Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pioge7

pioge7

#6681256 Napisano: 09.02.2020 20:51:08 w SZUKAM....
szukam kogoś kto ma aplikację IKO i płaci w sklepie zbliżeniowo telefonem. Mam pytanko emotka
czy żeby zapłacić telefonem, wystarczy wybudzić telefon ze snu i go odblokować, czy dodatkowo trzeba wejść w aplikację IKO? Proszę o informacje emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6681229 Napisano: 09.02.2020 19:01:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
donia7 napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

Pytanie o Farmio - te karty sadexo - potwierdzenie słaliście na maila? Mogę prosić o jego podanie, bo mi cały czas wraca, że nie dostarczono....

Kurcze jakie potwierdzenie?

Ja w ogóle mam ciągle stan 0 zł.

ja wysłałem potwierdzenie na podanego emaila na tej kartce i podziękowali.
Odpowiedź od nich:

Szanowna Pani,

dziękujemy za przesłanie potwierdzenia odbioru zamówienia. Karta jest aktywna, zasilona i gotowa do użycia.

W załączeniu zamieszczam listę punktów akceptujących otrzymaną kartęW przypadku dodatkowych pytań pozostaję do dyspozycji.

email:  info.svc.pl@sodexo.com

Karta była już zasilona przed pisaniem do nich.

Próbował ktoś płacić np. w Rossmanie tą kartą? Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6681185 Napisano: 09.02.2020 14:26:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anin891 napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

anin891 napisał(a):

Witam, mam problem z loterią z krową. Może mi ktoś powiedzieć co robię nie tak jeśli spisuję numer NIP sklepu a tam mam cały czas komunikat, że jest nieprawidłowy? 

A możesz podać ten NIP tutaj?

542-000-07-71

Wpisujesz z czy bez myślników? Trzeba bez, ciągiem  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6681000 Napisano: 08.02.2020 12:46:47 w SZUKAM....
violetka1970 napisał(a):

Witam szukam czy trzeba trzymać opakowania do konkursu chrupki  cheetos

nie trzeba Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6680984 Napisano: 08.02.2020 09:43:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
assal napisał(a):

Pioge7: Tam się podaje od razu adres, więc szanse na wygranie będąc z miasta oddalonego 300 km od sklepu niewielkie emotka
Dużo nagród w takich konkursach niestety przepada. Rzadko gram o odbiór osobisty, bo takich konkursów mało i też średnio je lubię, ale bywało, ze kierowniczka na mój widok zawołała: A jednak ktoś po nagrodę zdążył przyjść! 

No wlasnie mnie to bardzo zastanawia jak to jest emotka sam bym nie raz zagrał, ale jak widzę, że do najbliższego Topazu mam ponad 400 czy 500 km i odbiór osobisty to wolę nie grać emotka  ale szkoda że robią odbiór osobisty. Po pierwsze nie raz patrzą na ciebie jak na złodzieja, a nie raz w ogóle nie wiedzą o co chodzi... a centrala pisze, że nagroda do odbioru czeka w sklepie... dziwne Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6680977 Napisano: 08.02.2020 09:21:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Mam pytanko emotka  
bo wiele osób chce kupić paragon do sklepów Topaz, bo takiegoż nie ma u siebie... 
i tu sie rodzi pytanie.... po co kupować paragon skoro odbiór nagrody jest w sklepie... ? Potem ktoś jedzie np. 400 km po odbiór nagrody? Bo tego nie rozumiem emotka  proszę o odpowiedź emotka   Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6680764 Napisano: 07.02.2020 11:35:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
andii napisał(a):

pioge7 napisał(a):

andii napisał(a):

Czy odsyłacie te 2druki co przysłali w info o wygranej @ z Interka -wawel ? Czy tylko oświadczenie? https://www.e-kon...he.html#.Xj0znNThCt8

A były wyniki już? 

tak ,parę dni temu

no to buuuu Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

pioge7

#6680757 Napisano: 07.02.2020 11:17:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
andii napisał(a):

Czy odsyłacie te 2druki co przysłali w info o wygranej @ z Interka -wawel ? Czy tylko oświadczenie? https://www.e-kon...he.html#.Xj0znNThCt8

