Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika zielonaszpilka

zielonaszpilka

#6683445 Napisano: 17.02.2020 08:37:04 w WC - rozmowy o wszystkim
margobb napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

margobb napisał(a):

Szukam sprawdzonego noclegu w Gdyni lub okolicach. Ktoś ma jakieś namiary? emotka

Nie wiem dla ilu osób potrzebujesz, ale my w 4 dorosłych i roczniak byliśmy w apartamencie SunSet w Gdyni. Polecam:) wyniosło nas to chyba 160 zł za całość za dobę, a jest tam kuchni, fajna łazienka i parking podziemny i bardzo mili właściciele  emotka  

Dziękuję, niestety niedostępny w wybranym przeze mnie terminie :/ 2 osoby dorosłe i 2 maluchów emotka  

Szkoda, bo myślę że niedrogo jak za całe mieszkanko;) może ktoś jeszcze będzie miał namiary na coś fajnego:)  Wyświetl w wątku >>
1 margobb 0

zielonaszpilka

#6683436 Napisano: 17.02.2020 08:10:34 w WC - rozmowy o wszystkim
margobb napisał(a):

Szukam sprawdzonego noclegu w Gdyni lub okolicach. Ktoś ma jakieś namiary? emotka

Nie wiem dla ilu osób potrzebujesz, ale my w 4 dorosłych i roczniak byliśmy w apartamencie SunSet w Gdyni. Polecam:) wyniosło nas to chyba 160 zł za całość za dobę, a jest tam kuchni, fajna łazienka i parking podziemny i bardzo mili właściciele  emotka   Wyświetl w wątku >>
1 margobb 0

zielonaszpilka

#6683408 Napisano: 17.02.2020 00:22:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
misiamarysia napisał(a):

bubba napisał(a):

superloser napisał(a):

Może i tak emotka  Dam znać jak dostanę odpowiedź.

Dostałam odpowiedź. Słowa mają być istniejące. Ja pasuję, jestem pewna, że już całe słowniki zostały przesłane.

To po co te ‘mondrości’?

Uczestnik oświadcza, że słowa zgłoszone w Konkursie stanowią przejaw jego własnej twórczej działalności,oraz nie naruszają one jakichkolwiek praw osób trzecich, w tym ich dóbr osobistych. ..."

A kto tam wie emotka  Może chodzi o to, że słowa sam wypisałeś a nie skopiowałeś czyjeś wypisane już, a może to tylko standardowy zapis regulaminowy, który zawsze zamieszczają i teraz też jest ot tak wklejony bez zastanowienia.

Racja, zresztą każdy wie, że Brandcomm to nie agencja, to stan umysłu  emotka emotka

Skoro słowa tylko istniejące, to mało to kreatywne, wypisać ze słownika/słowników. Wystarczy dobry informatyk/program  i ... rozbije bank. A miałam już takie fajne słowa powymyślane.

Wystarczy dobry słownikk internetowy;) Słaby konkurs. Gdyby jeszcze trzeba było umieścić te słowa koty w kreatywnej odpowiedzi, ale tak to Kto pierwszy ten lepszy.  Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6683407 Napisano: 17.02.2020 00:19:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jesien napisał(a):

kreatywny17 napisał(a):

Lindt chwile przed 22:00 było jeszcze oki, po 23:30 już był błąd emotka

u mnie to samo …

U mnie też. Wysłałam do nich maila z printscreenem błędu i całym moim zgłoszeniem i zdjęciem paragonu, a teraz jeszcze puściłam raz przez stronę bo strona działa i poszło;) zobaczymy co oni na to Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6683350 Napisano: 16.02.2020 21:40:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
superloser napisał(a):

Dostałam odpowiedź. Słowa mają być istniejące. Ja pasuję, jestem pewna, że już całe słowniki zostały przesłane.

To po co te ‘mondrości’?

Uczestnik oświadcza, że słowa zgłoszone w Konkursie stanowią przejaw jego własnej twórczej działalności,oraz nie naruszają one jakichkolwiek praw osób trzecich, w tym ich dóbr osobistych. ..."

