Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pioge7

pioge7

#6660260 Napisano: 24.11.2019 18:30:03 w Dziś cieszę się z.....
nanajka81 napisał(a):

że Polska ponownie w Eurowizji Junior wygrała!!!!! Piosenka mi się mega podoba!

mi tez się podobało emotka
jak usłyszałem piosenkę w radiu pierwszy raz to chciałem sobie ją na mp trójkę ściągnąć i byłem w szoku że to takie dziecko śpiewa emotka Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6660242 Napisano: 24.11.2019 17:38:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jak ktoś ma chwilę możemy pomóc wygrać Polsce Eurowizję Junior
wystarczy zagłosować na Polskę + 2 kraje na tej stronie emotka
https://vote.junioreurovision.tv/
15 minut jest emotka Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6660200 Napisano: 24.11.2019 13:33:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
https://www.basniowykubus.pl/#no-back

do tego konkursu nagrywacie filmik z osobami czy jakiś plik dźwiękowy tylko ? Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6660166 Napisano: 24.11.2019 11:35:27 w SZUKAM....
karkocka napisał(a):

pioge7 napisał(a):

https://emonitoring.poczta-polska.pl/

działa wam śledzenie przesyłki ?

nie działam, może to ciąg dalszy awarii z piątku, kiedy nie można było zrobić przelewu, ani nadać żadnej przesyłki rejestrowanej

ja byłem w piątek na poczcie ok. 16 to wszytsko działało super, bez problemów.
Tylko mam problem, bo nadawałem przesyłkę przez sendit.pl i tam mi pisze dalej gotowa do nadania, a ona już nadana emotka i nie wiem czemu tego nie zaktualizowali i chciałem sprawdzić i nie ma jak emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6660161 Napisano: 24.11.2019 11:21:36 w SZUKAM....
0 0

pioge7

#6659774 Napisano: 22.11.2019 15:56:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
annnoniii napisał(a):

Kochani da ktoś wskazóweki do Tic Tac gralam cała loterie dla syna i nic nie udało się emotka emotka ( może jakaś rada!? Będę wdzięczna za pomoc waszą. 

to jest loteria. Tu nie ma wskazówek. Albo cię wylosują, albo nie.
Trzeba grać.
ja gram w każdym etapie, raz się wygra innym razem nie.
Raz wyślesz 3zgłoszenia i masz nagrodę, a zaraz wyślesz 60 i nie. Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6659199 Napisano: 21.11.2019 08:16:53 w Wkurza mnie...
bruce napisał(a):

moskala22 napisał(a):

dostałam wiadomośc że paczka czeka na mnie w paczomacie więc biegnę do niego szczęsliwa bo byłam dosłownie 5 minut drogi od niego. Odbieram paczkę, zgłaszam do loterii i dostaję powiadomienie o losie w grze o skuter. Myslę sobie że chyba sie pomylili bo przecież powinnam mieć los w grze o auto. Sprawdzam godzinę umieszczenia paczki w paczkomacie i okazuje sie że powiadomienie o możliwości odbioru paczki dostałam 3 godziny po jej umieszczeniu w paczkomacie.

Moim zdaniem w ogóle powinni zmienić reguły tego konkursu, ponieważ działanie paczkomatów - łagodnie rzecz ujmując - schodzi na przysłowiowe psy. Np. wczoraj nadawałam kilka paczek, metodą tradycyjną, żadne podawanie kurierowi, stojącemu akurat przy paczkomatach, tylko typowe umieszczenie w otwierających się skrytkach, wszystko idealnie, a mimo to informacje o ich nadaniu otrzymałam dopiero po 3 godzinach, choć zazwyczaj przychodzą w ciągu paru sekund.  emotka

u mnie ta sama sytuacja wczoraj.
Paczka umieszczona w paczkomacie 11:56
SMS o umieszczeniu: 13:19
Odebrana: 14:10
E-mail o odbiorze: 16:39
:/ a do tego do dziś nie mogę zagrać na paczkę odebraną w ubiegłą środę 2 godziny po umieszczeniu, bo do tej pory jest info w systemie że nie odebrana jest emotka
wchodzą na rynek azjatycki, święta za pasem, to im się chrzani wszystko emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

pioge7

#6659196 Napisano: 21.11.2019 08:09:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
2 deva, joan 0

pioge7

#6659074 Napisano: 20.11.2019 19:59:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mugolinka napisał(a):

Czy UPS wozi aparaty z Tic Taca? Czy przy odbiorze podpisuje się jakiś protokół?

