Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika zielonaszpilka

zielonaszpilka

#6676967 Napisano: 24.01.2020 17:50:02 w Czy informują/ informowali?
pikawka napisał(a):

Czy były wyniki tej loterii z lotto co dawali kupony, powyżej 6 zł?  emotka

część jest na stronie, ale jakieś dodatkowe losowanie ma być w lutym. Wyświetl w wątku >>
2 pikawka, darog 0

zielonaszpilka

#6676953 Napisano: 24.01.2020 17:03:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ilona162 napisał(a):

Udaje się wam zgłosić do loterii Kinder? Klikam w nagrodę o którą chcę grać no i.. Dalej co?

powinno Ci się pojawić okienko z pytaniem czy potwierdzasz wybór nagrody a potem powinno Cię przenieść do formularza. Spróbuj kliknąć parę razy w tę nagrodę, a jak nie zadziała to zmień przeglądarkę. Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6676944 Napisano: 24.01.2020 16:24:08 w WC - rozmowy o wszystkim
reniii napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

A propos tej loterii.. Przeglądałam wyniki z Biedronki w Glade https://www.loteriaglade.pl/Zwyciezcy i w numerze kasy często pojawia się jedna cyfra np. 1, 5, 3... Na początku myślałam, że to fejkowe paragony, ale potem uświadomiłam sobie, że ludzie wpisywali numer kasy... dosłownie numer kasy! emotka  czyli to jak kasy są ponumerowane w sklepie emotka  Widać od razu kto jest konkursowym mugolem emotka  Myślałam, że oni to zapamiętują, w której kasie robili zakupy, ale okazuje sie, że ten numer jest też na paragonie...  emotka Mam nadzieję, że nagrody im przez to nie przepadną emotka  Pamiętajcie, regulamin rzecz święta! emotka  Taka ciekawostka przyrodnicza emotka

A ja sobie tak z ciekawości patrzę na laureatów Glade i co? Drukarz i tu grasuje, patrzcie dobrze numer paragonu 331033 godzina 10:33 numer kasy fiskalnej CCH1701372316 i znowu numer paragonu 551051 i godzina 10:51 i tak na wieeeeeluuuuuu stronach laureatów. Dziwny zbieg okoliczności, nieprawdaż. No jak o taki badziew taki przekręt, to oczyma mowa w konkursach o cenne nagrody. Czy tylko ja to widzę?

Eee jakby ktoś drukował to raczej wybrałby różne numery a nie tak jeden po drugim emotka  Może pani kasjerka zbierała sobie paragony? emotka  Ja czasami też mam takie paragony, bo jak jest dużo ludzi to mi głupio rozdzielać na kilka paragonów, żeby ich nie denerwować i np. idąc do paczkomatu wchodzę do biedry, kupuję produkt, wychodzę, odbieram paczkę i wracając znowu wchodzę do tej samej biedry, kupuję produkt, a kasa czynna jest zazwyczaj jedna i ta sama emotka   Ale kto wie. Może ktos i tak robi, ale raczej to nie o maskotki mu chodziło emotka

edit. faktycznie dużo jest tych paragonów, ale moim zdaniem to jakiś hurtownik wszedł do biedry i przez godzinę kupował glade na paragony emotka  Glade sprzeda w swoim sklepie, wygrane maskotki też, a pewnie liczył, że jak trafi główną to już w ogóle zarobi emotka

ok. Edit 2: końcówka paragonu to też godzina. Ok, ewidentnie jest tutaj coś nie tak. emotka Wyświetl w wątku >>
2 ziolko, reniii 0

zielonaszpilka

#6676940 Napisano: 24.01.2020 16:18:10 w WC - rozmowy o wszystkim
ziolko napisał(a):

bruce pamiętam tego Twojego kota  emotka emotka

bruce ale on rzeczywiście mało poprawny politycznie był emotka  do czego Ty tak strzelałaś? Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

