Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pioge7

pioge7

#6683192 Napisano: 16.02.2020 11:30:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
czy jest możliwość sprawdzenia czy kody do kina są dobre?
Koleżanka wygrala w filmowejrandce kod na bilet + 1 GRATIS
pojechała do kina, podała i nie wchodził. sprawdzały 3 osoby. Myślała że zapisała na odwrót powiedzieli, że dobrze, bo się od 5 ma zaczynać. Teraz ma jechać siostra i próbować na swój i chciała by się dowiedzieć przed kinem czy kod jest dobry, żeby nie musiała słyszeć co koleżanka w kolejce, że ino miejsce i czas zabiera ludziom... Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6682957 Napisano: 14.02.2020 21:10:14 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??

buziolek napisał(a):Tak bardzo mi przykro  emotka   e-konkursy straciły wspaniałego konkursowicza i teraz szata powinna zmienić  kolor.na szary lub czarną wstążkę dla upamiętnienia , bo forum to jak rodzina . Będziemy pamiętać o Tobie  

pionas co o tym myślisz?  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6682894 Napisano: 14.02.2020 17:31:50 w Żegnamy zmarłych
Czy ktoś wybiera się na pogrzeb? Dołożyłbym się do wieńca.... Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6682808 Napisano: 14.02.2020 14:50:34 w Żegnamy zmarłych
koniczynka123 napisał(a):

babariba napisał(a):

bardzo smutna wiadomość, wyrazy współczucia dla Rodziny

Pytanie w zwiazku z tym, czy organizujemy cos od forum, tak jak po śmierci Dominiki?
Czy wiecie skąd Amif pochodziła?

Z "trochę dalszych" okolic Krakowa

Z Gdowa z tego co kojarzę  emotka koło Krakowa 
Renatko... żegnaj. Wiele rozmów bardzo owocnych, wymian nagród, pomoc  emotka  emotka wiele rozmów jeszcze na gadu gadu emotka  
dziękuje za pomoc i trochę wprowadzenie w konkursy emotka  
świeć nad nami tam w niebie emotka   Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6682290 Napisano: 13.02.2020 09:25:38 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
kreatia napisał(a):

coś nie tak z serwerem, pionas? strona muli na maxa

potwierdzam Wyświetl w wątku >>
1 kreatia 0

pioge7

#6682286 Napisano: 13.02.2020 09:19:55 w WC - rozmowy o wszystkim
PYTANIE: czy wam dobrze działa strona ekonkursy?
strasznie długo się ładuje, żeby wejść gdziekolwiek, a przed momentem wyszło mi że mam 2
wiadomości i 4 powiadomienia, a jak się załadowało, to nie było nic emotka

inne strony ładują się normalnie, tylko ekonki źle Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6682279 Napisano: 13.02.2020 09:11:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
as32572 napisał(a):

kreatia napisał(a):

o co chodzi z lisnerem? w bazie nie ma, więc pewnie gdzieś na forum. pytanie tylko: GDZIE? emotka

w co można dostać gratis emotka

https://www.e-kon...s/strona/24#p6679251
proszę cię bardzo, link emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6682272 Napisano: 13.02.2020 09:03:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
defed napisał(a):

pioge7 napisał(a):

paolka napisał(a):

o której godzinie można się załapać na zwrot Lisner? emotka

ja we wtorek zgłaszałem się coś koło południa i było jeszcze chyba ponad 200 zwrotów. Jestem w szoku, że dziś o 8 już nie ma.