A kto tam wie emotka  Może chodzi o to, że słowa sam wypisałeś a nie skopiowałeś czyjeś wypisane już, a może to tylko standardowy zapis regulaminowy, który zawsze zamieszczają i teraz też jest ot tak wklejony bez zastanowienia. Wyświetl w wątku >>
1 benasia 0

zielonaszpilka

#6683343 Napisano: 16.02.2020 21:25:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

superloser napisał(a):

superloser napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Wystarczy odpalić jeden czy drugi słownik online, wpisać słowo, które ma być zaware w wyrazie...i heja. Podziwiam ludzi, którym sie chce w to bawic emotka  

Ja też zrezygnowałam jak przeczytałam zasady. Bzdurne. Jeśli nie trzeba uzasadniać to tak jak mówisz, słownik i heja. Wpisujesz jak leci. Za 20 zł nie chce mi się w to bawić, szanse małe, zwłaszcza, że tak naprawdę kto pierwszy ten lepszy, bo przy takiej samej liczbie słów liczy się czas nadesłania. A jestem pewna, że parę osób już im całe słowniki posłało emotka

Ale tam o SŁOWNIK chodzi, Czy własne “KOTariby”?

Moim zdaniem chodzi o słowa już istniejące. Niefortunnie użyli słowa "wymyślić", ale moim zdaniem to chodzi o to, żeby odnaleźć te słowa, takie jak np. kotwica, które mają w sobie słowo "kot" i wiążą się z podróżami. Bo jeśli chodzi im o słowotwórczość to życzę powodzenia emotka  wszystko da się zmienić na kota emotka

Edit. chociaż jak czytam regulamin i widzę "Uczestnik oświadcza, że słowa zgłoszone w Konkursie stanowią przejaw jego własnej twórczej działalności,oraz nie naruszają one jakichkolwiek praw osób trzecich, w tym ich dóbr osobistych. ..." to zaczynam mieć wątpliwości czy rzeczywiście nie chodzi im o wymyślanie słów. Ale w tym momencie podali idiotyczne słowa przykładowe. Może chodzi im o jedno i o drugie? Chyba dopytam...

Podali dobre slowa pod wzgledem KONSTRUKCJI odpowiedzi. By ludzie nie uzywali wyrazow zwiazanych z kotami. Trzon to KOT a reszta to  wyobraźnia...

Dostałam odpowiedź. Słowa mają być istniejące. Ja pasuję, jestem pewna, że już całe słowniki zostały przesłane. Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6683160 Napisano: 15.02.2020 23:51:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
thomasny napisał(a):

anka3 napisał(a):

thomasny napisał(a):

Witam, Czy ktoś brał udział w konkursie Continental? Dzisiaj ogłosili zwycięzcę za FB. W konkursie trzeba było stworzyć słowo najlepiej opisujące zimowe opony Continental. Wygrało słowo „Zajeździste”. Wybór moim zdaniem kontrowersyjny, bo nijak ma się do zimowych opon... Kto może proszę o komentarz pod postem z wynikiem konkursu: https://www.facebook.com/ContinentalPL/posts/535047560482096?comment_id=535656237087895¬if_id=1581784616724040¬if_t=feedback_reaction_generic

Czy ja wiem czy tak ma się nijak do tematu emotka  Dla mnie to fajny przykład słowotwórstwa.

Dokładnie! To hasło jest zajeździste! thomasny zrozumiałeś zadanie tak, że skoro opony zimowe to słowo musi się wiązać z zimą, ale nigdzie nic takiego nie jest napisane. Przywiązałeś się do tej myśli i nagle zdziwienie, że nie trzeba było zimowego słowa, bo to tylko opony są zimowe, a nie słowo miało takie być. No cóż... życie. Czasami tak jest, że nie do końca odczytamy o co chodzi w zadaniu i tyle.

Ciekawe, czy ktokolwiek z Was grał w tym konkursie. Mam wrażenie, że nikt. A pod był skierowany do innych uczestników tego konkursu.