zielonaszpilka

#6676920 Napisano: 24.01.2020 15:35:38 w WC - rozmowy o wszystkim
bruce napisał(a):

bruce napisał(a):

ziolko napisał(a):

emotka  
Ejj.. a może przeniosę tą całą dyskusję do tematu WC DAMSKI??
emotka  
emotka  

przenieś emotka  chyba Cię nie pozwiemy emotka

Chciałam Ziółko odpisać, że - stosownie do wątku - mnie wkurza takie przenoszenie, ale - co się będę narażać?!  emotka emotka

z tego wkurzenia tak pociemniałaś? emotka  przestraszyłam się tego kocura!

Przy okazji tego wspominania przypomniałam sobie, że dawniej było fajnie także dlatego, że mój rudy kotek zamiatał kałasznikowem na lewo i prawo, a nikt mi karniaka nie dawał za propagowanie agresji. 

Faktycznie emotka  pamiętam to! I pamiętam też inne avatary, które się ruszały!  emotka  ja muszę sobie znaleźć w końcu jakiś avatar Wyświetl w wątku >>
2 brucee, nkba 0

zielonaszpilka

#6676917 Napisano: 24.01.2020 15:16:20 w WC - rozmowy o wszystkim
bruce napisał(a):

ziolko napisał(a):

emotka  
emotka  
emotka  

Chciałam Ziółko odpisać, że - stosownie do wątku - mnie wkurza takie przenoszenie, ale - co się będę narażać?!  emotka emotka

z tego wkurzenia tak pociemniałaś? emotka  przestraszyłam się tego kocura! Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

zielonaszpilka

#6676911 Napisano: 24.01.2020 15:09:48 w WC - rozmowy o wszystkim
ziolko napisał(a):

emotka  
emotka  
emotka  

edit: ew. może lepiej WC rozmowy o wszystkim emotka  bo może jakiś pan poczuje się zdyskryminowany emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

zielonaszpilka

#6676890 Napisano: 24.01.2020 14:27:01 w WC - rozmowy o wszystkim
Niebieska_Laguna napisał(a):

donia7 napisał(a):

A pamiętacie laskę Giuliettę bodajże? Przepadła jak kamień w wodę... emotka ach te regulaminy i kodeksy prawne emotka

To ta, co chciała podać kogoś do sądu za to, że dostała punkt karny na forum?  emotka

Wkurza mnie, że ktoś o tym wspomniał. Zamiast siedzieć i pisać pracę na zaliczenie to czytam o pozywaniu za karniaka - i to zasłużonego emotka  to były czasy... nie to co teraz... nuda. Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6676885 Napisano: 24.01.2020 14:09:41 w WC - rozmowy o wszystkim
dwaburekoty napisał(a):

la-princessa napisał(a):

Ja lubię społeczności konkursowe, śledzę od lat, ale mało się udzielam przez zawiść. Niestety, nawet jak jest tysiąc super osób, to wystarczy jedna zawistna, która psuje całą atmosferę. To forum akurat bardzo sobie cenię, dlatego ostatecznie tu założyłam konto, ale pamiętam wielką radość sprzed lat z niespodziewanej wygranej w loterii. Można powiedzieć przypadkową, bo zgłosiłam tylko jeden paragon, bo i tak musiałam kupić produkt konkursowy. Wielki szok, bo nigdy wcześniej niczego nie wygrałam w loterii, emocje w domu nie opadały przez wiele dni. Potem wchodzę na facebooku na profil organizatora, żeby zobaczyć relację z wręczenia nagrody. I na swoje nieszczęście zajrzałam też w sekcję komentarzy. A tam... festiwal nienawiści... Wszystko, co najgorsze. Że to oszustwo, że zwycięzca był już ustalony zanim loteria się zaczęła, że nagroda po znajomości, że ludzie chcą z powrotem swoje pieniądze za paragony, bo dziwne, że oni nie wygrali. Dużo zawiści, agresji i najpaskudniejszych oskarżeń. Ja tam pojechałam przerażona, bo pierwszy raz coś takiego mi się przytrafiło, zawstydzona i czerwona jak burak odbierałam gratulacje od tych wszystkich prezesów i przedstawicieli. A ludzie w komentarzach na facebooku zmieszali mnie z błotem, zrobili ze mnie jakąś oszustkę i krętaczkę. Do dziś to bardzo nieprzyjemnie wspominam i mam przed oczami agresję tych ludzi. Radość z nagrody już nie była taka sama.

