Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pioge7

pioge7

#6673672 Napisano: 14.01.2020 17:55:30 w Wkurza mnie...
wkurza mnie coraz częstsze pojawianie się na mozilli "Ta karta uległa awarii". Jak wcześniej pojawiało się to 1 raz w miesiacu tak dziś już chyba 5 raz się pojawiło... Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6673661 Napisano: 14.01.2020 17:45:20 w Biedronka
mariolakal napisał(a):

Czy w Waszych sklepach są jeszcze dostępne karty biedronki do rejestracji? Znajoma znajomej mnie męczy od jakiegoś czasu, a u mnie nie ma i ślad po nich zaginął...  emotka

u nas też od dawna nie ma... mówią by pytać, a pytam od listopada i nic Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6673564 Napisano: 14.01.2020 14:13:46 w Udane wymiany - polecane nicki:)
anirak,
dziękuję za szybką, miłą, uczciwą i dobrą wymianę emotka Wyświetl w wątku >>
1 anirak 0

pioge7

#6673488 Napisano: 14.01.2020 12:08:49 w Kaufland konkursy
prosiaczek napisał(a):

pioge7 napisał(a):

prosiaczek napisał(a):

Ale one są do znalezienia jak się zaloguje? Mam blisko do kaufa emotka

w zakładce KUPONY.
Tam jest kupon do kauflanda wiec szukaj po tych z logo kauflandu. Możesz nie mieć.

Dzięki. Nie mam emotka  a to świnioki. Najczęściej w Kaufie kupuję z tą kartą. A miałam upatrzony pojazd Strażaka Sama (mam zdrowego syna emotka )

możesz spróbować na szybko iść do kauflanda, wziąć nową kartę i zarejestrować kartę na kogoś z rodziny.
Kupon może się pojawi na tej karcie emotka i zrobic zakupy, a potem połączysz konta i punkty wejdą na twoją kartę emotka Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6673485 Napisano: 14.01.2020 12:04:48 w Kaufland konkursy
prosiaczek napisał(a):

Ale one są do znalezienia jak się zaloguje? Mam blisko do kaufa emotka

w zakładce KUPONY.
Tam jest kupon do kauflanda wiec szukaj po tych z logo kauflandu. Możesz nie mieć. Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6673456 Napisano: 14.01.2020 11:24:40 w Kaufland konkursy
@gnieszk@ napisał(a):

Na niektórych kartach Payback można aktywować kupon z Kauflandu - 2020 pkt Payback (czyli 20,20 zł) za zakupy za min 50 zł. Niestety nie na wszystkich. Na karcie której używam stale nie miałam. Natomiast były na tych, które rejestrowałam na potrzeby któregoś z konkursów i leżały nieużywane.

faktycznie... szkoda że do jutra emotka też mam na kartach mało używanych,, a na tych na co dzień nie mam w ogóle emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6673019 Napisano: 13.01.2020 10:35:44 w SZUKAM....
wesoyromek napisał(a):

halliday napisał(a):

wesoyromek napisał(a):

Szukam informacji dotyczącej opłaty za korzystanie z karty bankomatowej w mbanku. Uprzedzam , czytałam regulamin emotka ale chyba mam zaćmienie. Od jakoś bodajże 3 miesięcy bank wprowadził 7zł miesięcznie za korzystanie lub bezpłatnie jeśli się wyda min 350 zł. Teraz czytam, że 7zł miesięcznie lub bepłatnie wykonując 1 transakcję. Czy ja dobrze widzę ? emotka czy czas na nowe bryle. A jeśli to prawda, ze wystarczy 1 transakcja to musi być na określoną kwotę? Poproszę o odpowiedź osoby, które mają wiedzę w ty temacie. Dziękuję za uwagę emotka

tylko w taryfie ekonto osobiste jest darmowa karta po jednej płatności w innych trzeba wydać min 350zł. Ale zmiana taryfy trwa kilka sekund i można to zrobić samemu na ich stronie.

no ja właśnie mam ekonto, to najprostsze bez żadnych "udziwnień"

Tak, tylko sprawdz czy na pewno jest OSOBISTE w nazwie... wtedy wystarczy jedna dozwolona płatność. Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6673004 Napisano: 13.01.2020 10:22:01 w SZUKAM....
wesoyromek napisał(a):

Szukam informacji dotyczącej opłaty za korzystanie z karty bankomatowej w mbanku. Uprzedzam , czytałam regulamin emotka ale chyba mam zaćmienie. Od jakoś bodajże 3 miesięcy bank wprowadził 7zł miesięcznie za korzystanie lub bezpłatnie jeśli się wyda min 350 zł. Teraz czytam, że 7zł miesięcznie lub bepłatnie wykonując 1 transakcję. Czy ja dobrze widzę ? emotka czy czas na nowe bryle. A jeśli to prawda, ze wystarczy 1 transakcja to musi być na określoną kwotę? Poproszę o odpowiedź osoby, które mają wiedzę w ty temacie. Dziękuję za uwagę emotka

