Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pioge7

pioge7

#6701895 Napisano: 08.05.2020 15:29:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy karta Rossmann = karta Rossne? 
nie wiem czy trzeba zakładać na nowo czy to jest to samo emotka  oświeci ktoś kto już kupował emotka    Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6701836 Napisano: 08.05.2020 11:49:26 w SZUKAM....
ewunia napisał(a):

mariolakal napisał(a):

Co wozi dziś DHL ? 

DHL wysłał smsy z informacją o planowanej wysyłce (do 11.05) Tymbark C4.

Tak. Mi dotarły bony c4 tymbark  Wyświetl w wątku >>
1 ewunia 0

pioge7

#6701494 Napisano: 07.05.2020 09:12:11 w Dyskusje o wynikach konkursu
aneczkaa736 napisał(a):

Witajcie nie wiem czy pisze w dobrym wątku, wygralam w loterii pisze zeby wydrukowac wypelnic i podpisac oswiadczenie laureata  i odeslac wraz z paragonem ale nie mam opcji wydrukowac. Czy moge sama to przepisać zamiast drukowania ? 

zazwyczaj organiatorzy zezwalają na przepisanie oświadczenia i wysłania go w takiej formie
Tylko musisz przepisać całe oświadczenie i wypełnić go CZYTELNIE. Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6701449 Napisano: 06.05.2020 21:43:37 w SZUKAM....
inve-girl napisał(a):

Hej, szukam konkursu z jakimiś bombonierkami itp.

Cherrissimo w carrefour? Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6701019 Napisano: 05.05.2020 12:27:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
honcia4 napisał(a):

Witam 
czy wysyłali już hulajnogi z konkursu Milka Oreo  do mnie nic jeszcze nie dotarło czy tez ktoś czeka??

ja czekam na skuter nadal emotka także spokojnie

agakaz2 napisał(a):

katrin1 napisał(a):

madllen napisał(a):

antylopia napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Staropolanka wysyla na email wyniki losowania. Oczywiscie nie wygralam . Nie wiem po kiego groma oni wysylaja takie info. ? Do tych co wylosowali powinni wysylac,a nie do wszystkich

zanim odczytalam maila, zdążyłam już wymyśleć na co przeznaczę wygraną, odtanczyłam taniec zwycięzcy A po odczytaniu maila chcialam rzucić telefonem o ścianę

czuję się pokrzywdzona, ja to nawet takiego maila nie dostałam ... emotka

Ani ja emotka

są w spam

też nie mam emaila ani w spamie ani w odebranych. Poczta na wp.pli na onet.pl Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6700958 Napisano: 05.05.2020 07:44:57 w Pomocy!!!!
krystyna32 napisał(a):

Czy OLX zmieniło szatę graficzną ? Bo u mnie jakaś inna jest.

z ciekawości sprawdziłem i faktycznie... co innego jest. aplikacja też inna
https://blog.olx....st-olx-ma-nowe-logo/
piszą o tym na blogu nawet.
Zobaczymy co z tego wyniknie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6700341 Napisano: 01.05.2020 09:36:42 w Wkurza mnie...
ziolko napisał(a):

Wkurzają mnie ceny w laboratorium diagnostyki. Wyniki u nich robiłam ostatnio w maju ub roku, a tak w szpitalu, bo w szpitalu taniej. Niestety teraz laboratorium w szpitalu jest zamknięte a w mieście działa tylko jeden punkt pobierania, do którego są mega kolejki. Wcześniej było ich z 8.
Dziś sprawdziłam ceny kilku podstawowych wyników, jakie standardowo robiłam i jestem w szoku! Jeden z 42 na 51, inny z 15 na 24 i 26. Masakra. Niby niewiele, ale łącznie za to samo zapłacę kilkadziesiąt złotych więcej  emotka
Odpowiednio w szpitalu te same wyniki były po 22,50 i po 13. 

To samo z dentystami emotka . Moja nie przyjmuje bo wirus i powiedziała mi przed wirusem  za usługę 1200 zł, drugi co przyjmuje za to samo 2400 emotka  a czekać nie mogę a inni nie przyjmują emotka  załamać się można  Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6700299 Napisano: 30.04.2020 20:53:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
stamp2 napisał(a):

Bez kawy ani rusz ITM-ile tej wygranej kawy dostaliście?  emotka emotka

Zestaw inter 
Wyświetl w wątku >>
1 jokan 0

pioge7

#6700209 Napisano: 30.04.2020 12:38:14 w Informują
Informują z Konkurs "Podziel się swoim apetytem"

Rodzaj powiadomienia: Email o 12:33
Dodatkowe informacje:
Email o gadżetach Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6700197 Napisano: 30.04.2020 12:12:03 w Kupię...
Siostrzenica prosiła, wujek się dowiaduję.
Ma ktoś aparat INSTAX MINI? Jeśli ktoś ma na sprzedaż za mniej niż 200 zł to zapraszam. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6700157 Napisano: 30.04.2020 11:05:06 w Informują
Informują z Konkurs "Skocz po Tymbark do sieci Intermarche"

Rodzaj powiadomienia: telefon
Dodatkowe informacje:
kolejny dzień informowania Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6700016 Napisano: 29.04.2020 16:46:16 w Wkurza mnie...
bruce napisał(a):

superloser napisał(a):

bruce napisał(a):

[quote=

jokan]
inpost jest teraz zarobiony na maxa....widzialam w wozie paczki po sam sufit...nie wiem jak oni sie w tym wszystkim odnajduja....ktore odebrane juz/ktore zaladowac do paczkomatu....do przekopania cale auto, bo przeciez te paczki sie tez jakos przemieszczaja w aucie podczas transportu.....