o a ja pamiętam jak wygrałam voucher do hotelu w Krakowie (jedyna nagroda w konkursie na FB). Pochwaliłam się na forum i po chwili pod postem z wynikami zaczęły pojawiać się komentarze, że jestem "rasową konkursowiczka i nie powinnam w ogóle być brana pod uwagę przy wyborze zwycięzcy". Na szczęście po chwili pojawiło się ze 3razy więcej naprawdę miłych komentarzy osób, które stanęły w mojej obronie (podejrzewam, że były to osoby z forum). Jeśli spotyka mnie coś niemiłego ze strony forumowiczy, to zawsze przypominam sobie o tej sytuacji. Po chwili robi się cieplej na serduszku.

Siostra wygrała z mężem wyjazd na mundial do brazyli. W konkursie trzeba było sobie zrobić fotkę w jednym z salonów samochodowych sponsora. Wiadomo, salony mają różnych właścicieli. Siostra z mężem pojechali do najbliższego, zrobili fotkę, pogadali z właścicielem, a że on sam strasznie zajarał się tym konkursem i tym, że u niego ktoś robi tą fotkę, to on także wrzucił ich fotkę na fejsbuka swojego salonu, żeby się pochwalić akcją (tylko siostra zrobiła sobie u niego fotkę na konkurs emotka ). Też wylał się hejt, że wygrali po znajomości, bo salon wrzucił ich zdjęcie na swojego fb! emotka  i nie przetłumaczysz, że to była inicjatywa właściciela, który z konkursem nie miał nic wspólnego emotka  Kto by się przejmował hejtem, gdy zaraz lecisz do Brazylii emotka Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6676870 Napisano: 24.01.2020 13:42:41 w WC - rozmowy o wszystkim
la-princessa napisał(a):

Ja lubię społeczności konkursowe, śledzę od lat, ale mało się udzielam przez zawiść. Niestety, nawet jak jest tysiąc super osób, to wystarczy jedna zawistna, która psuje całą atmosferę. To forum akurat bardzo sobie cenię, dlatego ostatecznie tu założyłam konto, ale pamiętam wielką radość sprzed lat z niespodziewanej wygranej w loterii. Można powiedzieć przypadkową, bo zgłosiłam tylko jeden paragon, bo i tak musiałam kupić produkt konkursowy. Wielki szok, bo nigdy wcześniej niczego nie wygrałam w loterii, emocje w domu nie opadały przez wiele dni. Potem wchodzę na facebooku na profil organizatora, żeby zobaczyć relację z wręczenia nagrody. I na swoje nieszczęście zajrzałam też w sekcję komentarzy. A tam... festiwal nienawiści... Wszystko, co najgorsze. Że to oszustwo, że zwycięzca był już ustalony zanim loteria się zaczęła, że nagroda po znajomości, że ludzie chcą z powrotem swoje pieniądze za paragony, bo dziwne, że oni nie wygrali. Dużo zawiści, agresji i najpaskudniejszych oskarżeń. Ja tam pojechałam przerażona, bo pierwszy raz coś takiego mi się przytrafiło, zawstydzona i czerwona jak burak odbierałam gratulacje od tych wszystkich prezesów i przedstawicieli. A ludzie w komentarzach na facebooku zmieszali mnie z błotem, zrobili ze mnie jakąś oszustkę i krętaczkę. Do dziś to bardzo nieprzyjemnie wspominam i mam przed oczami agresję tych ludzi. Radość z nagrody już nie była taka sama.