Jeśli przekształcone masz konto w EKONTO OSOBISTE to wystarczy 1 transakcja miesiecznie, obojętnie jaka kwota
bylo jeszcze inne konto i w nim trzeba było zrobi 350 zł kartą żeby była bezpeltnie, ale nie pamiętam teraz jego nazwy  Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6672960 Napisano: 13.01.2020 05:33:17 w SZUKAM....
koniczynka123 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

mariolakal napisał(a):

Szukam użytkownika drukarki HP DeskJet 3789 lub podobnej... Chodzi mi o skanowanie paragonów... Mam wrażenie, że jej zakup był nieprzemyślany...  emotka

Miałam 2 HP i z obu nie byłam zadowolona, teraz też mam HP ale laserówkę i to był ostatni zakup tej firmy emotka może i wydruk ładny, zdjęcia też ale skany niezbyt już nie mówiąc o ogromnych kosztach tuszu-tysiąc złotych za 4 kolory emotka Nie chce się zepsuć a chętnie bym ją wy... przez okno emotka

Najlepsze urządzenie wielofunkcyjne to firmy Brother jak dla mnie... niby kosztuje dużo, bo prawie 500 zł (ja dałem tyle), ale pózniej tusze kosztują grosze... po zakupie drukarki, kupilem tusze za ok. 40 zł (rożne kolory po kilka sztuk) i mam je już 3 lata i dopiero będę kupować jakoś pod koniec roku chyba, bo jeszcze ich sporo... 
wczesniej też miałem HP... po kolejnej wymianie tonerów i zapłacie kolejnych 250 zł i podrukowaniu 2-3 tygodnie... zrezygnowałem.... emotka wolałem wyrzucić i kupić nowszą, już nawet nie czekałem aż sie zepsuje... urządzenie tanie, ale potem trzeba płacić jak za woły 

No nie wiem czy tanie, bo moja HP CM1415fnw kosztowała lata temu 1500zł a tusze miały być tanie, a tu zamienniki nawet nie wiele tańsze a sporo gorsze bo testowałam. Teraz już skusze się na Brothera ale wcześniej upewnię się o koszt tuszy emotka

Ooo No to faktycznie cena kosmos... ja jakmkupowalem HP to sama drukarka kiedyś 99 zł tusze 100/150 zł, potem urządzenie wielofunkcyjne kosztowało mnie prawie 200 zł ale tak samo tusze były drogie... 
za brothera dałem 500 zł niecałe i tusze do niego po 3-4 zł (trzeb skupić 4 kolory) ale straczają na długo,.. wymieniam może raz w roku, góra dwa razy...  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6672914 Napisano: 12.01.2020 20:59:01 w SZUKAM....

mariolakal napisał(a):

Szukam użytkownika drukarki HP DeskJet 3789 lub podobnej... Chodzi mi o skanowanie paragonów... Mam wrażenie, że jej zakup był nieprzemyślany...  emotka

Miałam 2 HP i z obu nie byłam zadowolona, teraz też mam HP ale laserówkę i to był ostatni zakup tej firmy emotka może i wydruk ładny, zdjęcia też ale skany niezbyt już nie mówiąc o ogromnych kosztach tuszu-tysiąc złotych za 4 kolory emotka Nie chce się zepsuć a chętnie bym ją wy... przez okno emotka

Najlepsze urządzenie wielofunkcyjne to firmy Brother jak dla mnie... niby kosztuje dużo, bo prawie 500 zł (ja dałem tyle), ale pózniej tusze kosztują grosze... po zakupie drukarki, kupilem tusze za ok. 40 zł (rożne kolory po kilka sztuk) i mam je już 3 lata i dopiero będę kupować jakoś pod koniec roku chyba, bo jeszcze ich sporo... 
wczesniej też miałem HP... po kolejnej wymianie tonerów i zapłacie kolejnych 250 zł i podrukowaniu 2-3 tygodnie... zrezygnowałem.... emotka wolałem wyrzucić i kupić nowszą, już nawet nie czekałem aż sie zepsuje... urządzenie tanie, ale potem trzeba płacić jak za woły  Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6672852 Napisano: 12.01.2020 15:23:50 w SZUKAM....
wanderlust napisał(a):

Czy spotkać się ktoś jeszcze w sklepach z terminalem, w który wystarczy złożyć sam podpis bez podania PIN?

to nie zależy od terminala tylko od karty...
Pracuje w sklepie. Przewaznie wszystkie operacje są akceptowalne są na pin, ale zdarza się że karta jest na podpis... Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6672513 Napisano: 10.01.2020 20:39:56 w SZUKAM....
cleo25 napisał(a):

... czy ktoś składał zamówienie z Develey z tym e-bonem na 50zł ?
Opłata za przesyłkę wchodzi w ten kod czy trzeba dopłacać ?

