Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika zielonaszpilka

zielonaszpilka

#6732819 Napisano: 30.09.2020 22:51:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kalinea napisał(a):

Czy w tym konkursie Bic Drogeria Natura można wysłać jednocześnie zdjęcie+opis czy tylko samo zdjęcie?

Wejdź w formularz i wszystko stanie się jasne Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6732742 Napisano: 30.09.2020 18:20:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
dejzi napisał(a):

"Monster- Pokaż co potrafisz"czy można kupić w obojętnie jakim sklepie, czy jakieś wyznaczone? Bo kupiłam mam dobrze opisany z kiosku przy Kaufland, ale plakatów z konkursem nie widziałam.

Może być dowolny sklep Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6732667 Napisano: 30.09.2020 13:25:34 w Wkurza mnie...
cudaczek121 napisał(a):

Dzwonili dzis do mnie rano z policji, ze ktos na allegro rzekomo sprzedajacy jakiegos laptopa podal moj numer do wplaty 2000 zlotych 17 czerwca.No fajnie, tylko ja na allegro nie mam konta, a co probuje wejsc na konto Getin to dostep zablokowany.Jak mam udowodnic w banku czy na policji, ze nie mam z tym nic wspolnego.19 czerwca okradli mnie na blika z ing i moze te sprawy sa powiazane.

Na pewno te sprawy są powiązane. Całe szczęście Kasiu, że te kradzież przez blika zgłosiłas na policji! Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6732555 Napisano: 30.09.2020 08:54:31 w Czy informują/ informowali?
harnas napisał(a):

Finish Biedronka informowała?

Nie Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6732530 Napisano: 30.09.2020 02:31:03 w SZUKAM....
sandra1 napisał(a):

Szukam info:wpisuje kod z kinder Buenos i wyskakuje mi podaj prawidłowy, miał ktoś z was już tak?

Wiele osób, bo dyskusje na forum na ten temat już się przewijały. Masz kody z opakowania niepromocyjnego, które służyły do wymiany na bilety do kina. Żeby kod wszedł w obecnej loterii musisz mieć opakowanie promocyjne dotyczące obecnej loterii. Możesz poszukać, bo ktoś wrzucał zdjęcie na forum albo możesz obejrzeć je na stronie loterii. Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6732338 Napisano: 29.09.2020 10:42:46 w Czy informują/ informowali?
asandraa napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

jupiter4 napisał(a):

slomkab napisał(a):

asandraa napisał(a):

Czy informowali z konkursu https://www.e-kon...ok.html#.X226MmgzZoo ? (Onet, Vizir)

Tez jestem ciekawa

Czy ktoś wie, czy i gdzie można znaleźć wyniki do tego konkursu? Nikt się nie chwalił wygraną na forum, na stronie konkursu na onecie tylko info, że konkurs zakończony, mam niedosyt i wrażenie, że to była ściema.

Jak będą wyniki to na tej stronie pojawi się lista zwycięzców. Spokojnie.

Wcześniej informują mailowo emotka  Duuużo wcześniej wysyłają maile, później jest lista zwycięzców (tak zawsze było na Onecie), dlatego też pytałam czy były wysłane już maile emotka .

Ja się odnosiłam jedynie do wpisu jupitera, który szukał listy wyników i podejrzewał przekręt. Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6732321 Napisano: 29.09.2020 10:08:12 w Czy informują/ informowali?
jupiter4 napisał(a):

jupiter4 napisał(a):

slomkab napisał(a):

asandraa napisał(a):

Czy informowali z konkursu https://www.e-kon...ok.html#.X226MmgzZoo ? (Onet, Vizir)

Tez jestem ciekawa

Czy ktoś wie, czy i gdzie można znaleźć wyniki do tego konkursu? Nikt się nie chwalił wygraną na forum, na stronie konkursu na onecie tylko info, że konkurs zakończony, mam niedosyt i wrażenie, że to była ściema.

Jak będą wyniki to na tej stronie pojawi się lista zwycięzców. Spokojnie.

Super, dziękuję za odpowiedź, dopiero zaczynam przygodę z konkursami  emotka

To cierpliwość się przydaje;) Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6732283 Napisano: 29.09.2020 01:38:57 w Czy informują/ informowali?
jupiter4 napisał(a):

slomkab napisał(a):

asandraa napisał(a):

Tez jestem ciekawa

Jak będą wyniki to na tej stronie pojawi się lista zwycięzców. Spokojnie. Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6732282 Napisano: 29.09.2020 01:38:06 w Czy informują/ informowali?
mdepfs napisał(a):

Czy informowali już z konkursu Fa w Auchan , ostatni etap?

tak Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6731871 Napisano: 26.09.2020 17:53:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
yonex napisał(a):

kalinea napisał(a):

Czekacie pol roku żeby sprzedać swoje wygrane?

Nie, tylko samochody trzeba trzymać pół roku.

Nic nie trzeba trzymać. Zasada jest taka, że sprzedaż przed upływem 6 miesięcy musi być ujęta w PIT 36. Jeśli kwota ze sprzedaży jest wyższa niż koszt uzyskania przychodu (w tym wypadku jest to wartość nagrody przyjęta do obliczenia 10% podatku dochodowego od wygranych) to od nadwyżki płacisz podatek, a jeśli nie to nie płacisz nic. 
Zasady takie dotyczą wszystkich rzeczy nie tylko samochodów.

