Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pioge7

pioge7

#6697148 Napisano: 16.04.2020 14:17:50 w SZUKAM....
yonex napisał(a):

pioge7 napisał(a):

szukam kogoś kto umie dobrze angielski i pomoże w zrobieniu zadania siostrzenicy
https://www.youtu...cMlp5dfUEOmVHHUbUy_o
trzeba udzielić odpowiedzi A B lub C...
Niestety my do języków to noga jesteśmy emotka

bcabc

olunka napisał(a):

yonex napisał(a):

pioge7 napisał(a):

szukam kogoś kto umie dobrze angielski i pomoże w zrobieniu zadania siostrzenicy
Niestety my do języków to noga jesteśmy emotka

bcabc

bbabc - klauna strój jest brudny i doktor:)

dziękuję emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6697138 Napisano: 16.04.2020 13:56:00 w SZUKAM....
Niestety my do języków to noga jesteśmy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6697069 Napisano: 16.04.2020 10:33:54 w SZUKAM....
estrelitta napisał(a):

pioge7 napisał(a):

czeka ktoś jeszcze na walizkę z Milki? czekam na jeszcze 1 i nie wiem czy wysyłają jeszcze czy coś nie tak ?

Dziś dostałam eska - jedzie coś Dpd i najprawdopodobniej to nagroda z Milki 

dzięki. Mi smsy nie przychodziły a nie mam info. No to to może to. Dpd i tak przyjedzie bo ma mi zakup z allegro przywieźć to może faktycznie też przyjedzie. Dziękuję za info. Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6697042 Napisano: 16.04.2020 07:56:15 w SZUKAM....
czeka ktoś jeszcze na walizkę z Milki? czekam na jeszcze 1 i nie wiem czy wysyłają jeszcze czy coś nie tak ? Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6696697 Napisano: 14.04.2020 18:20:27 w SZUKAM....
tereniagno napisał(a):

Czy wysyłając  zgłoszenie z MK Cafe od razu jest, że wygrało się 15zł?

tak
albo gratulują (i email z wygraną) albo dziękują za zgłoszenie. Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6696561 Napisano: 14.04.2020 11:12:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nkba napisał(a):

Pod koniec ubiegłego tygodnia wpadł mi link do konka w Biedrze emotka Nie mogę nic w bazie znaleźć i zaczynam się zastanawiać czy dobrze widziałam emotka

może chodzi o Lays ?? W Zapowiedziach jest Wyświetl w wątku >>
1 nkba 0

pioge7

#6696277 Napisano: 12.04.2020 09:29:57 w Dziś cieszę się z.....
Polacy chyba coś niecoś posłuchali i zostali w  domu na święta. Co cieszy... Mieszkam przy drodze krajowej z Zakopanego na Kraków.. , przez którą przejeżdża dziennie tysiące samochodów.
Od godziny 9:00 nie przejechało przez tą drogę ANI JEDNO AUTO. Dziwne, ale cieszy.
statystyka po 1 godzinie obserwacji emotka (żeby nie było, mam biurko przy oknie, to widzę co się dzieje, nie patrzę specjalnie emotka )
pierwszy samochód przejechał o 9:38
drugi: 9:52
i koniec emotka godzina druga emotka
godzina: 12:40, kończę siedzenie przy biurku emotka
z obserwacji wynika, że jednak Polacy usłuchali się, na te prawie 4 godziny przejechało ok. 20 samochodów. Wychodzi 5 na godzinę. Jest świetnie!
#zostańwdomu emotka Wesołych świąt! Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6696272 Napisano: 12.04.2020 05:34:58 w Życzenia na święta i nie tylko
Zdrowia zdrowia i jeszcze raz zdrowia oraz nadziei, że „ten” czas się w końcu skończy i wszyscy będziemy mogli funkcjonować normalnie.  Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6695980 Napisano: 09.04.2020 21:14:45 w Wkurza mnie...
aurorcia napisał(a):

pioge7 napisał(a):

siostra tydzień temu wzięła pieska (maltańczyka) od popniedziałku coś się źle zaczął czuć i się okazało, że parwowiroza emotka Biedaczek, emotka ciężko patrzeć emotka wdrożone leczenie, mam nadzieję że z tego coś będzie, emotka emotka

Nie maltańczyka tylko białego kundelka niestety emotka  bo maltańczyk jest z hodowli ZKWP, a skoro od razu chory to sugeruje, że z pseudo, mam maltańczyka i nie po to by chodzić z nim na wystawy czy rozmnażać (wysterylizowana), ale po to, żeby nie napędzac pseuduchów i żeby piesek był zdrowy i jest, od 4 lat, ale co z tego skoro rozmawiam z kimś na ten temat, tłumacze a ktoś mi mówi, że tyle by nie dał, bo jakaś pani ma za tysiąc emotka

Macie racje... czasu niestety nie cofniemy, siostra chciała mu dać dom... niestety wyszło jak wyszło. I czy to maltańczyk czy „biały kundelek” to jest piesek... i chce dla niego jak najlepiej emotka  mamY nadzieje że leczenie coś da.  Wyświetl w wątku >>
1 androm 0

pioge7

#6695969 Napisano: 09.04.2020 20:25:42 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

Aha. Czyli regularnie powstają kolejne szczeniaki (aktualnie jeden z parwo), bo pani ma pieska i suczkę i nie uważała na lekcji biologii. Czyli ta pani jest po prostu piedrolnięta w dekiel.
A Ciebie proszę o zapoznanie się z tematem pseudohodowli - co to w ogóle jest. Tę wiedzę przekaż również bliskim. Mnie już ręce opadają, ledwośmy to przerabiali na forum... Jeśli szczeniak Twojej siostry umrze, to każdy korzystający z tego typu okazji będzie go miał na sumieniu.

