Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika zielonaszpilka

zielonaszpilka

#6675015 Napisano: 19.01.2020 00:47:57 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
magie1982 napisał(a):

Leżę już w łóżku (wyeksploatowana),
przez Milkę rzecz jasna (nie mojego pana emotka ).
Poszedł fajny tekst no i gniotów kilka,
bo naprawdę nie wiem w czym gustuje Milka.
Zatem ściskam kciuki (bez chwili wytchnienia)
i życzę wszystkim na forum powodzenia!

ps. Do gniotów z Milki dokładam jeszcze ten gniot, może kogoś natchnie emotka

Kolejna edycja, cztery paragony...
Wybiła północ, konkurs zakończony.
Mail uparcie milczy-zaraz oszaleję,
Bo na wygraną wielką mam nadzieję!
Nie wiem co lubi ta cholern... Ekhm! fioletowa krowa,
A od myślenia boli mnie już głowa!
Ale Twój wiersz Magie szczerze mnie rozbawił;)
Pomimo migreny humor mi poprawił,
Więc tylko mój mąż będzie dziś skwaszony,
Bo przez Milkę i ból głowy nie tknie dzisiaj żony!;) Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6674763 Napisano: 17.01.2020 18:42:39 w Wkurza mnie...
bubba napisał(a):

oddaj i kup jeszcze raz właściwy produkt emotka

Oddać zakupy spożywcze?

Edit. Teraz czytam regulami zwrotów w c4 i to jest chyba rzeczywiście możliwe... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6674735 Napisano: 17.01.2020 16:52:55 w Wkurza mnie...
assal napisał(a):

Za to ja napisałam teksty, chcę posłać, a mojej Biedronki z Krakowa nie ma na liście  emotka

Poszukaj dobrze pod innymi adresami. U nas teoretycznie też jedna biedronka w googlach i na paragonie jest na konkretnej ulicy, a na liście na stronie milki jest na osiedlu (jest wpisane duże osiedle na którym ta mała ulica się znajduje emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6674689 Napisano: 17.01.2020 15:16:23 w Wkurza mnie...
magdalena-chili napisał(a):

bubba napisał(a):

onmyown napisał(a):

Wyluzuj. Wystarczy być tylko trochę bardziej ogarniętym, aby zauważyć pewne tendencje emotka  Jeżeli po rozwiązanym konkursie w mdw nagle hurtem chwalą się osoby, które nie potrafią poprawnie napisać posta na forum, można dojść do pewnych wniosków emotka

Brak znaków przestankowych w postach niektórych osób razi mnie bardzo, nie wiem czy ta osoba pyta o coś czy stwierdza coś. Jedno zdanie długie na 500 słów bo brak kropek, pytajników emotka

tak, też to ostatnio zauważyłam i już nie chciałam złośliwie komentować w tamtym wątku (wątkach), ale tu chyba mogę wyrazić poparcie emotka wkurza mnie to!  emotka

a co do agencji - to po paru porażkach (a wspinałam się na wyżyny kreatywności mej) wymyśliłam sobie, że w agencjach przy ocenianiu pewnie siedzą dzieciaki po gimnazjach i dają "łapki w górę" tym zgłoszeniom, które są w stanie zrozumieć (patrz zgłoszenie Bartosza z Wwy - ale mi to zrobiło dzień!  emotka ). Łatwiej mi teraz znosić kolejne porażki (chociaż ostatnio, ku mojemu zdziwieniu, Smolar dał pasty) emotka

Właśnie wczoraj o tym ostatnio myślałam. Przeglądałam jakieś komentarze w konkursie, pod którymi była masa hejtu wylewana przez młodzież. Musiałam sobie wyguglować co oznaczają ich komentarze emotka  I tak pomyślałam, że jestem już stara chociaż dopiero 3 z przodu. Myślałam też o tym, kto pracuje w agencjach teraz i kto będzie tam pracował za chwilę. Rzeczywiście może być tak, że do obsług konkursów będą odsyłać młodziaków, którzy nie wyłapią pewnych niuansów, nawiązań, gier słownych i coś czym wygrywało się kiedyś, stanie się nieaktualne i przestarzałe. A zacznie być doceniany właśnie taki Bartek z Warszawy. I wkurza mnie ta wizja Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6674683 Napisano: 17.01.2020 15:01:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
superloser napisał(a):

