Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pioge7

pioge7

#6678487 Napisano: 30.01.2020 12:53:32 w Wkurza mnie...
forrrum napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Na komputerze mam taki wygląd a na ipadzie zaś stary. Wczoraj jeszcze wszystko było ok.
A dziś przywitali na nowej wersji (nazwanej BETA) i że mają nadzieję, że się spodoba

Czyli to kwestia dodatków wizualnych do konkretnego systemu operacyjnego, bo u mnie po staremu, żadnej BETY nie proponują.  No ale mam system już niewspierany, żadnych modernizacji dla niego nie będzie. Tyle dobrego.

no nie wiem
sam się zdziwiłem Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6678464 Napisano: 30.01.2020 12:17:44 w Wkurza mnie...
forrrum napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Nowy wyglad facebooka emotka jaki brzydki emotka

A to nie zależy od urody samego systemu operacyjnego? emotka Bo u mnie wygląda zupełnie inaczej:

nie wiem od czego. dziś pierwszy raz zobaczyłem.
Na komputerze mam taki wygląd a na ipadzie zaś stary.
Wczoraj jeszcze wszytsko było ok. A dziś przywitali na nowej wersji (nazwanej BETA) i że mają nadzieję, że się spodoba emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6678439 Napisano: 30.01.2020 11:18:12 w Wkurza mnie...
Nowy wyglad facebooka emotka jaki brzydki emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

pioge7

#6678289 Napisano: 29.01.2020 18:50:02 w WC - rozmowy o wszystkim
Monika11 napisał(a):

synk napisał(a):

Monika11 napisał(a):

Szukam informacji dl kuzynki , jak to jest z kartą dużej rodziny i zwolnieniem z opłat za wywóz śmieci 2020 r ? Dalej obowiązuje, czy zlikwidowali, a może to zależy od gminy , czy miasta ? U nas poszło z 7 zł na 16 zł w górę , ich jest siedmioro w domu 

Takie ulgi to raczej lokalne postanowienia samorządów. U mnie poszło np. dla 4 osób z 11 na 23, takowych ulg dla "dużej rodziny" nie było.

a czy karta dużej rodziny nie przysługuje od trójki dzieci przypadkiem ?

karta jest od 3 dzieci. To czy jest zniżka na wywoz śmieci czy nie zależy od gminy. U nas jest 3 zł na posiadacza taniej i nic nie trzeba było znowu uzupełniać. Automatycznie przeszło na kolejny rok, z wyjątkiem opłaty emotka Wyświetl w wątku >>
1 Monika11 0

pioge7

#6678210 Napisano: 29.01.2020 15:24:23 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
nswe69 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Ile wyniesie najtańszy paragon SOMAT w kauflandzie? Był ktoś już na zwiady co sie opłaci kupić jutro?

sól ok.10zł zapewne (mając w pamięci konkurs poprzedni z somatem w kauf)

Mam nadzieję, że będzie w moim kaufie emotka  bo tabletek to ja mam jeszcze od SOMAT z biedronki emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6678181 Napisano: 29.01.2020 14:05:32 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
Ile wyniesie najtańszy paragon SOMAT w kauflandzie? Był ktoś już na zwiady co sie opłaci kupić jutro? Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6678151 Napisano: 29.01.2020 13:08:21 w Paragony na trwające konkursy
Mogę jutro mieć paragon na kawę Astra w intermarche emotka  jak coś to pisać emotka  jadę jutro rano emotka  cena paragonu 10 zł  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6678025 Napisano: 29.01.2020 09:53:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jokan napisał(a):

pioge7 napisał(a):

jokan napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

atanerka napisał(a):

pioge7 napisał(a):

czy z wawel intermarche, dostajecie emaila z potwierdzeniem zgłoszenia?
Na onet.pl przyszedł a na wp.pl nie... i nie wiem co robić emotka zgłosić znowu, czy zostawić tak jak jest

Ja na o2 nic nie dostałam wczoraj

Mi na Interię przyszło od razu potwierdzenie.

jak gralam w Wawel (ale Dino), to na wp.pl nie przyszło zadne powiadomienie, a na onet.pl od razu

To ta sama sytuacja u mnie wczoraj... 
a wygrałaś coś na wp.pl wtedy ?

nie, na onet wygralam

Hmmm
daje to do myślenia :/ 
trzeba do nich napsiac. 
dzięki za info  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6678010 Napisano: 29.01.2020 09:11:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jokan napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

atanerka napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Na onet.pl przyszedł a na wp.pl nie... i nie wiem co robić emotka zgłosić znowu, czy zostawić tak jak jest

Mi na Interię przyszło od razu potwierdzenie.

jak gralam w Wawel (ale Dino), to na wp.pl nie przyszło zadne powiadomienie, a na onet.pl od razu

To ta sama sytuacja u mnie wczoraj... 
a wygrałaś coś na wp.pl wtedy ? Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6677925 Napisano: 28.01.2020 18:17:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
atanerka napisał(a):

pioge7 napisał(a):

o2=wp.pl
to to samo prawie że.
Nie wiem czy pisac do nich czy jednak zostawić to skoro było info na stronie, że przyjęli Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6677919 Napisano: 28.01.2020 18:04:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Na onet.pl przyszedł a na wp.pl nie... i nie wiem co robić emotka zgłosić znowu, czy zostawić tak jak jest Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

pioge7

#6676795 Napisano: 24.01.2020 11:18:21 w Wkurza mnie...
zaczytana-pola napisał(a):

ziolko napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

Łączę się w bólu. Budzik ustawiony na 5.40, a ja już od 4.00 nie śpię . W dodatku obowiązków mnóstwo, a czas pędzi jak szalony. Brak czasu na życie . Mam wrażenie, że żyję tylko po to, żeby pracować i studiować.

