Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pioge7

pioge7

#6695368 Napisano: 07.04.2020 12:48:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jokan napisał(a):

veldominik napisał(a):

Witam gdzie znajdę treść SMS do tego konkursu??
https://www.e-kon...wielkanoc-z-tvp.html

z regulaminu ... (...) treści podanej na antenie TVP lub na stronach Telegazety oraz na stronach internetowych TVP

jeśli się nie mylę to rano w Pytaniu na śniadanie podają. Nie wiem czy konkretnie do tego konkursu ale rano coś podają. Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6694969 Napisano: 05.04.2020 14:42:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
halliday napisał(a):

pioge7 napisał(a):

czy w Wawlu Mini czekoladki ma ktoś więcej niż 1 nagrodę na 1 osobę?
Czytam regulamin i nie widzę ogranicznika, ale nie wiem, czy jest możliwość wygrania 2 razy na tą samą osobę?

100 i 500zł na 100% można wygrać na te same dane, ale czy 100+100 można tego nie wiem.

dzięki za info Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6694931 Napisano: 05.04.2020 07:45:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
czy w Wawlu Mini czekoladki ma ktoś więcej niż 1 nagrodę na 1 osobę?
Czytam regulamin i nie widzę ogranicznika, ale nie wiem, czy jest możliwość wygrania 2 razy na tą samą osobę? Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6694804 Napisano: 04.04.2020 08:54:08 w SZUKAM....
estrelitta napisał(a):

Czy e konkursie Black BP jest ograniczenie znaków w zgłoszeniu SMS? 

Z reg.
Odpowiedzią może być wyłącznie wiadomość tekstowa o dowolnej długości.

takze nie ma emotka   Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6694736 Napisano: 03.04.2020 17:00:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ashanti napisał(a):

pioge7 napisał(a):

monia0303 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Oświadczenie LION należy odesłać pocztą czy emailem?
Odebrałem telefon w pracy i tak słuchałem piąte przez dziesiąte i coś kojarzę, że mówili o emailu, ale w regulaminie widzę, że pocztą... Samo oświadczenie?

Ze względu na wirusa emailem.

chodzi o ten email: dane@uniqueone.pl

Link do Oswiadczenia laureata: https://uniqueone.pl/pl/regulaminy/Adres wysylki: eaudelion@uniqueone.pl

dziękuję ślicznie emotka Wyświetl w wątku >>
1 ashanti 0

pioge7

#6694729 Napisano: 03.04.2020 16:40:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monia0303 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Odebrałem telefon w pracy i tak słuchałem piąte przez dziesiąte i coś kojarzę, że mówili o emailu, ale w regulaminie widzę, że pocztą... Samo oświadczenie?

Ze względu na wirusa emailem.

chodzi o ten email: dane@uniqueone.pl Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6694716 Napisano: 03.04.2020 16:19:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Odebrałem telefon w pracy i tak słuchałem piąte przez dziesiąte i coś kojarzę, że mówili o emailu, ale w regulaminie widzę, że pocztą... Samo oświadczenie? Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6694526 Napisano: 02.04.2020 21:50:48 w Paragony na trwające konkursy
joan napisał(a):

pioge7 napisał(a):

ma ktoś aquafresh LIDL? Jak widzę te kolejki w sklepie to mnie zniechęca tam iść emotka  

Najgorsze są te PRZED sklepem emotka

No o nie mi chodziło... dziś u nas lidl zamykają o 22 a przed sklepem 20 minut temu było ok. 30 ludu emotka jechałem po mamę do pracy to widziałem... szaleństwo. Po 1 pastę chyba poza kolejką by mnie nie wpuścili emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6694481 Napisano: 02.04.2020 18:43:34 w Paragony na trwające konkursy
ma ktoś aquafresh LIDL? Jak widzę te kolejki w sklepie to mnie zniechęca tam iść emotka
  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6694357 Napisano: 02.04.2020 12:28:10 w Pomocy!!!!
czy kartą z Farmio można płacić za zakupy w Internecie? Chcę zamówić jedzenie w jednej z pobliskich restauracji i nie wiem czy próbować... czy to tylko stacjonarnie... Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6694355 Napisano: 02.04.2020 12:26:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
honcia4 napisał(a):

Witam serdecznie 
Zarejestrowałam paragon na Mk Cafe komunikat gratulacje jesteś laureatem 
Po wpisaniu nr telefony i numeru paragonu w formularzu laureata pokazuje mi komunikat dane nie prawidłowe 
czy ktoś tak miał?? Albo ma może ktoś numer tel do Underground Media Sp. z o.o.

