Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pioge7

pioge7

#6656817 Napisano: 13.11.2019 14:22:19 w Wkurza mnie...
joasiunia napisał(a):

pioge7 napisał(a):

ludzka_istota napisał(a):

Nie ma to jak kupić Milkę, napisać zgłoszenie i czekać sobie na wyniki. I nagle doznać olśnienia, że to za 10 zł miało być, a nie dowolne. No debil.

emotka
oddam ci moje z paragonu bo zapisałem sobie Milka za 20 zł i zapomniałem dodać Tesco... i kupiłem za 20 zł w biedronce 

Za 20 zł to nie w C4? :)

10 zł biedronka
20 zł tesco
20 zł carrefour  Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6656790 Napisano: 13.11.2019 13:33:58 w Wkurza mnie...
ludzka_istota napisał(a):

Nie ma to jak kupić Milkę, napisać zgłoszenie i czekać sobie na wyniki. I nagle doznać olśnienia, że to za 10 zł miało być, a nie dowolne. No debil.

emotka
oddam ci moje z paragonu bo zapisałem sobie Milka za 20 zł i zapomniałem dodać Tesco... i kupiłem za 20 zł w biedronce  Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6656641 Napisano: 13.11.2019 10:28:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

kreatia napisał(a):

z ciekawości: ktoś już pisał do mondelez?

Ja tylko czekam na oficjalne info od JM w sprawie sklepów - trochę to trwa, chyba dostali sporo zapytań i jakaś tajemnicza panika u nich wybuchła, że o co to może chodzić.

Co ciekawe, w tym konkursie nagrody nie pozostają do dyspozycji organizatora. O nie! Karlsbad od razu postanowił, że nagród nie odda nikomu, stosując zapis "23. Nagrody niewydane w ramach opisanej powyżej procedury pozostają własnością Organizatora." I co Wy na to? emotka

Ja dostałem z biedronki po zapytaniu o dokładne adresy sklepów które były otwarte 11.11 następującą informacje

Wczoraj było święto narodowe i tym samym nasze sklepy były zamknięte.

pisalem im potem na temat rozpoczęcia konkursu 11.11 i tychże zapisów ale na razie nie otrzymałem odpowiedzi  Wyświetl w wątku >>
1 kreatia 0

pioge7

#6656614 Napisano: 13.11.2019 07:47:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
helcia85 napisał(a):

Do kiedy informował Belriso? Czy jest ktoś kto nie wygrał nawet tego koca?

jest emotka , na 4 zgłoszenia nic Wyświetl w wątku >>
1 atyde25 0

pioge7

#6656437 Napisano: 12.11.2019 17:36:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kermit napisał(a):

Ja pier... Sama nie wierzę w te bzdury, które dziś tu zobaczyłam.

A najlepsze w tym wszystkim jest to, że co się zobaczyło, to się już nie odzobaczy emotka   Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6656434 Napisano: 12.11.2019 17:33:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
melissa napisał(a):

Czy działa Wam strona http://odkryjirlandczyka.pl?

U mnie na wszystkich przeglądarkach tylko "Ładowanie 100%" na zielonym tle, formularza brak, a konkurs dzisiaj się kończy.

Działa bez problemu na chromie  Wyświetl w wątku >>
1 melissa 0

pioge7

#6656192 Napisano: 12.11.2019 10:44:54 w Zdjęcia naszych wygranych
Gofrownica i fartuch Łowicz Lewiatan
Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6656046 Napisano: 11.11.2019 14:46:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asantesana napisał(a):

pioge7 napisał(a):

darog napisał(a):

ZWROT KASY

czy można założyć taki wątek? są zwroty a to na rexone, a to na mole, a to na ....
ale trzeba solidnie przeszukać forum by znaleźć dyskusje za co można dostać ZWROT KASY
- to ani konkurs, ani loteria.

Jest wątek 
co można dostać gratis...
po co kolejne... jak tam większość jest zrzeczy ze zwrotem gotówki 

Zwrot nie jest tym samym co gratis, ale tutaj proponowałabym zmianę nazwy wątku na "Gratisy i zwroty" i po kłopocie.

