Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pioge7

pioge7

#6693787 Napisano: 31.03.2020 17:01:15 w Wkurza mnie...
androm napisał(a):

ja widziałam dzisiejszą konferencję i padło pytanie kto ma dbać o to, że są rękawiczki i min. zdrowia powiedział, że to obowiązek sklepu mieć te rękawiczki dla klientów, ale że klienci też mogą mieć

ja rozumiem, że warto mieć ze sobą, bo wszystkie sklepy na jutro tego nie załatwią przecież
w c4 mają takie rękawiczki z folii, nie z gumy, na pewno to tańsze rozwiązanie, takie jak w biedronie na chlebie

tak, wiem że takie... one kosztowały na hurtowni 2 zł paczka.. teraz 6 zł paczka... ale nie ma ich teraz na hurtowniach i nie ma jak załatwić.... Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

pioge7

#6693741 Napisano: 31.03.2020 15:52:29 w Wkurza mnie...
wkurzam się niesamowicie na dzisiejsze restrykcje...
siedzimy z szefem teraz sobie w sklepie i tak rozmyślamy, co z tym nakazem, który od jutra ma być.
10-12:00 mogą robić zakupy tylko osoby w wieku 65+. U nas w sklepie przede wszystkim tacy klienci są w godzinach 7-8:30. Później już 10:30 osoba w wieku 30 lat to co? Mam ją wyprosić ze sklepu i zaprosić od 12? Nie rozumiem i ja i szef ...
co z jednorazowymi rękawiczkami... mają je załatwiać sklepy czy klienci sami sobie... jeśli klienci to ok, jeśli sklepy to co... na hurtowni nie ma od 2 tygodni jednorazowych rękawiczek... nie ma jak zamówić. Dzwoniłem po hurtowniach i nic...
wkurza mnie to, że nic nie ogłaszają do końca tylko zdawkowo... emotka Wyświetl w wątku >>
2 brucee, joan 0

pioge7

#6692809 Napisano: 26.03.2020 18:43:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mama-l-k-m napisał(a):

pioge7 napisał(a):

pytanie do zwycięzców konkursu GLADE, czy mieliście produkt na zdjeciu konkursowym czy nie koniecznie musi być emotka ?

Tak miałam na zdjęciu ale tylko po zmianie. 

Dziekuje emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6692792 Napisano: 26.03.2020 18:18:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pytanie do zwycięzców konkursu GLADE, czy mieliście produkt na zdjeciu konkursowym czy nie koniecznie musi być emotka ? Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

pioge7

pioge7

#6692645 Napisano: 26.03.2020 13:38:59 w Wkurza mnie...
jkkp napisał(a):

Tyle trąbi się w telewizji o osobach wracających z zagranicy i ich podaniu kwarantannie, a w praktyce wygląda to tak.
Dzwoni szwagierka, że sąsiad wrócił dziś rano z Niemiec (kierowca), no ale już ok 11:30 wsiadł sobie do samochodu i gdzieś pojechał. Zadzwoniła do sanepidu, a oni że ma dzwonić na policję... no to dzwoni na policję, a oni informują że ma powiadomić sanepid  emotka . Nie maja zgłoszenia o tym że wrócił z Niemiec, ewentualnie jutro może dotrze do nich taka informacja, a bez tego nic nie mogą zrobić  emotka . To ja się pytam co tu się do groma dzieje??? 

ale co on wozi jako kierowca?
Szwagier także jest kierowcą, jeździ do Niemiec i nie ma kwarantanny. Sprawdzili go na granicy czy ma gorączkę, spisali dane i dali jakąś kartkę i tyle. Nie zalecili kwarantanny, gdyż jest kierowcą i wozi towary. Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6692546 Napisano: 26.03.2020 08:49:22 w Oddam za darmo
0 0

pioge7

#6692537 Napisano: 26.03.2020 06:33:58 w SZUKAM....
Ma ktoś w Tiadlu lub Spofity abonament rodzinny i podpowie czy faktycznie w tym abonamencie muszą być mieszkańcy domu czy może być ktoś z innej miejscowości? Oni to sprawdzają jakoś?  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6692536 Napisano: 26.03.2020 06:32:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joaza111 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Dostal już ktoś emaila z nestle z krowami z losowania dodatkowego?

Wczoraj dostałam sms z wygranym numerem paragonu

Aha, to sms. Ok. Dzieki. Telefonowali do taty i szczegółów nie podał a myślałem ze to email będzie. Muszę poszukać w jego komórce emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6692534 Napisano: 26.03.2020 06:24:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Dostal już ktoś emaila z nestle z krowami z losowania dodatkowego? Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6692353 Napisano: 25.03.2020 09:54:29 w Popraw sobie humor...
Mały przykład na to jak sobie można samemu pokomplikować życie...
Ożeniłem się z trzydziestoczteroletnią ładną i młodą wdówką, która miała równie ładną szesnastoletnią córkę. Mój ojciec ożenił się z moja pasierbicą. Od tej pory wszyscy potraciliśmy orientacje w rodzinnych stosunkach:
Moja żona, czyli synowa mojego ojca jest również jego teściową. Moja pasierbica została moją macochą, a mój ojciec moim zięciem. Nie koniec na tym... Niedawno urodził mi się syn, a pól roku później jego stryj, czyli syn mojego ojca. Moja macocha czyli córka mojej żony została w ten sposób siostrą swojego wnuka, będąc równocześnie babką swojego brata. Jej syn jest moim bratem, a ja jego dziadkiem. Mój ojciec jest szwagrem swojego wnuka, który jest bratankiem jego syna. Moja żona, teściowa i synowa mojego ojca jest babką mojego brata. W ten sposób zostałem swoim własnym dziadkiem... Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6692094 Napisano: 24.03.2020 11:05:01 w SZUKAM....
toka napisał(a):