a zaznaczyłaś prawidłową loterię w forumlarzu? Bo może jest zaznaczona inna sama z siebie? Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6693982 Napisano: 01.04.2020 11:16:26 w Wkurza mnie...
domika napisał(a):

A jak to weryfikujesz? Sprawdzasz dowód ? emotka

Znam mniej wiecej ludzi już na tyle że już wiem ile mają mniej wiecej lat... 
jedną panią zapytałem to powiedziała że ma 63. Dwójkę już wyprosiłem, ale to mieli mniej wiecej 30-40. Kilka osob podeszło pod drzwi, zobaczyło kartkę i poszli dalej. Policja krąży co po chwila... Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6693970 Napisano: 01.04.2020 10:39:29 w Wkurza mnie...
sylzab2294 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

olunka napisał(a):

no ale przeciez każdy zna nowe zasady i chyba sie nie bedzie wybieral na zakupy w tych godzinach jak nie ma  65+, tak przynajmniej mi sie wydaje

Zobacze za godzinkę emotka  

w sumie dziś jeszcze może nie być to widoczne, bo przepis wchodzi od jutra...
aczkolwiek...

no pierwsze 40 minut za mną...
6 klientów powyżej 65 roku życia plus 1 klient w wieku lat 63... obsłużyłem....  Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6693949 Napisano: 01.04.2020 09:19:12 w Wkurza mnie...
olunka napisał(a):

no ale przeciez każdy zna nowe zasady i chyba sie nie bedzie wybieral na zakupy w tych godzinach jak nie ma  65+, tak przynajmniej mi sie wydaje

Zobacze za godzinkę emotka   Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6693939 Napisano: 01.04.2020 05:32:00 w Wkurza mnie...
kermit napisał(a):

pioge7:

Zobaczymy jak to będzie w praktyce... 
poroniony pomysł, bo 65+ przychodzi do sklepów rano ... przed południem już tylko młodzi. A przecież nie wyproszę nikogo, bo to godzina dla seniora... emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6693938 Napisano: 01.04.2020 05:22:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
slonecznik1309 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

czy w sms od Nestle w sprawie rezerw od Krów i Plecaków macie też numer paragonu który już do nich wysłaliście?
Właśnie sprawdzam i w styczniu wygrałem na paragon nagrodę, odesłałem dane, a w ubiegłym tygodniu zadzownili że wygrałem krowę, dostałem SMS z numerem paragonu który wygrał właśnie w styczniu. Nie możliwe, żebym wysyłał ten paragon ponownie emotka
nie wiem o co chodzi

nie, wygrałam w styczniu na inny numer, a teraz rezerwa na inny numer (sprawdź wysłanego emaila - odsyłało się dane mailem)

no właśnie sprawdzałem, ja sobie zapisałem w styczniu, że to WYGRANY numer na nim i włożyłem do wykorzystanych paragonów, plecak w domu. A teraz SMS z tym samym numerem. NIe wiedziałbym, że to ten, ale jak miałem już podpisany że wygrany to temu się skapnąłem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6693890 Napisano: 31.03.2020 22:21:05 w Wkurza mnie...
Mysia napisał(a):

pioge7 napisał(a):

wkurzam się niesamowicie na dzisiejsze restrykcje...
siedzimy z szefem teraz sobie w sklepie i tak rozmyślamy, co z tym nakazem, który od jutra ma być.
10-12:00 mogą robić zakupy tylko osoby w wieku 65+. U nas w sklepie przede wszystkim tacy klienci są w godzinach 7-8:30. Później już 10:30 osoba w wieku 30 lat to co? Mam ją wyprosić ze sklepu i zaprosić od 12? Nie rozumiem i ja i szef ...
co z jednorazowymi rękawiczkami... mają je załatwiać sklepy czy klienci sami sobie... jeśli klienci to ok, jeśli sklepy to co... na hurtowni nie ma od 2 tygodni jednorazowych rękawiczek... nie ma jak zamówić. Dzwoniłem po hurtowniach i nic...
wkurza mnie to, że nic nie ogłaszają do końca tylko zdawkowo... emotka