Chyba Cię zmartwię, jak Ci powiem, że od dziś czas jeszcze przyspieszy...  emotka emotka

emotka  to mi dopiekłaś  emotka

a ja się wczoraj zacząłem zastanawiać czemu ma czas szybciej płynąć, a teraz jażę że chodziło o Ilonke tylko. emotka Wyświetl w wątku >>
1 ziolko 0

pioge7

#6676765 Napisano: 24.01.2020 10:21:07 w Informują
Nowy Rok, Nowa Ty, carrefour,  email 10:18
nagroda 2 stopnia 

wcześniej miałem brak potwierdzenia otrzymania emaila z odpowiedzią, po wysłaniu wiadomości.  Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6676656 Napisano: 23.01.2020 18:55:10 w Wkurza mnie...
cudaczek121 napisał(a):

prosiaczek napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Wkurza mnie że dzień leci za dniem i muszę 3 razy się zastanowić którego dziś jest, jaki dzień tygodnia, a rano się zastanawiam czy mam iść do pracy czy nie (we wtorek i czwartek nie chodzę do pracy więc mam wolne i nigdy nie wiem czy mam wstawać czy można jeszcze poleżeć)

Dzisiaj jadę windą w hotelu a pan do pani - współtowarzysze podróży rozmawiają: 
- o widzisz czwartek czwartek, wyraźnie z głośnika słyszę (w windzie) CZWARTEK, MÓWIŁEM CI...
- A ta winda mówiła "parter"...

Ja nie pracuję w weekendy, budzik w telefonie mam włączony tylko od poniedziałku do piątku na 6.45, ale i tak czasem zdarza mi się wstać w sobotę czy niedzielę i z przerażeniem się zastanawiać czemu budzik nie dzwonił?! Bywa,że zdążę już wziąć prysznic i się ubrać i dopiero się skapnę,że dzisiaj przecież wolneemotka

zazdroszczę budzika o 6.45 emotka mój nastawiony na 4.40 ale i tak już od 4.20 nie śpię często Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6676336 Napisano: 23.01.2020 07:59:57 w Wkurza mnie...
nanajka81 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Wkurza mnie że dzień leci za dniem i muszę 3 razy się zastanowić którego dziś jest, jaki dzień tygodnia, a rano się zastanawiam czy mam iść do pracy czy nie (we wtorek i czwartek nie chodzę do pracy więc mam wolne i nigdy nie wiem czy mam wstawać czy można jeszcze poleżeć)

gdybyś miał dzieci to problemu z leżeniem by nie było - one bez względu na dzień zawsze wstają o 5:30-6:00 emotka

E czy ja wiem emotka
siostry i brat przyjeżdzają ze swoimi to te młodsze śpią do 9, starsze do 8-8:30 emotka
  Także one by problemu nie robiły, zawsze wstaję przed nimi emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6676164 Napisano: 22.01.2020 16:25:50 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie że dzień leci za dniem i muszę 3 razy się zastanowić którego dziś jest, jaki dzień tygodnia, a rano się zastanawiam czy mam iść do pracy czy nie (we wtorek i czwartek nie chodzę do pracy więc mam wolne i nigdy nie wiem czy mam wstawać czy można jeszcze poleżeć) Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6675817 Napisano: 21.01.2020 15:59:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
andii napisał(a):

pioge7 napisał(a):

vanillasky-2017 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Czy w Milce "Wygraj z naszymi" przychodzi na maila potwierdzenie przyjęcia zgłoszenia?  

jeśli chodzi o loterię, gdzie do wygrania są stówki co godzinę to nie, nic nie przychodzi, jedynie jak wygrasz, dostajesz emaila, ale jak nie trafisz w bramkę to nie dostaje się emaila

Dziękuję  emotka  ... jestem przeczulona na punkcie potwierdzeń i wolałam się upewnić, pozdrawiam emotka

proszę emotka
tak samo ja emotka teraz w c4 pisało, że dostanie się potwierdzenie na emaila a nic nie przyszło.... buu emotka

a w c4 to o który konk/loterię ci chodzi ?

schwarzkopf co trzeba było schaume kupić.
Do wygrania bony po 50 zł i coś jeszcze. Nazwa NOWY ROK NOWA JA
Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

pioge7

#6675650 Napisano: 21.01.2020 10:27:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

pioge7 napisał(a):

Czy w Milce "Wygraj z naszymi" przychodzi na maila potwierdzenie przyjęcia zgłoszenia?  

jeśli chodzi o loterię, gdzie do wygrania są stówki co godzinę to nie, nic nie przychodzi, jedynie jak wygrasz, dostajesz emaila, ale jak nie trafisz w bramkę to nie dostaje się emaila

Dziękuję  emotka  ... jestem przeczulona na punkcie potwierdzeń i wolałam się upewnić, pozdrawiam emotka

proszę emotka
tak samo ja emotka teraz w c4 pisało, że dostanie się potwierdzenie na emaila a nic nie przyszło.... buu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6675601 Napisano: 21.01.2020 08:20:01 w WC - rozmowy o wszystkim
karkocka napisał(a):

pioge7 napisał(a):

czy u was też występuje błąd w skrzynce na wp.pl? Mam odczytane wszystkie wiadomości, w każdym folderze, a skrzynka i tak pokazuje, że jest jeszcze 17 wiadomości nie odczytanych emotka

Mam tak od kilku dni, poczta wariuje wracają wiadomość z kosza do folderu odebrane  emotka

ah.. czyli to problem od nich... też tak mam od kilku dni. nawet próbowałem przeszukać wiadomości czy przypadkiem nie mam nieodczytanych, ale nic nie ma ... czekam więc na rozwiązanie tego problemu od nich emotka dziękuję Wyświetl w wątku >>
0 0