Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pioge7

pioge7

#6689019 Napisano: 10.03.2020 17:33:32 w PODZIĘKOWANIA
superloser,
Dziękuję za paragony i zorganizowanie ich wysyłki do organizatora. Wszystko szybko i bezproblemowo. Naprawdę dziękuję i polecam z czystym sumieniem. Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

pioge7

#6688840 Napisano: 09.03.2020 22:19:36 w SZUKAM....
bubba napisał(a):

bubba napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Ma ktoś w domu grę Double? Jeśli tak, może mi ktoś zmierzyć średnice karty od tej gry i powiedzieć ile ma emotka  ?

jeśli masz na myśli Dobble to 8,3cm

Tak to ta emotka
to Źle wymawiam emotka
dziękuję emotka Wyświetl w wątku >>
1 bubba 0

pioge7

#6688836 Napisano: 09.03.2020 22:07:37 w SZUKAM....
Ma ktoś w domu grę Double? Jeśli tak, może mi ktoś zmierzyć średnice karty od tej gry i powiedzieć ile ma emotka  ? Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6688572 Napisano: 08.03.2020 11:25:30 w Życzenia na święta i nie tylko
Dziołchy,  Dziełszki, Kobitki, Panie, Damy, Młode, Młodsze i te jeszcze Młodsze...

Wszystkiego co najlepsze z okazji Waszego Dnia Kobiet! Niech się Wam stale powodzi, miejcie dużo siły, zdrowia, szczęścia i wszelakich pomyślności!!!

100 LAT! Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6687940 Napisano: 05.03.2020 02:30:18 w SZUKAM....
agusiac87 napisał(a):

chciałam zamówić przesyłkę kurierska przez portal sendit.pl - wybralam poczte polske 48 ze względu na cenę jednak przy zamawianiu tej przesyłki wyskoczył komunikat:

Przypominamy, że Poczta Polska nie świadczy w zakresie współpracy z Sendit usług na rzecz osób fizycznych działających jako konsumenci.

Chyba jakaś zmiana weszła w 2020r, czy jeśli ja zamówię te przesylke jako osoba fizyczna to myślicie że na poczcie polskiej będą to weryfikować? Ktos ma pomysł jak to obejść?

tak już piszą od kilku miesięcy, ale ja jakoś chodzę i nic na poczcie nie mówią Wyświetl w wątku >>
1 agusiac87 0

pioge7

#6687693 Napisano: 04.03.2020 12:19:59 w Wkurza mnie...
assal napisał(a):

Niebieska_Laguna: Ja widzę inny problem. Za chwilę może nie mieć kto w tych sklepach pracować emotka
Już w Krakowie w niektórych sklepach pustki się robią  emotka  Przed firmami najlepszy handlowy miesiąc w roku.
Co mnie wkurza, bo nie ma sensu robić w takim momencie akcji promocyjnych  emotka  

Osobicie pracuję w sklepie osiedlowym spożywczym i jakoś nie zamierzam sie ruszać bo jakaś grypka przyszła emotka jakby co zapraszam emotka  sklep dobrze zaopatrzony i mila obsługa emotka  a dziś przyjdzie nam towar z zapasem mąki, ryżu i kasz emotka  emotka emotka   Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6687673 Napisano: 04.03.2020 11:36:20 w Wkurza mnie...
Niebieska_Laguna napisał(a):

Wkurza mnie panika z powodu koronawirusa, chciałabym, żeby to się już skończyło. Już w poniedziałek nie mogłam kupić nigdzie zwykłego ryżu, a dzisiaj od rana wielkie szaleństwo, bo pierwszy potwierdzony przypadek koronawirusa jest z moich okolic. Pani w aptece powiedziała, że ludzie dziś rano zaraz po otwarciu wykupili kilkadziesiąt żeli antybakteryjnych. W aptekach pustki, to samo w sklepach spożywczych. Wszystko znika z półek, ludzie robią ogromne zakupy. Nikt o niczym innym nie mówi. Nawet ekspedientka w sklepie mnie o to zagadała i powiedziała, że sama zrobiła zapasy, a ludzie jak nigdy wydają nawet po tysiąc złotych na jednorazowe zakupy. Już sama nie wiem co robić  emotka  Mam nadzieję, że wszystko szybko wróci do normy, ale może jednak warto zrobić małe zapasy żywności. 

