Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika zielonaszpilka

zielonaszpilka

#6726641 Napisano: 03.09.2020 18:32:51 w WC - rozmowy o wszystkim
ziolko napisał(a):

mandarynka16 napisał(a):

ziolko napisał(a):

dwaburekoty - służę pomocą emotka  może nie mam własnej cukierni, ale trochę tortów zrobiłam emotka
Najlepiej zrób krem ze śmietany 36% (polecam Łowicką) i mascarpone. Np. 500 ml śmietanki i 250 g serka. 

Mój ulubiony krem, tylko ja daję 200 ml śmietany na 250 g mascarpone i 2 łyżki cukru pudru. Mi sprawdza się dobrze mleczna dolina z biedry, 30 Też powinna być ok

Im mniej śmietany, tym krem sztywniejszy, bo więcej serka. 
Zupełnie inny krem wyjdzie ze śmietanką 30 a inny z 36%.
Nawet różne partie tej samej 30% mogą dać różny efekt końcowy. 
Co do cukru - każdy słodzi wg własnego gustu emotka
Zawsze daję mniej cukru, niż jest w przepisach, bo dla mnie jest za słodko.

Też zawsze daje mniej niż w przepisach, najczęściej zmniejszam o 50% i wtedy jest ok. Zastanawiam się kto zjada takie słodkie ulepki jak z przepisu? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6726607 Napisano: 03.09.2020 15:55:11 w Czy informują/ informowali?
anaesth napisał(a):

Loteria "E" https://www.e-kon...lkie-wygrywanie.html
Czy dobrze rozumiem, że I etap będą informować maks. jutro? 3 dni robocze od losowania, które odbyło się 1 września.

Tak emotka  czekamy do jutra emotka Wyświetl w wątku >>
2 anaesth, mia 0

zielonaszpilka

#6726248 Napisano: 02.09.2020 10:38:00 w Agencje reklamowe/promocyjne - ogólna dyskusja
maverick napisał(a):

Czy to jakaś nowość u Albedo emotka emotka
http://www.wyniki.albedomarketing.pl/

Jeszcze niech zrobią formularz laureata jak Smolar, bo drukowanie, podpisywanie i skanowanie oświadczeń mnie dobija:D Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6726079 Napisano: 01.09.2020 16:42:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
FBmagdalena13 napisał(a):

Kochani podpowiedzcie czy jest tu jakiś wątek w którym można wrzucić linka z prośbą o głosy? Bo nie mogę namierzyć a kiedyś chyba był emotka

jest np. Kliknijcie https://www.e-konkursy.info/forum/kliknijcie/strona/1/#p6710236 Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6726002 Napisano: 01.09.2020 10:49:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mysterka napisał(a):

Dzwoniłam i Pani powiedziała że to błąd, zgłoszą to do Biedronki, a tamte zgłoszenia będą brane pod uwage razem z tymi. emotka

Sensowne rozwiązanie jak dla mnie Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6725997 Napisano: 01.09.2020 10:34:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
misiamisiam napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

jokan napisał(a):

mysterka napisał(a):

Mam pytanie odnośnie konkursu Biedronki Świętuj razem z nami. Na ich stronie w zakładce regulaminy jest regulamin, gdzie wskazano datę "od 24 sierpnia 2020 r. do 31 sierpnia 2020 r.". A teraz nagle pojawia się taki sam konkurs z datą "od 31 sierpnia 2020 r. do 7 września 2020 r.". Myślicie że to dwa identyczne konkursy po sobie czy coś jest nie tak? Wysłałam tam już zgłoszenia.

A kiedy wysylalas zgloszenia? Masz zwrotki? Skoro system przyjal to chyba tez powinni brac pod uwage, zwlaszcza, ze sami sobie daty zmieniaja.

Mają zapis ".3. W przypadku, gdy spośród przesłanych zgłoszeń nie będzie możliwe wyłonienie liczbyzwycięzców odpowiadającej liczbie przewidzianych do wydania nagród (np. z uwagi na zbytniską liczbę zgłoszeń lub ich niedostateczną jakość w świetle kryteriów wskazanych w zdaniupoprzednim), może zostać przyznana niższa liczba nagród". Łatwo mogą się wymiksowac z tamtego regulaminu nawet jeśli zwrotka była. Byłby konkurs na forum to konkursowiczow by wymuslili rozwiązanie i rozdanie nagród.

