Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pioge7

pioge7

#6691191 Napisano: 19.03.2020 20:40:11 w Gratulacje! Dla wygranych!
1mariusz napisał(a):

pioge7 napisał(a):

1mariusz napisał(a):

pioge7 napisał(a):

nelunia napisał(a):

pioge7 gratuluję słodkiego skutera emotka

Ślicznie dziękuję emotka  
teraz sie modlić o to, że to ten paragon, ale to sprawdzę jak wrócę do domu i czy nie pomyliłem Milki Oreo z oreo bo sie załamię totalnie 

WYPLUJ TO!!!! emotka

Nie nie emotka  paragon jest i to dobry emotka mam nadzieje że te oreo 44 g też brały udział bo pisało że każdy produkt emotka   

Ufff,aż się spociłam!! emotka  Z tego co pamiętam ,to te 44 gramowe też brały udział. GRATULUJĘ! Potem wrzuć jakieś zdjęcie!!

Jak tylko wszystko pójdzie zgodne z planem i dostanę, oczywiście wrzucę emotka  dziekuje emotka   Wyświetl w wątku >>
1 29renata 0

pioge7

#6691187 Napisano: 19.03.2020 20:30:07 w Gratulacje! Dla wygranych!
1mariusz napisał(a):

pioge7 napisał(a):

nelunia napisał(a):

Ślicznie dziękuję emotka  
teraz sie modlić o to, że to ten paragon, ale to sprawdzę jak wrócę do domu i czy nie pomyliłem Milki Oreo z oreo bo sie załamię totalnie 

WYPLUJ TO!!!! emotka

Nie nie emotka  paragon jest i to dobry emotka mam nadzieje że te oreo 44 g też brały udział bo pisało że każdy produkt emotka    Wyświetl w wątku >>
1 ReneK 0

pioge7

#6691155 Napisano: 19.03.2020 18:53:01 w Wkurza mnie...
tereniagno napisał(a):

Wkurza mnie moja drukarka.Wymieniłam tusze na nowe oryginalne, a ona wariuje i nie chce mi skanować emotka
Raz zeskanuje, następnie -błąd, nie ma połączenia z komputerem. emotka
Wyłączyłam i włączyłam ponownie-nie ma połączenia z komputerem (Nie ruszałam jej),za chwilę skanuje emotka

może spróbuj odinstalować i na nowo zainstalować sterowniki.
ja dziś też miałem problem ze swoją.. Raz łapała połączenie przez wifi zaraz nie.
Odinstalowałem i zainstalowałem na nowo i mam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6691150 Napisano: 19.03.2020 18:37:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jesli ktoś zbiera punkty danio to zarejestruję się z polecenia jednej z pierwszych osób które napiszą do mnie na priv, aby ktoś zgarnął dodatkowe 5 pkt emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6691006 Napisano: 19.03.2020 09:28:46 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
pionas napisał(a):

pioge7 napisał(a):

pionas
od kilku dni w Google Play stale wychodzi nowa aktualizacja aplikacji. Wczoraj zaktualizowałem ją ponownie i jakież było moje zdziwienie, gdy dostałem powiadomienie o nowej wiadomości, którą dostałem. Zdziwienie, bo po zmienię telefonu nie dostawałem od roku powiadomień z aplikacji. Myślę, super, coś dzięki aktualizacji się naprawiło.
Dziś rano wstaję, nowa aktualizacja. Znowu aktualizowałem. I teraz powiadomienia o nowych wiadomościach z aplikacji niestety znowu nie dochodzą emotka coś zostało usunięte? Zmienione? Co było wczoraj a dziś już nie jest ?