Nie dajmy się zwariować.... jak inni wariują niech wariują... ja osobicie żyję normalnym życiem i tempem. Zaraz będzie masowe l4 i urlopy brane, bo ludzie nie będą chcieć wychodzić z domu, bo grypa panuje. To się chyba bardziej na mózg rzuca emotka  

i jeszcze mała ciekawostka 

Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6687618 Napisano: 04.03.2020 05:35:44 w SZUKAM....
violetka1970 napisał(a):

Witam czy juz rozsyłają Plecak krowa + mleko od Nestle

Tak. Do mnie w poniedziałek dotarły wygrane w ok. 2 lub 3 tygodniu  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6687076 Napisano: 02.03.2020 11:28:59 w Wkurza mnie...
masza napisał(a):

pioge7 napisał(a):

norweska20 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

bruce ale żeś wykrakała, że nikt się nie wkurza...... rano jem sobie śniadanie, poczułem coś nienaturalnego w buzi i patrzę... zostało mi 1/4 zęba (dolna szóstka), myślę se super... na szczęście wizyta w czwartek wiec ok... zrobi... wieczorem jem kolacje i .... górna 1 poszła w szlak... cała, zostało tylko trochę w dziąśle.... No cholera jasna. Dwa zęby poszly jednego dnia emotka  idzie się załamać.. nie mam jednej jedynki... wkurzony jestem jak cholera.... emotka  

O rany ....to duże koszty przed tobą i dużo chodzenia do dentysty ...kolezance też jakiś czas temu poszła jedynka i wzieła l4 bo nie mogła patrzeć do lustra na swoje uzebienie: a pracuje z ludżmi  ....Wstawienie implantu w jej przypadku trochę trwało ( o kosztach nie wspomnę )....ale co zrobić ; czasami takie wypadki mimo iż wku....ją nie miłosiernie , musimy przyjąc na klatę i iść do przodu . Oby wszystko poszło gładko i szybko  emotka

No ja też patrzeć na siebie nie mogę... emotka  a pracuje w sklepie wiec chcąc czy nie chcąc dzis zobaczy mnie dużo osób emotka  :/ jakoś będzie to trzeba ukrywać ale nie wiem jak emotka  
masakra... koszty wiem że duże ... emotka  na zęby wydałem już mnóstwo kasy i pewnie to nie ostatnie słowo emotka  masakra 

umów szybko wizytę awaryjną do dentysty- taka jak z bólem zęba i tymczasowo zrobią kompozytem

No na jutro się umówiłem... dziś nie dam rady, bo jestem cały dzień w pracy,.. ale jutro mam nadzieję, że cos załatwię  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6687001 Napisano: 02.03.2020 05:30:21 w Wkurza mnie...
norweska20 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

bruce ale żeś wykrakała, że nikt się nie wkurza...... rano jem sobie śniadanie, poczułem coś nienaturalnego w buzi i patrzę... zostało mi 1/4 zęba (dolna szóstka), myślę se super... na szczęście wizyta w czwartek wiec ok... zrobi... wieczorem jem kolacje i .... górna 1 poszła w szlak... cała, zostało tylko trochę w dziąśle.... No cholera jasna. Dwa zęby poszly jednego dnia emotka  idzie się załamać.. nie mam jednej jedynki... wkurzony jestem jak cholera.... emotka  

O rany ....to duże koszty przed tobą i dużo chodzenia do dentysty ...kolezance też jakiś czas temu poszła jedynka i wzieła l4 bo nie mogła patrzeć do lustra na swoje uzebienie: a pracuje z ludżmi  ....Wstawienie implantu w jej przypadku trochę trwało ( o kosztach nie wspomnę )....ale co zrobić ; czasami takie wypadki mimo iż wku....ją nie miłosiernie , musimy przyjąc na klatę i iść do przodu . Oby wszystko poszło gładko i szybko  emotka

