Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pioge7

pioge7

#6704437 Napisano: 21.05.2020 18:08:40 w PODZIĘKOWANIA
rambus61,
szybko, miło i bezproblemowo Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6704436 Napisano: 21.05.2020 18:07:37 w PODZIĘKOWANIA
marfiusza,
dziękuję za szybką, miłą, uczciwą i dobrą transakcję emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6704433 Napisano: 21.05.2020 17:42:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anaesth napisał(a):

zwyciezczyni napisał(a):

jak tam zwrotki z brefa? coś się zmieniło?

T-mobile - przychodzą natychmiast emotka

nju mobile też od razu Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6704432 Napisano: 21.05.2020 17:41:53 w Biedronka
zielonaszpilka napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Czy teczka Unipap z Myszką Minni nadaje się do konkursu Kiory? Nie widziałem żadnej info na teczce o Disneyu. Nic innego znaleźć nie mogę emotka  

Jeżeli teczka ma Myszkę Mini to z tyłu powinien być też mały napis Disney z literką c w kółku i wtedy taki produkt jest ok.

szukałem i nie znalazłem, ale to było na szybko. Jutro podjadę i zobaczę raz jeszcze emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6704111 Napisano: 20.05.2020 11:49:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anaesth napisał(a):

helcia85 napisał(a):

Nie wiem czy już mam ostatnio przesilenie konkursowe, ale niektóre pytania konkursowe przyprawiają mnie o zawrót głowy dosłownie. No do czego mogą inspirować ciastka Oreo? albo dlaczego dbasz o zdrowe dziąsła? Po drugie niektóre zdania do dokończenia są tak skonstruowane, że ciężko wymyślić coś logicznego, żeby pasowało. Ech powiedzcie, że nie tylko ja tak mam  emotka

Dodałabym jeszcze do tego to, że niektóre pytania są skonstruowane tak, że można je rozumieć na różne sposoby emotka
Ciekawa jestem, co napisała przykładowo osoba, która wygrała 10 tysięcy w konkursie Bref. Co ułatwia sprzątanie - czyli co, chodziło im o spray Bref, ścierki, szczotkę do wc, czy może coś bardziej abstrakcyjnego, jak np. muzyka w tle? Bo ja napisałam o czymś z tej drugiej kategorii i wychodzi na to, że nawet kostek do kibla nie wygrałam (no chyba, że jeszcze dzisiaj zadzwonią) emotka

Ja pisałem o muzyce i nic emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6704100 Napisano: 20.05.2020 11:28:24 w SZUKAM....
alan84 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

alan84 napisał(a):

mam pytanie do osob co maja karty lojalnosciowe w google pay. ja chcialem zminimalizowac ilosc aplikacji i przenioslem z aplik. stocard, ale...mam problem. niektore karty jak np carrefour nie wskakuja jako kod kreskowy a ciag licz np 726266727 co wiadomo ze nie zeskanuje podczas zakupow.

A przepisujesz ręcznie kod z karty czy skanujesz kartę? 
bo jak ja wpisuje ręcznie w Google pay kartę to mi wychodzi ciąg liczb,  a jak zeskanuję kartę to wtedy wychodzi normalnie kod kreskowy. 
też sobie kiedyś nie mogłem poradzić z kartą Ikea Family bo miałem taką z kodem i paskiem i za Chiny nie wchodziło. 

tak przepisywalem bo nie kazda mam fizycznie zeby zeskanowac. Dzieki za info

Jedyne co mogę doradzić, to zarejestrować się w aplikacji carrefoura (jeśli nie masz konta) i zrobienie screena tej karcie a pózniej zeskanować do Google pay. 
a jeśli nie dasz rady to spróbuj wejść w http://www.kreseczki.pl tam wygeneruj kod kreskowy na laptopie karty która masz a pózniej zeskanuj z komputera do aplikacji emotka  powinno się udać emotka   Wyświetl w wątku >>
1 alan84 0

pioge7

#6704088 Napisano: 20.05.2020 10:40:22 w Biedronka
Czy teczka Unipap z Myszką Minni nadaje się do konkursu Kiory? Nie widziałem żadnej info na teczce o Disneyu. Nic innego znaleźć nie mogę emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6704067 Napisano: 20.05.2020 09:56:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
helcia85 napisał(a):

