Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano postów użytkownika zielonaszpilka

zielonaszpilka

#7085135 Napisano: 21.03.2023 17:53:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Majkii napisał(a):

ananaska napisał(a):

Hej, dostałam kod prepaid paysafecard z loterii Nestle (30 zł) i nie wiem gdzie go mogę zrealizować? (nie gram w gry). Pomoże ktoś?

W Żabce kup coś za to.

Tym nie można płacić w Żabce. W Żabce możesz sobie dokupić ten kod i doładować konto na paysafe. Za ten kod paysafe można kupić sobie jakąś grę lub aplikacje w sklepach typu google play albo na koncie paysafe wymienić to na bon np. do Zalando czy Amazon, ale trzeba mieć więcej niż 30 zl, bo bony chyba zaczynają się od 40 zł. Można też wypłaci środki z paysafe na konto bankowe, ale wypłata kosztuje 20 zl. Ja skorzystałam z ostatniej opcji, bo w ramach reklamacji brakujących 10 zł dali kod na 20 zł, więc miałam 40 zł i wolałam wypłacić te dwie dychy niz się bujać z idiotycznym kodem. Za chwilę pobraliby opłaty i guzik bym z tego kodu miała. Generalnie z jednym wygranym kodem niewiele można. Jak ktoś wygrał więcej to już coś da się sensownego z tym zrobić. Można też odkupić od kogoś te kody taniej albo zgadać się w kilka osób, żeby doładować jedno konto i wypłacić całość do banku że stratą tych 20 zł, ale wtedy ta strata się dzieli na większą liczbę ludzi, więc nie jest taka bolesna emotka  generalnie nagroda 💩 Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#7084952 Napisano: 20.03.2023 22:02:29 w WC - rozmowy o wszystkim
notta napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

notta napisał(a):

ja proponuje robić tak kopiuj-wklej i korzystać po drodze z notatnika. Z worda do notatnika i potem na fB. A przy okazji warto zobaczyć też czy na innej przeglądarce tak samo się dzieje. U mnie tak jest czasami na Chromie a na Edge ten sam profil śmiga bez problemu.

A czemu ten notatnik po drodze miałby coś zmienić? Mi się wydaje, że FB wykrywa samo użycie kopiuj wklej i szybkie opublikowane komentarza, tzn. wciskam miejsce na odpowiedź, wklejam tekst i publikuję - zajmuje to kilka sekund, a jednak tekstu było sporo, więc FB wyłapuje to jako podejrzane działanie. Wydaje mi się, że nawet jak używałam kopiuj wklej, ale odczekałam chwilę, dopisałam jedno, dwa zdania ręcznie, dodałam emotki, to już te komentarze nie były traktowane jako spam. Ale to tylko takie moje, niczym niepoparte, podejrzenia emotka  a że na FB gram rzadko to też niespecjalnie chce mi się zagłębiać w temat, więc jak ktoś wie więcej to chętnie poczytam o co tutaj może chodzić i co się może sprawdzić emotka

generalnie notatnik kasuje style i inne formaty, które przechodzą z worda. Na różnych cmsach zalecane jest używanie notatnika przy kopiowaniu treści. Ale być może to nie ten trop. Na FB na jednym koncie mam ten sam problem od jakiś 2 dni, ale możliwe że jest wdrażana jakaś "innowacja" fb typu zmiana postów promowanych, modernizacja wyglądu profili, newsfeeda czy cokolwiek innego. Robią testy na wybranej grupie i czasami tak jest że zanim coś wdrożą to robią testy na wybranej grupie użytkowników.

A to dobrze wiedzieć:) dzięki za wyjaśnienie. Z tymi zmianami wprowadzanymi na FB to też może być dobry trop. Wyświetl w wątku >>
1 Mulinka 0

zielonaszpilka

#7084950 Napisano: 20.03.2023 21:37:21 w WC - rozmowy o wszystkim
notta napisał(a):

ja proponuje robić tak kopiuj-wklej i korzystać po drodze z notatnika. Z worda do notatnika i potem na fB. A przy okazji warto zobaczyć też czy na innej przeglądarce tak samo się dzieje. U mnie tak jest czasami na Chromie a na Edge ten sam profil śmiga bez problemu.