W temacie Fantasia - z czego sa dokładnie te ‘brazoletki’? 
Podana jest gdzieś próba/surowiec, czy tylko ‘wartość’ marketingowa?

srebro próby 925 złocone https://www.mintydot.pl/bransoletka-confetti-fantasia-srebro-zlocone Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6674618 Napisano: 17.01.2020 13:07:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy w Fantasii można wygrać dwa razy na te same dane nagrodę dzienną? Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6674490 Napisano: 17.01.2020 09:42:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
helcia85 napisał(a):

roksana2802 napisał(a):

Jak w zeszłym roku informowała milka? Sms/tel/mail?

Dzwonią

W tym roku chyba były maile o ile dobrze kojarzę wpisy Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6673961 Napisano: 15.01.2020 17:24:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
LejziDejzi napisał(a):

donia7 napisał(a):

harnas napisał(a):

Agnes napisał(a):

harnas napisał(a):

Czy miał ktoś tak, że poszedł na orlen po wygraną bombonierkę a tam info, że już wyszły? emotka

to jest możliwe?
Myslałam ze wiedzą ile zgłoszeń na daną stację ma wygrać.
Ja bym pisała do RMF FM niech to wyjaśnią.
Chyba sobie pracownicy pojedli.

Wydawało mi się, że jak się kończą to stacja znika, chyba że masz rację i pracownicy się zasłodzili nią

Jak tak jest, że pracownicy skonfiskowali, to niech dostaną sr..czki  emotka

u mnie w mieście pierwszego dnia wieczorem jak bylam odebrać już nie było... 
dostałam informacje od opryskliwej pani "nie ma już! każdy tylko chodzi i pyta".... 

Już się nie mogę doczekać, aż pojadę odebrać moją emotka  niech spróbuje jej nie być... bez bombonierki nie wyjdę!emotka Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6673948 Napisano: 15.01.2020 17:01:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
slomkab napisał(a):

Czy z 13.01 z fantazji juz dodali prace lub wysylali maile o wygranej bransoletce?

Tak, już wczoraj. Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6673821 Napisano: 15.01.2020 10:16:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rene napisał(a):

Hej konkursowicze!czy ktos wie czy jest już strona do Nowego konku Milki?bo laduje się jeszcze poprzedni konk emotka

Poczekaj do godz. 12. Pewnie wtedy ruszy nowa strona i nowa loteria. Wyświetl w wątku >>
1 ReneK 0

zielonaszpilka

#6673696 Napisano: 14.01.2020 18:35:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
@gnieszk@ napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

tak patrzę na wpisy o bombonierkach
jest ich tylko 30 tyś dobrze widziałam?
A wpisów na forum sporo

A w loteriadzie było milion zakładów lotto a wpisu żadnego u nas nie widziałam czad

Zakłady lotto w Loterii Świątecznej drukowały się od razu przy zakupie. Jeśli kupiło się co najmniej dwa zakłady lotto z plusem. Co któryś zakup był premiowany dodatkowym kuponem na zakup jednego zakładu lotto.

Dokładnie:) i kupon nie drukował się osobno tylko jako jedno z tym kuponem właściwym, więc nie było sytuacji że kolektura je sobie zabierala Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6673684 Napisano: 14.01.2020 18:11:33 w Czy informują/ informowali?
ewikewikk napisał(a):

Lays Żabka - nazwij chipsy?

Było, informowali w piątek. Jedno 10 tys trafiło do Rufusa z forum emotka Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6673490 Napisano: 14.01.2020 12:12:23 w Dyskusje o wynikach konkursu
reniii napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

iwona0103 napisał(a):

.

Zgadzam się, ale... nam chodzi to, że dzień po dniu nagradzają np.te zdjęcia:
https://www.fantasia.com.pl/media/cache/slider_970x570/uploaded/receipt/530dbced3236d660cbafdc21a675f4ef5514a9c2.jpeg
https://www.fantasia.com.pl/media/cache/slider_970x570/uploaded/receipt/c641ad067dda1494c5b84fc3ceca92ba98841e10.jpeg

To akurat fakt, tu przesadzili.  Pytanie czy codziennie wybierają te same osoby i mają tak krótką pamięć, czy wybierają różni i po prostu nie wiedzą, co już było nagrodzone. Ale jeśli widać, że takie zdjęcia trafiają w ich gust, to trzeba w taki motyw uderzać emotka

Proponuję rozsypać cokolwiek na podłodze, napierdzielić klamotów dookoła i opakowanie Fantazji i czekać na wiadomość o wygranej. Zapraszam do galerii, do obejrzenia prac, sponsora tego cyrku.

