Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika zielonaszpilka

zielonaszpilka

#6720474 Napisano: 06.08.2020 17:29:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
slomkab napisał(a):

Czy mial.ktos  z Was problem z wysłaniem  zgloszenia na konkurs Odido, gdzie trzeba zkozyc życzenia?Ciągle pojawia sie błąd i nie moge wyslac zgloszenia, a limit znakow nie jest przekroczony.

Tak, miał. Były już o tym wpisy. Powciskaj kilka razy wyślij, w końcu powinno pójśc. Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6720464 Napisano: 06.08.2020 16:54:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
halliday napisał(a):

Czy dobrze widzę w regulaminie Black że nie ma informacji ze jeden paragon jedno zgłoszenie?
Czyli jak mam 4 produkty Black na paragonie mogę wysłać 4 razy formularz?

Moim zdaniem nie. "Każdy zakup Produktów Promocyjnych daje prawo do dokonania 1 zgłoszenia w Loterii." Zakup promocyjny to zakup dowolnego produktu black, nawet jak będziesz mieć ich kilka na jednym paragonie to dalej jest to jeden zakup, bo masz jeden paragon. Nie próbowałabym tak obchodzić tego regulaminu, bo w razie wygranej możesz się rozczarować. Jeśli taka interpretacja Cię nie satysfakcjonuje to lepiej napisz do organizatora z prośbą o wyjaśnienia. Ja uważam, że jeden paragon to możliwość tylko jednej rejestracji bez względu na ilość produktów na paragonie. Wyświetl w wątku >>
1 halliday 0

zielonaszpilka

#6720165 Napisano: 05.08.2020 18:35:10 w Czy informują/ informowali?
frodo napisał(a):

Hebe Parodontax - czy Smolar za wszystkie dni już inoformował? 

tak Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6719894 Napisano: 04.08.2020 17:49:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zielonaszpilka napisał(a):

superloser napisał(a):

Czy jest limit znakow w Somersby ?
I czy kos dokopal sie do wartosci tych nagrod?

500 znaków

To marka Dzień Dobry, koszulki są u nich po 99 zł, bomberka po 239 zł, a takie plecaki bodajże 329 Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6719889 Napisano: 04.08.2020 17:22:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
superloser napisał(a):

Czy jest limit znakow w Somersby ?
I czy kos dokopal sie do wartosci tych nagrod?

500 znaków Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6719861 Napisano: 04.08.2020 15:12:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zaczytana-pola napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

silan w lidl - chcę wysłać zgłoszenie a tam info...twoja odpowiedż zawiera niedozwolone słowa emotka jakieś pomysły....

Może... 
W piachu jest 
Albo coś takiego 

Zdarzyło się, że niedozwolonym słowem był "ruch" albo "echo"   emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6719614 Napisano: 03.08.2020 13:31:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Żedwaburekoty napisał(a):

FBmarta22 napisał(a):

anaesth napisał(a):

Jak Wam się podobają tegoroczne nagrody w Somersby?

Bomberki w balony i jeżyny są ekstra emotka

W ogóle ta seria Sparkling Rose jest ekstra  emotka

mi się wszystkie bardzo podobają!

Ja mam znowu tak jak w zeszłym roku. Pierwsza reakcja to: o nie, nie, nie! Ale potem im dłużej im się przyglądam, tym bardziej mi się podobają emotka  szkoda, że z rozmiarami jest tak, jak w zeszłym roku:/ ja w tych ich M pływałam, a nerka nawet na najciaśniejszych zapięciu spadała mi z tyłka emotka  w tym roku to inna firma, więc może i rozmiarówka jest mniej uniwersalna, a eMki to będą naprawdę eMki damskie a nie meskie:) Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6719583 Napisano: 03.08.2020 12:07:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Jak Wam się podobają tegoroczne nagrody w Somersby? Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6718683 Napisano: 29.07.2020 10:01:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
wrrrryyy napisał(a):

Ja napisał(a):

sasaaabp napisał(a):

czy z pepsi shell przychodziły zwrotki? bo niestety u mnie nic nie przyszło

Przychodziły. Moje trafiały do spamu.

Nie na każdą pocztę przychodziły...
Ale zgłoszenia były dostarczone do organizatora, bo zostało to z nimi potwierdzone.

Ale generalnie powinny przyjść. Regularnie jest problem ze zwrotkami na niektórych pocztach, nie wiem czemu nie pozakładacie sobie poczty gdzieś, gdzie tego problemu nie ma;)

A na której poczcie nigdy nie ma problemu ze zwrotkami?

Ja na Gmailu nie mam problemu. Wyświetl w wątku >>
1 wrrrryyy 0

zielonaszpilka

#6718676 Napisano: 29.07.2020 09:38:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Ja napisał(a):

sasaaabp napisał(a):

Przychodziły. Moje trafiały do spamu.

Nie na każdą pocztę przychodziły...
Ale zgłoszenia były dostarczone do organizatora, bo zostało to z nimi potwierdzone.

