Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika zielonaszpilka

zielonaszpilka

#7333332 Napisano: 02.02.2026 14:45:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kocie_lakocie napisał(a):

Kamil_K napisał(a):

Jestemnowa napisał(a):

Mam pytanie do tej karty edenred z apki coli . Gdzie ja mogę nią zapłacić bo w regulaminie nic nie ma tylko ,że wybrane lokale a w apce edenred pisze ,że szczegóły określa pracodawca 😅 coś źle sprawdzam chyba ... Może ktoś gdzieś płacił i wie ?

Co prawda kartę sprzedałem ale pytałem gdzie mogę z niej korzystać to odp tylko to....

Ja kiedyś wygrałam tę kartę ( w innym konkursie) i normalnie płaciłam nią w supermarketach. Biedronka, Lidl, Żabka itp.
Ponoć działa jak karta MasterCard. Wszędzie gdzie można płacić MasterCard zapłacisz również Endenred. 0  0

Niestety nie każda Edenred działa jak Master Card. Edenred ma też karty lunchowe, restauracyjne i inne, które działają tylko na określone kody pkd albo określone sieci sklepów. Wyświetl w wątku >>
1 niunio 0

zielonaszpilka

#7333321 Napisano: 02.02.2026 14:20:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Jestemnowa napisał(a):

Mam pytanie do tej karty edenred z apki coli . Gdzie ja mogę nią zapłacić bo w regulaminie nic nie ma tylko ,że wybrane lokale a w apce edenred pisze ,że szczegóły określa pracodawca 😅 coś źle sprawdzam chyba ... Może ktoś gdzieś płacił i wie ?

Prawdopodobnie to karta restauracyjna, więc restauracje, kawiarnie, bary, hotele. Działa na podstawie kodów pkd. W McDonalds na pewno zapłacisz. Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#7333307 Napisano: 02.02.2026 13:47:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
onazielona86 napisał(a):

Loteria Nutella który na numer paragonu trzeba dodać ? Skanuje mi paragon ale daje jakiś kosmiczny numer i chciałabym go zmienić ale nie wiem jaki wpisać ....

Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#7329309 Napisano: 16.01.2026 15:05:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
deva napisał(a):

taak napisał(a):

deva napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

deva napisał(a):

Czy wygrał ktoś kartę edenred z aplikacji coca cola i wie gdzie nią można zapłacić?

Jak dodasz ją do aplikacji to po kliknięciu w kartę i wybraniu Ustawienia -> Gdzie zapłacisz kartą? będziesz mieć wszystkie informacje.

Na to wpadałam, ale pisze tylko: zakres akceptacji określa pracodawca. Skontkaktuj sie z firmą i dowiedz sie o zakresie punktów akceptujących.
dzwoniłam do Fortisa, ale wiedza tylko tyle że lokale gastronomiczne, restauracje, kawiarnie. Mam napisac maila może dowiedzą się jakie konkretnie restauracje od Edenred.

Jakiś czas temu płaciłam w Biedronce i właśnie trzeba przeciągnąć paskiem w czytniku

Dziękuję za odpowiedzi ale to jest karta wirtualna mam ją w portfelu Google

Jeżeli to jest karta działająca w restauracjach, to miałam kiedyś taką wygraną z Farmio. Działała tylko w restauracjach, fast foodach, barach, kawiarniach i hotelach.  Działało to na podstawie głównego kodu działaności. Ale teraz mam jakąś kartę Edenred lunchową i ona działa „we wszystkich piekarniachcukierniachrestauracjachrestauracjach typu Fast Foodbarachkawiarniach, u dostawców jedzenia: WoltGlovoPyszne.pl oraz w sieciach sklepów:
  • Alta
  • Auchan
  • Biedronka
  • Carrefour
  • Circle K 
  • Kaufland 
  • Lidl
  • Netto 
  • Selgros Cash&Carry
  • Żabka”.
Możesz spróbować zapłacić nia w którejś z tych sieci i jeśli przejdzie to najpewniej jest to właśnie taka lunchowa. Jak nie przejdzie to zostają tylko restauracje, kawiarnie i bary.  Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#7329068 Napisano: 16.01.2026 08:26:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
deva napisał(a):

Czy wygrał ktoś kartę edenred z aplikacji coca cola i wie gdzie nią można zapłacić?

