Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pioge7

pioge7

#6712862 Napisano: 30.06.2020 09:23:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Działą wam wpisywanie kodów na heineken? Wpisuję kody, dane, zaznaczam zgody, ładuje się i nic nie wychodzi potem emotka tylko znowu możliwość wpisywania kodów. Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6712584 Napisano: 29.06.2020 08:54:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
muzasa88 napisał(a):

Ponawiam pytanie. Konkurs delikatesy centrum odegraj się za mistrzostwa czy przychodzi potwierdzenie wzięcia udziału smsem? 

Ja nic nie dostałem emotka   Wyświetl w wątku >>
1 muzasa88 0

pioge7

#6712475 Napisano: 28.06.2020 11:48:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ivanotta napisał(a):

trebor1 napisał(a):

jakie dane podaje się przy rejestracji delikaty w sklepie? czy od razu przy kasie  ją aktywują?

można online się zarejestrować, wtedy mniej danych na miejscu chcą. Wtedy tylko jeśli dobrze pamiętam chcą numer telefonu. 

chyba data urodzenia i numer telefonu
potem przychodzi na telefon sms i proszą o imię... Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6712377 Napisano: 27.06.2020 11:57:10 w SZUKAM....
sosna napisał(a):

domika napisał(a):

sosna napisał(a):

Pytanie: czy ktoś tak ma, że otrzymał sms w sprawie wygranej Warka Euro- ale nie ma info na emaila? Mnie się tak zdarzyło emotka

Tak. Maile dochodzą, ale z opóźnieniem.

Dziękuję.

U mnie był najpierw e-mail a po kilku godzinach SMS  Wyświetl w wątku >>
1 sosna 0

pioge7

#6711728 Napisano: 24.06.2020 14:44:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
koniczynka123 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Czy kupując w auchan z kartą dostaje się jakieś punkty czy coś? 
bo będę do kilku tygodni robić zakupy, nie mam karty a zakładać nie będę i jeśli są jakieś profity to mogę komuś coś nabić, jak się oczywiście zaliczy. Mam 100 zł w bonie i planuję wszystko udać. Jak ktoś chce to może mi screena wysłać karty, jeśli ma ktoś w aplikacji kartę,  to nabiję punkty czy co tam się nabija emotka  

Dziś jest np pod wieczór (17-22) promocja, że za wydane 300 zł dostajesz na Skarbonkę 50 zł (info miałam smsem)- czasem są jakieś promocje ale jak ktoś ma daleko to nie wiem czy warto choć założenie jej nie trwa długo
A tu masz więcej na jej temat
https://www.wydaw...rta-skarbonka-auchan

No właśnie wiem że nie warto zakładać jak się ma daleko sklep. Ja mam ale będę na trasie gdzie jest sklep za jakieś 2 tygodnie i planuję wydać ten bon który wygrałem. Także zajadę do sklepu i kupię. Ale już mam na priv dane kogoś karty więc ktoś dostanie coś, jeśli oczywiście to mi zadziała emotka nie wiem dokładnie jakie produkty będą kupowane emotka   Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6711715 Napisano: 24.06.2020 14:04:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy kupując w auchan z kartą dostaje się jakieś punkty czy coś? 
bo będę do kilku tygodni robić zakupy, nie mam karty a zakładać nie będę i jeśli są jakieś profity to mogę komuś coś nabić, jak się oczywiście zaliczy. Mam 100 zł w bonie i planuję wszystko udać. Jak ktoś chce to może mi screena wysłać karty, jeśli ma ktoś w aplikacji kartę,  to nabiję punkty czy co tam się nabija emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6711041 Napisano: 21.06.2020 14:31:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pawelkoo napisał(a):

pioge7 napisał(a):

czy jeśli kupiłem 2* Pringles w C4 i jedno ma 165  g a drugie 158 g , to da się to jakoś sprawdzić? Zgłosiłem się już po sprawdzeniu i nie wiem co robić. Na paragonie nie ma gramatury emotka są tylko ceny 6,99 i 16,99 zł emotka

W regulaminie jest napisane o 165g opakowaniach. Te 158g to jakieś sprowadzane zagraniczne zapewne. Ale może w razie wygranej Smolar pójdzie na rękę i nie będzie robił problemów, trudno powiedzieć.

