Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika zielonaszpilka

zielonaszpilka

#6730205 Napisano: 19.09.2020 07:38:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
superloser napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

superloser napisał(a):

superloser napisał(a):

Czy na kompie, w laureatach C4 Pepsi, pokazuje 100 laureatow nagrody I stopnia?
W sumie to juz chyba 200 powinno byc imion, a lista u mnie na 50ciu sie konczy... i to w obu stopniach  emotka

tak samo jest na komputerze

Dziwne ... jak maja mniej zgloszen to po co ten szczypior rozdaja? 

może jeszcze po prostu nie wszystkich zweryfikowali? Pierwszy etap kończył się 06.09, informowali kilka dni później, dodaj do tego 5 dni roboczych na odesłanie paragonu i oświadczenia (na odesłanie! dolicz jeszcze dni, które list idzie;) i robi się koniec września emotka  Lista jest uzupełniana sukcesywnie emotka

To nowosc, ta sukcesywnosc?
Kiedys wszystkich laureatow publikowali i nie czekali  nim listy z paragonem dotra.
Na Stokrotce nie czekaja na listy  emotka

A to wsumie nie wiem emotka Może po prostu mają problem ze stroną i wyświetla im tylko pierwsza 50? Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6730197 Napisano: 19.09.2020 00:44:35 w SZUKAM....
silvia8 napisał(a):

Szukam informacji, gdzie zrealizować kartę Sodexo Travel & SPA?

Hotele, salony piękności, restauracje, pewnie niektóre kliniki. Trzeba próbować, bo oficjalnej listy nie ma. To zależy od tego, co firmy mają wpisane jako główną działalność, bo na tej podstawie przydzielany mają kod mcc do terminala kart płatniczych. Na pewno działa na McDonalda, bo sporo osób pisało o tym emotka   Wyświetl w wątku >>
1 silvia8 0

zielonaszpilka

#6730196 Napisano: 19.09.2020 00:38:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
beata28 napisał(a):

loteriajacobs@1stline.pl

Mi tez wraca z tego adresu mail. Wyślij do nich dane i informacje o popsutym mailu na adres [email protected] Wyświetl w wątku >>
1 beata28 0

zielonaszpilka

#6730189 Napisano: 19.09.2020 00:03:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
superloser napisał(a):

superloser napisał(a):

W sumie to juz chyba 200 powinno byc imion, a lista u mnie na 50ciu sie konczy... i to w obu stopniach  emotka

tak samo jest na komputerze

Dziwne ... jak maja mniej zgloszen to po co ten szczypior rozdaja? 

może jeszcze po prostu nie wszystkich zweryfikowali? Pierwszy etap kończył się 06.09, informowali kilka dni później, dodaj do tego 5 dni roboczych na odesłanie paragonu i oświadczenia (na odesłanie! dolicz jeszcze dni, które list idzie;) i robi się koniec września emotka  Lista jest uzupełniana sukcesywnie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6730188 Napisano: 19.09.2020 00:00:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
beata28 napisał(a):

baxter napisał(a):

beata28 napisał(a):

Czy miał ktoś z Was kłopt z odesłaniem danych  na loterię Jacobs Barista, wraca mi @....?

Wczoraj  odsyłałam i było ok.

Kurde nie moge za cholere ani z o2 ani wp, pomoże ktoś?

ale wraca Ci mail z jaką informacją? Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6730182 Napisano: 18.09.2020 23:43:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
superloser napisał(a):

tak samo jest na komputerze Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6730079 Napisano: 18.09.2020 15:34:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anialistopad napisał(a):

olunka napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Ja yez mam smsa z ostatniego dnia, a informowali  chyba w piątek. I nie widziałam Twojego pytania, bo już dawno bym napisała

ale nie trzeba komus specjalnie odpowiadac, wystarczy wpisac w watek - Informuja i sprawa załatwiona emotka

Bardzo chętnie bym to zrobiła, ale niestety nie mogę tam nic dodać. 

