Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika zielonaszpilka

zielonaszpilka

#6707107 Napisano: 02.06.2020 23:21:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
freyja88 napisał(a):

Mnie osobiście przeszkadza zalewanie mnie wiadomościami pw z pytaniami.
Kiedyś pisałam w mdw, ciesząc się, że wygrałam, dzieląc się z wami tą radością. Wszystko pięknie ładnie, dopóki mi ktoś nie wyliczył kiedyś na pw ile wygrałam. Ktoś sobie prowadził notki moich wygranych, których sama nie zapisywałam, nawet czasami (jak były mniejszej wartości). Przeraziło mnie to na amen. Dam znać w Informują, że coś leci, ale w mdw już się wpisywać nie będę.

Ooo, a czy ktoś mógłby prowadzić za mnie taki spis moich nagród? emotka  Próbuję się zebrać od początku roku, żeby zaktualizować swoją listę i marnie mi to idzie emotka   Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6707062 Napisano: 02.06.2020 18:53:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Ok, jak masz dowody to zglaszaj. A tu są tylko niczym niepoparte domysły opierające się na podstawie lajków na FB współwłaścicielki agencji. Ja mam znajomych o różnych nazwiskach, na H też bym kogoś znalazła;)  wychodzi na to, że agencje nie mogą nagradzać nikogo że swojego miasta, bo zaczynają się teorię spiskowe emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6707055 Napisano: 02.06.2020 18:38:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rufus napisał(a):

Mam takie luźne przemyślenia odnośnie głównej w Haribo, którą wygrała Pani Teresa H. z Krakowa.
Agencja RedHeads, która robi ten konkurs również jest z Krakowa. 
Pani Monika G, jedna z właścicielek agencji w lajkach pod swoimi zdjęciami ma kilka osób z tym samym nazwiskiem na literę H (te osoby, też lajkują sobie zdjęcia więc podejrzewam że to rodzina i również z Krakowa).
Państwo G (mąż Pani Moniki, kuzyn, brat, siostra - NIE WIEM kim są dla niej) też lajkują zdjęcia Państwu H, jednak samej Pani Teresy tam nie znalazłem..  emotka
Może to mama, ciocia, babcia... albo jest tu na forum i rozwieje wątpliwości w wiadomości prywatnej że jednak wysuwam daleko idące podejrzenia i pochwali się nagrodą?  emotka
A być może to tylko zwykła zbieżność, nie oskarżam.  emotka emotka
KRAKÓW.  emotka

Szczerze mówiąc, przeraża mnie stopień inwigilacji, do którego są w stanie posunąc się konkursowicze  emotka Wyświetl w wątku >>
1 nkba 0

zielonaszpilka

#6707015 Napisano: 02.06.2020 15:27:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
planeta napisał(a):Wstyd, ale i radość, bo w końcu po długiej suszy  coś wygrałam  emotka  
Tiger 200zł od Smolara  emotka emotka  
Tylko chyba odwyczaiłam się od wygranych, bo nie mam pojęcia jaki mam odesłać numer paragonu, bo nie napisali, który wygrał, a kilka wysłałam.
Jeżeli ktoś wygrał w loterii to może mi pomóc? Z góry dziękuję 

Wchodzisz na https://laureaci.smolar.pl/ wybierasz właściwą loterię i po kolei wklepujesz numery paragonów, aż trafisz ten wygrany. Ewentualnie piszesz do Smolara. Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6706628 Napisano: 01.06.2020 00:03:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
gosiaczeq napisał(a):

Jak są liczone tygodnie w loterii kinder ? wysyłałam dzisiiaj 3 paragony to mam 7 dni na kolejne, czy tydzień to jest pon-nd ? ? ?

Tydzień czyli od pon-do nd. Od poniedziałku liczą się od nowa. Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6706304 Napisano: 29.05.2020 22:26:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
slomkab napisał(a):

Czy loteria farb jedynka jest nadal?na stronie loterii zniknęła  informacja.

Chyba przełożona, przeszukaj wątek, było już o tym kilka razy. Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6706294 Napisano: 29.05.2020 21:32:59 w WC - rozmowy o wszystkim
Dzisiaj oglądam sobie dokładnie zegarek, który wygrałam w Rafaello i na ostatniej stronie instrukcji podbita gwarancja. Cieszyłam się do momentu, kiedy przeczytałam dokładnie datę emotka  ciekawe jaka jest historia tego zegarka. Rafaello kupiło je ponad rok temu? Czy inni też mają taką datę? emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

zielonaszpilka

#6706131 Napisano: 29.05.2020 13:02:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kreatia napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

kreatia napisał(a):

zielonaszpilka dziękuję! trzech konsultantów play mogłoby się od Ciebie uczyć  zapomniałam zupełnie, że trzeba wysłać jakiegokolwiek smsa. 