Może warto do nich zadzwonić i zapytać co to był za regulamin. Skoro gdzieś był udostępniony to powinien obowiązywać (ale to moje skromne zdanie). Mnie zastanawia jedno - jak wczoraj zrobiłam zakupy i wysłałam zgłoszenie to będę się łapać na który termin? Ten z pierwszego regulaminu do 31.08 czy ten od 31.08? emotka

Ty się łapiesz na nowy regulamin;) bo dopiero teraz ten konkurs uruchomili. Ten regulamin wcześniejszy to jakiś falstart, który ktoś pewnie błędnie wrzucił. Pewnie konkurs poczatkowo miał być robiony w sierpniu, ale z jakichś powodów zmienili zdanie, ale regulamin ktoś wrzucił. Ci co wzięli udział mogą próbować dochodzić swoich praw, zawsze jest szansa że organizator weźmie to na klatę i rozda tam nagrody zgodnie z regulaminem. O ile w ogóle były zwrotki i o ile system zapisywał zgłoszenia.  Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6725989 Napisano: 01.09.2020 10:08:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jokan napisał(a):

mysterka napisał(a):

Mam pytanie odnośnie konkursu Biedronki Świętuj razem z nami. Na ich stronie w zakładce regulaminy jest regulamin, gdzie wskazano datę "od 24 sierpnia 2020 r. do 31 sierpnia 2020 r.". A teraz nagle pojawia się taki sam konkurs z datą "od 31 sierpnia 2020 r. do 7 września 2020 r.". Myślicie że to dwa identyczne konkursy po sobie czy coś jest nie tak? Wysłałam tam już zgłoszenia.

A kiedy wysylalas zgloszenia? Masz zwrotki? Skoro system przyjal to chyba tez powinni brac pod uwage, zwlaszcza, ze sami sobie daty zmieniaja.

Mają zapis ".3. W przypadku, gdy spośród przesłanych zgłoszeń nie będzie możliwe wyłonienie liczbyzwycięzców odpowiadającej liczbie przewidzianych do wydania nagród (np. z uwagi na zbytniską liczbę zgłoszeń lub ich niedostateczną jakość w świetle kryteriów wskazanych w zdaniupoprzednim), może zostać przyznana niższa liczba nagród". Łatwo mogą się wymiksowac z tamtego regulaminu nawet jeśli zwrotka była. Byłby konkurs na forum to konkursowiczow by wymuslili rozwiązanie i rozdanie nagród. Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6725981 Napisano: 01.09.2020 09:52:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mysterka napisał(a):

Ciężko się odnieść do Twojego pytania, bo w bazie nie ma innego konkursu o tym tytule, a na stronie Biedronki w zakładce konkursy ja widzę tylko ten aktualnie trwający. 
Edit. Ok, teraz widzę w zakładce regulaminy. Szkoda, że konkursem się nie podzieliłś na forum bo może teraz miałabyś większe wsparcie w dochodzeniu swoich praw. Moim zdaniem ten regulamin to falstart. Wyświetl w wątku >>
1 pikawka 0

zielonaszpilka

#6725868 Napisano: 31.08.2020 20:12:16 w PLAGIATY
mia napisał(a):

Dzięki Wam za te wpisy! emotka
Obejrzałam parę zdjęć emotka , poczytałam sobie historie (lub raczej chistorie) emotka i przerzuciłam konkurs z oznaczenia zielonego na czerwone. A tak bym swój cenny czas marnowała na bezsensowną twórczość... emotka

Ja zrobiłam dokładnie to samo wczoraj. Szkoda czasu emotka Wyświetl w wątku >>
2 mia, fiona25 0

zielonaszpilka

#6725812 Napisano: 31.08.2020 16:48:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
taalvikki napisał(a):

czy w konkursie Kotlin CRF jest jakieś ograniczenie znaków? bo w regulaminie nie widzę, ale nie znam za dobrze tej agencji..

jest chyba o tym informacja w regulaminie. Dlugość dowolna.

Edit: "wykona zadanie konkursowe tj. odpowie na pytanie: „Napisz, z czym najchętniej łączysz ketchup KOTLIN?”. Zgłoszenie konkursowe może liczyć dowolną liczbę znaków.
W zadaniu konkursowym brana będzie pod uwagę kreatywność odpowiedzi;" Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6725739 Napisano: 31.08.2020 12:35:38 w PLAGIATY
zwyciezczyni napisał(a):

https://www.faceb...ts/10157240501356831

Czyli jest tak jak w Góralkach, czyli oficjalnie kochani, możecie kraść zgłoszenia innych na potęgę emotka  Wystarczy, że złożycie oświadczenie, że macie prawa autorskie, organizator wtedy umyje ręce i nagroda Wasza emotka Tutaj trochę inna sprawa, bo chodziło o przepis, który nie ma takiej ochrony, ale generalnie tłumaczenie identyczne. Aha, nie polecam jednak kraść, bo każdy kto ma wiedzę o plagiacie może to zgłosić i postępowanie zostanie wszczęte. Wcale nie musisz być autorem ukradzionego zgłoszenia, żeby to zgłosić. Więc uważajcie złodzieje, bo jak mi któregoś dnia puszczą nerwy, to Was wszystkich pozgłaszam. A mam na to 5 lat Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6725475 Napisano: 29.08.2020 18:45:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
slonecznik1309 napisał(a):

asantesana napisał(a):

estrelitta napisał(a):

asantesana napisał(a):