A jaki masz problem przy dodawaniu? Może uda Ci się pomóc:) Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6730031 Napisano: 18.09.2020 13:15:11 w SZUKAM....
prosiaczek napisał(a):

Sugerujesz, że mam chłopa z domy wywalić na dłużej? emotka
Kurde no nawet jak dziś- jutro powysyłam coś na konkursy, to czy jak będą wyniki to mi poprzychodzą smsy? wychodzące mam ważne od dziś 5 dni. A przychodzące nie wiem ile, no nawet dajmy miesiąc... czy premium w tym czasie przyjdą?

No dla mnie to była jedyna opcja, żeby ten cholerny starter wykorzystać emotka  nawet nie mogę tego wydać na jakieś akcje charytatywne. W domu mam wifi, poza domem mam bardzo dobrą taryfę, więc internetu mi nigdy nie brakuje, więc mąż nocuje na działce emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6730021 Napisano: 18.09.2020 12:42:05 w SZUKAM....
prosiaczek napisał(a):

kreatia napisał(a):

mi geniusze z czatu play powiedzieli, że nic się nie da zrobić. ani przetransferować, ani wypłacić, ani wysyłać smsa. to po prosta taka ograniczona, jednoczynnościowa, beznadziejna taryfa, której nie da się zmienić. najlepiej spalić emotka

nieeeeeeeee emotka

Prosiaczku, łącze się w bólu. Miesiąc temu kupiłam taki sam starter emotka i też doładowałem go spora kwotą emotka maz próbuje to wykorzystać oglądając seriale jak śpi poza domem emotka   Wyświetl w wątku >>
1 pikawka 0

zielonaszpilka

#6729889 Napisano: 17.09.2020 21:46:42 w Czy informują/ informowali?
arabela79 napisał(a):

Czy już były rozdane nagrody z Konkursu foto "Pedigree w Biedronce" ?
Ich strona nie działa, ani regulamin.

Łoooo kawał czasu temu. Już w połowie sierpnia nagrody zwycięzcy mieli w domu emotka Wyświetl w wątku >>
1 arabela79 0

zielonaszpilka

#6729886 Napisano: 17.09.2020 21:39:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
szaradzista1 napisał(a):

W loteriadzie w wynikach dominuje rodzin G., z różnymi imionami, ale np.Zbigniew G. wygrał auto i wiele innych rzeczy. Czy tacy szczęściarze,
czy właściciele kolektur? Jak uważacie?

A może by tak zadać to pytanie w jednym wątku zamiast w trzech? emotka

A co Ty na to, że osób z nazwiskami na K. jest wśród zwycięzców dwa razy więcej niż osób z nazwiskami na G.? emotka  Osób z nazwiskami na B. też jest więcej niż tych na G. I tych na P. i M. również emotka Wyświetl w wątku >>
1 nkba 0

zielonaszpilka

#6729879 Napisano: 17.09.2020 21:19:04 w SZUKAM....
FBmarta22 napisał(a):

agusiac87 napisał(a):

czy mogę nadać przesylke w paczkomacie bez drukowania etykiety ? Nie mam dostępu do drukarki?

Możesz  https://inpost.pl...posrednio-w-maszynie

Jaka to cudowna wiadomość! Dziękuję emotka Wyświetl w wątku >>
1 FBmarta22 0

zielonaszpilka

#6729877 Napisano: 17.09.2020 21:14:52 w WC - rozmowy o wszystkim
agusiac87 napisał(a):

czy mogę nadać przesylke w paczkomacie bez drukowania etykiety ? Nie mam dostępu do drukarki?

Paczkomat chyba nie, ale chyba Paczka w ruchu ma taką opcję. Może to Cię urządzi?

Edit. A jednak można emotka  to edit dla potomności, jakby ktoś szukał kiedyś takiej informacji. Można bezpośrednio w paczkomacie emotka Wyświetl w wątku >>
1 agusiac87 0

zielonaszpilka

#6729874 Napisano: 17.09.2020 21:13:28 w Wkurza mnie...
anaesth napisał(a):

Wkurzają mnie zabobony  emotka  

O, dokładnie. Podobno nie wolno podcinać włosów dziecku, które jeszcze nie ukończyło roczku, bo się mu "obcina" inteligencję, czy tam mądrość. Ciachnęłam młodej grzywkę, bo jej właziła do oczu. Trudno, najwyżej będzie mieć niskie IQ emotka emotka

