Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pioge7

pioge7

#6675599 Napisano: 21.01.2020 07:35:37 w WC - rozmowy o wszystkim
czy u was też występuje błąd w skrzynce na wp.pl? Mam odczytane wszystkie wiadomości, w każdym folderze, a skrzynka i tak pokazuje, że jest jeszcze 17 wiadomości nie odczytanych emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6675598 Napisano: 21.01.2020 07:34:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
vanillasky-2017 napisał(a):

Czy w Milce "Wygraj z naszymi" przychodzi na maila potwierdzenie przyjęcia zgłoszenia?  

jeśli chodzi o loterię, gdzie do wygrania są stówki co godzinę to nie, nic nie przychodzi, jedynie jak wygrasz, dostajesz emaila, ale jak nie trafisz w bramkę to nie dostaje się emaila Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6675372 Napisano: 20.01.2020 14:30:48 w Popraw sobie humor...

pioge7

#6675209 Napisano: 20.01.2020 05:30:45 w Carrefour konkursy
misiamarysia napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Dostał ktoś potwierdzenie przyjęcia zgłoszenia z konkursu NOWY ROK NOWA TY? Niby do 24 godzin ale przeważnie z automatu przychodzą a nic nie mam od popołudnia emotka  

Zgłaszałam wieczorem i też nic nie mam.

To może dziś dostaniemy emotka  
dziwne  Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6675171 Napisano: 19.01.2020 20:47:51 w Carrefour konkursy
Dostał ktoś potwierdzenie przyjęcia zgłoszenia z konkursu NOWY ROK NOWA TY? Niby do 24 godzin ale przeważnie z automatu przychodzą a nic nie mam od popołudnia emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6675017 Napisano: 19.01.2020 06:14:14 w Allegro.pl - bez linków
mampytanie napisał(a):

lukasz6 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Czytaliście emaila od allegro? 
od któregoś tam lutego czy marca, będziemy płacić nie dość że wyższe prowizje, to jeszcze dodatkowo im się zamarzyło płacenie za prowizję od dostawy... 
czyli ktoś kupi u nas za 100 zł plus 20 zł wysyłka to płacimy prowizje od 120 zł a nie od 100 zł. 
nie dość że poczcie czy kurierowi płacimy 20 zł to jescze prowizję od tego do allegro emotka  

ja podzielę się swomi spostrzeżeniami:
Gdy się ma pakiet smart, to nic nie jest korzystniej:(
Cena towaru na allegro, gdy ktoś ma wykupiony pakiet smart i tym samym "niby bezpłatną dostawę", jest z reguły powiększona o koszty wysyłki. Więc płacimy za tę wysyłkę i tak my... Wystarczy porównać aukcje - bez pakietu ze smart dostawą cena niższa nawet o 12 zł - więc ten pakiet smart, to taki chwyt marketingowy. Opłacalny może wtedy, gdy zwracamy towar, bo wtedy faktycznie nie płącimy za przesyłkę powrotną. Jak nie wykupiłem pakietu smart na kolejny rok, to allegro co chwilę bombarduje mnie mailami, bym przedłużył, ale tego nie zrobię.
Korzystam z olx, tam na szczęście nie ma prowizji od wystawionych i sprzedanych rzeczy - prowizje na allegro na tyle odstraszają, że już nic tam nie wystawiam od dłuższego czasu.
Nie wróżę im sukcesów z taką polityką i podejściem do klienta.

Zależy, wiele sprzedawców tak nie robi, że zmienia koszty.  Smart przysługuje i tak tylko Super Sprzedawcom. 

Nie tylko super sprzedawcom... ja go udostępniam, a nie mam znaczka super sprzedawcy emotka  

asantesana napisał(a):

kukuleczka napisał(a):

czy wystawiając na allegro na cel charytatywny płacę prowizję??
Nie wiem czy dobrze zrozumialam regulamin

Nie, jeśli mowa o wośp, to nie ponosisz żadnych opłat.

Nie tylko na WOŚP. Wybierając inna organizacje też nie ponosi sie opłat prowizji emotka   Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6674948 Napisano: 18.01.2020 16:56:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anialistopad napisał(a):

Karty ze śliwki ktoś jeszcze czeka?