Przykro mi, że odebrali Ci radość z wygranej emotka  zawiść jest, była i będzie. Nie mamy wpływu na zachowanie innych ludzi. Mamy wpływ na swoje zachowanie i to jak będziemy podchodzić do takich sytuacji, To trudne, ale ja nauczyłam się to ignorować. To problem tych ludzi, nie mój emotka  Takie komentarze mnie bawią albo wywołują współczucie dla tych chorych od nienawiści i teorii spiskowych ludzi. Ja radości z wygranej nie dam sobie odebrać hejterom emotka  Pracuję uczciwie na swoje nagrody, nie mam czego się wstydzić.
Wkurza mnie, że ludzie potrafią być tak zawistni, i że obrażając innych czują się bezkarni Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6676863 Napisano: 24.01.2020 13:27:36 w WC - rozmowy o wszystkim
A propos tej loterii.. Przeglądałam wyniki z Biedronki w Glade https://www.loteriaglade.pl/Zwyciezcy i w numerze kasy często pojawia się jedna cyfra np. 1, 5, 3... Na początku myślałam, że to fejkowe paragony, ale potem uświadomiłam sobie, że ludzie wpisywali numer kasy... dosłownie numer kasy! emotka  czyli to jak kasy są ponumerowane w sklepie emotka  Widać od razu kto jest konkursowym mugolem emotka  Myślałam, że oni to zapamiętują, w której kasie robili zakupy, ale okazuje sie, że ten numer jest też na paragonie... emotka Mam nadzieję, że nagrody im przez to nie przepadną emotka  Pamiętajcie, regulamin rzecz święta! emotka  Taka ciekawostka przyrodnicza emotka Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6676859 Napisano: 24.01.2020 13:21:36 w WC - rozmowy o wszystkim
delfinka101 napisał(a):

Nadal nie dostałam maskotek z GLADE w Biedronce z 2 etapu. Widzę ze już z 3 etapu dojrają a u mnie brak 2 maskotek z 2 etapu

Ja dzisiaj dostałam tę z 2 etapu emotka  Także też powinnaś dostać je dziś albo w poniedziałek emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6676854 Napisano: 24.01.2020 12:59:56 w WC - rozmowy o wszystkim
joan napisał(a):

prosiaczek napisał(a):

Gdziekolwiek bym nie trafiła: grupa na serio, Grupa towarzyska, grupa dotycząca jakiegoś zagadnienia ZAWSZE ale to ZAWSZE CZYTAM że ooo kiedyś to było fajniej, kiedyś to była grupa/forum, a teraz to jest bez sensu. I wiecie co? Polecam wszystkim TEDex Jacka Walkiewicza "Pełna moc możliwości" gdzie mówi o tym, że nie ma stabilizacji. I warto doświadczać różnych rzeczy i na tym życie polega. A nie na tym, że kiedyś było lepiej i tacy fajni ludzie byli... Myślicie że fajni ludzie tylko byli? Że już nie spotkacie innych fajnych?
Czytam to i czytam i zawsze na chwilę robi mi się odrobinę przykro. Bo jakoś zawsze dołączam do tych grup/forów już po tym mitycznym "kiedyś było fajniej i fajni ludzie pisali..." I założenia już wiadomo że fajnie nie jest, bo fanie było...
A jestem tu półtora roku. 