Ktoś, kto gada takie głupoty musiał mieć często podcinane włosy w pierwszym roku życia emotka Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6729869 Napisano: 17.09.2020 20:43:32 w Wkurza mnie...
FBbeata7 napisał(a):

Generalnie im więcej się gra , tym więcej się wygrywa.Sama  jednak długo grałam bez głowy- na zasadzie: a przyda się może taka nagroda.Po raz pierwszy mnie olśniło, gdy podarowałam siostrze noże  a ona mnie ofuknęła,że noży się nie daje, bo to źle wróży. Myślałam,że ją uszczęśliwię,gdyż  miała mało  przyborów do krojenia w domu.Teraz czasem wygrywam ,, mimochodem" dziwną nagrodę i mam zgryz , co z nią zrobić.Jakoś do handlu smykałki nie mam: jak raz dałam sąsiadce rzeczy w komis,to do dziś nie odzyskałam pieniędzy, a sąsiadka omija mnie szerokim łukiem, wiadomo ,że za 100-200 zł do sądu nie pójdę.Kiedyś coś tam sprzedałam na osiedlowym pchlim targu, ale to małe kwoty, bo każdy chciałby najlepiej za darmo dostać.Lecz piąty  mały plecak to już  za dużo w domu.Książki po przeczytaniu  dawałam do biblioteki, ale bez gwarancji,że znajdą się na półkach.Jeśli chodzi o mnie to lepiej, żeby dawali nagrody w gotówce- nawet małe -jak teraz  w  Tymbarku- zakup się zwróci i na następny będzie.Swego czasu miałam  kolekcję kubków z logo różnych firm- część już się zbiła, część rozdałam-pożytek marny.Tylko tato się cieszył, bo dostawał kubki  w gabarytach i kształtach jakie lubił.Miło popatrzeć,że pije kawę z tego kubka.Bluza z Oreo leży- bo moja nastolatka ogłosiła,że to obciach w takim czymś chodzić- choć wcześniej  pomagała mi wybierać nadruk,a bluza jest  dobrej jakości.Żałuję,że nie wzięłam rozmiaru dla siebie.Nagrody cieszą krótko, potem zagracają przestrzeń.Szkoda wyrzucić, a koncepcji komu podarować coraz mniej.Uszczęśliwianie kogoś na siłę przestało już mnie uszczęśliwiać.

Takie przemyślenia przychodzą wraz ze stażem albo wtedy, kiedy zaczynamy wygrywać te bardziej wartościowe nagrody. Gra się wtedy bardziej świadomie i robi ostrzejszą selekcje konkursów;) 
W zabobony dotyczące choćby dawania noży nie wierzę i noże daję w prezencie. Zestaw dobrych noży albo porządny scyzoryk to dobra rzecz;) Jak już ktoś wierzy w takie rzeczy to wystarczy go kujnąć leciutko nożem, żeby odgonić złą wróżbę i wtedy już noże może bez strachu przyjąć emotka  Albo niech zapłaci za nie symbolicznego grosza i wtedy to już nie jest prezent emotka
Wkurzają mnie zabobony emotka   Wyświetl w wątku >>
1 anaesth 0

zielonaszpilka

#6729858 Napisano: 17.09.2020 20:16:00 w WC - rozmowy o wszystkim
A skoro już o pomaganiu taki fajny wątek to zapraszam wszystkich do akcji promocyjnej 

https://www.pomagaszodkuchni.pl/

DANONE wraz z sieciami  oraz  wspiera Domy Samotnej Matki w całej Polsce.

Jak kupi się jeden z produktów promocyjnych (a jest ich naprawdę sporo) i zarejestruje paragon to Danone wspiera domy samotnej matki, a my możemy ściągnąć sobie jeden ze 100 plakatów (do samodzielnego wydruku)  emotka  Uważam, że warto, bo to ładne grafiki w dobrej rozdzielczości emotka  Można sobie fajnie ozdobić dom i przy okazji pomóc emotka Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6729857 Napisano: 17.09.2020 20:11:03 w WC - rozmowy o wszystkim
superloser napisał(a):

superloser napisał(a):

la-princessa dawno nie słyszałam o lepszym pomyśle na prezent:) i mówię to jako córka nauczycielki, terapeuta pracujący swojego czasu w szkole i potencjalny przyszły nauczyciel:) piękny i mądry prezent, który można super wykorzystać w pracy z dziećmi:)

Teraz tylko czekac jak agencje promocyjne pomysl "kupia"  emotka  wszyscy beda happpy  emotka

Agencje już mają dobre pomysły jak choćby "podziel się szczęściem" Smolara Czy teraz Karlsbad z Milka;)

Dlatego bedzie wiecej nagrod "smieciowych" , by wyrownac bilans..