Mi wczoraj czytnik przywiózł ups
ale czy sie podpisuje to nie wiem bo odbierała babcia i ona nic nie wie ...  Wyświetl w wątku >>
1 mugolinka 0

pioge7

pioge7

#6658907 Napisano: 20.11.2019 14:08:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Był ktoś na treningu z 4move? Jak wrażenia? Możecie opisać co się straciło ?  Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6658227 Napisano: 18.11.2019 17:02:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy ma ktoś emaila od Karlsbad w sprawie rozdania 4 nagród w dniu 11.11? Prosze o informację, czy mogę go wysłać do Biedronki? 

dostałem dziś odpowiedź od Biedronki i chcę to skonfrontować z informacją od organizatora.... 

odpowiedź biedronki

informujemy, że jest to błąd dostawcy w kwestii komunikacji konkursu - nagrody które miały być losowane 11.11 zostają przesunięte na kolejne dni promocji, także łączna pula nagród całej akcji nie ulega zmianie.

Zwróćcie uwagę także na słowo LOSOWANE

OK widzę że organizator napisał to samo... Także nie ma tematu Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6658188 Napisano: 18.11.2019 16:03:58 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

pioge7 napisał(a):

emotka Czy tylko ja jestem taki inteligent że pisząc życzenia na Heinekena życzyłem Mikołaja z workiem Harnasia i Harnasiowych świąt emotka  brawo  emotka emotka

Spoko koko, wyszedłeś na osobę zaawansowaną alkoholowo, a to chyba grupa docelowa - może nagroda wpadnie emotka

Zaawansowany bardzo emotka w ustach piwa przez całe życie nie miałem emotka  gram dla szwagra i brata emotka

androm napisał(a):

pioge7 napisał(a):

emotka Czy tylko ja jestem taki inteligent że pisząc życzenia na Heinekena życzyłem Mikołaja z workiem Harnasia i Harnasiowych świąt emotka  brawo  emotka emotka

może się nie kapną, pomyślą tylko, że jakaś góralica pisze:))

No niby z małopolski i blisko gór emotka może temu mi się tak napisało emotka    Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

pioge7

#6658175 Napisano: 18.11.2019 15:44:14 w Wkurza mnie...
emotka Czy tylko ja jestem taki inteligent że pisząc życzenia na Heinekena życzyłem Mikołaja z workiem Harnasia i Harnasiowych świąt emotka  brawo emotka emotka Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6657461 Napisano: 15.11.2019 10:30:34 w WC - rozmowy o wszystkim
jokan napisał(a):

pioge7 napisał(a):

jokan napisał(a):

jaki tam sa mozliwosci platnosci? Paypalem mozna?

Można. Ja tak w poniedziałek płaciłem 

a o co chodzi w niektorych "aukcjach" jak sie wchodzi to widac cenę od X do Y? to ktora cena jest dobra?

Np. Ja kupowałem w poniedziałek skarpetki kolorowe i były ceny na danej aukcji 30-50 zł 
i jak wejdziesz na aukcje to tam do wyboru masz różne zdjęcia 
np. Jak naciśniesz na aukcje z 5 skarpetkami to cena jest 30 zł, jak z 10 to cena 50 zł 
to tak jak wielowariantowość u nas na allegro tylko że u nas jest jedna cena, która zmienia się po naciśnięciu w zdjęcie, a tam jest napsiane przed wejściem w aukcje. 
tez np. Jak kupujesz inne kolory to ceny są rożne, 

mam nadzieję że wytłumaczyłem logicznie emotka   Wyświetl w wątku >>
1 jokan 0

pioge7

#6657455 Napisano: 15.11.2019 10:21:41 w WC - rozmowy o wszystkim
jokan napisał(a):

jaki tam sa mozliwosci platnosci? Paypalem mozna?