A czemu ten notatnik po drodze miałby coś zmienić? Mi się wydaje, że FB wykrywa samo użycie kopiuj wklej i szybkie opublikowane komentarza, tzn. wciskam miejsce na odpowiedź, wklejam tekst i publikuję - zajmuje to kilka sekund, a jednak tekstu było sporo, więc FB wyłapuje to jako podejrzane działanie. Wydaje mi się, że nawet jak używałam kopiuj wklej, ale odczekałam chwilę, dopisałam jedno, dwa zdania ręcznie, dodałam emotki, to już te komentarze nie były traktowane jako spam. Ale to tylko takie moje, niczym niepoparte, podejrzenia emotka  a że na FB gram rzadko to też niespecjalnie chce mi się zagłębiać w temat, więc jak ktoś wie więcej to chętnie poczytam o co tutaj może chodzić i co się może sprawdzić emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#7084945 Napisano: 20.03.2023 21:08:17 w WC - rozmowy o wszystkim
Mulinka napisał(a):

To muszę napisać do FB, żeby zablokował ślubnego emotka , bo też ma taką technikę kopiuj-wklej, a jego komentarze są wszędzie widoczne emotka

Myślę, że to działa jakoś wybiórczo i falami emotka  akurat trafiłyście do sita emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#7084938 Napisano: 20.03.2023 20:51:48 w WC - rozmowy o wszystkim
Mulinka napisał(a):

No ja zazwyczaj piszę w wordzie, następnie rzeczywiście kopiuj-wklej! Jednak wcześniej nie było żadnych problemów.
Jeśli zaś chodzi o posty, to u mnie jest miszmasz. Np konkurs FB/Monini. Widzę komentarz z 16 marca, nie widzę konkursowych komentarzy z... 8 marca. Podobnie jest z FB/Lotto z 9 marzec pusto, ale sprzed 22 godzin 19 marzec 21:56 już widoczne są komentarze, podobnie jak wcześniejsze. Z tymże w Lotto nie biorę udziału... Takich stron jest kilka. Np FB Ziko Uroda i Zdrowie tu w ogóle mam pusto (żaden komentarz, polubienie) tak do stycznia, dalej nie chce mi się sprawdzać. Jakby to była strona widmo dla mnie... Ot, zagwozdkaemotka

Też tak pisałam komentarze, żeby później je wkleić i w pewnym momencie zauważyłam, że organizatorzy nie widzą moich zgłoszeń - wszystkie były polajkowane, a moje nie i po kontakcie z organizatorem oni potwierdzali,  że mojego zgłoszenia nie widzą. Jak przestałam robić kopiuj wklej to wszystko wróciło do normy, ale było to już spory czas temu. Może teraz mają inne metody na blokowanie podejrzanych aktywności. Wydaje mi się, że na jakiś czas dostałyście blokadę, ale powinno to prędzej czy później zniknąć i wrócić do normy. Wyświetl w wątku >>
1 Mulinka 0

zielonaszpilka

#7084928 Napisano: 20.03.2023 20:17:38 w WC - rozmowy o wszystkim
Mulinka napisał(a):

Hehe, no tak, racja! Komputer stacjonarny oczywiście emotka Czasami jadę na skróty emotka Jednak jak "na teraz" ani polubień, ani komentarzy, ani udostępnień w większości postów nie widzę i dalej nie wiem gdzie leży problem.