No ja też patrzeć na siebie nie mogę... emotka  a pracuje w sklepie wiec chcąc czy nie chcąc dzis zobaczy mnie dużo osób emotka  :/ jakoś będzie to trzeba ukrywać ale nie wiem jak emotka  
masakra... koszty wiem że duże ... emotka  na zęby wydałem już mnóstwo kasy i pewnie to nie ostatnie słowo emotka  masakra  Wyświetl w wątku >>
1 androm 0

pioge7

#6686946 Napisano: 01.03.2020 20:28:59 w Wkurza mnie...
bruce ale żeś wykrakała, że nikt się nie wkurza...... rano jem sobie śniadanie, poczułem coś nienaturalnego w buzi i patrzę... zostało mi 1/4 zęba (dolna szóstka), myślę se super... na szczęście wizyta w czwartek wiec ok... zrobi... wieczorem jem kolacje i .... górna 1 poszła w szlak... cała, zostało tylko trochę w dziąśle.... No cholera jasna. Dwa zęby poszly jednego dnia emotka  idzie się załamać.. nie mam jednej jedynki... wkurzony jestem jak cholera.... emotka   Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6686888 Napisano: 01.03.2020 13:00:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rufus napisał(a):

W crunchips "chrupanie to wygrywanie" trzeba kupić jedną dowolną paczkę crunchips LUB Nic Nacs czy w sumie dwie? Jedną cr i drugą Nic?

dokonać zakupu co najmniej jednej sztukiproduktów Cr. opisanych szczegółowo w pkt. 6 niniejszego Regulaminu oraz co najmniej jednej sztuki produktów NN opisanych szczegółowo w pkt 6 niniejszego Regulaminu w sklepach Carrefour

dwie muszą być rzeczy Wyświetl w wątku >>
1 rufus 0

pioge7

#6686842 Napisano: 01.03.2020 10:37:14 w Wkurza mnie...
bruce napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Nie wiem co świętujemy cały rok, źe co miesiac inny awatar ale życzę by było jeszcze lepsze niż jest emotka  :* i czekam na kociaczka słodziaczka emotka  

W maju będę częstować ...półwiecznym tortem.  emotka emotka
Dzięki i wzajemnie, Piotrze.  emotka emotka

no to 100 lat emotka
czekam więc emotka na tort. a ja za 20 dni tez będę częstować ale tortem z ostatnim razem 2 z przodu emotka za rok 3 emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

pioge7

#6686840 Napisano: 01.03.2020 10:32:29 w Wkurza mnie...
bruce napisał(a):

pioge7 napisał(a):

bruce napisał(a):

Wow, nic nikogo ostatnio nie wkurzało?! emotka  No, to ja nadrobię te zaległości.  emotka
"Mamy awarię OLXa. Właśnie pracujemy nad jej rozwiązaniem.Przepraszamy za utrudnienia!" emotka

a mnie wkurza, że bruce się wkurza emotka i że zmienia avatary jak skarpetki emotka co dzień inny, a ten miły koteczek strzelający z karabinu był taki słodziak emotka emotka emotka od razu było wiadomo, że to bruce, a teraz .... 3 razy patrzę zanim zajarzę emotka hahah emotka emotka emotka

emotka Świętuję w tym roku, stąd co miesiąc inne, z tortami awatary.  emotka  Wróci stary strzelający słodziak, a jakże!  emotka emotka

Nie wiem co świętujemy cały rok, źe co miesiac inny awatar ale życzę by było jeszcze lepsze niż jest emotka  :* i czekam na kociaczka słodziaczka emotka   Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6686834 Napisano: 01.03.2020 10:10:44 w Wkurza mnie...
bruce napisał(a):

Wow, nic nikogo ostatnio nie wkurzało?! emotka  No, to ja nadrobię te zaległości.  emotka
"Mamy awarię OLXa. Właśnie pracujemy nad jej rozwiązaniem.Przepraszamy za utrudnienia!" emotka

a mnie wkurza, że bruce się wkurza emotka i że zmienia avatary jak skarpetki emotka co dzień inny, a ten miły koteczek strzelający z karabinu był taki słodziak emotka emotka emotka od razu było wiadomo, że to bruce, a teraz .... 3 razy patrzę zanim zajarzę emotka hahah emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6686578 Napisano: 28.02.2020 18:37:30 w SZUKAM....
joan napisał(a):

pioge7 napisał(a):

poleci ktoś jakąś opcję na telefon dla taty? Żeby było tanio a było trochę minut i trochę internetu...
Wyszukałem sieć OTVARTA, 7,99 zł -> 2GB internetu i 60 minut miesięcznie ale widzę, że nie ma dobrych opinii w internecie... i nie wiem czy wchodzić w to i wyrobić własne zdanie, czy jednak jest coś lepszego...?

