Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika zielonaszpilka

zielonaszpilka

#7288517 Napisano: 18.08.2025 19:43:26 w Niewydane nagrody, negatywne weryfikacje
rufus napisał(a):

A zdarzylo sie komus negatywna weryfikacja u nav agency z ich bledu?
Dzis ucieszylem sie z wygranej w rexonie (na zakupiony paragon na forum) i chce wierzyc, ze pomylili sie (info ze par wczesniej byl wykorzystany) emotka

Wczesniej nigdy nie mialem z nim problemu i uwazam ich za rzetelną agencje. emotka

Podali Ci informację kiedy dokładnie paragon został wykorzystany? Kontaktowałeś się ze sprzedającym? Szczerze mówiąc nie słyszałam chyba nigdy o problemach z nav. To chyba jedna z najbardziej prokonkursowiczowych agencji. Wyświetl w wątku >>
1 rufus 0

zielonaszpilka

#7288369 Napisano: 18.08.2025 13:45:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Kiciunia21 napisał(a):

rufus napisał(a):

Gdzie mozna kupic lody gulliver?

Są w Dino, ale opis fatalny...

Ja mam dobry opis guliverów z Dino Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#7288323 Napisano: 18.08.2025 12:23:25 w Czy informują/ informowali?
atlantydek napisał(a):

joan napisał(a):

rainbowdash napisał(a):

Karolaaajn napisał(a):

Jak sytuacja z Rossmann , tymi zakupami w apce? Otul się zapachem snu. Widziałam kilka pytań na forum ,ale bez odpowiedzi, ale mogłam ominąć, bo byłam ponad tydzień na urlopie emotka  czy ktoś dostał jakieś info albo pytał?

Wszystkie nagrody zostały wydane 7 sierpnia (info od organizatora). Czyli na forum oficjalnie 1 sztuka

Dodam jeszcze, że info w MDW pojawiło się tydzień po regulaminowym czasie, w jakim mieli poinformować laureatów o przyznaniu nagrody.

Mugolki z apki skosiły wszystko  emotka

Ja obstawiam jednak inny scenariusz -
to chyba pierwszy konkurs organizowany przez apke rossmana (mylę się?). Wydaje mi się, że osoby odpowiedzialne za rozwiązanie konkursu nie sądziły, że ktokolwiek będzie się dochodził, gdy nagrody nie trafią do realnych uczestników. Myślę, że nagrody nie zostały rozdane albo rozeszły się bokiem i dlatego sponsor powinien to sprawdzić. Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#7288309 Napisano: 18.08.2025 12:10:00 w Czy informują/ informowali?
rainbowdash napisał(a):

Karolaaajn napisał(a):

Jak sytuacja z Rossmann , tymi zakupami w apce? Otul się zapachem snu. Widziałam kilka pytań na forum ,ale bez odpowiedzi, ale mogłam ominąć, bo byłam ponad tydzień na urlopie emotka  czy ktoś dostał jakieś info albo pytał?

Wszystkie nagrody zostały wydane 7 sierpnia (info od organizatora). Czyli na forum oficjalnie 1 sztuka

Dziwna akcja. Nie wierzę, że rozdali wszystkie nagrody. Uważam, że rozdali tylko najgłupsze, których nie chcieli zostawiać sobie, czyli sesje. Organizatorem jest Rossmann, ale sponsorem nagrody palmolive/colgate - chyba napiszę do sponsora - niech sprawdzą czy nagrody zostały rozdane zgodnie z regulaminem. Wyświetl w wątku >>
1 joan 0

zielonaszpilka

#7288190 Napisano: 17.08.2025 20:49:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Wątek ze sprzedażą do WC albo do Szukam. To  żadna dyskusja o konkursie, a zajmuje już mnóstwo miejsca. Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#7287151 Napisano: 13.08.2025 15:08:24 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
kumulacja napisał(a):

joan napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

U mnie też borotalco zero emotka  i jeśli rzeczywiście skończyli informować to mam swoją teorię na temat tego konkursu emotka

Witam w Klubie Boroków Talko i pozdrawiam z ogrodu, gdziem poszła serce ukoić uświadomiona, że dziś 13. Będę podziwiała żółte cukinie, poczytam książkę, odwiedzę kocięta u sąsiada. 🥰 Środa minie - tydzień zginie! 🙂

PS: Dajesz z tą teorią! 😋

Zapewne to teoria losowania zwycięzców emotka

No nie emotka  Ale i tak się posypała. I nawet nie dlatego, że nagrodzili też mnie emotka Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

zielonaszpilka

#7287110 Napisano: 13.08.2025 13:33:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Miligili napisał(a):