Myślę, że Facebook was z jakiegoś powodu przyblokował. Czy nie widzicie komentarzy w żadnych postach czy tylko w postach firmowych/konkursowych? Może FB uznał, że jesteście zbyt aktywne w takich wątkach i potraktował was jak boty albo spam? Może za dużo razy wklejalyscie gotowy komentarz? Ja na FB staram się wpisywać komentarze "z klawiatury" a nie  "z kopiuj wklej", bo czasami FB ukrywał moje komentarze i organizatorzy ich nie widzieli. Wyświetl w wątku >>
1 Mulinka 0

zielonaszpilka

#7084874 Napisano: 20.03.2023 16:33:36 w WC - rozmowy o wszystkim
sabart napisał(a):

sabart napisał(a):

mczarna napisał(a):

doo napisał(a):

Czy ktoś z was wie, dlaczego pod postami na Facebooku, które już mają kilka dni, nie widać żadnych komentarzy? Czy to jakaś nowa polityka Facebooka? Np. w Szybkich konkursach na Facebooku są linki, ale w niektórych postach obecnie zero komentarzy. Poznikały. Chyba od dzisiaj. Teraz nie wiesz, jak wielkim powodzeniem cieszy się dany konkurs. Może o to chodzi Facebookowi?

A próbowałaś zmienić tryb sortowania komentarzy np. od najnowszych?

To może ja pokażę jak to wygląda bo mam ten sam problem. To na pewno były komentarze i polubienia, bo sama brałam udział. A nie widać nic. I w różnych miejscach w różnych postach tak to wygląda. Jakby nic nie było

To wygląda jakbyście oglądali post sponsorowany, który wyświetla się na waszej tablicy. Wejdźcie na profil tej firmy i tam odszukajcie konkursowy post.

Ja wchodzę nawet przez interakcje i jest to samo. Stamtąd przekierowuje dokładnie w miejsce gdzie pisałam komentarz konkursowe i nic tam nie widać  . Wchodząc tak jak piszesz jest to samo. Zgłosiłam do fb nie wiem czy oni w ogóle to ogarną, bo z aplikacji i przeglądarki jest to samo. Trochę lipa jakby mi kiedyś w czymś wyniki przez to umknęły 😂

Dziwna sytuacja, faktycznie. Obawiam się, że support FB nic ci nie pomoże. Pozostaje liczyć, że tak jak samo się pojawiło to samo się odblokuje. A na innych kontach na tych urządzeniach też tak masz czy tylko Twój profil jest tak zblokowany? Wyświetl w wątku >>
1 Mulinka 0

zielonaszpilka

#7084861 Napisano: 20.03.2023 16:08:22 w WC - rozmowy o wszystkim
sabart napisał(a):

mczarna napisał(a):

doo napisał(a):

Czy ktoś z was wie, dlaczego pod postami na Facebooku, które już mają kilka dni, nie widać żadnych komentarzy? Czy to jakaś nowa polityka Facebooka? Np. w Szybkich konkursach na Facebooku są linki, ale w niektórych postach obecnie zero komentarzy. Poznikały. Chyba od dzisiaj. Teraz nie wiesz, jak wielkim powodzeniem cieszy się dany konkurs. Może o to chodzi Facebookowi?

A próbowałaś zmienić tryb sortowania komentarzy np. od najnowszych?

To może ja pokażę jak to wygląda bo mam ten sam problem. To na pewno były komentarze i polubienia, bo sama brałam udział. A nie widać nic. I w różnych miejscach w różnych postach tak to wygląda. Jakby nic nie było

To wygląda jakbyście oglądali post sponsorowany, który wyświetla się na waszej tablicy. Wejdźcie na profil tej firmy i tam odszukajcie konkursowy post. Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#7084810 Napisano: 20.03.2023 11:15:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magdal14 napisał(a):

Dziękuję. Doładowałam konto i teraz poszło. Jeszcze raz dziękuję

Tak, brak środków na koncie to możliwa przyczyna niemożności wysłania smsa premium emotka  Nowe startery też często wymagają doładowania minimum 10 zł, żeby móc słać premium albo w ogóle odblokowania ich specjalnym kodem czy w aplikacji. Dobrze, że poszło. Życzę wygranych emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#7084805 Napisano: 20.03.2023 11:05:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magdal14 napisał(a):

magdal14 napisał(a):

ilonaxx5 napisał(a):

magdal14 napisał(a):

Loteria Winiary. Ktoś wie co robię źle bo nie mogę wysłać SMSa z różnych telefonów. Winiary.nr paragonu na 70916? Ciągle mam błąd

Winiary. 53678 bez skrutu nr

Wyslala. Winiary.123123 i nadal nie mam. Nie wiem czy jakaś spacja musi być?

