Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pioge7

pioge7

#6707988 Napisano: 07.06.2020 19:45:05 w Pomocy!!!!
Claudia77 napisał(a):

Zgubiłam pin do karty z farmio emotka  ktoś poradzi jak mam rozwiązać ten problem...

wejdź na dlaciebie.sodexo.pl
zarejestruj tam kartę
a potem nadaj PIN do karty emotka nie trzeba starego pinu mieć żeby zmienić emotka
musisz mieć tylko
numer karty
i NIK z listu do karty a jak go nie masz, to sprobuj napisać do sodexo. MOże coś poradzą emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6707847 Napisano: 06.06.2020 12:28:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
samuraj napisał(a):

jokan napisał(a):

czy wygrał ktoś już coś w loterii Minionki ? emotka może być priv emotka

Ja do tej pory zgłosiłem ponad 40 paragonów i 0

Mam to samo. Dobre 30 paragonów jak nie wiecej i nic...  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6707596 Napisano: 05.06.2020 09:48:43 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
pionas napisał(a):

pioge7 napisał(a):

pionas coś jest nie tak z aplikacją. Po wgraniu zdjęcia i zatwierdzeniu posta wgrywa się tylko tekst bez zdjęcia...

dalej masz ten problem? Jaka wersja androida? Najnowsza aplikacja?
Zdjęcia na serwerze są cacheowane i czasami jest tak że przez jakiś moment są one po prostu niewidoczne... może być też tak że wtyczka do kompresji zamienia zdjęcie na nowy format WebP (format zdjęć przygotowany przez Google'a) i stare przeglądarki go nie wspierają...

próba wstawienia zdjęcia
Aplikacja najnowsza wersja, co do androida emotka to nie wiem gdzie sprawdzić. emotka
co do zdjęć, zawsze się od razu załączaly. Teraz widzę dalej problem występuje bo zdjęcia nie ma emotka     Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6707490 Napisano: 04.06.2020 17:30:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zielonaszpilka napisał(a):

tormenta77 napisał(a):

Poza tym to nie cały inicjał a tylko jedna litera, nawet nie wiadomo czy imienia czy nazwiska. 

Zgadzam się z Tobą w 100%. Ja mam 3 koleżanki z Warszawy, które nazywają się dokładnie tak samo - Kasia Woźniak. Już sobie wyobrażam co by było gdyby we 3 wygrały w jednym konkursie  emotka

Mam znajomą, której dziewczyna nazywała się tak samo jak ona;) było zabawnie emotka

U mnie na wsi są 4 Anny Prorok, moja kuzynka, moja babcia i dwie sąsiadki emotka
jak wygrałem na babcie i kuzynkę w tym samym konkursie, to prosili o potwierdzenie, że to dwie rożne osoby emotka chociaż wygrały z rożnych adresów email i adresów domowych emotka a ile razy paczka trafia do sąsiadki, akurat mieszka naprzeciwko i my mamy numer 32 a ona 23 emotka      Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6707436 Napisano: 04.06.2020 14:02:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lildomins napisał(a):

Widzieliście te wyniki https://kobieta.onet.pl/dom/konkurs-wez-udzial-i-wygraj-telewizor-oraz-soundbar-marki-samsung/m14rq4h

ladne oszustwo dziwnym trafem obie nagrody wygrał/a M z Warszawy zbieg okoliczności nie sadze 

Michał z Warszawy
Małgorzata z warszawy
Monika z warszawy
Mikołaj z Warszawy
Marian z Warszawy....

Tyle możliwości, niekoniecznie musi to być ta sama osoba
Czy Monika G. (Głowacka), i Monika G. (Gąsior) to ta sama osoba? NIE... Nie szukajmy dziury w całym. Potem dziwia się na forum że nikt się nie chwali nagrodą. Jak się mają chwalić skoro takie rzeczy się potem wypisuje.
Niedawno kolega brał udział w konkursie. W wynikach Patryk W. Kraków... I co.... Niby wszystko się zgadza a to nie on. I co zrobisz... To że M i M warszawa to niekoniecznie to samo... Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6707186 Napisano: 03.06.2020 12:32:42 w Smolar
koniczynka123 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

renasyrena napisał(a):

Czy ktoś jeszcze czeka na bony do Eurosklepu?

Ja czekam na 3 emotka  

czy ktoś jeszcze czeka na bony do Eurosklepu? Nadal mi nie doszły 2 szt a weryfikacja była na pewno pozytywna. Ewentualnie pisał ktoś już reklamacje?

Ja jeszcze na 1 czekam z rezerwy, ale na razie nie pisałem nic 

Ja z normalnego losowania a reklamacje tylko do 4 czerwca emotka dlatego pytam

Aha. To ja napisze jutro emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6707165 Napisano: 03.06.2020 11:15:04 w Smolar

pioge7 napisał(a):

renasyrena napisał(a):

Czy ktoś jeszcze czeka na bony do Eurosklepu?

Ja czekam na 3 emotka  

czy ktoś jeszcze czeka na bony do Eurosklepu? Nadal mi nie doszły 2 szt a weryfikacja była na pewno pozytywna. Ewentualnie pisał ktoś już reklamacje?

