Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pioge7

pioge7

#6715341 Napisano: 12.07.2020 11:19:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nitka310 napisał(a):

Cytrusek77 napisał(a):

Przychodzą Wam potwierdzenia z Rodowitej? Od wczoraj cisza, spamy posprawdzane

Wczoraj o 13:20 wysłane zgłoszenie i o 13:20 potwierdzenie na e-mailu.

wysłałem w tym momencie i przyszedł normalnie email Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6715325 Napisano: 12.07.2020 06:22:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bezaczek7 napisał(a):

bezaczek7 napisał(a):

Zapytanko mam o c4 off, czy mozna kupic w dowolnym sklepie c4, czy w tych wymienionych na liscie sklepow nad regulaminem? Czemu ma sluzyc ta lista, skoro w reg jest napisane, ze mozna w dowolnym?

Ktos podpowie? Moze upewnial sie ktos w agencji?

W regulaminie pisze że każdy, dowolny sklep sieci, więc każdy. Ta lista o której piszesz jest przy każdym konkursie. Jeśli w regulaminie, u samego dołu nie ma określonej listy, to bierze udział każdy sklep. 
nieraz jest przy konkursie lista sklepów i wtedy w regulaminie jest ona uwidoczniona i się ona różni bardzo od tej listy, która jest niby w tym załączniku LISTA SKLEPÓW. 
takze kupuj gdzie chcesz, byle był to carrefour emotka   Wyświetl w wątku >>
1 bezaczek7 0

pioge7

#6715138 Napisano: 10.07.2020 15:21:45 w Informują

pioge7

#6715090 Napisano: 10.07.2020 12:41:57 w SZUKAM....
kreatia napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Dostał już ktoś nagrody z konkursu Grześki na instagramie? Ponad 2 miesiące temu wysłane dane i nic do tej pory emotka

były napisz do nich

dzięki za info
A dawno przysyłali? Pisałem do nich w wiadomości i w komentarzu. Czekam na info Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6715079 Napisano: 10.07.2020 12:02:45 w SZUKAM....
Dostał już ktoś nagrody z konkursu Grześki na instagramie? Ponad 2 miesiące temu wysłane dane i nic do tej pory emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6714823 Napisano: 09.07.2020 13:52:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Miła26 napisał(a):

A wszyscy już otrzymaliście koszulki z Biedry?Bo moja zaginęła w akcjiemotka

do mnie dotarła wczoraj Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6714753 Napisano: 09.07.2020 09:13:36 w Wkurza mnie...
bruce napisał(a):

pioge7 napisał(a):

emotka Kiedy idziesz na zakupy i ukradną ci portfel... już kij tą kasę, raptem 50 zł tam było, karta i dowód i prawko trzymane w saszetce, ale cholera... tam było chyba z 6 czy 7 paragonów na konkursy.... emotka  

emotka  Współczuję. emotka  Każdy z nas chyba kiedyś został przez kogoś okradziony, taki lajf.emotka Też niejeden raz zostałam ofiarą złodzieja. Na pocieszenie Ci powiem, że los Ci to wynagrodzi, serio.  emotka  Kilka lat temu obrabowano nas w samolocie, z trudem doszliśmy do siebie, sporo nas to kosztowało (szczególnie żal było wygranych aparatów i super zdjęć nimi zrobionych), po czym za kilka miesięcy wygrałam wycieczkę życia, tak-że ten tego. emotka

no i chyba kogoś ruszyło sumienie.
Byłem dziś w tym sklepie co mnie okradziono. Ochroniarz mnie rozpoznał i zaprosił do siebie. Portfel znalazł ktoś w koszu na parkingu sklepu. Oczywiście kasy nie było ale wszystko inne już tak emotka także jednak dzień dziś piękny emotka Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6714703 Napisano: 08.07.2020 20:12:41 w Wkurza mnie...
cudaczek121 napisał(a):

bruce napisał(a):

pioge7 napisał(a):