kurcze obawiam się że jednak może jakiś problem ewentualnie robić. emotka przed zakupem czytałem że ma być 165g i wiedziałem o tym, zerknąłem na jedną puszkę, ma 165g, więc byłem pewny że druga taka sama więc ona też ma, a dopiero w domu zauważyłem, że jednak nie emotka
Nie wiem czy pisać, żeby anulowali zgłoszenie czy liczyć że i tak nie wygram emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6711031 Napisano: 21.06.2020 13:16:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
czy jeśli kupiłem 2* Pringles w C4 i jedno ma 165  g a drugie 158 g , to da się to jakoś sprawdzić? Zgłosiłem się już po sprawdzeniu i nie wiem co robić. Na paragonie nie ma gramatury emotka są tylko ceny 6,99 i 16,99 zł emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

pioge7

#6709442 Napisano: 14.06.2020 20:31:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
FBewa36 napisał(a):

Czy ktoś może podpowiedzieć na jaki adres trzeba wysłać paragon z oświadczeniem z z konkursy rozegraj mistrzostwa z przyjaciółmi w sieci c4, do karlsbada, w regulaminie nie znalazłam jakieś jasnej informacji na ten temat?

na samym końcu oświadczenia masz informację:
Oświadczenie proszę wysłać na adres:
Karlsbad Sp z o.o.
Ul.Wolbromska 38
03-680 Warszawa
Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6709440 Napisano: 14.06.2020 20:29:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
superloser napisał(a):

tutti napisał(a):

superloser napisał(a):

Dziala Wam Zozole w C4 , Czy Smolar zamkna wczesniej serwer?

No właśnie... Też chce zgłosić paragon, a nie moge emotka

Pewnie 14ty czerwiec sie skonczył o godzinie 00:00 

nie nie emotka dziś wysyłem zgłoszenie ok. 11 więc wtedy działało Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6709353 Napisano: 14.06.2020 08:29:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
czeka ktoś jeszcze na bon do stokrotki z tymbarka z konkursów wielkanocnych ? Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6709217 Napisano: 12.06.2020 21:03:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rene napisał(a):

O co chodzi z ta Reginą rumiankową bo nigdzie nie mogę info znalezc emotka

https://www.regina.eu/pl/promocje/2020-9-kolekcja-papierrumiankowy

info w co można dostać gratis.? Wyświetl w wątku >>
1 ReneK 0

pioge7

#6709137 Napisano: 12.06.2020 15:27:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Widzieliście zmianę w konkursie Biedronki? Wcześniej pisali kup produkt Disney lub Star Wars a teraz kup książkę Disney lub Star Wars...
Info w nowej sezonowej gazetce. Daty się pokrywają. Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6709085 Napisano: 12.06.2020 08:52:41 w Wkurza mnie...
kermit napisał(a):

pioge7 napisał(a):

superloser napisał(a):

pioge7 napisał(a):

nie bo to były zwykłe serki wzięte, te 150 gramowe chyba. Cena na nich 3,50 zł więc nie chciało się jej dodatkowo wbić 2x tylko od razu 7 zł... 
nie będę ryzykować, to i tak był sklep przejazdem, więc nie będę wracać ileś tam km, po pieczątkę, zwłaszcza, że z pieczątkami i prośbami o nie, nigdy mi nie po drodze... "a po co to panu", "absolutnie nie", "nie ma takiej opcji", "a co Pan chce wyłudzić na tą pieczątkę?"... także wolę nie kombinować... już i tak te opisy: MLEKO, mnie denerwują.... 

a jaki masz VAT na tym mleku ???

A więc tak
monte drink jako Mleko 5%
monte 150g serek jako deser 8%
monte drink jako serki homogenizowane 5%
monte drink jako jogurt 5%
monte serek jako deser 8%

takie mam opisy z różnych sklepów 
swoją drogą myślałem że cały asortyment monte jest po 5% emotka

No to pod względem vat-u masz jednak ok. Widocznie Monte drink jest kwalifikowany jako mleko smakowe i dlatego jest na 5 % a desery na 8%. Myślałam że w tym sklepie gdzie sprzedawczyni nabiła jako Mleko to brałeś Monte zwykłe.