Może i tak, ale jak kupisz i dostaniesz za to kasę to dostałaś to za free emotka czyli gratis emotka
pale faktycznie, dobrze by było zmienić nazwę wątku i byłoby najlepiej. Po co tworzyć kolejne i szukać potem    Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6656040 Napisano: 11.11.2019 14:09:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
darog napisał(a):

ZWROT KASY

czy można założyć taki wątek? są zwroty a to na rexone, a to na mole, a to na ....
ale trzeba solidnie przeszukać forum by znaleźć dyskusje za co można dostać ZWROT KASY
- to ani konkurs, ani loteria.

Jest wątek 
co można dostać gratis...
po co kolejne... jak tam większość jest zrzeczy ze zwrotem gotówki  Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6655824 Napisano: 10.11.2019 12:32:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
@gnieszk@ napisał(a):

Też mi się tak wydaje. Tych dworcowych Biedronek nie obejmuje zakaz handlu w niedzielę, są czynne np. dziś. Ale w święta chyba są nieczynne?

też mi się wydaje że to święto jest ważne i duże sklepy będą zamknięte nawet na dworcach Wyświetl w wątku >>

pioge7

#6654692 Napisano: 06.11.2019 11:17:21 w Wkurza mnie...
nanajka81 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

kreatia napisał(a):

nanajka81 Prowizji nie biorą, jeśli odbiór osobisty (czyli jak olx), albo biorą 10 procent jesli z wysyłką (jak allegro). Takie coś pomiędzy. Nie czaję. 

no to kurde bezsensu. Dobrze że napisałaś tu o tym bo nie będę się w to cale lokalnie bawić skoro to to samo co zwykle allegro...

W allegro bedą mogły od stycznia chyba być tylko firmy, a na allegro lokalnie tylko prywatne osoby.
jak sprzedajesz coś i umawiasz się z daną osobą gdzieś w mieście  to nie płacisz prowizji
jak sprzedajesz coś przez funkcje KUP TERAZ to płacisz 10% prowizji od sprzedaży. 
podobno w wyszukiwarce allegro mają być normalnie wyszukiwane produkty z allegro lokalnie, ale jak się wejdzie w dane ogłoszenie to wtedy przenosi nas do allegro lokalnie emotka  

ach jasne, czyli siła rzeczy muszę na to lokalnie przejść bo firma nie jestem ale zdarza mi się sprzedawać. Kurde, denerwuje mnie to allegro. I te prowizje i że sprzedać coś jest tam bardzo ciężko.

Tak, a jak sprzedasz to i tak nieraz ci nie płacą i się dopominaj o zwrot prowizji... 
mi allegro napisało że mam sprzedaż jak firma i powinienem przejść na konto firmowe... 
tyle że miesiac mam co wypłacę z allegro 20 zł a innym razem 250 zł 
nie wiem czy to takie duże,, żeby mnie firmą nazwać emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6654648 Napisano: 06.11.2019 09:34:25 w Wkurza mnie...
nanajka81 napisał(a):

kreatia napisał(a):

nanajka81 Prowizji nie biorą, jeśli odbiór osobisty (czyli jak olx), albo biorą 10 procent jesli z wysyłką (jak allegro). Takie coś pomiędzy. Nie czaję. 

no to kurde bezsensu. Dobrze że napisałaś tu o tym bo nie będę się w to cale lokalnie bawić skoro to to samo co zwykle allegro...

W allegro bedą mogły od stycznia chyba być tylko firmy, a na allegro lokalnie tylko prywatne osoby.
jak sprzedajesz coś i umawiasz się z daną osobą gdzieś w mieście  to nie płacisz prowizji
jak sprzedajesz coś przez funkcje KUP TERAZ to płacisz 10% prowizji od sprzedaży. 
podobno w wyszukiwarce allegro mają być normalnie wyszukiwane produkty z allegro lokalnie, ale jak się wejdzie w dane ogłoszenie to wtedy przenosi nas do allegro lokalnie emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6654245 Napisano: 05.11.2019 07:51:21 w Oddam za darmo
0 0

pioge7

#6654009 Napisano: 04.11.2019 14:01:48 w SZUKAM....
Szukam kogoś kto napsizę mi coś na pw emotka  obojętnie co emotka  sprawdzam czy działają mi powiadomienia z aplikacji. Dziś się pobawiłem telefonem i jak nie działały z Olx teraz działają i chcę sprawdzić czy teraz działa z konkursami emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6653039 Napisano: 31.10.2019 08:26:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
dacie rady wysłać zgłoszenie o zwrot z GLADE?
Cały czas wyskakuje mi że promocja do 31.10 emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6652680 Napisano: 30.10.2019 10:42:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bethan napisał(a):

pioge7 napisał(a):

To ja mam trik emotka  pisze w wordzie, wysyłam na messengerze na smartfona, ze smartfona na telefon z którego chce wysłać i resztę dopisuje emotka przynajmniej to 500 znaków ubywa emotka    

Ło matko, weź sobie MyPhoneExplorer zainstaluj.

