Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pioge7

pioge7

#6691893 Napisano: 23.03.2020 15:12:51 w Allegro.pl - bez linków
wesoyromek napisał(a):

help, dawno nic nie wystawiałam na allegro i widzę jakieś zmiany, np. konto do wypłat nieaktywne, i , że trzeba zweryfikować, już kiedyś przechodziłam procedurę weryfikacji, czy po tych zmianach trzeba ponownie wpłacić te 1,01 zł?, trochę się pogubiłam emotka

Oni pare lat temu (rok, może dwa) wprowadzili przelewy24.pl i trzeba znowu przejść weryfikacje. Wcześniej było tylko payu.pl Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6691802 Napisano: 23.03.2020 11:26:24 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
pionas napisał(a):

Wiem, właśnie wyszła aktualizacja.
Powinna być już dostępna w Google Play (wersja 2.4.6)

Na razie u mnie pusto emotka  ale pewnie się pojawi niedługo emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6691783 Napisano: 23.03.2020 10:45:16 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
pionas coś po ostatniej aktualizacji (dziś rano miałem aktualizacje) się dzieje z aplikacją
po ok. 30 sekundach użytkowania pojawia się szybko napis i znika, a aplikacja się wyłącza.
nagralem sobie co się pojawia i tutaj screen zrobiony:

i tak się dzieje za kazdym razem po włączeniu aplikacji po ok. 30 sekundach używania. 
wersja aplikacji: 2.4.5
data aktualizacji: 22 marca  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6691669 Napisano: 22.03.2020 17:16:22 w dziś mam urodzinki
dziękuję bardzo za wszystkie życzenia tutaj i na priv emotka dziękuję emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

pioge7

#6691490 Napisano: 21.03.2020 14:26:55 w dziś mam urodzinki
forrrum napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Dziś ostatnie urodziny z 2 z przodu, za rok pierwsze z 3.
...dochodzę do wniosku, że pomimo tego, że nadal jestem singlem i nie osiągnąłem zbytnio w życiu nic, co by było ciekawego, jestem ze swojego życia zadowolony, niczego nie żałuję i patrzę w przyszłość w kolorowych barwach emotka  

Można powiedzieć (biorąc pod uwagę datę), że z Ciebie człowiek już nie pierwszej wiosny emotka
emotka

Hahaha No tak emotka   Wyświetl w wątku >>
1 ReneK 0

pioge7

#6691485 Napisano: 21.03.2020 13:46:57 w dziś mam urodzinki
Dziś ostatnie urodziny z 2 z przodu, za rok pierwsze z 3. To czas pewnych przemyśleń i rozważań swojego życia i dochodzę do wniosku, że pomimo tego, że nadal jestem singlem i nie osiągnąłem zbytnio w życiu nic, co by było ciekawego, jestem ze swojego życia zadowolony, niczego nie żałuję i patrzę w przyszłość w kolorowych barwach emotka   Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6691268 Napisano: 20.03.2020 09:57:13 w SZUKAM....
aneta19790411 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Pytanko emotka  dla korzystających z netflixa
zastanawiam się nad tym, aby wkrótce zakupić sobie opcje netflixa, ja plus 3 osoby w cenie 52 zł. 
i wtedy mam możliwość aby w tym samym czasie 4 rożne osoby oglądały na 4 urządzeniach filmy i seriale. Ale jak to jest z 1 osobą? Czy jeśli wejdę na swoje konto na dwóch rożnych Tv, to czy w tym samym czasie moge oglądać na jednym koncie, albo nawet o rożnych porach? Bo mamy w domu dwa Tv... i sie zastanawiam czy mogę np. Oglądać ja u sobie w pokoju a tata u siebie w tym samym czasie (bądź rożnych) na moim koncie czy to jednak odpada? 

4 osoby mogą oglądać jednocześnie na różnych TV. Jeśli kupujesz z kimś wspólnie (? nie wiem czy o to pytasz) to cały czas 4 osoby mogą oglądać jednocześnie: Ty i 3 Twoich wspólników emotka jeśli któryś ze wspólników nie ogląda w tym czasie to np. Ty możesz oglądać na 2 TV, ale jeśli wspólnik zechce włączyć netflixa to nie zostanie wpuszczony. Nie wiem czy dobrze wytłumaczyłam co miałam na myśli.... Jednocześnie 4 osoby (4TV), czy to w 1 domu czy w 4 - nie ma róznicy.

