Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika zielonaszpilka

zielonaszpilka

#6722752 Napisano: 18.08.2020 12:00:41 w Informują
Informują z Konkurs fotograficzny "Colgate Żyj na maxa"

Rodzaj powiadomienia: mail
Dodatkowe informacje:
Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6722749 Napisano: 18.08.2020 11:59:32 w moje dzisiejsze wygrane :)
Żyj na Maxa emotka Colgate emotka mail przed chwilą Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6722675 Napisano: 18.08.2020 00:05:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
darog napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

darog napisał(a):

magie1982 napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

Nivea / Hebe już cały poinformowany? Tylko jedna osoba się chwaliła, ale pewnie już "po zawodach".

Eeee nie jedna, spójrz w wygranych na wymianę emotka

No ale...wszyscy zwycięzcy są ze zgłoszeń sms? Z www nikogo.
No i wydawało mi się że 1 rower dziennie
-a mam info od dwóch laureatów (a może być ich więcej?) że słali smsy w ostatnim dniu

Może tak być, że wszyscy są z smsów, a może być tak, że po prostu nie wszyscy się pochwalili. A to, że 1 rower dziennie to rzeczywiście tylko Ci się wydawało emotka  Częsty błąd przy konkursach, w których nagród jest tyle samo, co dni trwania konkursu. W regulaminie nie ma ani słowa o tym, że nagrody są przyznawane po jednej dziennie, więc wybierali te 14 ze wszystkich zgłoszeń. Tak samo jest w konkursach Albedo, z tymże oni często komunikują na plakatach i stronie, że codziennie jest do wygrania 10 bonów, z tymże z regulaminu nie wynika, żeby były to nagrody dzienne i najczęściej to jest po prostu tylko taka komunikacja - rozbijają pulę nagród na liczbę dni i tak o tym informują, chyba po to, żeby pokazać, że są duże szanse na wygranie emotka  A docelowo i tak wybierają nagrody ze wszystkich zgłoszeń bez podziału na dni.

No może i nie rozumiem, że CODZIENNIE - to nie każdego dnia np jem śniadanie, ale np w środę jem 3 porcje? hmm.. fakt Albedo dziwnie rozwiązuje niby nagrody dzienne, a jednak kumulacja np weekendowa..
Co do zgłoszeń przez www Nav już kiedyś podobny "numer" zrobił, były tylko wpisy o powiadomieniu sms, i ZERO o mailu

Albedo tak samo to komunikuje, a nagrody wcale nie są podzielone na etapy dzienne. Z regulaminu NIVEA nie wynika, żeby to miały być dzienne, więc mogły być a mogły nie być emotka  A w zgłoszeniu przez stronę nie podawało się oprócz maila numeru telefonu? Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6722672 Napisano: 17.08.2020 23:43:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
darog napisał(a):

magie1982 napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

Nivea / Hebe już cały poinformowany? Tylko jedna osoba się chwaliła, ale pewnie już "po zawodach".

Eeee nie jedna, spójrz w wygranych na wymianę emotka

No ale...wszyscy zwycięzcy są ze zgłoszeń sms? Z www nikogo.
No i wydawało mi się że 1 rower dziennie
-a mam info od dwóch laureatów (a może być ich więcej?) że słali smsy w ostatnim dniu

Może tak być, że wszyscy są z smsów, a może być tak, że po prostu nie wszyscy się pochwalili. A to, że 1 rower dziennie to rzeczywiście tylko Ci się wydawało emotka  Częsty błąd przy konkursach, w których nagród jest tyle samo, co dni trwania konkursu. W regulaminie nie ma ani słowa o tym, że nagrody są przyznawane po jednej dziennie, więc wybierali te 14 ze wszystkich zgłoszeń. Tak samo jest w konkursach Albedo, z tymże oni często komunikują na plakatach i stronie, że codziennie jest do wygrania 10 bonów, z tymże z regulaminu nie wynika, żeby były to nagrody dzienne i najczęściej to jest po prostu tylko taka komunikacja - rozbijają pulę nagród na liczbę dni i tak o tym informują, chyba po to, żeby pokazać, że są duże szanse na wygranie emotka  A docelowo i tak wybierają nagrody ze wszystkich zgłoszeń bez podziału na dni. Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6722423 Napisano: 17.08.2020 11:08:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
dwaburekoty napisał(a):

reniii napisał(a):

dwaburekoty napisał(a):

Wchodzi Wam Somersby? nie wierzę, że wszystkie kody które mam są błędne.