Tak pojawiło się kilka aktualizacji między innymi z powodu braku powiadomień.
Wyloguj się i zaloguj ponownie do aplikacji i daj znać czy pomogło z powiadomieniami...

chłopie, jesteś wielki emotka
dziękuję, po zalogowaniu i wylogowaniu, działa emotka emotka emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6691001 Napisano: 19.03.2020 09:21:59 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
pionas
od kilku dni w Google Play stale wychodzi nowa aktualizacja aplikacji. Wczoraj zaktualizowałem ją ponownie i jakież było moje zdziwienie, gdy dostałem powiadomienie o nowej wiadomości, którą dostałem. Zdziwienie, bo po zmienię telefonu nie dostawałem od roku powiadomień z aplikacji. Myślę, super, coś dzięki aktualizacji się naprawiło.
Dziś rano wstaję, nowa aktualizacja. Znowu aktualizowałem. I teraz powiadomienia o nowych wiadomościach z aplikacji niestety znowu nie dochodzą emotka coś zostało usunięte? Zmienione? Co było wczoraj a dziś już nie jest ? Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6690760 Napisano: 18.03.2020 11:25:16 w Gratulacje! Dla wygranych!
nelunia napisał(a):

Ślicznie dziękuję emotka  
teraz sie modlić o to, że to ten paragon, ale to sprawdzę jak wrócę do domu i czy nie pomyliłem Milki Oreo z oreo bo sie załamię totalnie  Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6690756 Napisano: 18.03.2020 11:16:32 w Informują
Informują z Loteria "Wygraj własne motOREO"

Rodzaj powiadomienia: Telefon
Dodatkowe informacje:
Dzwoniono w sprawie wygranej skutera, numer tel. 570***722 Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6690755 Napisano: 18.03.2020 11:15:24 w moje dzisiejsze wygrane :)
Szok. Szok i jeszcze raz szok... 
wygrałem skuter w oreo. Informowali niedawno... otrząsnąć się nie mogę... emotka emotka Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6690556 Napisano: 17.03.2020 13:43:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nikos napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Czy amooco oddzwania na nieodebrane? Dzwonili a nie było mnie przy tel i nie odebrałem. Oddzwaniam ale już 5 Raz nikt nie odbiera...

Dawno temu udało mi się oddzwonić. W późniejszym czasie, kiedy oddzwaniałam nikt nie odbierał. Najlepiej miej teraz telefon przy sobie, bo zadzwonią na pewno po raz drugi.

tak, oddzownili po dwóch godzinach emotka Wyświetl w wątku >>
1 nikos 0

pioge7

#6690514 Napisano: 17.03.2020 11:45:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy amooco oddzwania na nieodebrane? Dzwonili a nie było mnie przy tel i nie odebrałem. Oddzwaniam ale już 5 Raz nikt nie odbiera... Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6689502 Napisano: 12.03.2020 14:52:56 w Wkurza mnie...
Człowiek idzie do sklepu po mąkę i mleko żeby upiec sobie spokojnie chleb i do płatków śniadaniowych i nie ma ani mąki a i Mleka ani płatków w 4 odwiedzonych sklepach... Masakra jakaś wojna idzie albo koniec świata... Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6689019 Napisano: 10.03.2020 17:33:32 w PODZIĘKOWANIA
superloser,
Dziękuję za paragony i zorganizowanie ich wysyłki do organizatora. Wszystko szybko i bezproblemowo. Naprawdę dziękuję i polecam z czystym sumieniem. Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6688840 Napisano: 09.03.2020 22:19:36 w SZUKAM....
bubba napisał(a):

bubba napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Ma ktoś w domu grę Double? Jeśli tak, może mi ktoś zmierzyć średnice karty od tej gry i powiedzieć ile ma emotka  ?

jeśli masz na myśli Dobble to 8,3cm

Tak to ta emotka
to Źle wymawiam emotka
dziękuję emotka Wyświetl w wątku >>
1 bubba 0

pioge7

#6688836 Napisano: 09.03.2020 22:07:37 w SZUKAM....
Ma ktoś w domu grę Double? Jeśli tak, może mi ktoś zmierzyć średnice karty od tej gry i powiedzieć ile ma emotka  ? Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6688572 Napisano: 08.03.2020 11:25:30 w Życzenia na święta i nie tylko
Dziołchy,  Dziełszki, Kobitki, Panie, Damy, Młode, Młodsze i te jeszcze Młodsze...