A były wyniki już?  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6680666 Napisano: 06.02.2020 21:33:54 w Biedronka
A te tańsze to tez są odpowiednie na konkurs?
w gazetce pisze: kup jeden z poniższych trzech produktów... 
nie ma tych tańszych wymienionych 

Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6679510 Napisano: 03.02.2020 13:05:03 w WC - rozmowy o wszystkim
Claudia77 napisał(a):

olunka napisał(a):

joan napisał(a):

patyk napisał(a):

Tak z ciekawości zapytam ile płacicie za śmieci od osoby? U mnie ostatnio podwyżka gigant i aż dojść do siebie nie moge emotka  było 14 a jest 33  emotka

W tym roku będę płaciła po podwyżkach (o ile nic się nie zmieni):
- zimna woda -> 15,11 zł za m3,
- wywóz śmieci -> 12,00 zł za osobę miesięcznie (segregujemy, jakby co).

to smieci macie tanie, w Katowicach przed podwyzka bylo 14 zł, a teraz 21,30 zl (segregowane)

U mnie z 11 na 27  emotka

19 zł podwyżka z 12 zł segregowane :( mając kartę dużej rodziny 16 zł 
niesegregowane 76 zł osoba  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6679373 Napisano: 03.02.2020 05:31:52 w SZUKAM....
Mysia napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Mysia napisał(a):

Pierwszy raz mam kartę Sodexo, gdzie można nią płacić? Nie potrafię znaleźć wykazu emotka emotka

Ta z farmio? Bo jeśli tak to w restauracjach, spa, basenie itp.

Nie z Farmio, ja mam sodexo karta premiowa, ale nie wiem czy to tylko duże markety czy np. osiedlowy sklep, czy Żabka też w to wejdzie, bo skoro jest napisane "płać kartą i telefonem wszędzie tam, gdzie zobaczysz logo Mastercard w Polce, w Internecie i na całym świecie" hmm  emotka

To raczej powinna przejść wszędzie. W kazdym sklepie  Wyświetl w wątku >>
1 mysia 0

pioge7

#6679340 Napisano: 02.02.2020 21:14:13 w SZUKAM....
Mysia napisał(a):

Pierwszy raz mam kartę Sodexo, gdzie można nią płacić? Nie potrafię znaleźć wykazu emotka emotka

Ta z farmio? Bo jeśli tak to w restauracjach, spa, basenie itp. Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6679334 Napisano: 02.02.2020 20:37:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mia128 napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

atanerka napisał(a):

lukasz6 napisał(a):

atanerka napisał(a):

Co zrobić z fantem, a mianowicie brakiem potwierdzenia z loterii Wawel Intermarche? Brak 2 potwierdzen na poczcie o2

napiszę Ci, że oni ogólnie mają jakiś problem z serwerami. mi napisali jakoś tydzień temu z zakończonego w grudniu konkursu, że z uwagi na to, że mieli informację, że poprzedni mail nie dotarł do mnie z infromacją o wygranej, to informują, że moje zgłoszenie wygrało i bla bla.... także nie wiem, jeśli nie masz zwrotek, to pewnie w ogóle nie dostali tych zgłoszeń. Masakra z tą agencją. Ciekawe, kto te wszystkie autka wygrał...

no cóż to sporo wyjaśnia...
Takie samo auto conajmniej od roku do wygrania we wszystkich konkursach organizowanych przez nich, także akurat ta nagroda to dla mnie widmo emotka

ja napsiałem do nich emaila czy dotarło zgłoszenie. jak nic nie odpiszą to wyślę jutro z innego adresu email...

to daj znać... Bo ja dostałam potwierdzenie z pierwszego etapu po jego zakończeniu, nie od razu... Właśnie na o2... Dokładnie 29-go stycznia.

wysłałam zgłoszenie z poczty wp, bez zwrotki.
Napisałam pytanie z poczty wp czy zgłoszenie doszło i nie dostałam odpowiedzi.
Ponowiłam pytanie z poczty Gmail i ekspresowo dostałam odpowiedź, że zgłoszenie do nich dotarło.

czyli zakładając, że mój przypadek jest regułą, zgłoszenia docierają.

dziwne, czyli tak jakby z poczty wp i o2 do nich nie dochodziły wiadomosci emotka
pisałaś na ten adres: biuro@fortunaps.pl  ?? Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6679298 Napisano: 02.02.2020 16:16:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
atanerka napisał(a):

lukasz6 napisał(a):

atanerka napisał(a):