Ja czekam nadal Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6674868 Napisano: 18.01.2020 09:41:59 w Allegro.pl - bez linków
Czytaliście emaila od allegro? 
od któregoś tam lutego czy marca, będziemy płacić nie dość że wyższe prowizje, to jeszcze dodatkowo im się zamarzyło płacenie za prowizję od dostawy... 
czyli ktoś kupi u nas za 100 zł plus 20 zł wysyłka to płacimy prowizje od 120 zł a nie od 100 zł. 
nie dość że poczcie czy kurierowi płacimy 20 zł to jescze prowizję od tego do allegro emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6674752 Napisano: 17.01.2020 18:06:32 w Wkurza mnie...
nanajka81 napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

magdalena-chili napisał(a):

moje własne roztrzepanie - kupiłam dziś produkt nivea men, bo gdzieś w internecie widziałam jeszcze baner loterii z RM 
wchodzę na stronę i co? "ostatni gwizdek już za nami"... 
kurtyna 
emotka
(nosz &%$*^%)   emotka emotka

ja wczoraj kupiłem w c4 produkty na loterię z nim2.... Żeby wyszło jak najtaniej wziąłem produkty 5*2,89 zł wyszło 14,45 zł. a wiem, że musi być 15 zł... więc dobrałem MAMBY, bo dzieci lubią. Uradowany zapłaciłem, chcę zgłosić paragon, liczę 2 razy, sprawdzam czy na pewno dobre produkty i zonk ... nie ma MAMBY, jest MAOAM emotka 14,45 zł jest i dziękuję emotka

przecież Maoam to mamba?

Maoam to Harribo Mamba to Storck

boże, jakie to zawikłane. Na szczeście to kolejny konkurs w którym udzialu nie wezme...

ja wiem, że Maoam a Mamba to dwie konkurencyjne firmy, ale na półce ze słodkościami były koło siebie i byłem pewny że wziąłem Mambę a nie Maoam emotka
 no cóż... kolejne zakupy chyba z lupą i na spokojnie a nie w biegu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6674747 Napisano: 17.01.2020 17:47:26 w Wkurza mnie...
magdalena-chili napisał(a):

moje własne roztrzepanie - kupiłam dziś produkt nivea men, bo gdzieś w internecie widziałam jeszcze baner loterii z RM 
wchodzę na stronę i co? "ostatni gwizdek już za nami"... 
kurtyna 
emotka
(nosz &%$*^%)   emotka emotka

ja wczoraj kupiłem w c4 produkty na loterię z nim2.... Żeby wyszło jak najtaniej wziąłem produkty 5*2,89 zł wyszło 14,45 zł. a wiem, że musi być 15 zł... więc dobrałem MAMBY, bo dzieci lubią. Uradowany zapłaciłem, chcę zgłosić paragon, liczę 2 razy, sprawdzam czy na pewno dobre produkty i zonk ... nie ma MAMBY, jest MAOAM emotka 14,45 zł jest i dziękuję emotka Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6674453 Napisano: 17.01.2020 05:32:15 w Kaufland konkursy
pioge7 napisał(a):

prosiaczek napisał(a):

pioge7 napisał(a):

prosiaczek napisał(a):

Ale one są do znalezienia jak się zaloguje? Mam blisko do kaufa emotka

w zakładce KUPONY.
Tam jest kupon do kauflanda wiec szukaj po tych z logo kauflandu. Możesz nie mieć.