Wysyłałam dziś i poszło.

a ile znaków mają Wasze kody?

A masz kapsle znalezione? Może są zeszloroczne.? Zeszloroczne mają na kapslu oprócz napisu jeszcze dwie takie żółte fale, nowe mają tylko napis. Wyświetl w wątku >>
1 anaesth 0

zielonaszpilka

#6722235 Napisano: 15.08.2020 23:43:31 w Czy informują/ informowali?
infatne napisał(a):

było w końcu to rozwiązanie? nie mogę znaleźć wyników

ale rozwiązanie czego? Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6722217 Napisano: 15.08.2020 20:27:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
katrin1 napisał(a):

Jest jakieś ograniczenie znaków w konkursie discreet?

Jest spróbuj wpisać dowolny tekst w pole i zablokuje Ci pisanie po określonej ilości znaków. Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6722079 Napisano: 14.08.2020 16:27:36 w WC - rozmowy o wszystkim
pionas niech to małżeństwo będzie Waszą największą wygrana emotka  Wszystkie dobrego na nowej drodze życia!emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6722078 Napisano: 14.08.2020 16:26:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ladyinred napisał(a):

halliday napisał(a):

ladyinred napisał(a):

Dobrze widzę w regulaminie, że nie trzeba trzymać kapsli czy zawieszek do konca konkursu?

a w jakim konkursie to widzisz?

O chyba nie wpisałam ???? somersby 

W zeszłym roku nie trzeba było trzymać kapsli, w tym podejrzewam, że podobnie, a skoro nie doszukałaś się tego w regulaminie to na bank tak jest emotka Wyświetl w wątku >>
1 ladyinred 0

zielonaszpilka

#6721836 Napisano: 13.08.2020 13:39:46 w Czy informują/ informowali?
darog napisał(a):

estrelitta napisał(a):

ivanotta napisał(a):

Czy Wasze obliczenia zgadzają się z moimi? Dzisiaj jest ostatni dzień na informację o rowerach nivea hebe?

Do dziś mają czas na wybór, info ma być w ciągu trzech dni roboczych czyli do poniedziałku! 

A Nivea Super Pharm powiadomili wczoraj choć oba konkursy mają takie same terminy w regulaminie.

Konkursami mogą zajmować się różni ludzie, którzy mają różne obowiązki. Ten od Nivea z superpharmu się już wyrobił a ten z Hebe nie, bo ma jeszcze coś innego do roboty. Druga opcja to taka, że oba konkursy obsługuje jedna osoba i najpierw zajęła się superpharmem, a teraz weźmie się za Hebe. Póki mają regulaminowy czas oo prostu czekajmy bez zawracania im tyłka. Jak będą musieli odpisywać na maile z pytaniami o to, kiedy poinformują, czy już informowali itd. to poczekamy dłużej emotka Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6721671 Napisano: 12.08.2020 18:05:11 w Wkurza mnie...
anialistopad napisał(a):

Zaraz mnie coś trafi normalnie. Od rana szukam pilota do telewizora. Cały dom ogarnęła na błysk i nie ma . Czy ma ktoś pomysł ,gdzie dzieciaki mogły go schować? Sprawdzałam piekarnik,lodówkę,zmywarkę,pralkę i nawet w śmietniku grzebałem. No kurde nie ma go nigdzie 

Ewentualnie po prostu zapytaj dzieci;) może one wiedzą, gdzie go schowały;) mój 2 latek bezbłędnie pokazuje, co gdzie pochował;) Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6721669 Napisano: 12.08.2020 18:03:25 w Wkurza mnie...
anialistopad napisał(a):

Zaraz mnie coś trafi normalnie. Od rana szukam pilota do telewizora. Cały dom ogarnęła na błysk i nie ma . Czy ma ktoś pomysł ,gdzie dzieciaki mogły go schować? Sprawdzałam piekarnik,lodówkę,zmywarkę,pralkę i nawet w śmietniku grzebałem. No kurde nie ma go nigdzie 

Jak masz jakiś nowszy tv to możesz sobie ściągnąć aplikacje Pilot na smartphonie do niego i tak się ratować póki co;) ew. Zostają przyciski na obudowie. A pilot prędzej czy później się znajdzie. Sprawdź pościele jeśli chowaliscie je do łóżek, kosz na pranie, miejsca za książkami, pudła z zabawkami, balkon;) Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6721573 Napisano: 12.08.2020 13:07:12 w Wkurza mnie...
Agnes napisał(a):

gosiak351 napisał(a):

superloser napisał(a):

gosiak351 napisał(a):

zepsula mi się suszarka, mialam 25 lat, zobaczyłam konkurs - ucieszyłam sie - bo szansa była spora, bardzo potrzebowałam suszarki do włosów, kupialam 2 drogie szampony, przeszłam pieszo przez całe miasto, żeby je kupić, siedzialam ze 3 weekendy nad hasłami i wygrałam 2 zestawy szamponow... 