Mam nadzieje ze jednak będzie ok emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6695964 Napisano: 09.04.2020 19:59:29 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

pioge7 napisał(a):

siostra tydzień temu wzięła pieska (maltańczyka) od popniedziałku coś się źle zaczął czuć i się okazało, że parwowiroza emotka Biedaczek, emotka ciężko patrzeć emotka wdrożone leczenie, mam nadzieję że z tego coś będzie, emotka emotka

W kontekście "prawdopodobnie z pseudohodowli" -> może moje pytanie wyda się głupie, ale czy Twoja siostra ma dostęp do mediów typu telewizja lub internet?

PS: Dopytajcie lekarza o tego wirusa, bo coś kojarzę, że do takiego domu po parwo przez pół roku nie można sprowadzać innego psa.

jednak źle się wyraziłem. przepraszam. Po prostu pani miała szczeniaki i się ogłosiła "po znajomych". Nie ma jakiejś hodowli czy coś w tym stylu. Prywatny dom i małe i jej dwa pieski. Chłopczyk i dziewczynka. To nie tak, że ona handluje tym od lad czy coś. Po prostu trafiła się okazja.  Ja też swojego psa mam od takich ludzi. I wszystko ok. Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6695945 Napisano: 09.04.2020 17:38:05 w Wkurza mnie...
edzia21 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Z pseudo?

szczerze nie wiem... ale chyba tak emotka
leczenie wdrożone, weterynarz powiedział, że objawy ma lekkie bo na pierwsz rzut oka nie widać, że to parwowiroza... więc mamy nadzieję, że uda się go wyleczyć.
Był po pierwszym zastrzyku, drugi miał mieć za tydzień emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6695940 Napisano: 09.04.2020 16:43:08 w Wkurza mnie...
siostra tydzień temu wzięła pieska (maltańczyka) od popniedziałku coś się źle zaczął czuć i się okazało, że parwowiroza emotka Biedaczek, emotka ciężko patrzeć emotka wdrożone leczenie, mam nadzieję że z tego coś będzie, emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6695831 Napisano: 09.04.2020 08:28:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rena-cz napisał(a):

Ktos czeka nadal na milke tesco? Zapomnieli o mnie emotka

ja czekam na 2 jeszcze Wyświetl w wątku >>
1 nelunia 0

pioge7

#6695712 Napisano: 08.04.2020 16:31:04 w SZUKAM....
Kurcze. No nie nie mam info... żadnego. Pisałem do nich emaila i na fb. Czekam  Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

pioge7

#6695698 Napisano: 08.04.2020 15:46:23 w SZUKAM....
antylopia napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Mial ktoś info, że przesyłka do paczkomatu nie wejdzie bo jest za duża? Mam w aplikacji info że przesyłka nie mieści sie w paczkomacie i tyle... nie wiem co teraz. Na inpost się nie da dodzwonić, nie wiem co się dzieje z paczką, więcej info nie mam. Ktoś tak miał... zamowienie z allegro.

kiedyś (przed epidemia) taka paczkę doreczal kurier importu do drzwi adresata

Hmmm, a było jakieś info wtedy? Bo kurier inpostu już u mnie był z innym zamówieniem, ale zamówione akurat do domu... a ta do paczkomatu nic więcej  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6695695 Napisano: 08.04.2020 15:40:17 w SZUKAM....
Mial ktoś info, że przesyłka do paczkomatu nie wejdzie bo jest za duża? Mam w aplikacji info że przesyłka nie mieści sie w paczkomacie i tyle... nie wiem co teraz. Na inpost się nie da dodzwonić, nie wiem co się dzieje z paczką, więcej info nie mam. Ktoś tak miał... zamowienie z allegro. Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6695468 Napisano: 07.04.2020 17:48:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
calineczka354 napisał(a):

pati12b napisał(a):

joan napisał(a):

Przychodzą Wam zwrotki z Balcka? Wysłałam kilka minut temu smsa i nic emotka

Wysyłałam dzisiaj i przyszła zwrotka. Format mojego smsa idealnie z regulaminem. 

Dzięki za informacje. Wg mnie mój tez jest zgodny z regulaminem, a nawet próbowałam wysłać z podkreślnikiem na końcu prefiksa i z kropką i narazie nic, ale może przyjdzie z opóźnieniem emotka

I co dostałaś tą zwrotkę? Ja wysłałam pół godziny temu z prepaida Orange i nie mam.
Wcześniej z Plusa przyszła.
Ktoś jeszcze nie dostał?

Niestety zwrotka nie doszła. Wysyłałam z numerem paragonu z Górnego prawego rogu razem z ukośnikiem. Mam telefon w Play. 

do mnie przychodziły zwrotki dwa dni temu na NJU MOBILE ale nadawcą był 4 MOVE Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6695441 Napisano: 07.04.2020 16:13:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
onazielona86 napisał(a):

Czy na konkurs black jak mam nr paragonu przedzielony np. 009/120 wpisywać go razem bez ukośnika? 

ja wpisałem taki z ukośnikiem.. Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6695420 Napisano: 07.04.2020 15:22:58 w moje dzisiejsze wygrane :)
Boziu jest... 15 zł z mk cafe emotka jejeje emotka za chyba 6 razem emotka Wyświetl w wątku >>