Można. Ja tak w poniedziałek płaciłem  Wyświetl w wątku >>
1 jokan 0

pioge7

#6657250 Napisano: 14.11.2019 15:01:22 w Wkurza mnie...
bruce napisał(a):

kukuleczka napisał(a):

bruce napisał(a):

pioge7 napisał(a):

odebrałem wczoraj przesyłkę z paczkomatu po ok. półtorej godzinie od umieszczenia... w systemie dalej że nie odebrana, i nie mogę zagrać w loterii emotka ehhh

Paczkomaty ostatnio robią jakieś dziwaczne cyrki...  emotka

mnie ostatnio na liście nie pokazało paczkomatu w którym zawsze nadaję. Pierwsza myśl - przepełniony. Dzwonię więc na infolinię pytam czy przepełniony czy jakaś awaria. Pani sprawdza i mówi, że pod tym adresem nie ma paczkomatu. Odpowiadam jak nie, jak ja go z okna widzę, stoi tam bez przerwy! Się okazało, że mają awarię i system nie widzi niektórych paczkomatów. Następnego dnia dopiero wszystko funkcjonowało...

Masakra... emotka
Ja się wczoraj poryczałam dosłownie, pani na Allegro wpłaciła 2 dni po dokonanym 6 listopada zakupie pieniądze - wieczorem 8 listopada, etykietę od razu miałam po 22-ej tego dnia, nadałam jej tę paczkę w paczkomacie nazajutrz, 9 listopada w sobotę przed południem, ale to już był początek długiego weekendu, i nagle wczoraj dostałam mail, że nie ma dotąd paczki, a to prezent dla dziecka, że przecież paczkomaty idą góra 2 dni, a ona niczego potwierdzającego wysyłkę nie otrzymała i pewnie jej tej paczki nie nadałam...  Dosłownie, opisać trudno, co ja przeżyłam. emotka emotka  Zanim wszystkie dowody jej mail'em przesłałam, wraz z numerem nadania, godziną wygenerowania etykiety i zostawienia w paczkomacie, statusem przesyłki i nie wiem nawet, czym jeszcze... ona otrzymała info, że paczkę może sobie już spokojnie odebrać w wybranym paczkomacie. emotka  Koszmar, co się teraz wyprawia z paczkomatami! emotka emotka

coraz bliżej święta, coraz bliżej święta, coraz bliżej nas... Nanananamanananana coraz bliżej nas... Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

pioge7

#6657219 Napisano: 14.11.2019 14:16:52 w Wkurza mnie...
zielonaszpilka napisał(a):

Wkurza  mnie Karlsbad... już pomijając to zamieszanie z 11.11 to oni zawsze chcą numer transakcji, a ja z rozpędu zawsze wpisuje numer paragonu emotka kiedy ja się tego nauczę?!!!

Nie zawsze emotka  
na to trzeba zwracać uwagę, bo np. W sloikach Milka z c4 i Tesco chcą ten numer z góry.
przy biedronce z dołu...  Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6657166 Napisano: 14.11.2019 12:28:09 w Wkurza mnie...
odebrałem wczoraj przesyłkę z paczkomatu po ok. półtorej godzinie od umieszczenia... w systemie dalej że nie odebrana, i nie mogę zagrać w loterii emotka ehhh Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

pioge7

#6657163 Napisano: 14.11.2019 12:16:28 w Informują
Streetcopm kampania 4 ziarna emotka informacja na emaila Wyświetl w wątku >>
1 agakaz2 0