A jeśli gralam to mogę się wypowiedzieć?:) Podtrzymuje swoje zdanie. Hasło jest super i jest zgodne z zasadami. Jestem przekonana, że tylko jeden wynik by Cię satysfakcjonował. No cóż, nie zawsze można wygrywać. Rozumiem, że konkurs Cię boli bo udział nie był tani a nagroda godna pozazdroszczenia. Życie. Możesz tracić czas na pisanie postów i reklamacji, ale od razu Ci powiem, nic nie ugrasz. Zero złamania regulaminu, zero kontrowersji, kilku niezadowolonych przegranych. Standard. Wyświetl w wątku >>
1 benasia 0

zielonaszpilka

#6683146 Napisano: 15.02.2020 22:31:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anka3 napisał(a):

thomasny napisał(a):

Witam, Czy ktoś brał udział w konkursie Continental? Dzisiaj ogłosili zwycięzcę za FB. W konkursie trzeba było stworzyć słowo najlepiej opisujące zimowe opony Continental. Wygrało słowo „Zajeździste”. Wybór moim zdaniem kontrowersyjny, bo nijak ma się do zimowych opon... Kto może proszę o komentarz pod postem z wynikiem konkursu: https://www.facebook.com/ContinentalPL/posts/535047560482096?comment_id=535656237087895¬if_id=1581784616724040¬if_t=feedback_reaction_generic

Czy ja wiem czy tak ma się nijak do tematu emotka  Dla mnie to fajny przykład słowotwórstwa.

Dokładnie! To hasło jest zajeździste! thomasny zrozumiałeś zadanie tak, że skoro opony zimowe to słowo musi się wiązać z zimą, ale nigdzie nic takiego nie jest napisane. Przywiązałeś się do tej myśli i nagle zdziwienie, że nie trzeba było zimowego słowa, bo to tylko opony są zimowe, a nie słowo miało takie być. No cóż... życie. Czasami tak jest, że nie do końca odczytamy o co chodzi w zadaniu i tyle. Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6683099 Napisano: 15.02.2020 17:35:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
superloser napisał(a):

superloser napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Wystarczy odpalić jeden czy drugi słownik online, wpisać słowo, które ma być zaware w wyrazie...i heja. Podziwiam ludzi, którym sie chce w to bawic emotka  

Ja też zrezygnowałam jak przeczytałam zasady. Bzdurne. Jeśli nie trzeba uzasadniać to tak jak mówisz, słownik i heja. Wpisujesz jak leci. Za 20 zł nie chce mi się w to bawić, szanse małe, zwłaszcza, że tak naprawdę kto pierwszy ten lepszy, bo przy takiej samej liczbie słów liczy się czas nadesłania. A jestem pewna, że parę osób już im całe słowniki posłało emotka

Moim zdaniem chodzi o słowa już istniejące. Niefortunnie użyli słowa "wymyślić", ale moim zdaniem to chodzi o to, żeby odnaleźć te słowa, takie jak np. kotwica, które mają w sobie słowo "kot" i wiążą się z podróżami. Bo jeśli chodzi im o słowotwórczość to życzę powodzenia emotka  wszystko da się zmienić na kota emotka

Edit. chociaż jak czytam regulamin i widzę "Uczestnik oświadcza, że słowa zgłoszone w Konkursie stanowią przejaw jego własnej twórczej działalności,oraz nie naruszają one jakichkolwiek praw osób trzecich, w tym ich dóbr osobistych. ..." to zaczynam mieć wątpliwości czy rzeczywiście nie chodzi im o wymyślanie słów. Ale w tym momencie podali idiotyczne słowa przykładowe. Może chodzi im o jedno i o drugie? Chyba dopytam...

Podali dobre slowa pod wzgledem KONSTRUKCJI odpowiedzi. By ludzie nie uzywali wyrazow zwiazanych z kotami. Trzon to KOT a reszta to  wyobraźnia...

Może i tak emotka  Dam znać jak dostanę odpowiedź. Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6683097 Napisano: 15.02.2020 17:26:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
superloser napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Edit. chociaż jak czytam regulamin i widzę "Uczestnik oświadcza, że słowa zgłoszone w Konkursie stanowią przejaw jego własnej twórczej działalności,oraz nie naruszają one jakichkolwiek praw osób trzecich, w tym ich dóbr osobistych. ..." to zaczynam mieć wątpliwości czy rzeczywiście nie chodzi im o wymyślanie słów. Ale w tym momencie podali idiotyczne słowa przykładowe. Może chodzi im o jedno i o drugie? Chyba dopytam... Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6683091 Napisano: 15.02.2020 16:34:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