Sprzedaj szampony i wygrane zestawy, i kup suszarke emotka

nie wiem za bardzo jak, kiedy osattnio było ciężko próbowalm sprzedawać w necie rośliny z róznym skutkiem, trudno jest coś sprzedać

Nie mam żadnego problemu ze sprzedażą nagród, w tym kosmetyków. Kwestia ceny. Jeśli coś musiałbym sprzedać za tanio to wolę komuś podarować albo sobie zostawić. Nie dziwię się, że niektóre ogłoszenia wiszą po kilka tygodni, gdy cena oferowana przez sprzedającego po doliczeniu wysyłki jest tylko kilka złotych niższą lub wręcz taka sama jak w sklepie. To wolę kupić w sklepie i mam paragon i prawo do 14 dyniowego zwrotu (myślę tu o zakupach przez internet). Ewentualnie polecam regionalne grupy sprzedażowe na FB, bo tam odchodzi koszt wysyłki i ludziom się opłaca kupowac i odbierać osobiście.

a ja mam duzy problem ze sprzedaza i to mnie wkurza
sprzedaję za połowe wartosci a i tak ludzie uwazaja ze to za duzo

Na pewno to też kwestia produktu. Bo co z tego, że np. koszulka czy maskotka według regulaminu jest warta 50 zł, jak za darmo jej nikt nie będzie chciał emotka  więc nawet 50% obniżki na takie coś to będzie nic emotka  Ale jeśli sprzedaję dobry, markowy, nieotwierany sprzęt to przy 50% obniżce znajdzie się kupiec, który nie będzie marudził a weźmie z pocałowaniem ręki emotka Wyświetl w wątku >>
2 joan, rare85 0

zielonaszpilka

#6721571 Napisano: 12.08.2020 12:38:05 w Wkurza mnie...
gosiak351 napisał(a):

superloser napisał(a):

gosiak351 napisał(a):

zepsula mi się suszarka, mialam 25 lat, zobaczyłam konkurs - ucieszyłam sie - bo szansa była spora, bardzo potrzebowałam suszarki do włosów, kupialam 2 drogie szampony, przeszłam pieszo przez całe miasto, żeby je kupić, siedzialam ze 3 weekendy nad hasłami i wygrałam 2 zestawy szamponow... 

Sprzedaj szampony i wygrane zestawy, i kup suszarke emotka

nie wiem za bardzo jak, kiedy osattnio było ciężko próbowalm sprzedawać w necie rośliny z róznym skutkiem, trudno jest coś sprzedać

Nie mam żadnego problemu ze sprzedażą nagród, w tym kosmetyków. Kwestia ceny. Jeśli coś musiałbym sprzedać za tanio to wolę komuś podarować albo sobie zostawić. Nie dziwię się, że niektóre ogłoszenia wiszą po kilka tygodni, gdy cena oferowana przez sprzedającego po doliczeniu wysyłki jest tylko kilka złotych niższą lub wręcz taka sama jak w sklepie. To wolę kupić w sklepie i mam paragon i prawo do 14 dyniowego zwrotu (myślę tu o zakupach przez internet). Ewentualnie polecam regionalne grupy sprzedażowe na FB, bo tam odchodzi koszt wysyłki i ludziom się opłaca kupowac i odbierać osobiście. Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6721559 Napisano: 12.08.2020 12:00:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
darog napisał(a):

as32572 napisał(a):

Czy wody Żywiec w Carrefour mają różne ceny jeśli chodzi o ngaz i gaz? Na paragonie mam woda Żywiec więc nie wiem czy to się da jakoś rozróżnić czy muszę iść po pieczątkę.

Tak to jest z wyciąganymi "znalezionymi" paragonami.
Ile to razy w kolejce do BOK stoi ktoś i prosi o sprawdzenie: np "jaka to pasta do zębów"? ma na paragonie colg ale czy to "colg MAX"? 
Ten kto rzeczywiście kupuje WIE JAKĄ WODĘ KUPIŁ I ZA JAKĄ CENĘ. 

zaczytana-pola napisał(a):

Ma ochotę, niech wyjmuje z kosza zakupowego. Czy to naprawdę taki problem? ????
Woda NG i gaz 1.85 zł. Przynajmniej u mnie. 

