Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pioge7

pioge7

#6692792 Napisano: 26.03.2020 18:18:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pytanie do zwycięzców konkursu GLADE, czy mieliście produkt na zdjeciu konkursowym czy nie koniecznie musi być emotka ? Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

pioge7

pioge7

#6692645 Napisano: 26.03.2020 13:38:59 w Wkurza mnie...
jkkp napisał(a):

Tyle trąbi się w telewizji o osobach wracających z zagranicy i ich podaniu kwarantannie, a w praktyce wygląda to tak.
Dzwoni szwagierka, że sąsiad wrócił dziś rano z Niemiec (kierowca), no ale już ok 11:30 wsiadł sobie do samochodu i gdzieś pojechał. Zadzwoniła do sanepidu, a oni że ma dzwonić na policję... no to dzwoni na policję, a oni informują że ma powiadomić sanepid  emotka . Nie maja zgłoszenia o tym że wrócił z Niemiec, ewentualnie jutro może dotrze do nich taka informacja, a bez tego nic nie mogą zrobić  emotka . To ja się pytam co tu się do groma dzieje??? 

ale co on wozi jako kierowca?
Szwagier także jest kierowcą, jeździ do Niemiec i nie ma kwarantanny. Sprawdzili go na granicy czy ma gorączkę, spisali dane i dali jakąś kartkę i tyle. Nie zalecili kwarantanny, gdyż jest kierowcą i wozi towary. Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6692546 Napisano: 26.03.2020 08:49:22 w Oddam za darmo
0 0

pioge7

#6692537 Napisano: 26.03.2020 06:33:58 w SZUKAM....
Ma ktoś w Tiadlu lub Spofity abonament rodzinny i podpowie czy faktycznie w tym abonamencie muszą być mieszkańcy domu czy może być ktoś z innej miejscowości? Oni to sprawdzają jakoś?  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6692536 Napisano: 26.03.2020 06:32:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joaza111 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Dostal już ktoś emaila z nestle z krowami z losowania dodatkowego?

Wczoraj dostałam sms z wygranym numerem paragonu

Aha, to sms. Ok. Dzieki. Telefonowali do taty i szczegółów nie podał a myślałem ze to email będzie. Muszę poszukać w jego komórce emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6692534 Napisano: 26.03.2020 06:24:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Dostal już ktoś emaila z nestle z krowami z losowania dodatkowego? Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6692353 Napisano: 25.03.2020 09:54:29 w Popraw sobie humor...
Mały przykład na to jak sobie można samemu pokomplikować życie...
Ożeniłem się z trzydziestoczteroletnią ładną i młodą wdówką, która miała równie ładną szesnastoletnią córkę. Mój ojciec ożenił się z moja pasierbicą. Od tej pory wszyscy potraciliśmy orientacje w rodzinnych stosunkach:
Moja żona, czyli synowa mojego ojca jest również jego teściową. Moja pasierbica została moją macochą, a mój ojciec moim zięciem. Nie koniec na tym... Niedawno urodził mi się syn, a pól roku później jego stryj, czyli syn mojego ojca. Moja macocha czyli córka mojej żony została w ten sposób siostrą swojego wnuka, będąc równocześnie babką swojego brata. Jej syn jest moim bratem, a ja jego dziadkiem. Mój ojciec jest szwagrem swojego wnuka, który jest bratankiem jego syna. Moja żona, teściowa i synowa mojego ojca jest babką mojego brata. W ten sposób zostałem swoim własnym dziadkiem... Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6692094 Napisano: 24.03.2020 11:05:01 w SZUKAM....
toka napisał(a):

Szukam jakiejś drukarki-urzadzenia wielofunkcyjnego do użytku domowego. Tanie w utrzymaniu.Brother,Canon? Moze ktos poleci jakis sprawdzony model

ja mam Brother MFC J480DW jestem bardzo zadowolony. Tusze kupuję tak raz na 6 miesięcy. Komplet za 50 zł (po 2 z każdego koloru:niebieski, różowy i żółty i 4 czarne). Pięknie drukuje, skanuje, kopiuje.
Dodatkowo ten model ma fax. Ale z niego nie korzystam. Kupiłem bez tej funkcji ale zadzwonili ze sklepu i powiedzieli, że nie mają już tego na stanie, tylko z faxem i czy mogą wysłac w tej cenie ten z faxem, to się zgodziłem.
Z tego co widzę, to już nie jest chyba w sprzedaży, ale w rodzinie polecam każdemu Brothery i zawsze zadowoleni. Raz zapłacisz 400-500 zł i masz tanie tusze, a w innych zapłacisz może 200 zł ale tusze potem kosztują krocie. Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6691984 Napisano: 23.03.2020 20:33:13 w SZUKAM....
asia575 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

asia575 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Kurcze to nie wiem, a w spamie albo w innym folderze nie masz? 
u mnie od pierwszego etapu przychodzą 

No właśnie  nie mam,wszystko przeszukałam wczoraj łącznie z koszem.Napiszę maila do Nutella, ciekawe co odpiszą.

ciekawe... Powinno być. Chyba że błędny email był wpisywany i temu nie dochodzilo

Niemożliwe. Zawsze sprawdzam kilka razy przed wysłaniem.

to niestety nie mam pojęcia.
ale jeśli miałaś potwierdzenie na stronie, to widocznie zgłoszenie było przyjęte. Wyświetl w wątku >>
1 asia575 0

pioge7

#6691971 Napisano: 23.03.2020 18:56:53 w SZUKAM....
asia575 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

u mnie od pierwszego etapu przychodzą 

No właśnie  nie mam,wszystko przeszukałam wczoraj łącznie z koszem.Napiszę maila do Nutella, ciekawe co odpiszą.

ciekawe... Powinno być. Chyba że błędny email był wpisywany i temu nie dochodzilo Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6691948 Napisano: 23.03.2020 17:21:02 w SZUKAM....
asia575 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

asia575 napisał(a):

Szukam informacji czy z  loterii Nutella zawsze macie maila potwierdzającego udział.

