Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika zielonaszpilka

zielonaszpilka

#7394930 Napisano: 18.09.2026 15:47:15 w moje dzisiejsze wygrane :)
Bon do Dino z everydayme - zgłoszenie wysyłane na maila z powodu problemów z wysłaniem przez stronę emotka Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#7393669 Napisano: 14.09.2026 19:53:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
tad_pole napisał(a):

A orientujesz się w jakiej cenie jest ona? Czy tylko na wagę? Wystarczy wziąć jakąkolwiek ilość cukierków na wagę + np..batonik? Dobrze rozumiem? 🙂

Tak, tylko na wagę. Jest to wyraźnie zaznaczone i w opisie i regulaminie.
Możesz mieć jednego cukierka na wagę i resztę innych produktów Wedla albo samą mieszankę na wagę za 15 zł. Ale jakakolwiek ilość mieszanki musi być. Wyświetl w wątku >>
1 tad_pole 0

zielonaszpilka

#7393658 Napisano: 14.09.2026 19:28:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
tad_pole napisał(a):

Wedel Biedronka - jak to w końcu jest z tą mieszanką wedlowską? Trzeba ją kupić czy nie? 🙂 Ktoś pytał organizatora?

Tak, trzeba mieć mieszankę na paragonie. Wyświetl w wątku >>
1 tad_pole 0

zielonaszpilka

#7392466 Napisano: 10.09.2026 10:43:53 w Wkurza mnie...
Jestemnowa napisał(a):

Cały czas mu to mówię ale dla niego to żarty ( tylko mnie nie śmieszą jakoś )

To jak wyżej, dla mnie to niedopuszczalne. Żarty, które śmieszą tylko nadawcę, to nie żarty. Jeśli powiedziałabym mu wyraźnie, że dla mnie to nie są żarty, że te teksty i sytuacje sprawiają mi przykrość i zawstydzają mnie i proszę, żeby przestał to robić, a on dalej by to robił, to przykro mi, ale skończyłabym taką relację. Jeśli najbliższa Ci osoba Cię rani specjalnie, to to nie jest ok. Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#7392429 Napisano: 10.09.2026 10:18:12 w moje dzisiejsze wygrane :)
Walizka neboa emotka  Uwielbiam wygrywać walizki emotka Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#7392425 Napisano: 10.09.2026 10:16:28 w Smolar
czarny_kot napisał(a):

Myślicie że Neboa leci dalej? Bo nie wiem czy się łudzić

U Smolara raczej wszystko leci na raz. Jak masz wątpiwości to sprawdż zakladkę laureaci na ich stronie. Wyniki są podpięte, Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#7392423 Napisano: 10.09.2026 10:15:38 w Wkurza mnie...
Jestemnowa napisał(a):

Wkurza mnie mój księciu ... za każdym razem jak sięgam po Velvet w sklepie to się drze na cały sklep " ty to chyba na serio myślisz ,że tego tucsona wygrasz ..."i te jego głupkowaty śmiech 😞 
możecie sobie wyobrazić jak się czuje zażenowana a ludzie się wtedy tak patrzą jakby kosmici lądowali . Durny nie wie ,że gdybym tak nie kupowała tego co regulamin wymyślił to na wakacje raczej byśmy nie jeździli ...

To brak szacunku do Ciebie. Powiedziałaś mu o swoich uczuciach? Jeśli nie, to powiedz. A jeśli powiedziałaś, że takie komentarze i brak jego wsparcia Twojej pasji sprawiają Ci przykrość, a on mimo to dalej tak robi, to to jest duża czerwona flaga. Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#7391959 Napisano: 08.09.2026 23:28:48 w Czy informują/ informowali?
ReneK napisał(a):

Namysłów Dino
Czy ktoś dostał za ostatnie etap?

a Namysłów to chyba już cały poleciał, bo iphony już były. Wyświetl w wątku >>
1 rufus 0

zielonaszpilka

#7390218 Napisano: 03.09.2026 09:02:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kalmia86 napisał(a):

Cappy w aplikacji coca-cola. Zgłoszenia niby można było wysyłać do 30.08.2026 r. do godz. 17:00. To jakim cudem w apce nadal widać nagrody i rano mogłam puścić tam zgłoszenie? Coś jest nie halo. W MDW już ktoś się chwalił głośnikiem - głowną nagrodą....

Skąd masz info, że miała trwać do 30.08? Według regulaminu trwa do 30.09. Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#7389677 Napisano: 01.09.2026 17:29:14 w moje dzisiejsze wygrane :)
Skyn voucher emotka  voucher od razu w mailu, więc będą wysyłać pojedynczo emotka Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#7388527 Napisano: 27.08.2026 22:59:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mo.m.d napisał(a):

Hej, wygrałam nagrodę. Jednak agencja pyta, czy mąż też brak udział. Wszystko przebiegało uczciwie mąż także brał udział ale nie wygrał. Mamy na wszystko paragony. Wysyłaliśmy zgłoszenia ze swoich telefonów i kont. Czy może być to jakąkolwiek podstawą do unieważnienia? Nigdy nie miałam takiej sytuacji. Nigdy nie tworzyłam kont do grania, e-maili dodatkowych. Spotkał się ktoś moze z tym? 🥺🤔