Już nie potrzebuje emotka coraz mniej wysyłam smsów na konkursy a jak się już wezmę to staram sie zmieścić w wymaganych 4 linijkach emotka    Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#6652652 Napisano: 30.10.2019 09:40:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jokan napisał(a):

pioge7 napisał(a):

jokan napisał(a):

pioge7 napisał(a):

jokan napisał(a):

na ile max udalo Wam sie wyslac zgloszenie na Almette Delikatesy? Bo tam jest max 10 x sms czyli sporo znaków wychodzi...czy to wogole smsem mozna wyslac?

U mnie chyba niecałe 500. Potem już wychodzi mms więc nie próbuje wiecej pisać nigdy emotka  

mi chyba cos podobnie wychodzilo w GLADE, i musialam skracac....to chyba ich fantazja poniosla z ta iloscia znakow....? Da sie taki dlugi sms wyslac, chyba nie...

kiedyś w starej nokii wysyłałem smsa na 900 ponad znaków bo tyle się dało wysłać na raz. Jak weszły smartfony to chyba ukrucili i się mieści niecałe 500, potem przechodzi na mms. Warto trzymać stary telefon na takie przypadki emotka teraz mam jeszcze taki stary i tam się mieści chyba 6 smsow po 160 bo jak pisze to mam 1/6 a jak napisze wiecej znaków to automatycznie się powiększa na 2/6 3/6 itp emotka   

mam starą nokię...ale troche zajmuje takie przeklepywanie tekstu... emotka

To ja mam trik emotka  pisze w wordzie, wysyłam na messengerze na smartfona, ze smartfona na telefon z którego chce wysłać i resztę dopisuje emotka przynajmniej to 500 znaków ubywa emotka     Wyświetl w wątku >>
2 jokan, notta 0

pioge7

#6652648 Napisano: 30.10.2019 09:30:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jokan napisał(a):

pioge7 napisał(a):

jokan napisał(a):

na ile max udalo Wam sie wyslac zgloszenie na Almette Delikatesy? Bo tam jest max 10 x sms czyli sporo znaków wychodzi...czy to wogole smsem mozna wyslac?

U mnie chyba niecałe 500. Potem już wychodzi mms więc nie próbuje wiecej pisać nigdy emotka  

mi chyba cos podobnie wychodzilo w GLADE, i musialam skracac....to chyba ich fantazja poniosla z ta iloscia znakow....? Da sie taki dlugi sms wyslac, chyba nie...

kiedyś w starej nokii wysyłałem smsa na 900 ponad znaków bo tyle się dało wysłać na raz. Jak weszły smartfony to chyba ukrucili i się mieści niecałe 500, potem przechodzi na mms. Warto trzymać stary telefon na takie przypadki emotka teraz mam jeszcze taki stary i tam się mieści chyba 6 smsow po 160 bo jak pisze to mam 1/6 a jak napisze wiecej znaków to automatycznie się powiększa na 2/6 3/6 itp emotka    Wyświetl w wątku >>
2 jokan, ZetZ 0

pioge7

#6652634 Napisano: 30.10.2019 09:06:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jokan napisał(a):

U mnie chyba niecałe 500. Potem już wychodzi mms więc nie próbuje wiecej pisać nigdy emotka   Wyświetl w wątku >>
1 jokan 0

pioge7

#6652572 Napisano: 29.10.2019 21:04:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
iwona0103 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

iwona0103 napisał(a):

z Łowicza Lewiatan wysyłamy 2 oświadczenia i paragon?

Tak 
oświadczenie z danymi 
poświadczenie odbioru nagrody 
paragon emotka  

Dzięki emotka

Tylko pamiętaj żeby wybrać odpowiednie oświadczenie do odpowiedniej nagrody 
i chyba wystarczą tylko te dane u góry. Ja daty odbioru nagrody nie wpisywałem. I tylko u dołu się podpisałem emotka   Wyświetl w wątku >>
1 iwona0103 0