Jak dodasz ją do aplikacji to po kliknięciu w kartę i wybraniu Ustawienia -> Gdzie zapłacisz kartą? będziesz mieć wszystkie informacje. Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#7325594 Napisano: 03.01.2026 14:12:28 w WC - rozmowy o wszystkim
as32572 napisał(a):

Czy za ten voucher z loterii Minutka rzeczywiście można kupić tylko herbaty czy wszystko ze strony Mokate przejdzie?

Wyświetl w wątku >>
1 as32572 0

zielonaszpilka

#7325556 Napisano: 03.01.2026 10:26:26 w WC - rozmowy o wszystkim
Nelusia102 napisał(a):

Neboa ? Czy można kupić każdy produkt na konkurs ? Które to z limitowanej seriii ?  Czytam , czytam i się chyba sama nie doczytam ! Te małe szamponiki zaliczają się ?

Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#7325406 Napisano: 02.01.2026 14:00:10 w Nasze wygrane w minionym roku
To i ja się podsumuję emotka  Mój rok konkursowy to niecałe 4 miesiące grania. Potrzebowałam przerwy. Przez pierwsze pół roku puściłam tylko trochę paragonów na loterie, co przyniosło jakieś groszowe wygrane, typu pięćdziesiątki z Winiar, Grześków czy 200 zł z Kindera do Empiku. Ponownie wygrałam też nagrodę dla szkoły moich dzieci o bardzo dużej wartości, świetnie się przy tym bawiąc :) Do grania dla siebie wróciłam w połowie lipca i w graniu wytrzymałam do początku listopada. Biorąc pod uwagę czas jaki poświęciłam w tym roku na konkursy, wynik mnie bardzo pozytywnie zaskakuje, bo wygrałam 50 nagród o łącznej wartości około 30 tysięcy emotka  Nagroda o najwyższej wartości w tym roku to voucher do Rainbow na 5 tysięcy, potem nintendo switch 2 i projektor Freestyle, który chciałam wygrać już od dawna. Wygrana, z której najbardziej się ucieszyłam to zestaw naczyń do dań azjatyckich - kocham sushi i bardzo chciałam ten zestaw mieć emotka Konkursowa wtopa to zestaw ciuchów i produktów od Dan Cake, który przepadł, bo odesłam dane na adres @noreply emotka  zamiast na adres podany w mailu emotka  Konkurs, który najbardziej mnie zirytował to Coolpack i chociaż ostatecznie uznali moją reklamację, to wciąż uważam, że Coolpack zachował się nieprofesjonalnie, a uczestnicy zostali zlekceważeni. Ulubiona agencja: Avanti - żałuję tylko, że ogarniają konkursy Pepsi, bo wolę Coca Colę emotka  Wygrałam też w końcu cztery kółka emotka  Co prawda w postaci dwóch rowerów, ale to coś, co chciałam wygrać już od dłuższego czasu, bo to wstyd dla konkursowicza, nie mieć roweru na liście wygranych emotka  

Na 2026 życzę sobie, żebym w końcu zwalczyła prokrastynację, a swoim paragonom, żeby wszystkie doczekały się wysłania emotka Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#7325310 Napisano: 01.01.2026 22:57:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mateuszpp130 napisał(a):

Do czego się zbiera punkty z gier w aplikacji Coca-cola?