Co to za agencja zadaje takie pytania? Co to za konkurs? Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#7388511 Napisano: 27.08.2026 21:36:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
visserarthur napisał(a):

I jesteś na liście? Bo mnie z tym paragonem akurat nie ma…

Jeszcze nie odesłałam paragonu, bo to wygrana z wczoraj emotka  najpierw do nich napisałam Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#7388481 Napisano: 27.08.2026 20:15:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
visserarthur napisał(a):

No mi odpisali w taki sposób... Nie ma mnie na liście, ale powołam się na ich odpowiedź, mimo, że wynika z niego, że ktoś zapomniał napisać "nie":

A)Czy opis na paragonie KawMielTchiFam500g jest wystarczający? Jak rozumiem wiecie Państwo, że Tchibo to stara nazwa produktu Waszego Klienta, która została zastąpiona nazwą Eduscho, więc chyba taki paragon jest ok?

B)Dziękujemy za kontakt. Zgodnie z regulaminem opis na dowodzie zakupu musi dawać możliwość identyfikacji produktu promocyjnego którym jest kawa Educho, nie Tchibo. Organizator loterii jak również firma Tchibo nie ma wpływu na opisy stosowane przez sklepu stąd możliwość zgłoszenia dowodu zakupu z adnotacją. Wspomniana przez Pana adnotacja jest wystarczająca.

(Po kontekście całej ich odpowiedzi wnioskuję, że mieli na myśli "Wspomniana przez Pana adnotacja NIE jest wystarczająca.)

Moje pytanie: „… nazwa KawMielTchiFam500g - czy dla Państwa ta nazwa jest równoznaczna z produktem promocyjnym w postaci kawy Eduscho Family, której dystrubutorem jest Tchibo Warszawa sp. z o.o., czy muszę udać się po pieczątkę do sklepu?” Odpowiedź: „ Dzień dobry, tak, na nazwa spełnia wymagania prawidłowego oznaczenia.” Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#7388282 Napisano: 27.08.2026 11:42:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anialistopad napisał(a):

Ja im wyslalam paragon z kauflandu z opisem kawa tchibo fam.miel. 250 gram. Pieczatke mialam ,ale celowo im nie wyslalam jej. Zostawilam sobie w razie ,gdyby sie przyczepili. Po kilku dniach wyslalam zapytanie czy jest ok. Odpisali,ze weryfikacja prawidlowa. To moze juz przestali sie czepiac o ten napis . Jak uda mi sie wygrac ponownie to Wam napisze co z weryfikacja i jaki opis byl na paragonie

Dostałam odpowiedź, że KawMielTchiFam spełnia wymagania i nie potrzebuje pieczątki emotka  miła zmiana emotka Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#7388147 Napisano: 26.08.2026 22:44:16 w Gratulacje! Dla wygranych!
Ale wysypało emotka  
Nie wiem komu gratulować pierwszemu, to Wam alfabetycznie pogratuluję emotka
Gratuluję agicho emotka
Gratuluję Belly_Dancer emotka
Gratuluję kuoka emotka
Gratuluję Luiza37 emotka
Gratuluję uzuri 

Edit. Początkowo alfabet mi sie pomieszał emotka , ale już naprawione emotka Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#7388132 Napisano: 26.08.2026 22:05:03 w Zapowiedzi konkursów
https://lapnagrodyodlecha.pl/files/regulamin.pdf Od jutra, jakaś gierka, nagrody po zakończeniu konkursu dla osób najwyżej w rankingu według zdobytej punktacji w grze. Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#7388056 Napisano: 26.08.2026 19:16:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rufus napisał(a):

Na kazdy paragon gdzie mialem tchibo bralem pieczatke.

Dzięki... ale powiem tylko emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#7388044 Napisano: 26.08.2026 18:54:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
as32572 napisał(a):

Czy akceptują już w loterii Eduscho paragony z Biedronki opisane KawMielTchiboFam500g, czy nadal się upierają na pieczątkę?

Ponawiam pytanie. Przechodzi taki opis czy muszę się bujać po pieczątkę? rufus może Ty wiesz?:) brałeś pieczątkę? Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#7387484 Napisano: 25.08.2026 13:52:48 w Zdjęcia naszych wygranych
FBkasia17 napisał(a):

zestaw Accesory Set o wartości 277 zł. Chyba kogoś tam odkleiło...

Takie ceny ma marka HIBOU - skarpetki 99 zł, opaska 59 zł i kosmetyczka 149 zł , więc sumując ich ceny sklepowe i tak cena regulaminowa jest zaniżona. Czy to jest tyle warte to inna kwestia. Zresztą cały skład poszczególnych nagród był dokładnie wyszczególniony w regulaminie emotka Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#7386988 Napisano: 23.08.2026 23:56:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Diana02 napisał(a):

ja tylko niezdarnie pokolorowałam ściany i podłogi i wysłałam jedno jedyne zgłoszenie a nie chce mi sie chyba wincyj wymyślać 😂😂

Ja miałam ambitne plany, bo uwielbiam konkursy z kreatorami, ale ten jest wybitnie zły. Już nie chodzi o sam fakt ograniczonej liczby narzędzi, bo to akurat fajnie pobudza do kreatywności, ale o to, że z upływem czasu, to co człowiek stworzył blednie i się rozmywa. Ciekawa jestem czy to konkurs czy loteria pod przykrywką konkursu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0