Szukam jakiejś drukarki-urzadzenia wielofunkcyjnego do użytku domowego. Tanie w utrzymaniu.Brother,Canon? Moze ktos poleci jakis sprawdzony model

ja mam Brother MFC J480DW jestem bardzo zadowolony. Tusze kupuję tak raz na 6 miesięcy. Komplet za 50 zł (po 2 z każdego koloru:niebieski, różowy i żółty i 4 czarne). Pięknie drukuje, skanuje, kopiuje.
Dodatkowo ten model ma fax. Ale z niego nie korzystam. Kupiłem bez tej funkcji ale zadzwonili ze sklepu i powiedzieli, że nie mają już tego na stanie, tylko z faxem i czy mogą wysłac w tej cenie ten z faxem, to się zgodziłem.
Z tego co widzę, to już nie jest chyba w sprzedaży, ale w rodzinie polecam każdemu Brothery i zawsze zadowoleni. Raz zapłacisz 400-500 zł i masz tanie tusze, a w innych zapłacisz może 200 zł ale tusze potem kosztują krocie. Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6691984 Napisano: 23.03.2020 20:33:13 w SZUKAM....
asia575 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

asia575 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Kurcze to nie wiem, a w spamie albo w innym folderze nie masz? 
u mnie od pierwszego etapu przychodzą 

No właśnie  nie mam,wszystko przeszukałam wczoraj łącznie z koszem.Napiszę maila do Nutella, ciekawe co odpiszą.

ciekawe... Powinno być. Chyba że błędny email był wpisywany i temu nie dochodzilo

Niemożliwe. Zawsze sprawdzam kilka razy przed wysłaniem.

to niestety nie mam pojęcia.
ale jeśli miałaś potwierdzenie na stronie, to widocznie zgłoszenie było przyjęte. Wyświetl w wątku >>
1 asia575 0

pioge7

#6691971 Napisano: 23.03.2020 18:56:53 w SZUKAM....
asia575 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

u mnie od pierwszego etapu przychodzą 

No właśnie  nie mam,wszystko przeszukałam wczoraj łącznie z koszem.Napiszę maila do Nutella, ciekawe co odpiszą.

ciekawe... Powinno być. Chyba że błędny email był wpisywany i temu nie dochodzilo Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6691948 Napisano: 23.03.2020 17:21:02 w SZUKAM....
asia575 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

asia575 napisał(a):

Szukam informacji czy z  loterii Nutella zawsze macie maila potwierdzającego udział.

Tak, przychodzi email 
u mnie na wp.pl i op.pl za każdym razem... tzn 3 zgłoszenia i 3 potwierdzenia 

Wczoraj pierwszy raz właśnie przyszło mi takie potwierdzenie i byłam bardzo zdziwiona bo w poprzednich tygodniach wysłałam kilka zgłoszeń ani razu takiego maila nie miałam  emotka  Do wczoraj byłam pewna, że jest tylko informacja o zgloszeniu na stronie   emotka  

u mnie od pierwszego etapu przychodzą  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6691946 Napisano: 23.03.2020 17:07:44 w SZUKAM....
asia575 napisał(a):

Szukam informacji czy z  loterii Nutella zawsze macie maila potwierdzającego udział.

Tak, przychodzi email 
u mnie na wp.pl i op.pl za każdym razem... tzn 3 zgłoszenia i 3 potwierdzenia  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6691937 Napisano: 23.03.2020 16:49:47 w Allegro.pl - bez linków
wesoyromek napisał(a):

ok, tak zrobię. Jesteś wielki pioge7 emotka

Oj tam wielki, emotka jak coś mogę dopomóc to się staram wypowiedzieć emotka  coś tam pamietam, ale wiem, Ze to ustawiałem jak weszło i nie pamietam już do końca jak to było emotka    Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6691932 Napisano: 23.03.2020 16:37:39 w Allegro.pl - bez linków
Kurczę, włączałem to dawno i nie pamietam do końca, ale z tego co pamietam, uzupełniałem tylko jakieś dane w formularzu, nie wiem czy podawałem skan dowodu, nawet na ich stornie pisze

formularz potwierdzający tożsamość (dostępny w zakładce Ustawienia wypłat, w części Przelewy24, po kliknięciu w przycisk ) lub skan/zdjęcie dowodu osobistego lub paszportu osoby, na którą zarejestrowane jest konto

takze powinno przejść tylko uzupełnienie formularza, a jak nie, to spróbuj zasłonić dane wrażliwe i zobaczysz. Jak odrzucą to trzeba podać wszystko. Albo dopytaj na fb allegro. Dość szybko odpowiadają.  Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6691908 Napisano: 23.03.2020 15:52:33 w Allegro.pl - bez linków
wesoyromek napisał(a):

pioge7 napisał(a):

wesoyromek napisał(a):

help, dawno nic nie wystawiałam na allegro i widzę jakieś zmiany, np. konto do wypłat nieaktywne, i , że trzeba zweryfikować, już kiedyś przechodziłam procedurę weryfikacji, czy po tych zmianach trzeba ponownie wpłacić te 1,01 zł?, trochę się pogubiłam emotka

Oni pare lat temu (rok, może dwa) wprowadzili przelewy24.pl i trzeba znowu przejść weryfikacje. Wcześniej było tylko payu.pl

Dzięki pioge7, w takim razie muszę przejść weryfikację.

Tak, trzeba przejść. A potem bawić się w allegro lokalnie... poroniony pomysł allegro emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0