Do odebrania niektórych nagród z akcji Collect&get potrzebne są czasem diamenty z gier. Zdarza się to rzadko, ale się zdarza. Wtedy musisz mieć odpowiednią liczbę wklepanych kodów i odpowiednią liczbę diamentów z gier. Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#7325148 Napisano: 31.12.2025 20:37:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ankasss napisał(a):

Czy ktoś może podpowiedzieć, który numer paragonu podajemy w konkursach organizowanych przez FORTIS? Kiedyś podawało się chyba numer transakcji gdzieś z dołu a teraz normalnie ten po prawej?

Różnie, często jest wizualizacja przy formularzu. Jak nie ma to ja wpisuję górny i nigdy nie było problemów. Zazwyczaj i tak załączasz u nich zdjęcie paragonu od razu. Wyświetl w wątku >>
1 joan 0

zielonaszpilka

#7325146 Napisano: 31.12.2025 20:33:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agicho napisał(a):

gregory napisał(a):

biedronka Fairy, nie przyjmuje mi kodu ean. Co robię źle?

Ten sam problem mam , napisałam priv.

Któego kodu Wam nie przyjmuje? Jak tego samego to może mają błąd albo kod jest błędny. Spisujecie z produktu czy regulaminu? Jak macie dobry produkt to myślę, że możecie wpisać inny ean i napisać im wiadomość o problemie, bo dzisiaj już raczej nikt tam nie siedzi. Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#7325133 Napisano: 31.12.2025 19:49:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
moniaj1 napisał(a):

Od południa chce wziąć udział w konkursie Fairy Kaufland Pelargosa. Wysyłam smsa tak jak należy a ciągle jest komunikat „niedostarczono” mimo ze środki są na koncie. I wcześniej z tego numeru bez problemu można było wysłać płatne zgłoszenia na konkursy. Czy ktoś miał taką samą sytuację lub podpowie co robić ?

Sprawdź dobrze numer i prefix, możesz spróbować zresetować telefon, ale jeśli wszystko się zgadza, reset nie pomaga, kasa na koncie jest to zostaje Ci wysłanie smsa z innego numeru. Słałam po południu i wszystko poszło gładko. Wyświetl w wątku >>
1 moniaj1 0

zielonaszpilka

#7325090 Napisano: 31.12.2025 17:40:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jarekaska napisał(a):

Thalia napisał(a):

z

Ja rozumiem go tak, ze moga byc polskie znaki emotka  A zapis o polskich literach dotyczy tylko przykładu smsa 160 znakowego. Wiec mozna wyslac z polskimi znakami tylko zaplace wiecej za smsy

Mam na myśli konkurs Tyskie Dino.

Aaa ok, tam faktycznie lepiej pilnować braku polskich znaków, ale myślę, że to tylko ewentualnie kwestia tego, że polskie znaki mogą spowodować, że odpowiedź im sie "wykrzaczy" i źle zapisze, ale nie powoduje to z automatu odrzucenia zgłoszenia. Według mnie to taki zapis dla bezpieczeństwa zgłaszających emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#7325076 Napisano: 31.12.2025 17:12:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Thalia napisał(a):

jarekaska napisał(a):

Thalia napisał(a):

bzzzy napisał(a):

Nurtuje mnie jedno... czy jak w konkursie esm-owym wkradnie się polski znak to zgłoszenie jest odrzucane z automatu? poszło mi z "ł" i z tego powodu jest jest mi bardzo "yyy"....

A dlaczego mialoby byc odrzucone? Zastanawiam sie, czy jakis punkt regulaminu mowiacy o tym, ze nie moze byc polskich znakow?

Z regulaminu wynika, że powinno być bez polskich znaków, "powinno"- a nie musi...

A o którym konkursie mowa? Ja myslalam caly czas, ze o Fairy Kaufland, a tam nie ma nic o zabronionych polskich znakach ( choć jest zapis ktory mozna rozumiec dwojako)

Myślę, że chodzi o Fairy i niezrozumienie tego zapisu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#7325018 Napisano: 31.12.2025 13:33:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
8igora9 napisał(a):

tad_pole napisał(a):

Co najtaniej wychodzi w Fairy/AmbiPur w Biedronce?