Nie wiem czy już mam ostatnio przesilenie konkursowe, ale niektóre pytania konkursowe przyprawiają mnie o zawrót głowy dosłownie. No do czego mogą inspirować ciastka Oreo? albo dlaczego dbasz o zdrowe dziąsła? Po drugie niektóre zdania do dokończenia są tak skonstruowane, że ciężko wymyślić coś logicznego, żeby pasowało. Ech powiedzcie, że nie tylko ja tak mam  emotka

Oj nie tylko ty tak masz. emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6704061 Napisano: 20.05.2020 09:44:15 w SZUKAM....
alan84 napisał(a):

mam pytanie do osob co maja karty lojalnosciowe w google pay. ja chcialem zminimalizowac ilosc aplikacji i przenioslem z aplik. stocard, ale...mam problem. niektore karty jak np carrefour nie wskakuja jako kod kreskowy a ciag licz np 726266727 co wiadomo ze nie zeskanuje podczas zakupow.

A przepisujesz ręcznie kod z karty czy skanujesz kartę? 
bo jak ja wpisuje ręcznie w Google pay kartę to mi wychodzi ciąg liczb,  a jak zeskanuję kartę to wtedy wychodzi normalnie kod kreskowy. 
też sobie kiedyś nie mogłem poradzić z kartą Ikea Family bo miałem taką z kodem i paskiem i za Chiny nie wchodziło.  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6704058 Napisano: 20.05.2020 09:40:57 w SZUKAM....
agusiac87 napisał(a):

Szukam info, czy jeśli zamawiam na allegro przedmiot w ramach smart to ZAWSZE przysługuje mi zwrot w ramach smart bezpłatny?

Pytam, bo w regulaminie smart jest info, że przysługuje prawo do zwrotu w ramach smart (bezpłatnie).
Natomiast coraz częściej spotykam się z aukcjami, gdzie sprzedawcy informują w zakładce zwroty że zwrot jest na koszt kupującego emotka

Jeśli zwracasz to masz do wyboru opcje
albo zwrot smart i wtedy poczta (jeśli zamawialaś pocztą) lub paczkomat (jeśli paczkomatem) o ile wybrałaś wcześniej dostawę ze smartem.
jest też druga opcja: zwrot na swój koszt, wtedy wysyłasz jak ci sie podoba, np. Odebraalś w paczkomacie, ale zwracasz kurierem lub pocztą, i wtedy opłacasz przesyłkę ty 
co do tych opisów że zwrot jest na koszt kupującego, To właśnie chyba chodzi o tą drugą opcje emotka   Wyświetl w wątku >>
1 agusiac87 0

pioge7

#6703790 Napisano: 18.05.2020 22:33:29 w Kupię...
Kupie głośnik JBL GO 2 NOWY
jeśli ktoś sprzeda poniżej 70 zł z przesyłką to zapraszam emotka  może być z logo konkursowym emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6703434 Napisano: 17.05.2020 06:28:04 w dziś mam urodzinki
bruce napisał(a):

Pół wieku... Szmat czasu. I żeby choć mi rozumu przybyło, ale nie...  emotka  Zapraszam, Kochani, na mój wirtualny torcik i życzę, abyśmy jak najwięcej takich tortów codziennie zgarniali. emotka

Wszystkiego co najlepsze. Aby każdy dzień był pozytywny i pełen uśmiechu emotka   Wyświetl w wątku >>
2 brucee, ReneK 0

pioge7

#6703283 Napisano: 15.05.2020 18:59:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
maribog napisał(a):

pioge7 napisał(a):

pytanko
zarejestrowałem się na stronie rossne w programie i mam podany przez www numer karty. Wszedłem przez aplikację rossman, zalogowałem się na te same dane i numer jest inny. Też tak macie?

sam nr rossne zaczyna się od 262... z tego co pamiętam, jeśli w aplikacji połączony został z klubem rossmann, to nr się zmienia na inny 264...

no zaczyna się na 264... ale tak ma być?
Jesli kupię jutro Nivea to będzie ok ? Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6703267 Napisano: 15.05.2020 17:56:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pytanko
zarejestrowałem się na stronie rossne w programie i mam podany przez www numer karty. Wszedłem przez aplikację rossman, zalogowałem się na te same dane i numer jest inny. Też tak macie? Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6703009 Napisano: 14.05.2020 15:43:30 w SZUKAM....
olunka napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Czy wysłali już krowy z mlekiem w losowania dodatkowego ?