Mam nadzieję, że nie. Ostatnie tygodnie nie były złe pod względem fajnych nagród konkursowych emotka  Było w czym wybierać. Wyświetl w wątku >>
1 venix 0

zielonaszpilka

#6729847 Napisano: 17.09.2020 19:06:55 w WC - rozmowy o wszystkim
superloser napisał(a):

la-princessa dawno nie słyszałam o lepszym pomyśle na prezent:) i mówię to jako córka nauczycielki, terapeuta pracujący swojego czasu w szkole i potencjalny przyszły nauczyciel:) piękny i mądry prezent, który można super wykorzystać w pracy z dziećmi:)

Teraz tylko czekac jak agencje promocyjne pomysl "kupia"  emotka  wszyscy beda happpy  emotka

Agencje już mają dobre pomysły jak choćby "podziel się szczęściem" Smolara Czy teraz Karlsbad z Milka;) Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6729835 Napisano: 17.09.2020 17:56:17 w WC - rozmowy o wszystkim
la-princessa dawno nie słyszałam o lepszym pomyśle na prezent:) i mówię to jako córka nauczycielki, terapeuta pracujący swojego czasu w szkole i potencjalny przyszły nauczyciel:) piękny i mądry prezent, który można super wykorzystać w pracy z dziećmi:) Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6729694 Napisano: 17.09.2020 09:34:11 w Wkurza mnie...
atyde25 napisał(a):

Co dla jednego jest śmieciem...................
Ogólnie zgadzam się z wypowiedzią ale nie jej tonem wyższości ja nie gram o śmieci.To o co grasz o auta,bony na wyjazdy,no nie wiem już o karty po 30 tysięcy.To tak prosto napisać ja nie gram o takie rzeczy bo to badziew.I ile aut czy wyjazdów za grube tysiące już masz wygranych?Jak człowiek chce poczuć ten dreszczyk emocji gra dla gry.Ja też myślałam oj po co mi takie bluzy a już mam w szafkach trochę zapasu gum do żucia bo tych ich pastylek szczerze nie znoszę.Grześki też mam a ich nie lubię a jestem zmuszona wciskać w siebie po 1 raz na kilka dni bo nikt u mnie tego nie zje.I po co mi te sznurówki bo bon za 200 zł to by był nadmiar szczęścia.A obudziłam się bo ja nawet sznurówek nie trafiłam.Kinder Bueno akurat lubię ale tak jak w poprzednich ich promocjach niczego nie wygrałam tak i w tej wiem,że nie wygram.Za to odniosłam duży sukces wyleczyłam się z kupowania chipsów i chrupek bo tego to ja nie zjem.A nie będę spragnionym pato pod Biedrą tego wciskać zamiast taniego wina lub piwa bo mnie by wyzwali a cenię sobie jednak spokój i ciszę.
A wracając do tematu nie lubię tak,że kilka dni po 30 stopni teraz 16 i zaraz mam kaszel.A teraz mieć kaszel to jest prawdziwa udręka.

Ja tylko się odniosę do tego, że pomiędzy badziewnymi bluzami a voucherami za 30 tysięcy i autami, jest cała masa mniejszych, ale fajnych nagród, o które można grać emotka Jak ktoś gra dla dreszczyku emocji to jest cała masa konkursów choćby z książkami, płytami, kosmetykami, głośnikami, produktami spożywczymi - rzeczami, które można wykorzystać albo bez wstydu podarować komuś bliskiemu, czy choćby do biblioteki, domu dziecka czy domu samotnej matki emotka

Mnie niezmiennie wkurzają badziewne nagrody w konkursach promocyjnych i ceny usług dentystycznych emotka Wyświetl w wątku >>