Życzę Wam dostrzeżenia nowych fajnych ludzi i tworzenia codziennie nowych fajnych czasów

Jestem tutaj zarejestrowana od 12. lat, a forum podczytuję jeszcze dłużej i powiem Ci, że ja również nie pamiętam tego mitycznego Edenu emotka Napiszę o tym, co pamiętam z tych "cudownych czasów", a dotyczy forum emotka
1) wysyłanie zgłoszeń niezgodnych z regulaminem na każdy konkurs z fajnymi nagrodami, nagradzanie takich zgłoszeń samochodami i prezentowanie tych zgłoszeń publicznie, czego efektem były kolosalne awantury z organizatorami, mejlowe żale kierowane do sponsorów i personalny hejt na laureatów oraz ich rodziny,
2) permanentne granie w każdym możliwym konkursie bez posiadania paragonów, co skutkowało codziennym!!! zaśmiecaniem całego!!! forum (oraz mojego nie-smartfona) wpisami o paragonach (teraz z agencji, co nie chce numeru paragonu w zgłoszeniu, zostało tylko prehistoryczne Albedo). Syf w każdym wątku, spam na PW, bezczelność do granic możliwości... i tak przy każdym konkursie. Piedrolca można było dostać.
3) na pewno atmosfera na forum była luźniejsza, ale powiedzmy sobie wprost: niejednemu z nas przez ten czas życie tak dało w kość, że zniknęła gdzieś ta lekkość bytu. Nie oczekujcie, że inni będą takimi samymi ludźmi, jak 16 lat wcześniej, bo i Wy się zmieniliście.

Mam dokładnie tak samo emotka  widać jednak, że co człowiek to inne wspomnienia emotka  Też pamiętam te awantury emotka  W rozmowach organizatorzy opowiadali ile mają maili z reklamacjami i żalami po każdym konkursie emotka konkursy były organizowane słabo, łatwo było oszukać - to wszystko o czym pisze @appocalipsa emotka  Granie bez paragonów, milion konkursów na lajki... jedynie faktycznie wartościowych nagród chyba było więcej. Forum było mniejsze, łatwiej było wygrać, ale że teraz jest inaczej to trochę też wina tego forum,  bo to najlepsza konkursowa strona emotka  konkursowiczów przybywa emotka  sami sobie robimy konkurencję, bo konkursami zarażamy coraz więcej osób emotka  Mi się podobało jak było wtedy i podoba jak jest teraz. I wtedy i teraz poznałam fajne osoby, zawsze mogłam uzyskać pomoc, sama też chętnie pomagałam i pomagam dalej. Szczerze mówiąc nie zauważyłam też hejtów na forum... nie wiem, może ludzie robią to sobie w prywatnych wiadomościach? Naprawdę uważam, że nawet jeśli ktoś krytykuje to jest to konstruktywna krytyka albo wyrażona w kulturalny sposób. Moderatorzy dobrze działają i wszystkie niefajne teksty dostają karniaki... Natomiast rzeczywiście jest mniej luźno na forum, ale wynika to chyba z tego, że jest też mniej rozmów pozakonkursowych. Konkursowicze chyba stali się bardziej profesjonalni w swoim graniu, traktują to często zarobkowo, a nie rozrywkowo, więc i teraz głównie rozmowy o konkursach trwają. WC i inne wątki rzadko są odświeżane. Oczywiście poza Wkurza mnie i Dziś nic nie wygrałem emotka  

Wkurza mnie, że nie chce mi się grać w CJ i brakuje weny Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6676841 Napisano: 24.01.2020 12:42:47 w Gratulacje! Dla wygranych!
Gratuluję ktosiek1 i sasaaabp emotka emotka emotka  bawcie się dobrze! Super, że takie nagrody wpadają na forum emotka  to czekamy na trzecie karaiby! emotka Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6676377 Napisano: 23.01.2020 10:19:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bejca11 napisał(a):

Hej wiecie może do kiedy obowiązuje aktualne pytanie z Capitan Jack?

do niedzieli do północy. Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6675678 Napisano: 21.01.2020 11:12:26 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
magie1982 napisał(a):

magie1

We wrześniu miałaś kartę do Leroya z Glade  emotka  pamiętam, bo zazdrościłam  emotka  chociaż sama udziału nie brałam emotka  Głowa do góry Magie, w końcu coś wpadnie, taki już los konkursowicza... Niech tylko zaczną się jakieś fajniejsze konkursy, bo teraz bidaaa... Nawet nie ma w co grać... A tę cholerną krowę to...  emotka