Czy działa Wam strona everydayme? 
https://www.everydayme.pl/discreet-tampax

niestety nie, ładuje, ładuje i ładuje emotka  Wczoraj było ok

Fatalnie, mogę tylko dzisiaj wysłać zgłoszenia, zostałam z paragonami...

u mnie działa

Włączyć się włączyła, ale czy komuś udało się wysłać zgłoszenie? U mnie pojawia się błąd "Przykro nam, ale nasza aplikacja jest obecnie niedostępna bla bla" Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6725459 Napisano: 29.08.2020 16:30:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
FBewa36 napisał(a):

Ktoś kojarzy konkurs nestle gdzie trzeba kupić bodajże płatki Nestle za min 20zl? Wydaje mi się że tu widziałam ale teraz nie mogę znaleźć, że był taki pomimo tego z kamerkami

https://www.e-konkursy.info/uploads/guest/2020/08/16/-14974757821597443216692_1200_1544_big.jpg

to jest z zapowiedzi. Nie wiem czy jest w bazie, bo to chyba Intermarche, a ja nie mam tego sklepu, więc nie jestem zainteresowana emotka

Edit. Jest w bazie https://www.e-konkursy.info/konkurs/konkurs-z-nestle-wakacje-trwaja-caly-rok-intermarche.html
Edit 2. Wyskakuje jako pierwszy wynik, po wpisaniu "Nestle" w wyszukiwanie emotka Wyświetl w wątku >>
1 agakaz2 0

zielonaszpilka

#6724900 Napisano: 26.08.2020 21:10:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sylwika76 napisał(a):

sylwika76 napisał(a):

w ODiDO  jeśli mam na paragonie  burn energy 250 ml peach   to  jest ok?

tak

Dzięki emotka

o ile masz je razy 3 oczywiście emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6724895 Napisano: 26.08.2020 20:58:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sylwika76 napisał(a):

w ODiDO  jeśli mam na paragonie  burn energy 250 ml peach   to  jest ok?

tak Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6724845 Napisano: 26.08.2020 18:21:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

adriannaa napisał(a):

Wygrał ktoś w odido a ma słabo opisany paragon?

Co to znaczy: słabo? Masz jakiś inny opis produktów na liście zakupów, niż "Coca-Cola"? Bo na moich wszystkich paragonach (różne sklepy) opisy produktów są prawidłowe. A nazwą sklepów się nie przejmuję, skoro te adresy widnieją na oficjalnej stronie sieci Odido.

Ma części moich paragonów jest po prostu napój. Nie wiem, którym wygrałam, ale jak wygralam takim to się nie przejmuje i właśnie taki ślę. Wyświetl w wątku >>
1 adriannaa 0

zielonaszpilka

#6724629 Napisano: 26.08.2020 09:08:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cudaczek121 napisał(a):

Zielonaszpilka, dostaję faktury z Plusa na maila i jest opcja zaplaty kartą.Zazwyczaj robię przelew z konta.

Zapłać przez stronę plusa https://www.plus.pl/platnosc/ Tutaj, gdy wybierzesz płatność kartą wpisujesz dane, s nie wybierasz z ograniczonej listy datę, więc 2025 przejdzie. Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6724597 Napisano: 25.08.2020 23:03:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cudaczek121 napisał(a):

Zielonaszpilka, mam komunikat, ze nieprawidlowy numer karty.Moze dlatego, ze pribuje wpisac date waznosci 12/24 rok

No jak masz inną datę ważności to nie przejdzie, przecież numer karty, data ważności i numer cvv muszą się zgadzać... Dopóki nie zmienią możliwości wyboru późniejszej daty w formularzu to nie zapłacisz tą kartą. A który to formularz ma takie ograniczenie?  Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6724586 Napisano: 25.08.2020 22:12:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cudaczek121 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

miketyson napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Co mam zrobic w sytuacji, gdy moja karta Visa jest wazna do sierpnia 2025, a formularz konkursowy przewiduje date waznosci maks do 2024?

A co to za konkurs wymaga podania danych karty kredytowej?
(Mam nadzieje Katarzyno, że jesteś ostrożna emotka )

Oplaca sie oplacac karta Visa 

Konkurs nie wymaga podania takich danych. Mówisz o tym, że na etapie dokonywania płatności masz taki problem?

Tak

Napisz do operatora, który obsługuje formularz z płatnościami z prośbą o wprowadzenie zmian w formularzu. Konkurs trwa jeszcze długo emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6724560 Napisano: 25.08.2020 20:31:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cudaczek121 napisał(a):

miketyson napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Co mam zrobic w sytuacji, gdy moja karta Visa jest wazna do sierpnia 2025, a formularz konkursowy przewiduje date waznosci maks do 2024?

A co to za konkurs wymaga podania danych karty kredytowej?
(Mam nadzieje Katarzyno, że jesteś ostrożna emotka )

Oplaca sie oplacac karta Visa 

Konkurs nie wymaga podania takich danych. Mówisz o tym, że na etapie dokonywania płatności masz taki problem? Wyświetl w wątku >>
0 0