Ja też zrezygnowałam jak przeczytałam zasady. Bzdurne. Jeśli nie trzeba uzasadniać to tak jak mówisz, słownik i heja. Wpisujesz jak leci. Za 20 zł nie chce mi się w to bawić, szanse małe, zwłaszcza, że tak naprawdę kto pierwszy ten lepszy, bo przy takiej samej liczbie słów liczy się czas nadesłania. A jestem pewna, że parę osób już im całe słowniki posłało emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6683032 Napisano: 15.02.2020 10:28:25 w Żegnamy zmarłych
Amif, bardzo poruszyła mnie informacja o Twoim odejściu... Spoczywaj w pokoju. Wyrazy współczucia dla rodziny i przyjaciół Renaty. Życzę Wam dużo siły. Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6683030 Napisano: 15.02.2020 10:25:12 w Wkurza mnie...
Dziękuję wszystkim, którzy reagują w takich sytuacjach, jak przemoc wobec dzieci. Ja zawsze boję się tylko jednego - że po mojej interwencji rodzic jeszcze bardziej się wkurzy i dziecku dostanie się w domu, "bo przez ciebie jakaś baba się mnie czepiała". Dużo o tym czytałam i szukałam i gdybym  musiała zainterweniować to posłuchałabym rad z Bloga Ojca https://www.blogojciec.pl/dzieci/jak-reagowac/ czyli 
  1. Obniż poziom agresji.
  2. Pokaż, że widzisz co się dzieje.
  3. Daj pomocną radę.
To trudne. Bo gdy nawet czytam o takiej sytuacji to mi się dłonie zaciskają w pięści i mam jak najgorsze myśli wobec sprawcy. Ale z tyłu głowy mam cały czas, że to dziecko wróci z tym rodzicem do domu. Nie chcę wtedy dolewać oliwy do ognia, bo to nic nie da. Nawet jak przy mnie przestanie to może wyładować się w domu emotka  Dlatego jeśli zdarzy mi się taka sytuacja, to będę próbować wykorzystać rady z tej strony.
Niemniej uważam, że warto reagować, bo dla tego dziecka możemy być jedyną osobą, która kiedykolwiek stanie w jego obronie. A to już dużo.

Wkurza mnie, że tyle dzieci jest krzywdzonych emotka Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6681564 Napisano: 10.02.2020 22:19:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
case napisał(a):

Taka moja odezwa... zdaje mi się, że mam deja vu i coś podobnego pisałem ze 2 lata temu; tak czy inaczej, być może adresaci posta są na tym forum i być może przeczytają.

Fałszowanie paragonów w celu uzyskania korzyści majątkowej jest formą oszustwa. Oszustwo to przestępstwo niezależnie od kwoty, zgodnie z art 286 k.k. Może Was bawi zabawa w kotka i myszkę i udowadnianie, kto lepiej zmanipuluje paragon i czy może tym razem się uda.
Otóż informuję - nie uda się.

A ja ze swojej strony zapewniam i przysięgam na wszystkie świętości - robię wszystko, aby klienci poszli z tym wreszcie do prokuratury. I obiecuję, że pewnego dnia na dwuznacznych mailach się nie skończy.

Warto sobie nasrać w papiery dla np. 50 zł? Zastanówcie się.

Tak, Starachowice, to do Was mówię w tej chwili. I nie tylko.

Gdybym mogła dałabym 100 łapek w górę! Niepodrobionych! Ale, że tak się nie da to daję jedną i mam nadzieję, że kiedyś nadejdzie ten dzień, że sprawa trafi do prokuratury, a wszyscy artyści drukarze dostaną nauczkę albo zmądrzeją. Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6679017 Napisano: 01.02.2020 01:50:31 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
Wywołana wypowiem się, chociaż raczej nie wniosę nic nowego emotka  bo mi obecny sposób informowania nie przeszkadzał. Jestem na bieżąco z trzema wątkami tj. Informują, Dyskusje o innych konkursach i MDW i po prostu sama składam sobie informację, kto i o czym informuje, a do tego żadne skróty po takim czasie na forum też nie są mi obce emotka  Jak czegoś nie wiem to dopytuję, ale rozumiem, że ktoś może mieć potrzebę, żeby wszystko było w odpowiednim wątku i podane od razu. Jeśli chodzi o opcje zaproponowane przez Pionasa, to podobają mi się obie i fajnie jakby obie były wprowadzone. Rzeczywiście dodanie pola z pytaniem o to jaką formę ma informanie (sms, mail, tel) jest dobrym rozwiązaniem, bo właśnie tego najczęściej brakuje we wpisie. Link dałabym jako nieobowiązkowy, bo znowu - mi nie robi to różnicy, ale wiem, że innym zrobi emotka  Mam nadzieję, że większość przekona się do dodawania wiadomości o informowaniu z poziomu komentarzy przy konkursie w bazie, bo wtedy automatycznie pojawi się link do konkursu w wątku i nie będzie wątpliwości emotka  Ot i tyle ode mnie Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6679010 Napisano: 01.02.2020 00:12:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anialistopad napisał(a):