Bardzo dobrze wytłumaczyłaś emotka  dziekuję
bo chodziło mi przed wszystkim o to, czy będę mógł u siebie oglądać na jednym Tv i w ogóle, czy mogę sobie wybierać, ten albo ten emotka    Wyświetl w wątku >>
1 aneta411 0

pioge7

#6691255 Napisano: 20.03.2020 09:39:47 w SZUKAM....
Pytanko emotka  dla korzystających z netflixa
zastanawiam się nad tym, aby wkrótce zakupić sobie opcje netflixa, ja plus 3 osoby w cenie 52 zł. 
i wtedy mam możliwość aby w tym samym czasie 4 rożne osoby oglądały na 4 urządzeniach filmy i seriale. Ale jak to jest z 1 osobą? Czy jeśli wejdę na swoje konto na dwóch rożnych Tv, to czy w tym samym czasie moge oglądać na jednym koncie, albo nawet o rożnych porach? Bo mamy w domu dwa Tv... i sie zastanawiam czy mogę np. Oglądać ja u sobie w pokoju a tata u siebie w tym samym czasie (bądź rożnych) na moim koncie czy to jednak odpada?  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6691191 Napisano: 19.03.2020 20:40:11 w Gratulacje! Dla wygranych!
1mariusz napisał(a):

pioge7 napisał(a):

1mariusz napisał(a):

pioge7 napisał(a):

nelunia napisał(a):

pioge7 gratuluję słodkiego skutera emotka

Ślicznie dziękuję emotka  
teraz sie modlić o to, że to ten paragon, ale to sprawdzę jak wrócę do domu i czy nie pomyliłem Milki Oreo z oreo bo sie załamię totalnie 

WYPLUJ TO!!!! emotka

Nie nie emotka  paragon jest i to dobry emotka mam nadzieje że te oreo 44 g też brały udział bo pisało że każdy produkt emotka   

Ufff,aż się spociłam!! emotka  Z tego co pamiętam ,to te 44 gramowe też brały udział. GRATULUJĘ! Potem wrzuć jakieś zdjęcie!!

Jak tylko wszystko pójdzie zgodne z planem i dostanę, oczywiście wrzucę emotka  dziekuje emotka   Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6691187 Napisano: 19.03.2020 20:30:07 w Gratulacje! Dla wygranych!
1mariusz napisał(a):

pioge7 napisał(a):

nelunia napisał(a):

Ślicznie dziękuję emotka  
teraz sie modlić o to, że to ten paragon, ale to sprawdzę jak wrócę do domu i czy nie pomyliłem Milki Oreo z oreo bo sie załamię totalnie 

WYPLUJ TO!!!! emotka

Nie nie emotka  paragon jest i to dobry emotka mam nadzieje że te oreo 44 g też brały udział bo pisało że każdy produkt emotka    Wyświetl w wątku >>
1 ReneK 0

pioge7

#6691155 Napisano: 19.03.2020 18:53:01 w Wkurza mnie...
tereniagno napisał(a):

Wkurza mnie moja drukarka.Wymieniłam tusze na nowe oryginalne, a ona wariuje i nie chce mi skanować emotka
Raz zeskanuje, następnie -błąd, nie ma połączenia z komputerem. emotka
Wyłączyłam i włączyłam ponownie-nie ma połączenia z komputerem (Nie ruszałam jej),za chwilę skanuje emotka

może spróbuj odinstalować i na nowo zainstalować sterowniki.
ja dziś też miałem problem ze swoją.. Raz łapała połączenie przez wifi zaraz nie.
Odinstalowałem i zainstalowałem na nowo i mam emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

pioge7

#6691150 Napisano: 19.03.2020 18:37:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jesli ktoś zbiera punkty danio to zarejestruję się z polecenia jednej z pierwszych osób które napiszą do mnie na priv, aby ktoś zgarnął dodatkowe 5 pkt emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6691006 Napisano: 19.03.2020 09:28:46 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
pionas napisał(a):