Wszystkiego co najlepsze z okazji Waszego Dnia Kobiet! Niech się Wam stale powodzi, miejcie dużo siły, zdrowia, szczęścia i wszelakich pomyślności!!!

100 LAT! Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6687940 Napisano: 05.03.2020 02:30:18 w SZUKAM....
agusiac87 napisał(a):

chciałam zamówić przesyłkę kurierska przez portal sendit.pl - wybralam poczte polske 48 ze względu na cenę jednak przy zamawianiu tej przesyłki wyskoczył komunikat:

Przypominamy, że Poczta Polska nie świadczy w zakresie współpracy z Sendit usług na rzecz osób fizycznych działających jako konsumenci.

Chyba jakaś zmiana weszła w 2020r, czy jeśli ja zamówię te przesylke jako osoba fizyczna to myślicie że na poczcie polskiej będą to weryfikować? Ktos ma pomysł jak to obejść?

tak już piszą od kilku miesięcy, ale ja jakoś chodzę i nic na poczcie nie mówią Wyświetl w wątku >>
1 agusiac87 0

pioge7

#6687693 Napisano: 04.03.2020 12:19:59 w Wkurza mnie...
assal napisał(a):

Niebieska_Laguna: Ja widzę inny problem. Za chwilę może nie mieć kto w tych sklepach pracować emotka
Już w Krakowie w niektórych sklepach pustki się robią  emotka  Przed firmami najlepszy handlowy miesiąc w roku.
Co mnie wkurza, bo nie ma sensu robić w takim momencie akcji promocyjnych  emotka  

Osobicie pracuję w sklepie osiedlowym spożywczym i jakoś nie zamierzam sie ruszać bo jakaś grypka przyszła emotka jakby co zapraszam emotka  sklep dobrze zaopatrzony i mila obsługa emotka  a dziś przyjdzie nam towar z zapasem mąki, ryżu i kasz emotka  emotka emotka   Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6687673 Napisano: 04.03.2020 11:36:20 w Wkurza mnie...
Niebieska_Laguna napisał(a):

Wkurza mnie panika z powodu koronawirusa, chciałabym, żeby to się już skończyło. Już w poniedziałek nie mogłam kupić nigdzie zwykłego ryżu, a dzisiaj od rana wielkie szaleństwo, bo pierwszy potwierdzony przypadek koronawirusa jest z moich okolic. Pani w aptece powiedziała, że ludzie dziś rano zaraz po otwarciu wykupili kilkadziesiąt żeli antybakteryjnych. W aptekach pustki, to samo w sklepach spożywczych. Wszystko znika z półek, ludzie robią ogromne zakupy. Nikt o niczym innym nie mówi. Nawet ekspedientka w sklepie mnie o to zagadała i powiedziała, że sama zrobiła zapasy, a ludzie jak nigdy wydają nawet po tysiąc złotych na jednorazowe zakupy. Już sama nie wiem co robić  emotka  Mam nadzieję, że wszystko szybko wróci do normy, ale może jednak warto zrobić małe zapasy żywności. 

Nie dajmy się zwariować.... jak inni wariują niech wariują... ja osobicie żyję normalnym życiem i tempem. Zaraz będzie masowe l4 i urlopy brane, bo ludzie nie będą chcieć wychodzić z domu, bo grypa panuje. To się chyba bardziej na mózg rzuca emotka  

i jeszcze mała ciekawostka 

Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6687618 Napisano: 04.03.2020 05:35:44 w SZUKAM....
violetka1970 napisał(a):

Witam czy juz rozsyłają Plecak krowa + mleko od Nestle

Tak. Do mnie w poniedziałek dotarły wygrane w ok. 2 lub 3 tygodniu  Wyświetl w wątku >>
0 0