Cieszę się, że zadziałało emotka  Ze swojej strony mogę polecić właśnie startery play i t-mobile, bo je się odblokowuje dość łatwo i niskokosztowo emotka  za to nju ssie  emotka

brrr t-mobile, nie znoszę ich, teraz przynajmniej jest konto ważne rok, ale przez lata był z tym problem. play też sobie cenię od lat, dlatego się zdziwiłam po tej akcji emotka  nju to przypadek, zgadzam się z Tobą emotka

No ja też jestem przywiązana do Play:) t mobile tylko po to, żeby zagrać w ich konkursie emotka  Więc nawet niespecjalnie wnikam jak to u nich wygląda, ale premium odblokowuje się łatwo;) dobrze wiedzieć o tym roku ważności :)  Wyświetl w wątku >>
1 kreatia 0

zielonaszpilka

#6706034 Napisano: 29.05.2020 00:03:38 w Czy informują/ informowali?
jokan napisał(a):

pikawka napisał(a):

Myślicie, że Bref cały poinformowany?  
Mało osób się pochwaliło, więc oceniam szanse  emotka

jest cien nadziei, ze jeszcze na jutro sobie zostawili...jakby im sie nudzilo w robocie emotka

Obawiam się, że wszystko już rozesłane. Smsy na nieodebrane już były. Jest co najmniej 16 bonów 100 zł na forum i 3 nagrody po 5 tysięcy. To i tak dużo jak na standardy chwalenia się emotka Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6706030 Napisano: 28.05.2020 23:58:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kreatia napisał(a):

zielonaszpilka dziękuję! trzech konsultantów play mogłoby się od Ciebie uczyć  zapomniałam zupełnie, że trzeba wysłać jakiegokolwiek smsa. 

Cieszę się, że zadziałało emotka  Ze swojej strony mogę polecić właśnie startery play i t-mobile, bo je się odblokowuje dość łatwo i niskokosztowo emotka  za to nju ssie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6706017 Napisano: 28.05.2020 22:11:22 w SZUKAM....
sylwika76 napisał(a):

wielkie dzięki emotka

Średniej wielkości paczki  za pobraniem odbiera mi fedex za 19,99. Nadaję przez Sendit.pl Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6706005 Napisano: 28.05.2020 21:51:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kiedystobylo napisał(a):

kiedystobylo napisał(a):

Dziękuję za te rady w związku z polskimi znakami... Dobrze, że dopiero dwa konkursy tak uziemiłam na wstępie, dając te nieszczęsne polskie znaki... :( Ale kłuje w serce, że nie dopytałam się wcześniej.. Dużo pracy na marne (no i zakupów, na szczęście do wykorzystania). 

Sprawdź jeszcze swój telefon, bo ja np. wpisuje polskie znaki ale mam zaznaczone w opcjach, żeby wysyłało bez polskich znaków. Więc ja wpisuję i widzę "wziąć" i tak wysyłam, ale odbiorca dostaje "wziac". Mi się tak lepiej pisze, ale nie tracę znaków;) 

Dziękuję! Widzę, że mam w telefonie automatycznie kliknięte: używaj alfabetu GSM (bez polskich znaków). Może to taka właśnie opcja! Zatem tylko moje kiepskie hasła, a nie nieświadomość emotka

Tak, to ta opcja:) wiec słalo bez polskich znaków, ale porażką w BREF się nie przejmuj, bo to nie jest miarodajny konkurs. Tam jest mnóstwo zgłoszeń przez brak numeru paragonu emotka Wyświetl w wątku >>
1 mia 0

zielonaszpilka

#6705991 Napisano: 28.05.2020 21:09:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kiedystobylo napisał(a):

Dziękuję za te rady w związku z polskimi znakami... Dobrze, że dopiero dwa konkursy tak uziemiłam na wstępie, dając te nieszczęsne polskie znaki... :( Ale kłuje w serce, że nie dopytałam się wcześniej.. Dużo pracy na marne (no i zakupów, na szczęście do wykorzystania). 

Sprawdź jeszcze swój telefon, bo ja np. wpisuje polskie znaki ale mam zaznaczone w opcjach, żeby wysyłało bez polskich znaków. Więc ja wpisuję i widzę "wziąć" i tak wysyłam, ale odbiorca dostaje "wziac". Mi się tak lepiej pisze, ale nie tracę znaków;)  Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6705986 Napisano: 28.05.2020 20:55:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kreatia napisał(a):

rare85 napisał(a):

kreatia napisał(a):

czy ma ktoś ostatnio problem z smsami premium? czy nju, czy play - nie mogę wysłać smsów. blokady premium nie mam. 

Może limit kwotowy? Miałam w Plusie z automatu chyba na 35 zł ustawiony. Smsem zmieniałam ten limit. 

na pewno nie, pozdejmowałam blokady, ale coś jest nie tak emotka  telefony te same, tylko numery nowe.