Wątpię, czy w ogóle jeszcze dostaniesz te produkty z edycji świątecznej. Ze 2-3 tygodnie temu u mnie już były tylko pojedyncze sztuki położne gdzies na półce w przypadkowym miejscu. Za odświeżacz zapłaciłam 18zl

U mnie tego jest ciągle bardzo dużo. Najlepiej sprawdzić po kodzie ean w aplikacji biedronki. Wyświetl w wątku >>
1 8igora9 0

zielonaszpilka

#7324867 Napisano: 30.12.2025 23:09:29 w Pelargos
anaesth napisał(a):

malmika napisał(a):

anaesth napisał(a):

malmika napisał(a):

Czy ktoś wie co zawierają te Boxy z Oral-B z dzisiaj rozwiązanego konkursu z Rossmanna? Bo w regulaminie nie widzę:)

Niby jest jakieś zdjęcie poglądowe na stronie konkursu, więc można mieć nadzieję, że w środku będzie szczoteczka iO, pasta, końcówka do szczoteczki i... bransoletka? Trochę pikseloza, ale ja tak to widzę  emotka  Trzeba jednak brać poprawkę na to, że ta agencja zawsze zawyża wartość nagród i zestaw może nie być warty 600zł, jak w regulaminie.

Dzięki ❤️ 
Tak, wiem o zawyżaniu, nie wpadłam na to żeby zerknąć na zdjęcie, a obawiałam się żeby to nie był box pełen past czy coś emotka

O rety, odpukaj ten zestaw past emotka  Na szczęście oni szybko wysyłają nagrody, więc niedługo wszystkiego się dowiemy  emotka

Wygląda jak ten zestaw https://www.insta...gsh=MzRlODBiNWFlZA== emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#7317967 Napisano: 02.12.2025 09:39:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sasaaabp napisał(a):

Czy można wysyłać zgłoszenia na konkursy z zagranicznego Wifi ?

Mam nadzieję, że można emotka  Ja chociaż siedzę w środku Polski i stąd wysyłam zgłoszenia to moja sieć pokazuje, że jestem na Śląsku, Węgrzech albo w Niemczech i nic na to nie mogę poradzić, bo Orange tak dziwnie mnie łączy. Na szczęście wygrywam, więc myślę i mam nadzieję, że organizatorzy na to nie patrzą emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#7312476 Napisano: 09.11.2025 23:28:18 w Zapowiedzi konkursów
iwona0103 napisał(a):

netka2000 napisał(a):

https://www.wygodny-dom.pl
Pytania na czas, 10 x Airfryer, trzeba podać nr tel. datę urodzenia

Trwa do sierpnia 2026? emotka

Bo to zbieranie danych. Organizatorem jest Salelifter, który "specjalizuje się w marketingu efektywnościowym. Koncentrujemy się na budowaniu skutecznych baz danych..." Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#7312097 Napisano: 07.11.2025 18:55:48 w moje dzisiejsze wygrane :)
I u mnie M&M’s prezent marzeń emotka Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#7311889 Napisano: 07.11.2025 10:48:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rufus napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

rufus napisał(a):

Ma ktos pomysl na to everydayme?
Szary przycisk przy ladowaniu paragonu, gillette kaufland

Pewnie dalej mają jakieś problemy techniczne albo zapomnieli odblokować tę opcję emotka  dalej wisi komunikat „Możliwość wgrywania paragonów zostanie umożliwiona 6 listopada”. Zostaje Ci męczenie ich mailami.

Hmm. Probowane z roznych kont, przegladarek, komputera i to samo.
Moze nie maja tego wlaczonego..

No nie mają:) Błąd leży po ich stronie, dlatego zostaje Ci męczenie ich mailami. Wyświetl w wątku >>
1 rufus 0