To inaczej. Owszem, jeśli sprzedajesz nagrodę taniej niż wartość regulaminowa (a w 99% przypadków tak pewnie będzie;) to nie trzeba czekać tego pół roku, ale z samochodami jest więcej zamieszania, bo co z tego, że sprzedasz taniej, jak dla pani w skarbówce to będzie podejrzane i każe wpisać rynkową wartość auta. Teoretycznie ta wartość nie będzie wyższa niż wartość regulaminowa, no chyba, że cena tych aut poszłyby nagle mocno w górę albo cena w regulaminie byłaby zanizona, ale ja ze skarbówka wolę mieć jak najmniej do czynienia, więc to wygrane auto pewnie sprzedałbym odczekując te pół roku;) Wyświetl w wątku >>
1 mia 0

zielonaszpilka

#6731848 Napisano: 26.09.2020 16:09:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kalinea napisał(a):

Czekacie pol roku żeby sprzedać swoje wygrane?

Nie, tylko samochody trzeba trzymać pół roku. Wyświetl w wątku >>
1 fineessa 0

zielonaszpilka

#6731708 Napisano: 25.09.2020 16:43:52 w Avanti
Kiciunia21 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Czy Avanti stosuje "kwarantannę" dla wygrywających? emotka  Czy można regularnie wygrywać u nich w każdym konkursie na te same dane? Trochę martwi mnie to, że już na starcie mają imię i nazwisko emotka

RACZEJ nie stosuje żadnej kwarantanny. Np. mój Teść wygrywa w każdym konkursie w którym zagra...a gra w wielu i od dawna  emotka

Też tego nie zauważyłam emotka  Na moje imię i nazwisko mam od Avanti dwa tv, dwie konsole i sporo innych nagród emotka

Dzięki dziewczyny emotka   Wyświetl w wątku >>
1 edzia21 0

zielonaszpilka

#6731697 Napisano: 25.09.2020 15:42:56 w Avanti
Czy Avanti stosuje "kwarantannę" dla wygrywających? emotka  Czy można regularnie wygrywać u nich w każdym konkursie na te same dane? Trochę martwi mnie to, że już na starcie mają imię i nazwisko emotka Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6731462 Napisano: 24.09.2020 15:07:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mariolakal napisał(a):

FBewa36 napisał(a):

mama-l-k-m napisał(a):

anialistopad napisał(a):

U mnie w C4 też nie było tego baneru. Myślę,że on dopiero będzie 

A ja myślę, że 22 informowali bo miałam takie pytanie na priv, a koleżanka od innej osoby miała wczoraj 

Mieli pewnie kilka zgłoszeń to szybko poinformowali

I jak zwykle ktoś grał bez paragonu i teraz szuka...  emotka

Tyle, że jeśli konkurs był, to oprócz tych kilku osób nie grał nikt wiecej, więc nawet nie mają od kogo kupić paragonu emotka Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6731444 Napisano: 24.09.2020 14:20:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
darog napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Albedo...
Kiedyś był konkurs w HEBE. Nagrody dzienne. trwał 2 tyg. Info o tym konkursie pojawiło się chyba na 3 dni przed końcem...
Albedo tłumaczyło, że nie ma w obowiązku zamieszczać info na swojej www  i że to wina kierowników sklepów??

Ale tam na plakacie jest podana jakaś strona. Trzeba sprawdzić czy jest aktywna, bo to może znowu konkursowy falstart. Dzwonił ktoś do Albedo w tej sprawie? Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6731428 Napisano: 24.09.2020 14:09:42 w Pomocy!!!!
magdalena_g napisał(a):

Mam pytanko, czy kupując dwupak Sensodyne (2 * 75 ml) można zgłosić paragon do konkursu "Zadbaj o siebie jesienią" gdzie wymagany jest zakup dwóch produktów emotka

Moim zdaniem nie Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6731418 Napisano: 24.09.2020 13:51:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
FBewa36 napisał(a):

jokan napisał(a):

anialistopad napisał(a):

a moze tak jak z ostatnim Brefem? przeciez zmieniali daty....

Tylko skąd mamy teraz wiedzieć jaka jest data? Baner postawiony z produktami dzisiaj, faktycznie wygląda na to że daty zmienili a na banerach już tak było wydrukowane

Poczekać na regulamin i uruchomienie strony Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6731407 Napisano: 24.09.2020 13:27:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jokan napisał(a):

a co z konkursem Aquafresh tym na FB? nieważny? czy dopiero ma być? (ja nie grałam, pytam z ciekawości, ale skoro Smolar mówił, że nie ma to nie ma)

A chyba nic, sprawdzałam niedawno, to chyba post usunięty. O ile trafiłam na dobrą stronę na FB, bo tam posty są średnio raz na rok wyrzucone Wyświetl w wątku >>
1 jokan 0

zielonaszpilka

#6731402 Napisano: 24.09.2020 13:10:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
FBewa36 napisał(a):

FBewa36 napisał(a):

-Violka- napisał(a):

[quote=
FBewa36] Czy ktoś wiedział, brał udział w tym konkursie? Dopiero co wystawiony baner w c4 a data konkursu do 15.09

Jak wiedział,  to nie powiedział.  I teraz też nie powie ,bo nie było w bazie 

nie było go też na stronie carrefour, zastanawiam się czy nie ma tam pomyłki w datach

Z tego co widzę to Albedo. Mieli już akcje z brefem w Biedronce i przesunięciem dat, więc może tutaj to samo? Wyświetl w wątku >>
1 nkba 0

zielonaszpilka

#6731351 Napisano: 24.09.2020 11:42:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rare85 napisał(a):

Słuchawki od Avanti z konkursu Lays/Pepsi Stokrotka - JBL Quantum 400 wg regulaminu wartość 344 zł. To te?

https://pl.jbl.com/QUANTUM400.html

W necie po 449 zł, skąd ta różnica w cenie?

Może Avanti kupowało je wcześniej, jak była inna cena albo za zakup 140 sztuk dostali dobry rabat;)  Wyświetl w wątku >>
1 rare85 0