Ciekawe czy na raty idą czy już koniec

U mnie mail o konsoli z 23:52 Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6679006 Napisano: 01.02.2020 00:07:14 w moje dzisiejsze wygrane :)
Konsola Biedronka Kraina lodu II od Kiory emotka  mail chwilę przed północą Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6678633 Napisano: 30.01.2020 22:11:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
prosiaczek napisał(a):

monnikk napisał(a):

(...) Travel and spa obejmuje jeszcze np. kod na "szpitale", "pielęgniarstwo i opiekę osobistą", oraz "fastfood". Przyznam, że dla mnie to nie pierwsze skojarzenia ze słowami travel and spa, mój błąd. Pisząc nie podoba mi się, miałam na myśli to, że nie ma wykazu konkretnych miejsc, tylko muszę sprawdzać,  jaki dana placówka ma kod, i wtedy dopiero wiem, czy mogę tam tą kartą zapłacić. Jeszcze nie odkryłam jakie dokładnie sklepy kryją się pod: zdrowie i uroda-sklepy, ale się dowiem. 

Dobra. A Rossmann jaki ma kod? emotka   dziś próbowałam znaleźć listę sklepow i punktów ale tak daleko jak Ty jeszcze nie dotarłam.

Rossmann ani inne drogerie się nie łapią bo one mają inny kod. Ja wcześniej pisałam, że jeśli to będą bony sodexo travel and beauty pass to można nimi płacić między innymi w rossmanie, bo nigdzie nie mogłam znaleć info o tej karcie. Niestety to jest karta travel and spa. Jest tylko lista kodów mcc, które sa obsługiwane przez tą kartę. Kod MCC to numer, który ma każda kasa fiskalna - oznacza on główną działalność danego punktu - chociaż tu też może być różnie, bo np. większość freshmarketów będzie sklasyfikowana jako market, ale niektóre mogą mieć kod mcc należący do sklepów spożywczych. Więc nie jest tak, że jest jakaś lista sklepów i punktów, które należą do tego programu i akceptują te karty. Te karty to karty płatnicze mastercard, którymi można płacić w każdym terminalu, którego kod mcc jest zgodny z listą. Ten mcc 7298 na liście oznaczony jako zdrowie i uroda sklepy po angielsku czasami brzmi tak jak u nas Health and Beauty Shops, a czasami jest napisane, że 7298 to  Health and Beauty Spas... i to chyba właśnie będą te punkty SPA. U nas wszystkie te sklepy typu douglas czy rossmann są sklasyfikowane jako drogerie z mcc 5977, a apteki mają mcc 5912... nie mam pojęcia co kryje się pod tym 7298. A kod mcc nie jest wcale tak łatwo uzyskać, bo nie wszystkie punkty się tym chwalą, nie każda kasjerka będzie wiedzieć i nie na każdym potwierdzeniu płatnością kartą czy potwierdzeniu z banku ten kod będzie...  Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6677013 Napisano: 24.01.2020 20:19:25 w Nasze kochane zwierzątka
emotka Niebieska_Laguna napisał(a):

3 stycznia znalazłam tę czteromiesięczną kulkę na ruchliwej ulicy. Leżał potrącony przez samochód, brudny, nieprzytomny. Dziś, po trzech tygodniach, dzięki wspaniałemu weterynarzowi, ten kociak jest okazem zdrowia, wulkanem energii i największym pieszczochem. Nie pozostawił nam wyboru, musieliśmy przyjąć go do rodziny emotka  A ze względu na swój szalony charakter, młodzieńczy bunt i brak chęci do współpracy, otrzymał imię - Smolar  emotka

Imię wymiata!!!emotka  Cudny jest! emotka  Swojego musiałabym nazwać Karlsbad emotka