Czy ktoś wie czy w konkursie gdzie weźmiesz Kozla może być na zdjęciu również osoba ? Nie widzę nic w regulaminie a agencja nie odpisała

Po analizie regulaminu według mnie może, o ile masz zgodę tej osoby na udostępnienie jej wizerunku. Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#7287108 Napisano: 13.08.2025 13:33:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
@Kwiat napisał(a):

@Kwiat napisał(a):

InkaR napisał(a):

katrin1 napisał(a):

Ma ktoś wygraną z Borotalco za ostatni dzień? Czy czytająemotka na bieżąco i wysyłają według dat?

ja mam chwilę przed połnocą emotka

ja wysyłałam w ostatnim dniu konkursu ok godz.23 ale nic nie wygrałam...

a czy nadal wysyłają??? niech ktoś potwierdzi...

W okolicach 13:20 jeszcze słali. Myślę, że jeszcze nie skończyli. Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#7287105 Napisano: 13.08.2025 13:28:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
wesoyromek napisał(a):

Orientujecie się czy w konkursie stokrotki gdzie trzeba kupić 4 piwa 0 procent np żywiec, desperados, heineken lub warka radler, można, kupić żywiec lemonż lub malinaż, czy tylko czysty żywiec 0 procent?

Piwo? Piwo. Zero procent? Zero. Żywiec? Żywiec. Można emotka Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#7287102 Napisano: 13.08.2025 13:21:05 w moje dzisiejsze wygrane :)
Borotalco teraz, zgłoszenie słane przed północą emotka Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#7287083 Napisano: 13.08.2025 12:45:15 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
joan napisał(a):

U mnie też borotalco zero emotka  i jeśli rzeczywiście skończyli informować to mam swoją teorię na temat tego konkursu emotka

Witam w Klubie Boroków Talko i pozdrawiam z ogrodu, gdziem poszła serce ukoić uświadomiona, że dziś 13. Będę podziwiała żółte cukinie, poczytam książkę, odwiedzę kocięta u sąsiada. 🥰 Środa minie - tydzień zginie! 🙂

PS: Dajesz z tą teorią! 😋

Jest niepoprawna politycznie w jednej części, a w drugiej na razie brak mi dowodów emotka   Więc chyba muszę zachować ją dla siebie ;)

edit: i teoria się chyba jednak posypała;) Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#7287076 Napisano: 13.08.2025 12:34:17 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
U mnie też borotalco zero emotka  i jeśli rzeczywiście skończyli informować to mam swoją teorię na temat tego konkursu emotka Wyświetl w wątku >>
1 mia 0

zielonaszpilka

#7286822 Napisano: 12.08.2025 15:24:51 w Smolar
edzia21 napisał(a):

Szybkie pytanko...po wypełnieniu formularza laureata online...jaka informacja wyświetla się po ponownym wpisaniu numeru telefonu i paragonu? :zbanowany:

"Twoje dane są już w bazie laureatów i oczekują na zatwierdzenie przez administratora." Wyświetl w wątku >>
1 edzia21 0

zielonaszpilka

#7286819 Napisano: 12.08.2025 15:19:03 w Wkurza mnie...
elemelex napisał(a):

radziosny napisał(a):

elemelex napisał(a):

Wkurza mnie, że na wyniki karlsbad tak strasznie się długo czeka i wkurza mnie pytanie "gdzie chcesz pojechać na wakacje" niby teraz smolar ma prince polo a pytanie właściwie identyczne ;/ czyli jakby nic się nie zmieniło, mało kreatywni są w tych kreatywnych agencjach, jak ktoś ma patent na takie pytanie to sobie może wygrywać w nieskończoność bo pytania się nie zmienią chyba nigdy.
Tez wolicie jak każą wam pisać co lubicie w danym produkcie niż żeby dzielić się swoimi marzeniami, albo relacjami z bliskimi (prezent dla mamy, z kim na wakacje)? No bo jak przegrywasz gdy piszesz o swoich marzeniach to jakoś jest to bardziej przykre. Jak oni mogą oceniać marzenia? Czym się kierują? Nie chcę im się spowiadać emotka

Też uważam, że to jest trochę chore tak ogólnie patrząc.. ale może trochę losują te nagrody. Jeżeli nie, to tak jak mówisz, trochę dziwne jest selekcjonowanie czyiś marzeń emotka

Avanti to samo miało. Ciekawe jakie marzenia są dla agencji lepsze a jakie gorsze. W ogóle nie powinni wchodzić na ten teren. To nie ich kompetencje emotka

