Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika zielonaszpilka

zielonaszpilka

#6729515 Napisano: 16.09.2020 14:24:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mia napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

mia napisał(a):

Na te słuchawki od Avanti (Pepsi Stokrotka) to my pocztą tradycyjną odsyłamy? emotka
Myślałam, że tylko na lepsze nagrody...

No niestety, Karlsbad i Avanti wrócili do wysyłki paragonów i oświadczeń pocztą emotka

Właśnie widzę. emotka A ja genialnie na ten sam paragon wzięłam E, który już zgłosiłam do loterii. emotka
Teraz ciekawe, czy odeślą mi paragon z powrotem, jak poproszę...

Ja z mirinda miałam na paragonie jakieś trzy inne loterie już zgłoszone i zapomniałam poprosić o odesłanieemotka  ale Avanti ma chyba zapis w regulaminie, że odsyła jak się załączy kopertę zwrotną. Wyświetl w wątku >>
1 mia 0

zielonaszpilka

#6729503 Napisano: 16.09.2020 14:08:38 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
edzia21 napisał(a):

malalama napisał(a):

4 etapy Okocimskich Wariantów.
4 nadzieje na cokolwiek.
4 rozczarowania, a ostatnie zgłoszenie to serio wydawało mi się dosyć kreatywne, liczyłam na jakiegoś ochłapka chociaż:

*O*wocowo jest w mej glowie
*K*iedy pije radrel sobie
*O*kocimski wariant mam
*C*ytrynowy number one.
*I*ntensywnie mnie orzeźwia
*M*yśli przy tym nie otępia.

to dobre zgłoszenie czy poprostu ja mam za wysokie mniemanie o swojej " twórczości"?

co piszecie Smolarowi, że Wam daje? emotka
oto ja konkursowy przegryw MałaLama emotka

Po pierwsze - daj sobie siana z tymi "wymieniankami" od liter. Nikt NORMALNY w agencji na to już się raczej nie łapie... emotka

Zdziwilabys się, bo niedawno w jednym konkursie na pierwsze litery wpadło 10 tys emotka  od razu uprzedzę, nie u mnie, ale wpadło;)

Edit. Także wygrać się da tymi oklepanymi pierwszymi literami, ale myślę że oprócz liter musi być też dobra treść. No i raczej to nie jest pomysł na 4 etap;) Wyświetl w wątku >>
1 ZetZ 0

zielonaszpilka

#6729499 Napisano: 16.09.2020 13:48:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mia napisał(a):

Na te słuchawki od Avanti (Pepsi Stokrotka) to my pocztą tradycyjną odsyłamy? emotka
Myślałam, że tylko na lepsze nagrody...

No niestety, Karlsbad i Avanti wrócili do wysyłki paragonów i oświadczeń pocztą emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6729364 Napisano: 15.09.2020 22:46:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
madllen napisał(a):

izak1000 napisał(a):

Czy SMS-y od Smolara na bony z Okocim Lewiatan już byly, na stronie wszystko ok a sms nie ma... 

Smolar ma ostatnio problemy z smsami, trzeba sprawdzać na stronie.

Dziękuję za wpisy, sprawdziłam i jest wygrana.  emotka  
ps. Zwykle nie sprawdzam wyników na stronie, brak smsa  to brak wygranej i tyle... Wygrana bardzo cieszy ale również niepokoi mnie, że takie sytuacje mają miejsce.  :

Gratuluję i cieszę się, że nagroda nie przepadnie:) ja też zawsze czekam na smsa, ale ostatnio parę osób pisało o braku smsów pomimo formularza i od kilku konkursów sprawdzam też sama, co nie ukrywam, jest uciążliwe:/ wolałam czekać na smsa:D Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6729353 Napisano: 15.09.2020 22:18:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
izak1000 napisał(a):

Czy SMS-y od Smolara na bony z Okocim Lewiatan już byly, na stronie wszystko ok a sms nie ma... 

Smolar ma ostatnio problemy z smsami, trzeba sprawdzać na stronie. Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6729334 Napisano: 15.09.2020 21:32:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
misiamarysia napisał(a):

Czy dane laureata (TOŁPA) odsyłacie jako wiadomość zwrotna na tego samego maila?
Z góry dziękuję za odpowiedź.

tak Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6728862 Napisano: 14.09.2020 15:01:25 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

Niby nic takiego, ale przez opóźnienie w wysyłce bonów Cola/Fortis nie mogę już zarezerwować upatrzonych wcześniej noclegów (się sprzedały). Mało tego -> nie mam co szukać innych, bo sytuacja zmienia się dynamicznie, zaś te bony będą jeszcze 3 dni nieaktywne. A wystarczyło tydzień temu przesłać bony = kody mejlem i po sprawie emotka I jeszcze dzień przed wyjazdem komunia emotka Jego mać.

Zupełnie nie rozumiem, czemu nie wysłali tych kodów mailem... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6728780 Napisano: 14.09.2020 11:56:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pink086 napisał(a):

pikawka napisał(a):

kreatia napisał(a):

tołpa razem wysłana? jakie macie godziny @?

11.45 i wysyłają po kolei, chyba że mają jakiś skrypt, bo przywitali mnie moim imieniem w mailu;)

O losie u mnie nic. Oby doszedł mail  emotka

u mnie też nic:( mam nadzieję, że coś się doczłapie...

Lecą cały czas;) Wyświetl w wątku >>
1 kreatia 0

zielonaszpilka

#6728771 Napisano: 14.09.2020 11:48:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kreatia napisał(a):

tołpa razem wysłana? jakie macie godziny @?