W poprzedniej edycji trzeba bulo dopłacić, ale można było dopłacić dukatami... Wyświetl w wątku >>
1 cleo25 0

pioge7

#6672274 Napisano: 10.01.2020 12:23:18 w Informują
Amooco dzowni z indykpola emotka  50 zł bon do carrefoura  Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6671991 Napisano: 09.01.2020 18:09:48 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Sernik Biedronki NIC x2
Vigo na facebooku NIC x2
LIDL Tymbark NIC x5
Tymbark Ogólnopolski NIC x13
FANTASIA NIC x4
Amooco Indykpol NIC x3
Loteria Inpost x nie wiem ile NIC

hmm emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

pioge7

#6671142 Napisano: 07.01.2020 14:23:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Kropka TV odpisała mi:

Dzień dobry, problem powinien już zostać rozwiązany. Prosimy spróbować jeszcze raz!

może ktoś sprawdzić czy na emaila da się już im pisać? Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6671077 Napisano: 07.01.2020 11:41:32 w Avanti
kermit napisał(a):

A w Tesco Pepsi udało wam się wygrać na lekko "zużyte" dane?

mnie nie,... i na poprzedni konkurs już nie pamiętam jaki, ale dawali kilka nagród dziennie też się nie udało...
a w poprzednich konkursach (kilka lat temu) udawało się stale, nawet i główne zgarniać emotka Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6671062 Napisano: 07.01.2020 11:11:18 w Allegro.pl - bez linków
asantesana napisał(a):

pioge7 napisał(a):

asantesana napisał(a):

pioge7 napisał(a):

ja loguję się ZALOGUJ PRZEZ ALLEGRO
potem doładowuję się przy płatnościach za
Allegro Paczkomaty24/7 InPost  maksymalny rozmiar 41 x 38 x 64 cm, waga 25 kg   8,99 zł

wchodzę w zakładkę ALLEGRO ---->>> IMPORT ALLEGRO INPOST i tam są dane osoby, która kupiła u mnie daną rzecz, potem wybieram tylko gabaryt, opłacam i mam emotka i to 8,99 zł kosztuje emotka

mam nadzieję, że wytłumaczyłem poprawnie emotka

Czarna magia dla mnie emotka
Możesz napisać, gdzie się logujesz przez allegro? Jakaś strona, czy jest odnośnik na allegro?

i podaję dane do logowania się do allegro

Chodziło mi o stronkę, ale już znalazłam, to ta?
https://manager.paczkomaty.pl/auth/login
Dzięki pioge, dobry człowieku, już chyba kumam emotka  

aha emotka
myślałem że stronę znasz a nie możesz zajarzyć gdzie to logowanie jest emotka Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6671056 Napisano: 07.01.2020 10:59:41 w Allegro.pl - bez linków
asantesana napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Allegro Paczkomaty24/7 InPost  maksymalny rozmiar 41 x 38 x 64 cm, waga 25 kg   8,99 zł

wchodzę w zakładkę ALLEGRO ---->>> IMPORT ALLEGRO INPOST i tam są dane osoby, która kupiła u mnie daną rzecz, potem wybieram tylko gabaryt, opłacam i mam emotka i to 8,99 zł kosztuje emotka

Czarna magia dla mnie emotka
Możesz napisać, gdzie się logujesz przez allegro? Jakaś strona, czy jest odnośnik na allegro?

i podaję dane do logowania się do allegro Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6671048 Napisano: 07.01.2020 10:40:33 w Allegro.pl - bez linków
@gnieszk@ napisał(a):

Czyli tyle max zapłacę i za B i za C jeśli wysyłam przez allegro? U mnie przeważnie kuriera wybierają, więc nie jestem zorientowana. Poza tym nie namieszałam w niczym?

jeśli udostępniasz w aukcji opcję:
Allegro Paczkomaty 24/7 płacisz za każdy wymiar A B i C - 8,99 zł, tylko musisz mieć to ALLEGRO PACZKOMATY, wtedy logując się do menadżera paczek jako konto allegro, wtedy wchodzisz i płacisz tyle za przesyłkę, doładowujesz też opcją 8,99 zł

jeśli natomiast udostępniasz Paczkomat 24/7 to wtedy możesz sama opisać ile chcesz za przesyłkę, tutaj nie ma tego ALLEGRO

asantesana napisał(a):

pioge7 napisał(a):

8,99 bo tyle kosztuje ta usługa... wiecej nie zapłacisz za taka przesyłkę to allegro sobie ustaliło i wpisało taką cenę za każdy gabaryt. emotka  Więc i tak dobrze 

A jak korzysta się z tej usługi allegro paczkomaty? Gdzieś trzeba się rejestrować, czy działa to jakoś z automatu?

@kermit napisał(a): O ile korzystasz z usługi allegro paczkomaty tak? A jak np. masz swoje
kody to na zwykłym i tak masz cenę za przesyłkę 8,99 a na lokalnym
możesz sobie wpisać 12,99. Czy nie?

chyba tak emotka tylko kody są dla gabarytu A, a na allegro przez PACZKOMATY ALLEGRO 24/7 możesz przy cenie 8,99 zł wysyłać gabaryty A B i C Wyświetl w wątku >>