ja juz dostałam dawno

Dziękuję za info 
musze do nich napisac  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6702989 Napisano: 14.05.2020 14:45:41 w SZUKAM....
Czy wysłali już krowy z mlekiem w losowania dodatkowego ? Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6702237 Napisano: 11.05.2020 09:36:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kreatia napisał(a):

pioge7 napisał(a):

to wysyłanie 1 zgłoszenia dziennie przeze mnie nie ma znaczenia  

najmniejszego. tu się śle codziennie to samo i w dużych ilościach. ponoć tak najprościej wygrać emotka  ponoć, bo ja nie gram.

Dziękuję za informacje emotka  w takim razie od dziś ich bombarduje emotka   Wyświetl w wątku >>
1 kreatia 0

pioge7

#6702180 Napisano: 10.05.2020 21:08:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kermit napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

mia napisał(a):

kermit napisał(a):

Uparłam się na Warkę i w związku z tym przeszukałam profil na facebook-u. Ludzie wstawiają swoje wygrane zgłoszenia. Gdyby ktoś też chciał poczytać.

Warka mnie zgrzewa, udziału nie biorę, ale poczytać było warto! emotka emotka

A i proponuję od razu dla chętnych (darmo!):
Ślę ci mężu miły w darze, Warkę w cudnym zgrzewki wymiarze. Bo gdy piwko z kija leje się do ryja, brzuszek rośnie nam radośnie, a dusza śpiewa o wiośnie!
Plus jeszcze parę błędów można dodać, dla okrasy. Wietrzę duże szanse wygranej. emotka

Taaa widziałam te nagrodzone wpisy... Dlatego chociaż wygrałam kilka razy i uważam, że moje zgłoszenia są dużo lepsze (a jakże;)  emotka to nie mam złudzeń, że oni to czytają emotka  ale mi po prostu byłoby wstyd, gdyby znajomy dostał karton ze słabą dedykacją... albo z dedykacją z błędami  emotka

Nie wątpię, że Twoje były lepsze (całkiem serio).Smutne jest to, że nie miało to żadnego znaczenia.

To w tym konkursie idzie się na ilośc a nie jakość?
to wysyłanie 1 zgłoszenia dziennie przeze mnie nie ma znaczenia emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6702024 Napisano: 09.05.2020 16:54:23 w SZUKAM....
halliday napisał(a):

pioge7 napisał(a):

bruce napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Wiecie może czy przesyłki allegro smart docierają jeszcze w weekendy? Czy to raczej po wprowadzeniu tych weekendowych nie jest praktykowane emotka  

Jasne, mój kurier nawet dwa razy na dobę potrafi wybierać z paczkomatu przesyłki i oddawać od razu do oddziału, bodajże dwa tygodnie temu jedna pani bardzo mi dziękowała, bo już w niedzielę odebrała paczkę, zakupioną w sobotę.  emotka

Dzięki. Myślałem że teraz dochodzą w weekend tylko te z tą nową usługą. 
poczekam może moje dziś dotrą emotka  a jak nie to trudno, bedą w poniedziałek emotka  

dzisiaj nadana paczka w paczkomacie została już wyciągnięta, nie korzystałem z usługi weekendowej.

No to u mnie niestety nie dotarły  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6701959 Napisano: 09.05.2020 05:28:25 w SZUKAM....
bruce napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Wiecie może czy przesyłki allegro smart docierają jeszcze w weekendy? Czy to raczej po wprowadzeniu tych weekendowych nie jest praktykowane emotka  

Jasne, mój kurier nawet dwa razy na dobę potrafi wybierać z paczkomatu przesyłki i oddawać od razu do oddziału, bodajże dwa tygodnie temu jedna pani bardzo mi dziękowała, bo już w niedzielę odebrała paczkę, zakupioną w sobotę.  emotka

Dzięki. Myślałem że teraz dochodzą w weekend tylko te z tą nową usługą. 
poczekam może moje dziś dotrą emotka  a jak nie to trudno, bedą w poniedziałek emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0