pioge7 napisał(a):

pionas
od kilku dni w Google Play stale wychodzi nowa aktualizacja aplikacji. Wczoraj zaktualizowałem ją ponownie i jakież było moje zdziwienie, gdy dostałem powiadomienie o nowej wiadomości, którą dostałem. Zdziwienie, bo po zmienię telefonu nie dostawałem od roku powiadomień z aplikacji. Myślę, super, coś dzięki aktualizacji się naprawiło.
Dziś rano wstaję, nowa aktualizacja. Znowu aktualizowałem. I teraz powiadomienia o nowych wiadomościach z aplikacji niestety znowu nie dochodzą emotka coś zostało usunięte? Zmienione? Co było wczoraj a dziś już nie jest ?

Tak pojawiło się kilka aktualizacji między innymi z powodu braku powiadomień.
Wyloguj się i zaloguj ponownie do aplikacji i daj znać czy pomogło z powiadomieniami...

chłopie, jesteś wielki emotka
dziękuję, po zalogowaniu i wylogowaniu, działa emotka emotka emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6691001 Napisano: 19.03.2020 09:21:59 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
pionas
od kilku dni w Google Play stale wychodzi nowa aktualizacja aplikacji. Wczoraj zaktualizowałem ją ponownie i jakież było moje zdziwienie, gdy dostałem powiadomienie o nowej wiadomości, którą dostałem. Zdziwienie, bo po zmienię telefonu nie dostawałem od roku powiadomień z aplikacji. Myślę, super, coś dzięki aktualizacji się naprawiło.
Dziś rano wstaję, nowa aktualizacja. Znowu aktualizowałem. I teraz powiadomienia o nowych wiadomościach z aplikacji niestety znowu nie dochodzą emotka coś zostało usunięte? Zmienione? Co było wczoraj a dziś już nie jest ? Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6690760 Napisano: 18.03.2020 11:25:16 w Gratulacje! Dla wygranych!
nelunia napisał(a):

Ślicznie dziękuję emotka  
teraz sie modlić o to, że to ten paragon, ale to sprawdzę jak wrócę do domu i czy nie pomyliłem Milki Oreo z oreo bo sie załamię totalnie  Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6690756 Napisano: 18.03.2020 11:16:32 w Informują
Informują z Loteria "Wygraj własne motOREO"

Rodzaj powiadomienia: Telefon
Dodatkowe informacje:
Dzwoniono w sprawie wygranej skutera, numer tel. 570***722 Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6690755 Napisano: 18.03.2020 11:15:24 w moje dzisiejsze wygrane :)
Szok. Szok i jeszcze raz szok... 
wygrałem skuter w oreo. Informowali niedawno... otrząsnąć się nie mogę... emotka emotka Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6690556 Napisano: 17.03.2020 13:43:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nikos napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Czy amooco oddzwania na nieodebrane? Dzwonili a nie było mnie przy tel i nie odebrałem. Oddzwaniam ale już 5 Raz nikt nie odbiera...

Dawno temu udało mi się oddzwonić. W późniejszym czasie, kiedy oddzwaniałam nikt nie odbierał. Najlepiej miej teraz telefon przy sobie, bo zadzwonią na pewno po raz drugi.

tak, oddzownili po dwóch godzinach emotka Wyświetl w wątku >>
1 nikos 0

pioge7

#6690514 Napisano: 17.03.2020 11:45:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy amooco oddzwania na nieodebrane? Dzwonili a nie było mnie przy tel i nie odebrałem. Oddzwaniam ale już 5 Raz nikt nie odbiera... Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6689502 Napisano: 12.03.2020 14:52:56 w Wkurza mnie...
Człowiek idzie do sklepu po mąkę i mleko żeby upiec sobie spokojnie chleb i do płatków śniadaniowych i nie ma ani mąki a i Mleka ani płatków w 4 odwiedzonych sklepach... Masakra jakaś wojna idzie albo koniec świata... Wyświetl w wątku >>