Ja wiem jaką wodę kupiłam, ale też się nad tym zastanawiałam, bo o ile w Biedronce drukuje mi się, że to woda niegazowana, to w C4 nie i też nie wiem czy przy okazji zakupów nie prosić od razu o pieczątkę, żeby nie latać potem dwa razy, ale tą loterię organizuje akurat Smolar, więc oni sobie chyba zawsze sami sprawdzają.

Robili by dobre opisy to nikt by w BOKu im tyłka nie zawracał emotka  Jak to jest, że niektóre sklepy mają świetne opisy, a inne nie potrafą tego ogarnąć? Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6720551 Napisano: 07.08.2020 00:07:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rene napisał(a):

No Tak! Masz racje wszak to Dni Robocze emotka !To moge przynajmniej troszke się połudzić jeszcze na rowerek emotka bardzo bym.chciala go wygrać emotka
Ale wiadomo! Trzeba oprocz dobrego hasla! Szczypty Szczęścia  emotka
Dzięki Zielona Szpileczko za  ukłucie perfekcyjna wiedzą profesjonalnego konkursowicza emotka

Dopóki nie ma wyników, każdy z nas jest potencjalnym zwycięzcą emotka   emotka Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6720547 Napisano: 06.08.2020 23:20:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rene napisał(a):

Sorki!własnie doczytalam  emotka
To Hebe Nivea mial być do 6!
Dzieki za oprzytomnienie emotka

A Hebe robił NAV. Im się zdarzają obsuwy emotka

Edit. Ale oni mają jeszcze mnóstwoooo czasu... Zaraz Ci policzę do kiedy mają informować. Ale to na pewno nie jest 06.08.

Hebe Nivea jest do 21.08 - 14 dni roboczych na wybór od dnia zakończenia przyjmowania zgłoszeń + 3 dni robocze na poinformowanie. Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6720544 Napisano: 06.08.2020 22:55:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rene napisał(a):

A co się podzialo z wynikami z Brefa Lewiatan?nie do 6.08 mialo być rozwiazanie?moze ktoś dostal jakies info? emotka

Skąd Ci się wziął 06.08? emotka  "Do 12 sierpnia 2020 r. zwycięzca Konkursu zostanie powiadomiony przez Organizatora owygranej nagrodzie telefonicznie na numer telefonu, z którego wysłany został SMS konkursowy" Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6720484 Napisano: 06.08.2020 17:55:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
halliday napisał(a):

halliday napisał(a):

Czy dobrze widzę w regulaminie Black że nie ma informacji ze jeden paragon jedno zgłoszenie?
Czyli jak mam 4 produkty Black na paragonie mogę wysłać 4 razy formularz?

Moim zdaniem nie. "Każdy zakup Produktów Promocyjnych daje prawo do dokonania 1 zgłoszenia w Loterii." Zakup promocyjny to zakup dowolnego produktu black, nawet jak będziesz mieć ich kilka na jednym paragonie to dalej jest to jeden zakup, bo masz jeden paragon. Nie próbowałabym tak obchodzić tego regulaminu, bo w razie wygranej możesz się rozczarować. Jeśli taka interpretacja Cię nie satysfakcjonuje to lepiej napisz do organizatora z prośbą o wyjaśnienia. Ja uważam, że jeden paragon to możliwość tylko jednej rejestracji bez względu na ilość produktów na paragonie.

napisałem do nich 3 dni temu, ale nie dostałem odpowiedzi dlatego pytam tu.

Ja bym ponowiła pytanie na innego maila albo zadzwoniła, jeśli masz wątpliwości emotka Wyświetl w wątku >>
1 halliday 0

zielonaszpilka

#6720477 Napisano: 06.08.2020 17:41:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
slomkab napisał(a):

slomkab napisał(a):

Czy mial.ktos  z Was problem z wysłaniem  zgloszenia na konkurs Odido, gdzie trzeba zkozyc życzenia?Ciągle pojawia sie błąd i nie moge wyslac zgloszenia, a limit znakow nie jest przekroczony.

Tak, miał. Były już o tym wpisy. Powciskaj kilka razy wyślij, w końcu powinno pójśc.

Niestety to nic nie daje emotka

Komuś poszło dopiero z telefonu. Spróbuj albo chociaż zmień przeglądarkę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0