Co zrobić z fantem, a mianowicie brakiem potwierdzenia z loterii Wawel Intermarche? Brak 2 potwierdzen na poczcie o2

napiszę Ci, że oni ogólnie mają jakiś problem z serwerami. mi napisali jakoś tydzień temu z zakończonego w grudniu konkursu, że z uwagi na to, że mieli informację, że poprzedni mail nie dotarł do mnie z infromacją o wygranej, to informują, że moje zgłoszenie wygrało i bla bla.... także nie wiem, jeśli nie masz zwrotek, to pewnie w ogóle nie dostali tych zgłoszeń. Masakra z tą agencją. Ciekawe, kto te wszystkie autka wygrał...

no cóż to sporo wyjaśnia...
Takie samo auto conajmniej od roku do wygrania we wszystkich konkursach organizowanych przez nich, także akurat ta nagroda to dla mnie widmo emotka

ja napsiałem do nich emaila czy dotarło zgłoszenie. jak nic nie odpiszą to wyślę jutro z innego adresu email... Wyświetl w wątku >>
1 atanerka 0

pioge7

#6679177 Napisano: 01.02.2020 22:14:34 w WC - rozmowy o wszystkim
ewa84 napisał(a):

Chciałam Was podpytać czy warto zarejestrować się na jakimś portalu z ankietami, jestem na GFK i zawsze na jakieś doładowanie uzbieram, ale może coś jeszcze polecicie? 

Klub kantar 
szybko się zbiera ankiety rożnej długości i dużo punktów dają. Nagrody słabe bo doładowania i wypłata na konto. Ale warto

panel imas online i ariadna
oba fajne, ale mozolne zbieranie  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6679165 Napisano: 01.02.2020 20:29:21 w SZUKAM....
cinamoon napisał(a):

antylopia napisał(a):

czy woda zywiec 0,5l z żywca z bohaterami kraina lodu różni się w kodzie od wody że spidermanem? emotka

Jeśli to jakaś wskazówka to na moim paragonie jest dopisem avan cokolwiek to znaczy. Avengers? 

tez mam Avengers emotka
 ciekawe czy w razie wygranej uznają taki paragon emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6678898 Napisano: 31.01.2020 17:47:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
delfinka101 napisał(a):

Czy  książeczki z NIVEA są wysyłane in postem?  

tak Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6678824 Napisano: 31.01.2020 13:58:01 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
Jak dla mnie obie wersje pomysłu są dobre. Tylko bez wklejania linków. Krótkie informacje w opisie by wystarczyły, np. Budżet Kaufland. Wersja z kwadracikiem przy konkursie też super emotka Wyświetl w wątku >>
1 nanajka81 0

pioge7

#6678657 Napisano: 31.01.2020 07:06:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
helcia85 napisał(a):

Milka Tesco trwa do marca? Jakoś mi się zdawało, ze trwa tylko do niedzieli, ale może już mi na mózg padło od tych regulaminów.

trwa do marca, a nie można się zgłaszać tylko w niedzielę emotka Wyświetl w wątku >>
1 madllen 0

pioge7

#6678498 Napisano: 30.01.2020 13:16:41 w Wkurza mnie...
nanajka81 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

forrrum napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Na komputerze mam taki wygląd a na ipadzie zaś stary. Wczoraj jeszcze wszystko było ok.
A dziś przywitali na nowej wersji (nazwanej BETA) i że mają nadzieję, że się spodoba

Czyli to kwestia dodatków wizualnych do konkretnego systemu operacyjnego, bo u mnie po staremu, żadnej BETY nie proponują.  No ale mam system już niewspierany, żadnych modernizacji dla niego nie będzie. Tyle dobrego.

no nie wiem
sam się zdziwiłem

a mi się wydaje że zostałeś wybrańcem dzięki czemu obdarowali Cię nową wersją emotka Kiedyś też zostałam tak "obdarowana" - ja miałam zupełnie co innego, mąż co innego, (a komp ten sam!) mega mnie to wkurzyło bo nie lubię takich niezapowiedzianych zmian a ta mi się nie podobała.

żeby w loteriach tak mnie wybierali to bym wolał emotka Wyświetl w wątku >>
2 joan, myla 0