Dzięki. Nie mam emotka  a to świnioki. Najczęściej w Kaufie kupuję z tą kartą. A miałam upatrzony pojazd Strażaka Sama (mam zdrowego syna emotka )

możesz spróbować na szybko iść do kauflanda, wziąć nową kartę i zarejestrować kartę na kogoś z rodziny.
Kupon może się pojawi na tej karcie emotka i zrobic zakupy, a potem połączysz konta i punkty wejdą na twoją kartę emotka

No nie fajnie emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6674320 Napisano: 16.01.2020 18:03:40 w WC - rozmowy o wszystkim
ultrixx napisał(a):

nkba napisał(a):

Czy może ktoś polecić mi fajny hotel/motel/pensjonat z atrakcjami dla dziecka 9 lat (Polska lub Czechy)? Zależy mi przede wszystkim aby w połowie lutego była tam szansa na śnieg  emotka

Beskidy:
Stok - Wisła
Gołębiewski - Wisła
Elbrus - Szczyrk
Diament - Ustroń
Magnus Golden Tulip - Bystra
+
Młyn Jacka - k. Wadowic
Kocierz - k. Andrychowa

Moje dzieci raczej tam nie narzekały na brak zajęć... na travelist często są fajne oferty na te hotele

jak będziesz wybierać Młyn Jacka albo Kocierz, daj znać wcześniej to ci powiem czy jest śnieg emotka na tę chwile 0 śniegu emotka   Wyświetl w wątku >>
1 nkba 0

pioge7

#6673937 Napisano: 15.01.2020 16:25:38 w Udane wymiany - polecane nicki:)
pini,
Szybko, zwięźle i na temat emotka dziękuję za udaną transakcję emotka Wyświetl w wątku >>
1 pini 0

pioge7

#6673880 Napisano: 15.01.2020 12:37:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ivanotta napisał(a):

pioge7 napisał(a):

ivanotta napisał(a):

ivanotta napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Czy jest gdzieś w internecie (a może ktoś korzysta) coś takiego, żeby można było sobie wkleić swoje wypociny konkursowe (wierszyki) i jakoś je opisywać, żeby łatwo znaleźć. Np. Pisze wiersz albo odpowiedź konkursową o Poznaniu się pary... i np. Żeby sobie to opisać jako np. Miłość, poznanie, para, zakochani, walentynki. A potem jak wpisze w wyszukiwarkę np. Walentynki to wychodzą mi te wiersze... taki wirtualny segregator, notatnik... zna ktoś coś? emotka  będę wdzięczny za pomoc emotka  

Ja korzystam z evernote. Mam podzielone na agencje i konkursy aktualne i zakonczone. Wyszukiwarka działa super emotka . Pisze na kompie, synchronizuje na telefonie i moge wysylac smsy emotka  

jeszcze mogę dodać że jest tam funkcja gromadzenia zdjęć, gdzie można dodawać zdjęcia lub foty paragonów z opisem

A powiedz mi, robisz to wszytsko w wersji bezpłatnej czy płacisz 11 zł miesięcznie?

Bezplatna mi wystarcza.. a ogarniam tam duzo konkursow miesiecznie. Promocyjne i inne tez. Jesli sam tekst to nigdy limitu nie wypełnilam.. i tylko 2 urzadzenia w pakiecie basic są. Ale mozna rowniez online korzystac wtedy z przegladarki nie liczą jako kolejnego urzadzenia. 

Aha
dziekuję spróbuje się pobawić jak będę w domu emotka  
wlasnie patrzyłem i się zastanawiam czy ten limit miesięczny starczy emotka osobiście robię maks. 10-15 konkursów miesięcznie wiec myślę że starczy emotka  
  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6673877 Napisano: 15.01.2020 12:27:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ivanotta napisał(a):

ivanotta napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Czy jest gdzieś w internecie (a może ktoś korzysta) coś takiego, żeby można było sobie wkleić swoje wypociny konkursowe (wierszyki) i jakoś je opisywać, żeby łatwo znaleźć. Np. Pisze wiersz albo odpowiedź konkursową o Poznaniu się pary... i np. Żeby sobie to opisać jako np. Miłość, poznanie, para, zakochani, walentynki. A potem jak wpisze w wyszukiwarkę np. Walentynki to wychodzą mi te wiersze... taki wirtualny segregator, notatnik... zna ktoś coś? emotka  będę wdzięczny za pomoc emotka  

Ja korzystam z evernote. Mam podzielone na agencje i konkursy aktualne i zakonczone. Wyszukiwarka działa super emotka . Pisze na kompie, synchronizuje na telefonie i moge wysylac smsy emotka  

jeszcze mogę dodać że jest tam funkcja gromadzenia zdjęć, gdzie można dodawać zdjęcia lub foty paragonów z opisem

A powiedz mi, robisz to wszytsko w wersji bezpłatnej czy płacisz 11 zł miesięcznie? Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6673870 Napisano: 15.01.2020 12:13:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Hmm... ale przecież nie wyślesz tego samego wierszyka po raz drugi, więc czy takie słowa klucze wystarczą? Po co Ci konkretnie takie segregowanie?