emotka Kiedy idziesz na zakupy i ukradną ci portfel... już kij tą kasę, raptem 50 zł tam było, karta i dowód i prawko trzymane w saszetce, ale cholera... tam było chyba z 6 czy 7 paragonów na konkursy.... emotka  

emotka  Współczuję.  emotka  Każdy z nas chyba kiedyś został przez kogoś okradziony, taki lajf. emotka Też niejeden raz zostałam ofiarą złodzieja. Na pocieszenie Ci powiem, że los Ci to wynagrodzi, serio.  emotka  Kilka lat temu obrabowano nas w samolocie, z trudem doszliśmy do siebie, sporo nas to kosztowało (szczególnie żal było wygranych aparatów i super zdjęć nimi zrobionych), po czym za kilka miesięcy wygrałam wycieczkę życia, tak-że ten tego.  emotka

Współczuję.19 czerwca z konta złodziej ukradł mi metodą na blika  prawie 2800 złotych.Moja wina, bo się spieszyłam, akurat mama mnie zawołała i nieopatrznie potwierdziłam transakcję.Pocieszam się myślą,że nie były to oszczędności mojego życia tylko nieco ponad cała jedna pensja emotka  Może w ramach rekompensaty czeka mnie jakaś megawygrana emotka  Po dziesięciu latach zmuszona byłam zmienić hasło do konta i zlikwidować blik- i tak w sumie raz w życiu skorzystałam z tej metody sama.

Ja blikiem płace gdzie tylko się da emotka  
w internecie to chyba tylko blik
w sklepach jak tylko można :p
ale tyle się naczytałem o tym, że wiem, że jak ktoś prosi, to trzeba zadzwonić i dopytać, też już do mnie pisała z rok temu „znajoma”, zadzwoniłem do niej, zapytałem a ona w szoku, i szybko pisała że to nie ona prosi i żeby nie podawać. Na szczęście nikt się nie nabrał wtedy emotka   Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

pioge7

#6714620 Napisano: 08.07.2020 14:43:54 w Wkurza mnie...
koniczynka123 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

emotka rozumiem Cię, bo też mnie tak kilka lat temu okradziono emotka
A mnie wkurzył dziś list z prokuratury, złodzieje mają się dobrze emotka Sprawa w sądzie wygrana a oszust na wolności roztrwania moje pieniądze emotka

Czyli chyba w naszym kraju lepiej był złodziejem niż uczciwym obywatelem emotka  
tyle z tego wszystkiego dobrze, że wszystkie dokumenty noszę gdzie indziej emotka więc dużej straty nie było... a zakupy konkursowe albo powtórzyć albo dopuścić sobie, emotka Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6714599 Napisano: 08.07.2020 13:25:50 w Wkurza mnie...
emotka Kiedy idziesz na zakupy i ukradną ci portfel... już kij tą kasę, raptem 50 zł tam było, karta i dowód i prawko trzymane w saszetce, ale cholera... tam było chyba z 6 czy 7 paragonów na konkursy.... emotka   Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

pioge7

#6714410 Napisano: 07.07.2020 12:55:59 w Oddam za darmo
0 0

pioge7

#6714330 Napisano: 06.07.2020 21:37:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
adriannaa napisał(a):

Na konkurs groszka macie na paragonach groszek jako nazwę sklepu czy raczej jakieś randomowe nazwy?

Brak nazwy Groszek emotka  dojdą po adresie 
to samo sklep Lewiatan emotka  też maxi, mini Max, pszczółki i te sprawy emotka   Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6714257 Napisano: 06.07.2020 15:14:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
luko922 napisał(a):

Na konkurs BREF w Lewiatanie trzeba jeden produkt czy dwa? 