Komórkowy? A rodzina ma numery w Play? Wtedy Play On Nowa i masz wszystkie telefony i smsy do nich za darmo, internet teraz 10 GB do kwietnia za darmo plus ewentualnie 100 minut za 15 zł do wszystkich bez ograniczeń czasowych, a 2 GB internetu za 9 zł również bez ograniczeń czasowych.

No nie... u nas play ma bardzo słaby zasięg i zrezygnowaliśmy pare lat temu... mamy nju mobile. Tata ma Orange ale umowa sie skończyła na doładowania co miesiac i szukam mu czegoś innego i tańszego, bo to co ładował to miał dlllllugo i niepotrzebne emotka
jednak chyba ta otvarta mi zostaje   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6686564 Napisano: 28.02.2020 17:12:04 w SZUKAM....
poleci ktoś jakąś opcję na telefon dla taty? Żeby było tanio a było trochę minut i trochę internetu...
Wyszukałem sieć OTVARTA, 7,99 zł -> 2GB internetu i 60 minut miesięcznie ale widzę, że nie ma dobrych opinii w internecie... i nie wiem czy wchodzić w to i wyrobić własne zdanie, czy jednak jest coś lepszego...? Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6686115 Napisano: 27.02.2020 09:10:08 w Oddam za darmo
0 0

pioge7

#6685778 Napisano: 26.02.2020 05:31:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asper01 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

asper01 napisał(a):

monkakk napisał(a):

asper01 napisał(a):

monkakk napisał(a):

kasiulaa napisał(a):

Oświadczenie wraz z paragonem w konkursie „Gillette UEFA Champions League” nalezy odesłać na  jaki adres? na Karlsbad Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie (03-680Warszawa ul. Wolbromska 38) ? 

Tak

A mogę dwa różne oświadczenia wrzucić do jednej koperty czy o piłki mam słać 2 listy? Miał ktoś takie doświadczenie z Karlsbadem?

Też własnie nad tym myślę emotka  i chętnie się dowiem, czy ktoś może już tak z nimi robił emotka

Ja chyba zaryzykuję. Jakoś przeżyję bez tych piłek jakby co...;)

Na słoiki z carrefoura z milki wyslalem wszytski oświadczenia razem doszły wszytskie emotka  

A Versus? Bo dziś dojechała jedna ta "świetna" zawieszka, czy co to tam, a słałem w jednej kopercie dwa oświadczenia...

versus nie wiem bo dawno nie wygrałem jeszcze na dwie osoby emotka
pale wiem że w karlsbad można emotka  bo nagrody dochodzą emotka     Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6685758 Napisano: 25.02.2020 21:09:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asper01 napisał(a):

monkakk napisał(a):

asper01 napisał(a):

monkakk napisał(a):

kasiulaa napisał(a):

Oświadczenie wraz z paragonem w konkursie „Gillette UEFA Champions League” nalezy odesłać na  jaki adres? na Karlsbad Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie (03-680Warszawa ul. Wolbromska 38) ? 

Tak

A mogę dwa różne oświadczenia wrzucić do jednej koperty czy o piłki mam słać 2 listy? Miał ktoś takie doświadczenie z Karlsbadem?

Też własnie nad tym myślę emotka  i chętnie się dowiem, czy ktoś może już tak z nimi robił emotka

Ja chyba zaryzykuję. Jakoś przeżyję bez tych piłek jakby co...;)

Na słoiki z carrefoura z milki wyslalem wszytski oświadczenia razem doszły wszytskie emotka   Wyświetl w wątku >>