O masz rację. Ta karta to była chyba ostatnia konkretna nagroda. 
mam doła, bo wysłałam 11 milek. Za mało? 

emotka jak znajdę patent na tę krowę to się z Tobą podzielę, o ile nie umrę wcześniej od takiej ilości cukru emotka , a tymczasem życzę nam tych 100 tys z loterii emotka Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6675674 Napisano: 21.01.2020 11:07:15 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
magie1982 napisał(a):

margobb napisał(a):

magie1982 napisał(a):

Jest mi smutno, bo nic nie wpada,
(oprócz tego, że w biodra idzie czekolada).
Miały być fajne ferie w konkursowej sferze,
a tu taka lipa, no że aż nie wierzę.
Przez to wszystko grać nie chce się za nic,
Demotywuje też to, że nie czekam już prawie na nic....

Jestem pewna, że w tym miesiącu coś Ci jeszcze wpadnie, bo w tym wątku, rymem operujesz bardzo zgrabnie! Ktoś doceni Twój talent i zgarniesz główną - nie możemy zawsze wygrywać, bo byłoby nudno!  emotka

Masz rację, jak się wygrywa zawsze jest nudno. Ale ja już nie pamietam, kiedy wpadło coś konkretnego, chyba w lipcu....

We wrześniu miałaś kartę do Leroya z Glade emotka  pamiętam, bo zazdrościłam  emotka  chociaż sama udziału nie brałam emotka  Głowa do góry Magie, w końcu coś wpadnie, taki już los konkursowicza... Niech tylko zaczną się jakieś fajniejsze konkursy, bo teraz bidaaa... Nawet nie ma w co grać... A tę cholerną krowę to... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6675620 Napisano: 21.01.2020 09:21:30 w WC - rozmowy o wszystkim
takaja86 napisał(a):

takaja86 napisał(a):

A ja bym miała taką prośbę żeby osoby które wygrały te wyjazdy na skoki przesłały prace która wygrały. Nic im to już nie zaszkodzi bo przecież konkurs się skończył a ja jestem ciekawa w czy gustuje Karlsbad. Myślę że nie jest to jakaś duża prośba

To jest bardzo duża prośba;) to jest ich praca, w która włożyły często sporo wysiłku. Konkurs jest organizowany już po raz kolejny, bardzo możliwe, że będzie organizowany znowu. Dlaczego miałyby się dzielić pomysłami na forum ze wszystkimi? Jestem pewna, że ich zgłoszenia byłyby chamsko kradzione. 

Ok rozumiem już dotarło

Pisałam odpowiedź zanim były jeszcze posty dziewczyn;) wygrany konkursowy tekst to jest najcenniejsza wiedza;) nikt jej nie odda za darmo na forum;) Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6675617 Napisano: 21.01.2020 09:15:54 w WC - rozmowy o wszystkim
takaja86 napisał(a):

A ja bym miała taką prośbę żeby osoby które wygrały te wyjazdy na skoki przesłały prace która wygrały. Nic im to już nie zaszkodzi bo przecież konkurs się skończył a ja jestem ciekawa w czy gustuje Karlsbad. Myślę że nie jest to jakaś duża prośba

To jest bardzo duża prośba;) to jest ich praca, w która włożyły często sporo wysiłku. Konkurs jest organizowany już po raz kolejny, bardzo możliwe, że będzie organizowany znowu. Dlaczego miałyby się dzielić pomysłami na forum ze wszystkimi? Jestem pewna, że ich zgłoszenia byłyby chamsko kradzione.  Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6675226 Napisano: 20.01.2020 10:17:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy ktoś wie jakie produkty w Biedronce można kupić na loterie develey? Jest tam coś od nich? Wyświetl w wątku >>
0 0