Wczoraj rano widziałam dostępną czterocyfrową! pulę zwrotów (tysiąc trzysta coś) i pomyślałam, że to kumulacja, bo nie ma chętnych. Kupiłam 2 produkty i chciałam wieczorem zgłosić na pewniaka, że nadal będzie można. Ale się spóźniłam i czekałam do rana. No a dzisiejszy poranek to mnie zszokował, że już po ptokach... emotka

we wtorek było to samo. ponad 1000 zwrotów rano, myślę potem zgłoszę. Koło południa się biorę i bach ponad 200 zostało... aż się zdziwiłem. . Wyświetl w wątku >>
1 defed 0

pioge7

#6682260 Napisano: 13.02.2020 08:10:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
paolka napisał(a):

o której godzinie można się załapać na zwrot Lisner? emotka

ja we wtorek zgłaszałem się coś koło południa i było jeszcze chyba ponad 200 zwrotów. Jestem w szoku, że dziś o 8 już nie ma. Wyświetl w wątku >>
1 defed 0

pioge7

pioge7

#6681843 Napisano: 11.02.2020 19:33:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pikawka napisał(a):

pioge7 napisał(a):

la-princessa napisał(a):

pioge7 napisał(a):

czy miał ktoś problem z Somat i wysłaniem odpowiedzi?

Cały czas:
Twoja odpowiedź zawiera niedozwolone słowa...
nie wiem co jest nie tak emotka

Może masz słowo, w którym kryje się przekleństwo? Jak w podsłuchuje. Albo jakiś niedozwolony znak? Np. - albo ".

no nie ma
ruch, zuch... chyba że to im nie pasuje emotka
znaków też nie ma emotka
chyba, że słowo SOMAT im nie pasuje

Zobacz czy po mailu, imieniu itp nie masz pozostawionej spacji. Mi nie przechodzi jak jest jakaś spacja po danych osobowych. 

jednak ten ruch im nie pasował. Zmienione przeszło Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6681837 Napisano: 11.02.2020 19:03:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
la-princessa napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Cały czas:
nie wiem co jest nie tak emotka

Może masz słowo, w którym kryje się przekleństwo? Jak w podsłuchuje. Albo jakiś niedozwolony znak? Np. - albo ".

no nie ma
ruch, zuch... chyba że to im nie pasuje emotka
znaków też nie ma emotka
chyba, że słowo SOMAT im nie pasuje Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6681833 Napisano: 11.02.2020 18:48:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Cały czas:
nie wiem co jest nie tak emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6681829 Napisano: 11.02.2020 18:30:18 w SZUKAM....
stokrotka238 napisał(a):

Ile mniej wiecej kosztuja te zwykle ciastka oreo 176g i  jeszcze te takie najmniejsze opakowania? 

oreo 176g u mnie w osiedlowym 5,99 zł w marketach ok. 4,99 zł
oreo 44g w osiedlowym 1,99 zł, w marketach od 1,49 zł do 1,99 zł
znalazłem też oreo 44g których data była do ok. 10 lutego i kosztowały 0,79 zł emotka ale były tylko 3 w sklepie emotka Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6681815 Napisano: 11.02.2020 17:46:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
carissma napisał(a):

pioge7 napisał(a):

ilona162 napisał(a):

anaesth napisał(a):

FBewelina13 napisał(a):

Czy ktoś się orientuje czy ciastka pieguski można zgłosić do loterii milki? 

Jakiś czas też o to tu pytałam i dostałam odpowiedź, że można emotka

a oreo też?

Milka Oreo baton tak
Oreo jako same z siebie to nie, oreo na http://www.loteriaoreo.pl

a Milka Tassimo?

wychodzi na to, że chyba tak

Produktami, których zakup w okresie od 15 stycznia 2020roku do 14 lutego 2020 roku umożliwia udział w Loterii, są produkty marki Milka z wyłączeniem lodów, serków, jogurtów i mlecznej kanapki Milka(dalej łącznie: „Produkty Promocyjne”, a osobno: „Produkt Promocyjny”) wprowadzone do obrotu na terytorium Rzeczypospolitej Polskiej przez Mondelez Polska sp. z o.o. oraz dostępne w punktach sprzedaży detalicznej na całym obszarze Rzeczypospolitej Polskiej,

a w necie jest info, że Milka Tassimo:
Dystrybutor: Mondelez Polska S.A. Ulica: Domaniewska 49, Kod pocztowy: 02-672
w wyłączeniach tego nie ma

EDIT: chociaż znalazłem też takie coś:
Marka: Tassimo Jacobs Douwe Egberts

to chyba jednak co innego. Spróbuj do nich napisać, może coś ci odpiszą na szybko,.,. Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6681750 Napisano: 11.02.2020 14:18:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ilona162 napisał(a):

anaesth napisał(a):

FBewelina13 napisał(a):

Czy ktoś się orientuje czy ciastka pieguski można zgłosić do loterii milki? 