Ja jeszcze na 1 czekam z rezerwy, ale na razie nie pisałem nic  Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6706981 Napisano: 02.06.2020 13:42:09 w Informują
Informują z Loteria "Zapewniamy lepszy klimat w Twoim domu"

Rodzaj powiadomienia: email
Dodatkowe informacje:
LOSOWANIE DODATKOWE, karta 100 zł Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6706852 Napisano: 01.06.2020 21:52:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agicho napisał(a):

A co to w tym roku okrągłych 20 urodzin Bricomarche nie zamierza świętować?? emotka emotka

może zrobią to samo co np. Igrzyska czy Euro i przeniosą na 2021 emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6706605 Napisano: 31.05.2020 21:45:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sylwika76 napisał(a):

dziękuję, a jakieś zeszyty też w to wchodzą?

Podobno wszystko co na licencji Disneya jest 
czyli co ma znaczek disneya na sobie. emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6706597 Napisano: 31.05.2020 21:14:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sylwika76 napisał(a):

co najtaniej wychodzi w Biedronce na konkurs Kiory?  

Ja kupiłem wodę Żywiec zdrój z krainą lodu 0,5 l za niecałe 2 zł  Wyświetl w wątku >>
1 pikawka 0

pioge7

#6706587 Napisano: 31.05.2020 20:28:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
misiamarysia napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Wysłałem do Kujawskiego z Lidla smsa i przyszło że jest nieprawidłowe... czy powodem może być numer paragonu 0000/000? wpisać tylko przód?

Miałam to samo, wpisz jednym ciągiem cały numer paragonu i przejdzie

Wpisałem. Ciekawe czy w razie wygranej to uznają. Zobaczymy  Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6706510 Napisano: 31.05.2020 12:41:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
superloser napisał(a):

pioge7 napisał(a):

kreatia napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Oral B Carrefour... numer w smsie to numer transakcji z dołu czy numer wydruku z góry?Bo mam to i to na paragonie emotka  

Wykonać pracę konkursową polegającą na wysłaniu wiadomości SMS.Napisz śmieszną rymowankę o swoim ulubionym bohaterze(treść SMS-a zwana jest Pracą). Pracę należy poprzedzić prefiksem FSW i numerem transakcji(numer wydruku)

NR wydruku to górny  emotka

dzięki.
bo tak siedzę i się zastanawiam co napisać
na górze numer wydruku na dole transkacji i zmylili mnie emotka

Czyli ten z dołu?
Czy z góry ?
bo “nawias” zaprzecza

w ostateczności osobiscie napisałem ten z góry. Kiora chyba zawsze chce ten u góry. Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6706501 Napisano: 31.05.2020 12:14:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kreatia napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Oral B Carrefour... numer w smsie to numer transakcji z dołu czy numer wydruku z góry?Bo mam to i to na paragonie emotka  

Wykonać pracę konkursową polegającą na wysłaniu wiadomości SMS.Napisz śmieszną rymowankę o swoim ulubionym bohaterze(treść SMS-a zwana jest Pracą). Pracę należy poprzedzić prefiksem FSW i numerem transakcji(numer wydruku)

NR wydruku to górny  emotka

dzięki.
bo tak siedzę i się zastanawiam co napisać
na górze numer wydruku na dole transkacji i zmylili mnie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6706492 Napisano: 31.05.2020 11:28:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6706483 Napisano: 31.05.2020 10:37:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
freyja88 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Wysłałem do Kujawskiego z Lidla smsa i przyszło że jest nieprawidłowe... czy powodem może być numer paragonu 0000/000? wpisać tylko przód?

Ja bym wpisała wszystko bez kreski. Nie wiadomo jak się agencja ustosunkuje do niepełnego numeru.

dziękuję za radę. Tak zrobiłem. Teraz przeszło. to "/" to było jednak to co nie pozwalało na wysłanie prawidłowego zgłoszenia. Wyświetl w wątku >>
1 freyja88 0

pioge7

#6706476 Napisano: 31.05.2020 10:26:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Wysłałem do Kujawskiego z Lidla smsa i przyszło że jest nieprawidłowe... czy powodem może być numer paragonu 0000/000? wpisać tylko przód? Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6706337 Napisano: 30.05.2020 09:37:17 w Pomocy!!!!
sydariameki napisał(a):

Jakie rany masz na myśli? Po usunięciu zęba? Można ssać Sebidin Plus.

nie po usunięciu. Robią mi się czasami takie rany, przetarcia, tak jakby przeciąć dziąsło, opuchlizny. Dentysta już nie wie co mi na to powiedzieć emotka spróbuję to co polecasz. Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6706330 Napisano: 30.05.2020 07:22:15 w Pomocy!!!!
Zna ktoś jakiś dobry żel do stosowania na rany dziąseł? Polecany przez dentystów Sachol i Dentosept nic nie pomagają już, a wolę cos z polecenia kupić niż szukać na necie wśród wspaniałomyślnych opisów producentów...  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6706272 Napisano: 29.05.2020 19:23:48 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
pionas coś jest nie tak z aplikacją. Po wgraniu zdjęcia i zatwierdzeniu posta wgrywa się tylko tekst bez zdjęcia... Wyświetl w wątku >>
0 0