Ja korzystam po prostu z pliku a'la Word na dysku Googla. Co roku powstaje jeden nowy. Wyszukać mogę wszystko poprzez CTRL+F.

Chciałbym mieć troszkę to podzielone tak jak pisze @ivantotta 
chcialbym sobie to wlasnie podzielić miedzy wysłane numery, wpisać numer paragonu i mieć swoje prywatne archiwum emotka  nie chce tego wysyłać do innego konkursu tego samego wierszyka czy opowiadania, ale czasami warto się czymś zainspirować jeśli się udało w czymś wygrać i wiedzieć co kto lubi emotka  teraz niby mam to w zeszytach, ale to wcale nie ułatwia mi zadania emotka  

ivanotta napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Sprawdzę emotka  dziękuję emotka   Wyświetl w wątku >>
1 notta 0

pioge7

#6673808 Napisano: 15.01.2020 10:06:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
judytkak napisał(a):

[quote=

pioge7] Czy jest gdzieś w internecie (a może ktoś korzysta) coś takiego, żeby można było sobie wkleić swoje wypociny konkursowe (wierszyki) i jakoś je opisywać, żeby łatwo znaleźć. Np. Pisze wiersz albo odpowiedź konkursową o Poznaniu się pary... i np. Żeby sobie to opisać jako np. Miłość, poznanie, para, zakochani, walentynki. A potem jak wpisze w wyszukiwarkę np. Walentynki to wychodzą mi te wiersze... taki wirtualny segregator, notatnik... zna ktoś coś? emotka  będę wdzięczny za pomoc

Ja używam aplikacji Penzu, polecam
zaraz poszukam w internecie emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6673800 Napisano: 15.01.2020 09:48:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy jest gdzieś w internecie (a może ktoś korzysta) coś takiego, żeby można było sobie wkleić swoje wypociny konkursowe (wierszyki) i jakoś je opisywać, żeby łatwo znaleźć. Np. Pisze wiersz albo odpowiedź konkursową o Poznaniu się pary... i np. Żeby sobie to opisać jako np. Miłość, poznanie, para, zakochani, walentynki. A potem jak wpisze w wyszukiwarkę np. Walentynki to wychodzą mi te wiersze... taki wirtualny segregator, notatnik... zna ktoś coś? emotka  będę wdzięczny za pomoc emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6673738 Napisano: 14.01.2020 21:09:08 w RMF
amif napisał(a):

Czy na tlenie ktoś dostał @ z czekoladek ?

Wczoraj miałem na tlenie emaila  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6673692 Napisano: 14.01.2020 18:29:51 w Biedronka
mariolakal napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

mariolakal napisał(a):

Czy w Waszych sklepach są jeszcze dostępne karty biedronki do rejestracji? Znajoma znajomej mnie męczy od jakiegoś czasu, a u mnie nie ma i ślad po nich zaginął...  emotka

u nas też od dawna nie ma... mówią by pytać, a pytam od listopada i nic

hmm a u mnie chyba są bo wczoraj Pani kasjerka proponowała jednemu klientowi założenie takowej....

A może ktoś pamięta czy można ją założyć "na odległość' /w sensie: odebrać w kasie i uzupełnić/zarejestrować dane w domu/ ?  Pytam, gdyż np. w DC trzeba było od razu przy kasie wprowadzić swój numer telefonu, datę urodzenia i tam jeszcze coś...  emotka  

Pani musiała ją w kasie zeskanować, żeby uaktywnić, a ty dodatkowo też musiałaś uaktywnić przez internet, dane i numer telefonu dodać do karty Wyświetl w wątku >>
1 nanajka81 0