Ty mi lepiej powiedz skąd pewność, że ktoś ma 65+ będziecie dowody sprawdzać? Wydaje mi się, że to bardziej się tyczy dużych sklepów, w mniejszym jak piszesz przyjdzie ci ktoś w wieku 30 lat a sklep pusty to bez sensu wypraszać, choć może młodsze osoby będą się stosować do tych godzin i nikt nie przyjdzie... Wirus szaleje myślę, że kontroli tez dużo nie powinno być, prędzej w dużych sklepach. Rękawiczki trzeba mieć na wejściu do sklepu? A jeśli jesteś sam to co będziesz rzucał zza lady jak zobaczysz że ktoś wchodzi? emotka Bez sens, według mnie  to klient powinien zadbać jak chce robić zakupy emotka

mam nadzieję że tylko duże sklepy, bo na stronie minieterstwa są informacje
Czy sklepy mają obowiązek zapewnić rękawiczki dla klientów?Sklepy będą miały obowiązek zapewnienia jednorazowych rękawiczek. Natomiast zalecamy, żeby również
klient we własnym zakresie miał ze sobą rękawiczki. Obowiązek ten
wprowadzamy od 2 kwietnia 2020 r.

Czy osoby poniżej 65. roku życia będą mogły wejść do sklepu w godzinach 10:00-12:00?Nie. W godzinach od 10:00 do 12:00 sklepy i punkty usługowe mogą przyjmować i obsługiwać jedynie osoby powyżej 65 roku życia. Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6693888 Napisano: 31.03.2020 22:18:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
czy w sms od Nestle w sprawie rezerw od Krów i Plecaków macie też numer paragonu który już do nich wysłaliście?
Właśnie sprawdzam i w styczniu wygrałem na paragon nagrodę, odesłałem dane, a w ubiegłym tygodniu zadzownili że wygrałem krowę, dostałem SMS z numerem paragonu który wygrał właśnie w styczniu. Nie możliwe, żebym wysyłał ten paragon ponownie emotka
nie wiem o co chodzi Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6693862 Napisano: 31.03.2020 20:57:26 w Wkurza mnie...
superloser napisał(a):

pioge7 napisał(a):

rozumiem... też mam takie zdanie... ale jeśli jest nakaz to trzeba go wykonać.... tylko że jest trudno... jeszcze jakoś "swoi" klienci, czyi ci od nas mogą nie mieć pretensji bo przecież się znamy, ale od 3 tygodni mamy ludzi z różnych cześci Polski, przyjechali do domków letniskowych i nie zna się wszystkich i nie wiadomo kto co powie jak nie będzie, a ludzie już znam przypadki że są roszczeniowi i wiem, że będzie dym jak coś ktoś zgłosi ;/

Tylko, te nowe wytyczne troche na papier zrobione, niestety.

Moze male Sklepy powinny miec “okienkowy” handel?
Ty tez masz stracha i rodzine, do ktorej wracasz po pracy. Przeciez na zapleczu nie bedziesz spac.

Nowy zapis, ma brak bardzo waznego słowa- 
OTWARTE.
Co z tego, ze Biedra ma 5 kas a tylko 1 jest otwarta... to 15 osob do jednej kasy  emotka

w te "otwarte" to ja już nie wierze... jak wprowadzali niedziele bez handlu to biedronka dumnie ogłaszała, że  piątek i sobotę przed niedzielą bez handlu w godzinach szczytowych wszystkie kasy będą otwarte... i co się okazało... godzin szczytu chyba nie było, bo w sklepach co najwyżej 2 kasy były wolne.
A dziś w ITM... Pani jedna na kasie, w kolejce ok. 10 ludzi... dzwoni dzwonkiem po kogoś żeby przyszedł i co... nikt nie przychodził. Dopiero za chyba 4 czy 5 razem ktoś przyszedł, a panie po sklepie sobie chodziły i rozmawiały emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

pioge7

#6693808 Napisano: 31.03.2020 18:15:46 w Wkurza mnie...
superloser napisał(a):

Tylko co same rekawiczki daja, kiedy ludzie nie wiedza, ze maja nosa/ust nie dotykac?
A maski jakos kasjerki/rzy nie maja, nie mowiac klientach.

Rekawiczka jest takim samym nosnikiem virusa/zarazkow, jak goła dlon, moneta albo paragon 

rozumiem... też mam takie zdanie... ale jeśli jest nakaz to trzeba go wykonać.... tylko że jest trudno... jeszcze jakoś "swoi" klienci, czyi ci od nas mogą nie mieć pretensji bo przecież się znamy, ale od 3 tygodni mamy ludzi z różnych cześci Polski, przyjechali do domków letniskowych i nie zna się wszystkich i nie wiadomo kto co powie jak nie będzie, a ludzie już znam przypadki że są roszczeniowi i wiem, że będzie dym jak coś ktoś zgłosi ;/ Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0