@nasturcja19 wiem, że są problemy, ale mi sms nie wychodzi nawet emotka

Jeśli to nowe numery to każda siec ma swoje warunki na odblokowanie premium. Czasami trzeba doładować jakaś kwota, czasami trzeba też wysłać darmowego smsa z kodem zdjęcia blokady na premium. Mi pomimo tego, że zrobiłam wszystko tak jak chcieli nie odblokowało numeru w nju. Pisałam nawet do wsparcia technicznego ale oni twierdzą, że u nich wszystko ok i nie wiedzą o co chodzi i mam im napisać jak nie będę mogła wysłać smsa z opisem sytuacji i numerem na który SMS nie idzie. W Play chyba wystarczy wysłać jakiegokolwiek smsa do kogoś i można słać premium, ale jeszcze to sprawdzę.

Edit. Dla nju to teoretycznie trzeba doładować konto za min. 10 zł. Jak nie działa to wylacz i włącz telefon i wyłącz transmisję danych i wtedy spróbuj wysłać smsa. Jak nie działa to zostaje rejestracja na stronie nju i szukanie blokad albo kontakt z pomocą techniczną. W Play powinno pójść od razu, jeśli nie to wyślij smsa na normalny numer a jak też nie pójdzie potem premium to zaloguj się na Play24 i tam posciagaj blokady. Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6705888 Napisano: 28.05.2020 15:19:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

izkak napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Albedo wykonuje "drugie" połączenie na wcześniej nieodebrane? Czy raczej wysyła SMS z info (na koniec)?

Miałam dzisiaj drugie (Bref)

Doszłam do wniosku, że poczekam aż puszczą eski i dopiero posprawdzam startery...jak dzwonią z zastrzeżonego, to u mnie nie pokazuje tego faktu (po zalogowaniu do sieci). Nie chce mi się bawić z nimi w kotka i myszkę emotka  

Edit. jednakże, jeśli robią już "drugie podejście", to chyba obdzwonili wszystkich. 

Poszły smsy Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6705837 Napisano: 28.05.2020 13:20:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
avanti99 napisał(a):

jak mnie denerwuje to obdzwanianie laureatow, ja wiem, ze koronawirus i ludzie sie czuja samotni, nawet CI w agencjach i jak sobie podzwonia i uslysza druga osobe i pogadaja to im lepiej. Mnie to irytuje, normalnie pracuje wiec jak dzwonia to mi glupio bo nie chodzi o chwalenie sie wspolpracownikom, ale czuje, ze takie rozmowy z mojej strony sa nieprofesjonalne.

Dwa koronawirus, czesto jade autobusem lub jestem w sklepie i naprawde nie chce wyjmowac z torebki komorki i gadac, latwo przeniesc na nia zarazki, dodatkowo musze zdjac maske  i narazac innych, bo moze jestem np. nosicielka a nie wiem.

Moj apel, niedlugo w formularzach niektore agencje beda chcialy zdjecie zebow, a ciagle musza dzwonic  i gratulowac szamponu albo plynu wc. Nie mozna sobie zycia ulatwic i wyslac sms.

Też miałam dzisiaj poruszyć ten wątek, czy ktoś wie jaka idea stoi za obdzdzwanianien laureatów u Albedo. Nie proszą o dane, nie jest to warunkiem odbioru nagrody, bo na nieodebrane wysyłaja smsy, a marnuje cały dzień jednemu pracownikowi... Oni to chyba lubią emotka Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6705825 Napisano: 28.05.2020 13:10:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
salwadorka45 napisał(a):

bluszczowelove napisał(a):

Hej nr paragonu z Lidla to ten po prawej stronie od góry? czy ten na dole? Chodzi mi o konkurs Pudliszek... Z góry dzięki za informacje emotka

ten u góry

dołączę sie do pytania )tylo mi  chodzi o konkurs kujawski Lidl:))nr.paragonu na górze na wysokosci daty?z góry dziękuję za odpowiedz.

Jak nie jest zaznaczone inaczej to numer paragonu to zawsze jest ten u góry na przeciwko daty. Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6705785 Napisano: 28.05.2020 12:17:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bluszczowelove napisał(a):

Hej nr paragonu z Lidla to ten po prawej stronie od góry? czy ten na dole? Chodzi mi o konkurs Pudliszek... Z góry dzięki za informacje emotka

ten u góry Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6705784 Napisano: 28.05.2020 12:16:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
tuw3105 napisał(a):

Czy ktoś wie czy vouchery z loterii Kinder są imienne i tylko ta osoba może z nich skorzystać?

II i III stopień nie są imienne. Wg regulaminu z tych nagród głównych będzie można skorzystać pod warunkiem, że laureat nagrody też będzie uczestniczył w wyjeździe, ale jakie ostatecznie przychodzą vouchery na te 5 tys to niestety nie wiem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6705764 Napisano: 28.05.2020 11:59:37 w WC - rozmowy o wszystkim
nitka310 napisał(a):

Przypomniało mi się, że każdy z mojego rodzeństwa dostawał jakieś książki na komunię. Ja dostałam książkę o Janie Pawle II, dla dzieci o jego młodości, nie mogę jej znaleźć, ale przeczytałam ją kilka razy, więc gdzieś mam ją w domu  emotka biblię dostał brat i nie była otwierana.

gizoon fajną opcją jest też Biblia w komiksie emotka  https://www.ceneo.pl/36242859  Wyświetl w wątku >>
1 gizoon 0