Jakiś czas też o to tu pytałam i dostałam odpowiedź, że można emotka

a oreo też?

Milka Oreo baton tak
Oreo jako same z siebie to nie, oreo na http://www.loteriaoreo.pl Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6681723 Napisano: 11.02.2020 12:29:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ikropka napisał(a):

Pytanie o loterię Kinder. Czy 5 zgłoszeń w tygodniu to tylko paragony z datą zakupu z tego tygodnia czy też mogę pozbierać z różnymi datami i zgłosić w jednym tygodniu wtedy, kiedy zbiorę już 5?

paragony z różnych dni zgłaszane po 1-2 i dostałem info:
W tym tygodniu zarejestrowałeś: 15 paragonów w loterii Kinder Time!
Ilość szans w losowaniu Nagrody I Stopnia w postaci vouchera na realizację wyjazdu zagranicznego w tym tygodniu: 3

tam nie podajesz daty tylko numer paragonu. Wyświetl w wątku >>
1 ikropka 0

pioge7

#6681656 Napisano: 11.02.2020 09:58:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
malgol napisał(a):

magie1982 napisał(a):

Czy ktoś płacił już kartami Sodexo z Farmio? Jeśli tak to gdzie?

McDonald, Burger King:)

a w MC Donalds można zapłacić za nie w tych osobnych telebimach do zamawiania? Czy tylko w kasie?

a w Rossmannie ktoś próbował? nie jest to czasami kategoria zdrowie ? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6681362 Napisano: 10.02.2020 10:59:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
atyde25 napisał(a):

Jak pianki ?Przecież masz na plakacie 3 produkty jakiś duo dezodorant i 2 rodzaje maszynek.W mojej Biedrze nie ma nic z tego plakatu.Ale plakat oczywiście powiesili na regale.Zaraz szukam maila do organizatora bo mi od rana ciśnienie podnieśli wrrrrrrrrrrrr

To nie duo dezodorant 
tylko duo żel (albo pianka) do golenia emotka   Wyświetl w wątku >>
1 FBmarta22 0

pioge7

#6681265 Napisano: 09.02.2020 21:16:35 w SZUKAM....
kate86 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

szukam kogoś kto ma aplikację IKO i płaci w sklepie zbliżeniowo telefonem. Mam pytanko emotka
czy żeby zapłacić telefonem, wystarczy wybudzić telefon ze snu i go odblokować, czy dodatkowo trzeba wejść w aplikację IKO? Proszę o informacje emotka

Na iPhonie wystarczy wybudzić telefon i go odblokować kodem zabezpieczającym, nie musisz korzystać z aplikacji banku. Ewentualnie jest apka Wallet i tam jak podepniesz kartę bankowa zawsze można wejść i ja wybrać i po wstukaniu kodu zabezpieczajacego płacisz normalnie przez zbliżenie telefonu do czytnika z kwota do zapłaty.

Akurat mam system android i tam działa Google pay a jak czytam, to PKO działa na hce więc chyba do Google pay nie da się karty dodać. Ale jeśli nie trzeba korzystać z aplikacji żeby zapłacić to super. Akurat pracuję w sklepie i co kto u mnie płaci wlasnie telefonem z PKO to wchodzi na aplikacje, loguje się itp. I mnie to zastanawiało czy musi się tak robić, czy wystarczy tylko wybudzić, a ludzie nie wiedzą o tym, a sam chcę przejść z mbanku do PKO. emotka  dziękuję za wiadomość.  Wyświetl w wątku >>
0 0