Z tego co kojarzę rozmowy tutaj na forum to 1 emotka   Wyświetl w wątku >>
1 luko922 0

pioge7

#6714083 Napisano: 05.07.2020 12:32:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
natka005 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

czy udało się komuś wysłać zgłoszenie Pedigree LIDL?
Wpisuję wszystko jak leci klikam PRZEŚLIJ i guzik robi się w innym kolorze i nic się nie dzieje. Nie ma podziękowań, nic...

ja wysłałam wczoraj i wszystko bez problemu...

no u mnie dalej nic...
żadna z 3 przeglądarek nie pokazuje podziękowania jak jest napisane u dołu, że będą po wysłaniu zgłoszenia. Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6714080 Napisano: 05.07.2020 12:22:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
czy udało się komuś wysłać zgłoszenie Pedigree LIDL?
Wpisuję wszystko jak leci klikam PRZEŚLIJ i guzik robi się w innym kolorze i nic się nie dzieje. Nie ma podziękowań, nic... Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6714072 Napisano: 05.07.2020 11:40:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mandarynka16 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

podpowie ktoś czy w discreet wygrywa się podając konkretny tytuł piosenki czy rodzaj (np. hip hop, rock, jazz emotka ) nie wiem w co iść konkretnie emotka  

Tytuł emotka

dzięki emotka
to idę w tytuły emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6714068 Napisano: 05.07.2020 11:23:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
podpowie ktoś czy w discreet wygrywa się podając konkretny tytuł piosenki czy rodzaj (np. hip hop, rock, jazz emotka ) nie wiem w co iść konkretnie emotka   Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

pioge7

#6713578 Napisano: 02.07.2020 12:21:10 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
pionas napisał(a):

alan84 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

adriannaa napisał(a):

Mi osobiście brakuje opcji wyszukiwania w aplikacji, chyba, że jej jeszcze nie odkryłam po prostu emotka

Jesli chodzi o wyszukiwanie konkursów to musisz wejść w daną kategorie konkursów i tam jest lupka. I to jest wyszukiwarka. Ale musisz wejść np. W konkursy promocyjne, czy aktualne. Nie ma wyszukiwarki przy wejściu tylko w aKonkursy. 

alan84 napisał(a):

Mam problem po zmianie telefonu z dodawaniem zdjęcia w wiadomościach. Wcześniej wszystko śmigało ale po zmianie tel nie mogę wysyłać mimo że wszystkie uprawnienia aparatu i galerii są. W czym może być problem?

A na forum w postach dasz radę? U mnie ten problem występuje od miesiąca. Ani na forum ani w wiadomościach się nie da 

nie da się. Sprawdziłem właśnie

o tą aplikację chodzi?

zdjęcie wgrane przez aplikację...

tak o tą. Ta wersja, Niestety ale w tym momencie wgrałem zdjęcie i się nie pojawiło... Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6713222 Napisano: 01.07.2020 05:29:17 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
adriannaa napisał(a):

Mi osobiście brakuje opcji wyszukiwania w aplikacji, chyba, że jej jeszcze nie odkryłam po prostu emotka

Jesli chodzi o wyszukiwanie konkursów to musisz wejść w daną kategorie konkursów i tam jest lupka. I to jest wyszukiwarka. Ale musisz wejść np. W konkursy promocyjne, czy aktualne. Nie ma wyszukiwarki przy wejściu tylko w aKonkursy. 

alan84 napisał(a):

Mam problem po zmianie telefonu z dodawaniem zdjęcia w wiadomościach. Wcześniej wszystko śmigało ale po zmianie tel nie mogę wysyłać mimo że wszystkie uprawnienia aparatu i galerii są. W czym może być problem?

A na forum w postach dasz radę? U mnie ten problem występuje od miesiąca. Ani na forum ani w wiadomościach się nie da  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6713131 Napisano: 30.06.2020 17:51:19 w Zdjęcia naszych wygranych
moskala22 napisał(a):

rufus napisał(a):

Do mnie dotarła właściwa.  emotka

A gdzie masz podpis? 

Ja taką dostałem z konkursu PZPN z Biedronki z gry Kapsle... to nie z tego konkursu czasami? Wyświetl w wątku >>
1 mili05 0