No zobaczymy jak to uznają w przypadku ewentualnej wygranej... 
bo po pieczątkę nie zamierzam iść  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6709081 Napisano: 12.06.2020 05:41:16 w Wkurza mnie...
superloser napisał(a):

pioge7 napisał(a):

nie bo to były zwykłe serki wzięte, te 150 gramowe chyba. Cena na nich 3,50 zł więc nie chciało się jej dodatkowo wbić 2x tylko od razu 7 zł... 
nie będę ryzykować, to i tak był sklep przejazdem, więc nie będę wracać ileś tam km, po pieczątkę, zwłaszcza, że z pieczątkami i prośbami o nie, nigdy mi nie po drodze... "a po co to panu", "absolutnie nie", "nie ma takiej opcji", "a co Pan chce wyłudzić na tą pieczątkę?"... także wolę nie kombinować... już i tak te opisy: MLEKO, mnie denerwują.... 

a jaki masz VAT na tym mleku ???

A więc tak
monte drink jako Mleko 5%
monte 150g serek jako deser 8%
monte drink jako serki homogenizowane 5%
monte drink jako jogurt 5%
monte serek jako deser 8%

takie mam opisy z różnych sklepów 
swoją drogą myślałem że cały asortyment monte jest po 5%emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6709030 Napisano: 11.06.2020 19:24:23 w Wkurza mnie...
nataliii napisał(a):

pioge7 napisał(a):

byłem wczoraj w odido, kupiłem Monte, załaciłem, teraz chcę wysyłać
a tam zamiast policzyć 2x3,50 i 1x3,00 pani policzyła 1x7,00 i 1x3,00 i nabite: 1x mleko i 1xdeser
paragon idzie do kosza emotka emotka emotka wkurzają mnie takie praktyki sklepów... sam pracuję w sklepie i mam wszystko tak opisane na cycuś glancuś bo sam odpowiadam za opisy na paragonach i próbuję tak szczegółowo opisać jak tylko literek wystarczy....

Ja bym wysłała zgłoszenie- a w razie wygranej pójdziesz do sklepu i poprosisz o pieczątkę. emotka
I zrobić zdjęcie paragonu wraz z produktami

koniczynka123 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

a tam zamiast policzyć 2x3,50 i 1x3,00 pani policzyła 1x7,00 i 1x3,00 i nabite: 1x mleko i 1xdeser
paragon idzie do kosza emotka emotka emotka wkurzają mnie takie praktyki sklepów... sam pracuję w sklepie i mam wszystko tak opisane na cycuś glancuś bo sam odpowiadam za opisy na paragonach i próbuję tak szczegółowo opisać jak tylko literek wystarczy....

Była promocja na te po 3,50 więc pewnie ci nabiła jako duopak, ja bym ryzykowała a w razie wygranej szła do sklepu po pieczątke emotka

nie będę ryzykować, to i tak był sklep przejazdem, więc nie będę wracać ileś tam km, po pieczątkę, zwłaszcza, że z pieczątkami i prośbami o nie, nigdy mi nie po drodze... "a po co to panu", "absolutnie nie", "nie ma takiej opcji", "a co Pan chce wyłudzić na tą pieczątkę?"... także wolę nie kombinować... już i tak te opisy: MLEKO, mnie denerwują....  Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6708968 Napisano: 11.06.2020 13:37:11 w Wkurza mnie...
paragon idzie do kosza emotka emotka emotka wkurzają mnie takie praktyki sklepów... sam pracuję w sklepie i mam wszystko tak opisane na cycuś glancuś bo sam odpowiadam za opisy na paragonach i próbuję tak szczegółowo opisać jak tylko literek wystarczy.... Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6708726 Napisano: 10.06.2020 13:48:47 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
KUR........AAAAAAAA NIC KOMPLETNIE NIC ... 
HEINZ
nestea
kujawski
gillette Carrefour...
po inne dni to samo emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6708494 Napisano: 09.06.2020 20:00:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jokan napisał(a):

gdzie w Biedronce znajde Gilette konkursowe?

U mnie maszynki były na takim pasku, przy kasach, mnóstwo ich było plus te konkursowe. A pianki i żele były normalnie na półkach z chemią, przy wszystkich pozostałych piankach i żelach.  Wyświetl w wątku >>
0 0