Tak, dlatego powinni pootwierać dodatkowe paczkomaty i nowych pracowników przeszkolić, bo to, co się dzieje, przeraża.  emotka  A niedługo pewnie ruszą Komunie, Dzień Matki, Dzień Dziecka, Dzień Ojca, koniec szkoły, wakacje/wczasy/urlopy i przesyłek będzie jeszcze więcej. 

Wiesz, kolejne lokalizacje, skrzynki oraz szkolenia to koszta ... plus kolejne vany, ubezpieczenia... - a za 3 miechy ludzie pojda w sklepy  emotka
Jakby zmienili odbior w 24godz, to by przeplyw byl szybszy.

A teraz nie ma odbioru całodobowego? emotka Sory, nie chcę wpisać błędnie emotka , ale wydawało mi się, że teraz tak jest.  emotka W połowie maja we wszystkich paczkomatach ma działać Multiskrytka. 
jesli tego samego dnia, ten sam kurier ma do paczkomatu dla 1 osoby dać 3 paczki, to nie da do 3 tylko do jednej. Także to może coś pomoże w tych przeładowanych paczkomatach.
paczki można odbierać 24 godziny na dobę, przez 48 godzin od ich umieszczenia w paczkomacie. emotka   Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

pioge7

#6698822 Napisano: 23.04.2020 19:40:21 w Wkurza mnie...
FBewa36 napisał(a):

chochliczka napisał(a):

Kupiłam staropolanke na konkurs, patrze a mi kobieta policzyla nie 8 a 7 sztuk i wyszło  9,53 emotka

Zawsze mi się w tej sytuacji przypomina historia jak kupiłam tymbarka i wbiła się jakaś promocja czy coś że nie weszła suma która potrzebowalam na konkurs i się przy kasie kłóciłam że było napisane że jest po tyle to ma być po tyle, a kasjerka w szoku że się wykłócam o to że jest taniej niż powinno być, coś tylko konkursowicz jest do tego zdolny

Mi dziś w lidlu dali rabat na staropolankę 3 zł... kupiłem 6 sztuk po 1,79 i by było prawie 11 zł i minus 3 zł wyjdzie 7 coś emotka  zauważyłem dopiero w domu bo większe zakupy były emotka  
a o wyższe ceny już nie raz się wykłócalem... miało być 5 zł a liczą 4 coś... pani patrzą jak na debila ale cóż emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6698232 Napisano: 21.04.2020 14:05:28 w Informują
Informują z Loteria "Euro sklep 2020"

Rodzaj powiadomienia: E-MAIL
Dodatkowe informacje: niewydana pula nagród, email o 14:04 Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6697839 Napisano: 20.04.2020 13:38:53 w SZUKAM....
iwona0103 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

U wad też zniknęły kolejki sprzed sklepów od dziś, czy tylko byłem w czasie, kiedy kolejek nie było, a wrócą „zaraz”?

Od dzisiaj zwiększyli liczbę osób w sklepie, więc możliwe, że mniejsze kolejki

Wiem wiem, że zwiększyli. Siedzę w tym temacie, bo sam pracuję w sklepie, ale chcialem się upewnić, czy ten brak kolejek to było chwilowe u mnie i po 14:00 Np. To wróci czy jednak tak już raczej wszędzie jest emotka   Wyświetl w wątku >>
1 iwona0103 0

pioge7

#6697835 Napisano: 20.04.2020 13:31:51 w SZUKAM....
U wad też zniknęły kolejki sprzed sklepów od dziś, czy tylko byłem w czasie, kiedy kolejek nie było, a wrócą „zaraz”? Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6697553 Napisano: 18.04.2020 12:30:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ashanti napisał(a):

anula81 napisał(a):

pytanie otwierał już ktoś perfumy z liona, ciekawa jestem czy ładne? wiem że gusta są różne, ale myślę je dać na prezent, i się zastanawiam czy są warte tej ceny ?

Nadają się w sam raz na kwarantannę (i nie tylko!) - spsikasz chłopa i nikt się do niego nie zbliży na 2 metry emotka

faktycznie. Za słodkie. Jeden psik i czuć już w całym pomieszczeniu. Czy pachną ładnie? Są gusta i gusciki ale osobiście ja bym nie chciał dostać takiego prezentu. Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6697148 Napisano: 16.04.2020 14:17:50 w SZUKAM....
yonex napisał(a):

pioge7 napisał(a):

szukam kogoś kto umie dobrze angielski i pomoże w zrobieniu zadania siostrzenicy
https://www.youtu...cMlp5dfUEOmVHHUbUy_o
trzeba udzielić odpowiedzi A B lub C...
Niestety my do języków to noga jesteśmy emotka

bcabc

olunka napisał(a):

yonex napisał(a):

pioge7 napisał(a):

szukam kogoś kto umie dobrze angielski i pomoże w zrobieniu zadania siostrzenicy
Niestety my do języków to noga jesteśmy emotka

bcabc

bbabc - klauna strój jest brudny i doktor:)

dziękuję emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6697138 Napisano: 16.04.2020 13:56:00 w SZUKAM....
Niestety my do języków to noga jesteśmy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6697069 Napisano: 16.04.2020 10:33:54 w SZUKAM....
estrelitta napisał(a):

pioge7 napisał(a):

czeka ktoś jeszcze na walizkę z Milki? czekam na jeszcze 1 i nie wiem czy wysyłają jeszcze czy coś nie tak ?

Dziś dostałam eska - jedzie coś Dpd i najprawdopodobniej to nagroda z Milki 

dzięki. Mi smsy nie przychodziły a nie mam info. No to to może to. Dpd i tak przyjedzie bo ma mi zakup z allegro przywieźć to może faktycznie też przyjedzie. Dziękuję za info. Wyświetl w wątku >>
0 0