Rozumiem, że każdy może odbierać takie pytania i wyniki konkursów trochę inaczej. U mnie jest tak, że nie biorę ich osobiście.  Nie jest mi bardziej przykro, gdy przegrywam przy pytaniu o marzenia niż przy pytaniu np. o ulubiony smak chipsów. Nie czuję, że komisje oceniają czy wartościują moje marzenie, przegrywając w ogóle nie mam myśli, że przegrałam, bo moje marzenie było gorsze. Wydaje mi się, że komisje nie oceniają samych marzeń czy relacji tylko sposób, w jaki odpowiedź jest podana. Liczy się ujęcie w słowa, humor, kreatywność. W końcu to konkurs na najciekawszą odpowiedź, a nie na najpiękniejsze/najlepsze marzenie. Może warto tak na to patrzeć, żeby nie dokładać sobie dodatkowych negatywnych emocji po przegranej? Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#7286517 Napisano: 11.08.2025 17:21:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
snowflake napisał(a):

Ostin789 napisał(a):

Hejo! Jak myślicie czy w konkursie nutelli mozna kupic ciastka a nie słoik jako produkt na loterie? Na grafice tylko te słoje a w regulaminie dowolny produkt 😥 pozdrawiam ☺️

Dowolny to dowolny. W formularzu masz zresztą wybór produktu, który kupiłeś. Zerknij sobie.

Dlatego wcale nie taki dowolny  emotka  znowu regulamin jedno a formularz drugie...
W formularzu nie ma wszystkich dostępnych pojemności Nutelli...

Według mnie ten formularz to tylko takie zbieranie danych i w sytuacji, gdy nie ma danej pojemności nutelli ja bym zaznaczyła zbliżoną. Obowiązuje regulamin emotka Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#7286501 Napisano: 11.08.2025 16:43:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Ostin789 napisał(a):

Hejo! Jak myślicie czy w konkursie nutelli mozna kupic ciastka a nie słoik jako produkt na loterie? Na grafice tylko te słoje a w regulaminie dowolny produkt 😥 pozdrawiam ☺️

Dowolny to dowolny. W formularzu masz zresztą wybór produktu, który kupiłeś. Zerknij sobie. Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#7285939 Napisano: 08.08.2025 22:45:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cudaczek121 napisał(a):

Przepraszam, ze tutaj to napisze, ale do watku wc to nikt nie zaglada.Kupilam dzisiaj bilety na koncert.Zainstaliwalam aplikacje eventimpassJednakże w momencie, gdy chciałam otworzyć aplikacje, mam komunikat o tym, abym sprawdziła czy data i godzina na moim.smartfonie się zgadza albo też czy moje urządzenie nie ma jailbreak..Co mam zrobić w tej sytuacji ? Co jeśli do czasu koncertu nie uda mi się tego naprawić? Jedyna możliwość dotarcia do tych biletów to jest ta aplikacja! Nie ma możliwości na maila

Jeżeli data i godzina są dobre to widocznie masz zainstalowany na telefonie jakiś nieoryginalny system albo zrobiony jaikbreak, który pozwala na instalowanie aplikacji spoza sklepu Apple. Sprawdź czy nie masz na telefonie np. Aplikacji cydia, ale generalnie myślę, że samej będzie Ci trudno to ogarnąć. Opcją będzie zainstalowanie i zalogowanie się do aplikacji na innym telefonie. Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#7285175 Napisano: 06.08.2025 14:48:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
infante napisał(a):

Czy dostał ktoś dziś emaila z bonem do żabki z amanda@brandespresso.pl ? jest taka agencja marketingowa ale nie pamietam czy brałam u nich udział w jakimś konkursie bo wysyłam sporo zgłoszeń. Wiecie co to może być ?? czy jakis scam ?

A to nie z newslettera Aviko dla pierwszych osób, które odpisały na maila? Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#7285061 Napisano: 06.08.2025 12:09:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nata1898 napisał(a):

pikawka napisał(a):

nata1898 napisał(a):

pikawka napisał(a):

nata1898 napisał(a):

hej, czyżby Lato Pełne Nagród od Dino zaczęło informować? dostałam maila z prośbą o paragon

Konkurs skończył się 3 dni temu, a wg regulaminu mają 30 dni na wyłonienie laureatów. Nikt się nie chwalił …

a no własnie, dlatego jestem zdziwiona

Może coś wygrałaś emotka

udało mi się jedynie wyciągnąć od nich, że jury mocno rozważa moją odpowiedź, ale jeszcze nie mogą podać konkretów

Bo nie chcą się jeszcze przyznać, że już Cię wybrali emotka  gratuluję emotka Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#7284089 Napisano: 02.08.2025 23:16:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
@gnieszk@ napisał(a):

rufus napisał(a):

W dino wpisujecie gorny nr paragonu?

Ja wpisałam górny i proszę mi tu teraz nie pisać, że to błąd...

Górny, górny emotka  U nich zawsze wpisuję górny i jest ok emotka Wyświetl w wątku >>