Zrób zrzut ekranu tego smsa, który wysyłasz i zwrotki, czyli całego ekranu telefonu i wrzuć tutaj, bo teraz to możemy strzelać, a generalnie okazuje się często, że pytający coś źle wpisuje, ale nie pisze o tym na forum i wszyscy bez sensu tracą czas.

To nowy starter? Co się pojawia po najechaniu na wykrzyknik? Zapewne masz zablokowane wysyłanie smsów premium. Musisz je sobie odblokować. I nie stawiaj kropki na końcu ani nie rób spacji Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#7084794 Napisano: 20.03.2023 10:42:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magdal14 napisał(a):

ilonaxx5 napisał(a):

magdal14 napisał(a):

Loteria Winiary. Ktoś wie co robię źle bo nie mogę wysłać SMSa z różnych telefonów. Winiary.nr paragonu na 70916? Ciągle mam błąd

Winiary. 53678 bez skrutu nr

Wyslala. Winiary.123123 i nadal nie mam. Nie wiem czy jakaś spacja musi być?

Zrób zrzut ekranu tego smsa, który wysyłasz i zwrotki, czyli całego ekranu telefonu i wrzuć tutaj, bo teraz to możemy strzelać, a generalnie okazuje się często, że pytający coś źle wpisuje, ale nie pisze o tym na forum i wszyscy bez sensu tracą czas. Wyświetl w wątku >>
1 ilonaxx5 0

zielonaszpilka

#7084766 Napisano: 20.03.2023 08:18:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mamimamu napisał(a):

Cześć, czy ktoś mógłby podpowiedzieć o co chodzi z tą nagroda od Nestle? Dziś ogarnęłam, że do wczoraj miałam odebrać te 30 zł. I nie wiem, czy te opłaty tak czy tak się zaczną naliczać? Czy można je jakoś wyłączyć?

Nie, nie można wyłączyć tych opłat. Nawet jak się nie zarejestrujesz w tym ich serwisie to opłatę pobierają i po prostu kod ma mniejsza wartość. Dodatkowo jest duża szansa, że tak jak wielu z nas dostałaś kod, który już w dniu, w którym go dostałaś miał wartość 20 zł. Po zareklamowaniu dosłali kod o brakującej wartości. Niemniej jak ktoś będzie czekał z realizacją tej cudownej nagrody to może się okazać, że wartość kodu to już równe zero emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#7084482 Napisano: 16.03.2023 19:49:44 w Wkurza mnie...
nanajka81 napisał(a):

cb656 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

a mnie wkurzają konkursy na FB (...) Miały być oryginalne zdjęcia - wygrywają profesjonalne upstrzone produktami organizatora.

Sorry, bo nie kumam czaczy...
Czy zdjęcia "upstrzone produktami organizatora" już nie spełniają warunku oryginalności?!

Zapomniałeś dodać "profesjonalne" bo takich z produktami organizatora jest mnóstwo ale te zrobione profesjonalnie - przeważnie wygrywają.