Ale generalnie powinny przyjść. Regularnie jest problem ze zwrotkami na niektórych pocztach, nie wiem czemu nie pozakładacie sobie poczty gdzieś, gdzie tego problemu nie ma;) Wyświetl w wątku >>
2 anaesth, yonex 0

zielonaszpilka

#6718653 Napisano: 29.07.2020 00:14:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sasaaabp napisał(a):

Przychodziły. Moje trafiały do spamu. Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6718612 Napisano: 28.07.2020 20:04:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
loser9 napisał(a):

Mam pytanie do wytrwałych konkursowiczów. W pedigree brandcomm zgłaszać można było kilkakrotnie. Zgłosiłam z maila dwa paragony na dwa nazwiska - moje i mamy. Wygrałam hulajnogę i ... niewiem które dane podać w formularzu i jaki nr paragonu. Mogę do nich napisać z zapytaniem czy jak to ustalić !? ????

w formularzu jest tak

Imię i nazwisko:Dostarcz powyższe dokumenty w terminie do 14 sierpnia 2020 r. (decyduje data doręczenia do siedziby Organizatora)pocztą, kurierem lub osobiście na adres: Brandcomm Polska, Słomińskiego 15/510, 00-195 Warszawa Adres e-mail, z którego dokonano zgłoszenia:Numer telefonu komórkowego:Numer zgłoszonego paragonu:Adres pocztowy do wysyłki nagrody:

wystarczy ze wpisze obojetnie jakie imię nazwisko ? 
Mail
oczywiscie wiem jaki , niewiem który paragon. Czy imię i naziwsko musi być takie jak zgłoszone ? Jak to widzicie !? emotka  dziękuje z góry za pomoc 

Przede wszystkim nie robisz tak, że zgłaszasz jednego maila do dwóch różnych nazwisk. Mogą Cię za to zdyskwalifikować. Jeden mail, jeden numer telefonu i jedno nazwisko. Bez miksowania w jednym konkursie. Teraz nie wiem co powinnaś zrobić, żeby Cię nie zdyskwalifikowali. Nie wiem czy pisanie do nich to dobry pomysł. Ja bym pewnie zapakowała oba paragony w kopertę i podała swoje dane licząc na to, że się nie zorientują, że drugie zgłoszenie wysłałam na kogoś innego albo nie będzie ich to obchodziło;) Wyświetl w wątku >>
3 mia, loser9, nkba 0

zielonaszpilka

#6718522 Napisano: 28.07.2020 14:21:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
prosiaczek napisał(a):

FBewa36 napisał(a):

Konkurs odido, specjalnie go szukałam, widnieje na mapce Google, szyld nazwa inna, na szybach że odido, w sklepie trochę jakby odido trochę inny, ogólnie nie wiadomo, do tego na paragonie też brak info czy to odido, nie wspomnę że o paragon musiałam się prosić, i teraz skąd mam wiedzieć że ten sklep jest na pewno odido? Można to gdzieś sprawdzić?

Ja zawsze pytam sprzedawcy emotka  a tu masz stronę odido https://www.sklepy-odido.pl/znajdz-sklep

Ta lista jest nieaktualna niestety, tzn trzeba jeździć i pytać - bo np w Łodzi ul. Tuszyńska - to jest Barber a nie sklep odidodidiodio

Dlatego ja zawsze szukam na googlach a potem pytam sprzedawców emotka  bo z tymi sieciowymi sklepami typu odido, groszek, abc to nigdy nic nie wiadomo emotka a mapie jest, w rzeczywistości nie ma albo odwrotnie. Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6718517 Napisano: 28.07.2020 14:15:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
FBewa36 napisał(a):

Konkurs odido, specjalnie go szukałam, widnieje na mapce Google, szyld nazwa inna, na szybach że odido, w sklepie trochę jakby odido trochę inny, ogólnie nie wiadomo, do tego na paragonie też brak info czy to odido, nie wspomnę że o paragon musiałam się prosić, i teraz skąd mam wiedzieć że ten sklep jest na pewno odido? Można to gdzieś sprawdzić?

Ja zawsze pytam sprzedawcy emotka  a tu masz stronę odido https://www.sklepy-odido.pl/znajdz-sklep Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6718515 Napisano: 28.07.2020 13:52:11 w Czy informują/ informowali?
iwona0103 napisał(a):

W tym konkursie z odwołanymi mistrzostwami moim zdaniem też podejrzanie mało osób się pochwaliło... wiem, że ogólnie mało się chwali, ale to i tak było maluśko wtedy

Nie, tam akurat była standardowa ilość pochwaleń emotka  Chyba nawet więcej niż standardowo, ale na pewno nagrody były rozdane. Wyświetl w wątku >>
1 iwona0103 0

zielonaszpilka

#6718491 Napisano: 28.07.2020 12:39:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zabcia0410 napisał(a):

Czy dostawaliście zwrotki na maila z konkursu pedigree w biedronce?

Nie, była informacja przy zgłoszeniu, że potwierdzenie wysłania pojawi się tylko na ekranie i że o wygranej poinformują tylko laureatów. Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6718451 Napisano: 28.07.2020 11:31:57 w Czy informują/ informowali?
loser9 napisał(a):

Czy informowali już z konkursu zabawa z psem biedronka pedigree ? emotka  

nie, będą informować dzisiaj Wyświetl w wątku >>
1 loser9 0

zielonaszpilka

#6718294 Napisano: 27.07.2020 16:15:48 w SZUKAM....
prosiaczek napisał(a):

superloser napisał(a):

prosiaczek napisał(a):

Pytanie pierwsze - czy zniżka 10 zł empik jest niezależnie od kwoty zakupu, czy jest jakiś próg? Pytanie drugie - czy ktoś ma zbędną do oddania za np kody lecha? Lub uśmiech Prosiaka? emotka

Ktora znizka?
lub usmiech Prosiaka emotka

no 10 zł zniżka emotka

Ja mam, już Ci podsyłam Prosiaczku. Ta zniżka jest od 50 zł. Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6717737 Napisano: 23.07.2020 19:45:30 w Paragony na trwające konkursy
Kupię paragon Hebe Sensodyne Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6717648 Napisano: 23.07.2020 12:16:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asantesana napisał(a):

Czy nikt nie grał w Tullamore? Cisza na forum, a termin wyników minął...

Teoretycznie powinni poinformować do wczoraj, więc standardowo ktoś zaspał emotka  Pewnie poinformują dziś albo jutro. Wyświetl w wątku >>