Też mam taką znajdę emotka  Znaleziony 3 lata temu 3 dni przed wigilią. Wracałam z pracy, spieszyłam się na pocztę, bo czekałam na paczkę z Chin - plecak w kształcie Marszala z Psiego patrolu dla siostrzeńca. Już 2 miesiące czekałam! A tu 5 km przed domem w rowie mignęła mi czerwona obróżka, ale pojechałam dalej, bo pocztę zamykali za 15 minut. Ale nie dawał mi spokoju, więc wróciłam po niego. No i go nie było... Wołam, gwiżdżę, nic. Wykręciłam i miałam wracać, ale coś mnie tknęło, żeby skręcić w jeszcze jedną uliczkę. I siedział tam! Nie miał już sił nawet do mnie podejść, przerażony, zziębnięty, poobijany, z łapki kapała krew... no serce pękało. Wpakowałam go w koszyk i heja do weterynarza. Okazało się, że ma 6 miesięcy i musiał być potrącony już spory czas temu. W jednej łapce brakuje mu kości i kuleje, ale daje radę;) Właściciela nie udało się znaleźć. Nie jest najmądrzejszym pieskiem świata, ba! powiedziałabym nawet, że jest dość głupiutki emotka  ale przekochany! Dostał imię Marszal, bo właśnie na Marszala czekaliśmy  emotka  Zresztą jest tak samo niezdarny jak ten z kreskówki emotka  Uważam, że ten pies był nam przeznaczony. To, że go dojrzałam, że się po niego wróciłam, to że skręciłam w tę uliczkę i go tam znalazłam... A kilka dni wcześniej mąż znalazł 100 zł na parkingu, a ja portfel - pusty, bez żadnych dokumentów i 45 zł w środku. Wierzę, że to była kasa na jego leczenie emotka  I tak już z nami siedzi trzeci rok emotka

a plecak przyszedł... miesiąc po świętach... i okazał się małą maskotką Marszala emotka  ech te Chińczyki emotka Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6677005 Napisano: 24.01.2020 19:50:15 w WC - rozmowy o wszystkim
Ireniii napisał(a):

magdalena-chili napisał(a):

FBbeata7 napisał(a):

reniii napisał(a):

Podejrzewam,że to jakiś sprytny pracownik Biedronki ma dostęp do kubła, w którym lądują niezabrane lub wyrzucone paragony,albo pani z kasy pytająca, czy paragon na pewno  będzie potrzebny, raczej nikt by 3 razy albo więcej  nie chodził, tylko kupił produkty na 3 odzielne paragony( wtedy jest numer po numerze)-  tak czasem robię, gdy nie ma dużej kolejki.

a tu muszę wtrącić, że na potrzeby jednego z konkursów poszłam do sklepu, zrobiłam zakup, zaniosłam do auta i za chwilę przeszłam jeszcze raz przez sklep, żeby paragony nie sąsiadowały ze sobą - Koleżanka prosiła, żeby nie były obok siebie, to grzecznie zorganizowałam 15 minut odstępu. Pewnie mało kto ma na to czas, ale ja jeszcze przez chwilę mam i jak trzeba, to się postaram emotka  

albo to nasz "Ulubiony" Drukarz... może na konkursie z niespecjalnie wartościowymi nagrodami testował jak mu to wszystko pójdzie, moim zdaniem testy to podstawa!  emotka  

Ale tu nie chodzi o to, że ktoś bierze produkt za produktem, bo to byłoby możliwe, sama tak czasem robię, ale w tym wypadku jakiś oszołom zgłaszał numer paragonu 55 i ciąg dalszy tego numeru paragonu była identyczna jak godzina zakupu produktu z tegoż paragonu, bo ta agencja akurat takie dane potrzebuje i tak wiele, wiele razy. To ewidentnie śmierdzi przekrętem, ale trzeba przyznać, że miał szczęście w losowaniu, bo takie paragony kilkadziesiąt chyba razy wylosowano. Nie rozumiem tylko skąd brał te paragony żeby je odesłać? Chyba jestem niezbyt rozgarnięta.

Albo drukował albo nie odsyłał. Ciekawe czy agencja coś z tym zrobiła... Wygrać nie było trudno, bo maskotek dużo było;) wygrywał prawie kazdy;) Wyświetl w wątku >>
1 reniii 0