Czyli wygrywają te wysokiej jakości i to jest problem?
Edit. I nie zgodzę się, że te przeważnie wygrywają. Ostatnio wręcz wrażenie, że wygrywa mierność i przeciętność. Wyświetl w wątku >>
1 cb656 0

zielonaszpilka

#7084433 Napisano: 16.03.2023 15:00:41 w Dziś cieszę się z.....
Mojej nowej drukarki kupionej częściowo za wygrane bony emotka  No jaram się emotka  Drukuje szybko, pięknie i ma wifi, czego bardzo brakowało mi w mojej starej drukarce, która wyzionęła ducha. Jestem gotowa na drukowanie oświadczeń laureata i skanowanie paragonów, więc czekam na maile z gratulacjami emotka Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#7084062 Napisano: 14.03.2023 09:58:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
emanuela24 napisał(a):

andii napisał(a):

ilonaxx5 napisał(a):

andii napisał(a):

Hejka. Czy ktoś doładowywał paysefcard z nestle za 30 zł?
Czy też macie tylko 20zł na karcie? Pisało że do 18.03 można wykorzystać, potem będzie opłata.
A juz teraz jest 20zU 

U nas ta sama sytuacja

Dziady !
Reklamacja coś da ?

Nie, bo to regulamin paysafetycard się kłania emotka  To nie nestle to 10zl zabrało.

Ja zareklamowałam. Unique odpisało, że sprawdzi sytuację i na razie cisza. Czekam na odpowiedź. Kod dostalam 23 lutego, a po zarejestrowaniu się na paysafe okazuje się że oplata została pobrana już 17 lutego. Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

zielonaszpilka

#7083862 Napisano: 13.03.2023 09:37:18 w Dyskusje o loteriach
sledzik860 napisał(a):

alexandra_sasa napisał(a):

marcella napisał(a):

chalabala47 napisał(a):

Czy ktoś z forum wygrał może jakąś nagrodę z loterii balcerzak? Jakoś tak cicho o tej loterii i nie wiem czy jest sens się w to angażować.

Jeszcze nie spotkałam promocyjnych opakowań

bardzo ciężko znaleźć promocyjne opakowania, a byłam już w kilku różnych sklepach 😔

Znalazłem Kindziuka w Biedronce w promocyjnych opakowaniach. Nikt jeszcze nie wygrał, bo jeszcze nie nadszedł czas rejestracji zgłoszeń.

Ktoś odpowiedział na pytanie z zeszłego roku emotka Wyświetl w wątku >>
1 mia 0

zielonaszpilka

#7083772 Napisano: 12.03.2023 07:40:38 w Dyskusje o loteriach
bezaczek7 napisał(a):

Loteria Biedronki zdrapkowa, jeśli zrobię zakupy za 149zł, w tym 39 kosmetyków, to dostanę łącznie 2 czy 3 zdrapki? emotka  Bo rozumiem, że dla jednej zdrapki wystarczy samych kosmetyków za 39, nie muszę dodatkowo mieć paragonu na 149zł z innymi produktami?

Piszę o kosmetykach, by nie wymieniać wszystkich kategorii  emotka

Wszystko jest w regulaminie łącznie z przykładami. Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#7083519 Napisano: 09.03.2023 16:17:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
atyde25 napisał(a):

To nie konkurs zwrot za zakup wejdź w co można dostać gratis w inne.

To nie zwrot za zakup. To akcja satysfakcja gwarantowana - jak produkt nie spełnia twoich oczekiwań to możesz dostać zwrot pieniedzy. Wyświetl w wątku >>
1 mia 0

zielonaszpilka

#7083423 Napisano: 09.03.2023 10:01:38 w WC - rozmowy o wszystkim
kachakacha napisał(a):

Dostałam wczoraj w Żabce paragon z kuponem na darmowego hot-doga przy kolejnych zakupach. Korzystał ktoś z tego?
Zabiorą mi ten paragon podczas odbioru darmowego hot-doga czy oddadzą? Pytam, bo na tym paragonie mam produkty na konkurs emotka

Podejrzewam, że kod na hot doga jest jednorazowy j nic nie będą zabierać. Paragon należy do klienta. A jakby chcieli zabrać to zawsze możesz go odciąć, bo zakładam że bon jest wydrukowany pod paragonem. Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#7083191 Napisano: 08.03.2023 11:22:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rufus napisał(a):

Ładnie jedzie Grażynka  emotka

Grażynka ma dużo hektarów do obsadzenia to i dużo paragonów emotka Wyświetl w wątku >>