 80 % tańsza niz normalnie, ale nazwa na paragonie jest OK, to rozumiem, że w razie wygranej to nie jest problem ?:) 

jeśli nie jest wymagana odpowiednia kwota zakupu, tylko sam zakup to nie będzie problemu.
Miałaś kupić 1 benecol to czy go kupiłaś za 10 zł czy za 2 zł to nie ważne, ważne że kupiłaś emotka Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6730236 Napisano: 19.09.2020 12:06:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
misiamarysia napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Aha. Dziękuję bardzo za wiadomość.
W takim razie jutro spróbuję zaś. emotka

To koniecznie daj znać, bo ja 20 minut temu próbowałam, ale też te 50 zł i nie działała karta. Pomijam fakt, że dla 50 zł na karcie życzą sobie w banku wszystkie dane z Peselem i numerem dowodu, adresem. Pan, z którym rozmawiałam i wyraziłam wielkie zdziwienie powiedział, że gdyby były to karty na 1 zł to też takie same dane chcą jak na duże sumy. Doznałam szoku, bo miałam kiedyś kartę na naprawdę dużą sumę i tam po prostu agencja wysłała zupełnie innego dnia pin do tej karty, tak dla bezpieczeństwa, i to wszystko.

Kupowałem za 55 zł 
prosiłem o pobranie z konta karty 49 zł i się udało emotka  reszta poszła gotówką emotka  

trochę głupio to zrobione, bo jeśli 50 zł do wygrania to powinno być 51 zł dane na kartę a nie 50 zł i jeszcze bądż tu mądry że 1 zł trzeba zostawić... głupie to  Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6730137 Napisano: 18.09.2020 19:15:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Aha. Dziękuję bardzo za wiadomość.
W takim razie jutro spróbuję zaś. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6730131 Napisano: 18.09.2020 19:05:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
halliday napisał(a):

pioge7 napisał(a):

działa wam karta z bref z lewiatana?
Wczoraj dzowniłem na infolinię, aktywowali, pan powiedział, że jest 50zł na koncie i dziś w sklepie nie działała emotka

ale próbowałaś zapłacić całą 50zł?

tak 50 zł a jak nie wychodziło to pani próbowała 49.99 i też nie przeszło... Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6730084 Napisano: 18.09.2020 16:02:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
działa wam karta z bref z lewiatana?
Wczoraj dzowniłem na infolinię, aktywowali, pan powiedział, że jest 50zł na koncie i dziś w sklepie nie działała emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6729044 Napisano: 15.09.2020 06:29:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
halliday napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Wygral ktoś w nutelli zakupem na mały słoik (230g) w sklepie INNE?
Wiem, że to loteria, wiem że farta trzeba mieć, ale czytam że na 1 zgłoszenie wygrana, a u mnie już 5 zgłoszeń poszło i nic emotka  
i nie wiem czy to że zaznaczam sklep osiedlowy to tu tkwi problem i lepiej kupić w tych z listy czy że mały słoik, czy że co emotka  

a skan/zdjęcia paragonów spełniają ten warunek "Wymagana szerokość zdjęcia: min. 1200 pikseli." ?

Tak. Chodzi mi o to czy ktos poprostu wygrał innym sklepem jak te wymienione w liście sklepów... czy raczej kupować w carrefour Tesco itp...  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6728975 Napisano: 14.09.2020 20:41:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Wygral ktoś w nutelli zakupem na mały słoik (230g) w sklepie INNE?
Wiem, że to loteria, wiem że farta trzeba mieć, ale czytam że na 1 zgłoszenie wygrana, a u mnie już 5 zgłoszeń poszło i nic emotka  
i nie wiem czy to że zaznaczam sklep osiedlowy to tu tkwi problem i lepiej kupić w tych z listy czy że mały słoik, czy że co emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0