11.45 i wysyłają po kolei, chyba że mają jakiś skrypt, bo przywitali mnie moim imieniem w mailu;) Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6728725 Napisano: 14.09.2020 09:59:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
olunka napisał(a):

olunka napisał(a):

szukam pomocy w sprawie kapsli somersby, mam "przymierz sie do nagród" na wierzchu, a jak wpisuję to mam info - podany kod nie istnieje, może ktos cos wie

Stare kapsle mają takie dwie żółte fale przy napisie, nowe maja sam napis, bez tych fal. Ktoś wrzucał zdjęcie, musiałabyś przeszukać forum

dzieki, poszukam, choc na stronie konkursu sa takie pokazane jak ja mam, z tymi falami emotka

Tak, na stronie mają błędne, zeszloroczne grafiki. Sprawdź sobie datę ważności swoich piw;) nowe kapsle wyglądają tak Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6728721 Napisano: 14.09.2020 09:51:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
olunka napisał(a):

szukam pomocy w sprawie kapsli somersby, mam "przymierz sie do nagród" na wierzchu, a jak wpisuję to mam info - podany kod nie istnieje, może ktos cos wie

Stare kapsle mają takie dwie żółte fale przy napisie, nowe maja sam napis, bez tych fal. Ktoś wrzucał zdjęcie, musiałabyś przeszukać forum Wyświetl w wątku >>
1 nkba 0

zielonaszpilka

#6728538 Napisano: 11.09.2020 23:37:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
czemuszka napisał(a):

czy z maslanki mragowskiej dostawaliście potwierdzenia na maila?

nie, jest tylko komunikat na stronie "Zgłoszenie zostało zapisane poprawnie. Dziękujemy." Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6728446 Napisano: 11.09.2020 12:53:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
tuw3105 napisał(a):

Jak sprawdzic wygrany paragon w Danio C4 bo na stronie ,,wyniki,, nie ma tego konkursu?

Napisz do Smolara albo wyślij wszystkie zgłoszone paragony. Sami sobie wybiorą zwycięski Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6728403 Napisano: 11.09.2020 11:20:12 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Zestaw kosmetyków Elseve z DC Kurier InPost, bez wcześniejszego info Wyświetl w wątku >>
3 mili05, ktosiu, mia 0

zielonaszpilka

#6728299 Napisano: 10.09.2020 19:40:22 w Czy informują/ informowali?
anaesth napisał(a):

kiedystobylo napisał(a):

pikawka napisał(a):

Myślicie, że Tołpa jeszcze dziś będzie?  Chyba trochę już późno.... emotka

Kurcze, późno... A nagród sporo emotka

Swoją drogą, niezłą bazę numerów PESEL sobie nazbierają emotka
Jak to jest, że jedna agencja chce oryginał paragonu, oryginalne oświadczenie laureata z autografem, PESEL, numer dowodu, a inna tylko zdjęcie paragonu? Inne prawo ich obowiązuje? emotka

O pfff... Nie doczytałam o tym peselu emotka  ale na poinformowanie mają czas do poniedziałku - 10 dni roboczych od zakończenia konkursu Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6728052 Napisano: 09.09.2020 19:37:56 w WC - rozmowy o wszystkim
ace napisał(a):

halliday napisał(a):

ace napisał(a):

Czy ktos wie czy na allegro mozna jakos recznie zatwierdzic, ze otrzymalo sie wplate od kupujacego? Koles kupil ode mnie kurtke, rozpoczal niby transakcje w payU, ale w wiadomosci prywatnej poprosil mnie o podanie danych bo chce droga tradycyjna wplacic na konto bankowe. Podalam, wplacil, ale teraz nie jestem w stanie wyslac przez Allegro inPost , bo nie utworzylo mi przesylki... Czy idzie to jakos zalatwic?

nie, tradycyjną płatność mógł wybrać także w payu, teraz musisz zapłacić więcej za przesyłkę.

No nic. Nauczka dla mnie emotka Dzieki za odpowiedz emotka

A on nie moze wybrać opcji "ponow płatność" czy coś takiego i tam wtedy wybrać przelew tradycyjny? Poproś go o to, bo inaczej nie możesz ku wysłać paczki. Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6727973 Napisano: 09.09.2020 14:38:33 w PLAGIATY
gosiak351 napisał(a):

btw czy w konkursach sms, tych organizowanych przez markety można sprawdzić jakie hasła wygrały?

Nie Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6727947 Napisano: 09.09.2020 13:24:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anaesth napisał(a):

magie1982 napisał(a):

Aktywna niezależnie od dnia to jakaś rezerwa?

To dziwne,bo informowali z tego konkursu 3 września, więc laureaci mają jeszcze czas, aby ich oświadczenia dotarły. Chyba, że dotarły już jakieś oświadczenia i zostały zweryfikowane negatywnie  emotka

W SMS pisali, że są 3 dni na wysłanie im oświadczenia i paragonu. Na wysłanie, nie na dostarczenie...
A informują o bonach, czy zegarkach?

Na dostarczenie czekają 14dni, więc Ten czas nie minął. Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6727944 Napisano: 09.09.2020 13:18:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magie1982 napisał(a):

Aktywna niezależnie od dnia to jakaś rezerwa?

To dziwne,bo informowali z tego konkursu 3 września, więc laureaci mają jeszcze czas, aby ich oświadczenia dotarły. Chyba, że dotarły już jakieś oświadczenia i zostały zweryfikowane negatywnie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6727916 Napisano: 09.09.2020 11:54:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
androm napisał(a):

azaflora napisał(a):

Pamiętam to. Człowiek by nie podejrzewał, że ukryją takie logo. Obciach na całego.

Tam było nie tylko logo, ale chyba też napis "Postaw namiot z Durex" emotka Wyświetl w wątku >>