Tak, przychodzi email 
u mnie na wp.pl i op.pl za każdym razem... tzn 3 zgłoszenia i 3 potwierdzenia 

Wczoraj pierwszy raz właśnie przyszło mi takie potwierdzenie i byłam bardzo zdziwiona bo w poprzednich tygodniach wysłałam kilka zgłoszeń ani razu takiego maila nie miałam  emotka  Do wczoraj byłam pewna, że jest tylko informacja o zgloszeniu na stronie   emotka  

u mnie od pierwszego etapu przychodzą  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6691946 Napisano: 23.03.2020 17:07:44 w SZUKAM....
asia575 napisał(a):

Szukam informacji czy z  loterii Nutella zawsze macie maila potwierdzającego udział.

Tak, przychodzi email 
u mnie na wp.pl i op.pl za każdym razem... tzn 3 zgłoszenia i 3 potwierdzenia  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6691937 Napisano: 23.03.2020 16:49:47 w Allegro.pl - bez linków
wesoyromek napisał(a):

ok, tak zrobię. Jesteś wielki pioge7 emotka

Oj tam wielki, emotka jak coś mogę dopomóc to się staram wypowiedzieć emotka  coś tam pamietam, ale wiem, Ze to ustawiałem jak weszło i nie pamietam już do końca jak to było emotka    Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6691932 Napisano: 23.03.2020 16:37:39 w Allegro.pl - bez linków
Kurczę, włączałem to dawno i nie pamietam do końca, ale z tego co pamietam, uzupełniałem tylko jakieś dane w formularzu, nie wiem czy podawałem skan dowodu, nawet na ich stornie pisze

formularz potwierdzający tożsamość (dostępny w zakładce Ustawienia wypłat, w części Przelewy24, po kliknięciu w przycisk ) lub skan/zdjęcie dowodu osobistego lub paszportu osoby, na którą zarejestrowane jest konto

takze powinno przejść tylko uzupełnienie formularza, a jak nie, to spróbuj zasłonić dane wrażliwe i zobaczysz. Jak odrzucą to trzeba podać wszystko. Albo dopytaj na fb allegro. Dość szybko odpowiadają.  Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6691908 Napisano: 23.03.2020 15:52:33 w Allegro.pl - bez linków
wesoyromek napisał(a):

pioge7 napisał(a):

wesoyromek napisał(a):

help, dawno nic nie wystawiałam na allegro i widzę jakieś zmiany, np. konto do wypłat nieaktywne, i , że trzeba zweryfikować, już kiedyś przechodziłam procedurę weryfikacji, czy po tych zmianach trzeba ponownie wpłacić te 1,01 zł?, trochę się pogubiłam emotka

Oni pare lat temu (rok, może dwa) wprowadzili przelewy24.pl i trzeba znowu przejść weryfikacje. Wcześniej było tylko payu.pl

Dzięki pioge7, w takim razie muszę przejść weryfikację.

Tak, trzeba przejść. A potem bawić się w allegro lokalnie... poroniony pomysł allegro emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6691893 Napisano: 23.03.2020 15:12:51 w Allegro.pl - bez linków
wesoyromek napisał(a):

help, dawno nic nie wystawiałam na allegro i widzę jakieś zmiany, np. konto do wypłat nieaktywne, i , że trzeba zweryfikować, już kiedyś przechodziłam procedurę weryfikacji, czy po tych zmianach trzeba ponownie wpłacić te 1,01 zł?, trochę się pogubiłam emotka

Oni pare lat temu (rok, może dwa) wprowadzili przelewy24.pl i trzeba znowu przejść weryfikacje. Wcześniej było tylko payu.pl Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6691802 Napisano: 23.03.2020 11:26:24 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
pionas napisał(a):

Wiem, właśnie wyszła aktualizacja.
Powinna być już dostępna w Google Play (wersja 2.4.6)

Na razie u mnie pusto emotka  ale pewnie się pojawi niedługo emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6691783 Napisano: 23.03.2020 10:45:16 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
pionas coś po ostatniej aktualizacji (dziś rano miałem aktualizacje) się dzieje z aplikacją
po ok. 30 sekundach użytkowania pojawia się szybko napis i znika, a aplikacja się wyłącza.
nagralem sobie co się pojawia i tutaj screen zrobiony:

i tak się dzieje za kazdym razem po włączeniu aplikacji po ok. 30 sekundach używania. 
wersja aplikacji: 2.4.5
data aktualizacji: 22 marca  Wyświetl w wątku >>
0 0