No to proponuję to zrobić i cieszyć się z wygranej emotka  Ja zrobiłam zdjęcie w zupełnie innym stylu niż do tej pory nagrodzone i też mam bransoletkę, więc to nie jedyny sposób na wygraną emotka Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6673474 Napisano: 14.01.2020 11:51:03 w Dyskusje o wynikach konkursu
iwona0103 napisał(a):

.

Zgadzam się, ale... nam chodzi to, że dzień po dniu nagradzają np.te zdjęcia:
https://www.fantasia.com.pl/media/cache/slider_970x570/uploaded/receipt/530dbced3236d660cbafdc21a675f4ef5514a9c2.jpeg
https://www.fantasia.com.pl/media/cache/slider_970x570/uploaded/receipt/c641ad067dda1494c5b84fc3ceca92ba98841e10.jpeg

To akurat fakt, tu przesadzili.  Pytanie czy codziennie wybierają te same osoby i mają tak krótką pamięć, czy wybierają różni i po prostu nie wiedzą, co już było nagrodzone. Ale jeśli widać, że takie zdjęcia trafiają w ich gust, to trzeba w taki motyw uderzać emotka Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6673469 Napisano: 14.01.2020 11:43:36 w moje dzisiejsze wygrane :)
Jestem w szoku  emotka  główna z Rozgrzewającej kuchni Bonduelle... a chciałam nową patelkę... emotka Tak się cieszę emotka Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6673444 Napisano: 14.01.2020 11:03:30 w Dyskusje o wynikach konkursu
nanajka81 napisał(a):

bejca11 napisał(a):

Dla mnie to trochę przykre że wygrywają zdjęcia na jedno kopyto... ok, komuś się wcześniej sprawdziło w innym konkursie to czemu nie wykorzystać. Ale wybieranie w jednym konkursie podobnych zdjęć to trochę nie bardzo... 

no szkoda że nie zostawiają tych wszystkich zdjęć i ten kto nie ogląda na bieżąco to nie wie że "coś już było". Dla mnie to takie oszukańcze wybieranie zwycięzców...

A dlaczego oszukańcze? I tak dobrze, że w ogóle wrzucają zdjęcia. W większości konkursów w ogóle nie ma galerii i nie wiadomo czy ktoś już wpadł na taki pomysł czy nie. Myślę, że zamiast narzekać i marudzić warto poszukać swojego sposobu na wygrywanie w konkursach foto. Jasne, że większość zdjęć pojawia się w wielu konkursach, ale jeśli to działa to czemu konkursowicz ma z tego nie korzystać? Póki wygrywa to gra. Konkursy organizują różne agencje i to co widziała już agencja A u agencji B będzie docenione, bo dla nich to nowość. Ale jak już wszystkim agencjom opatrzy się jakiś motyw to skończy się wygrywanie i taki konkursowicz będzie musiał poszukać nowego sposobu emotka  Ale jestem pewna, że go znajdzie. Wyświetl w wątku >>
1 anaesth 0

zielonaszpilka

zielonaszpilka

#6672605 Napisano: 11.01.2020 13:25:21 w SZUKAM....
[quote=

izkak]

Bardzo dziękuję zielonaszpilka! Miałam sprzeczną informację od hotelu, dlatego już zwątpiłam  emotka

To jest wyciąg z regulaminu. Jeśli hotel mówi inaczej to może warto zadzwonić jeszcze do wyjątkowego prezentu. Wyświetl w wątku >>
1 izkak 0

zielonaszpilka

#6672601 Napisano: 11.01.2020 13:05:36 w SZUKAM....
izkak napisał(a):

Moi drodzy, czy jak mam voucher Wyjątkowy Prezent ważny do 31.01.2020 r., to mogę kupić "nocleg w hotelu" dziś i wykorzystać go rezerwując wyjazd na np. kwiecień? Czy ważność vouchera = termin jego realizacji na miejscu?  emotka  

Z regulaminu wyjątkowego prezentu 
OKRES WAŻNOŚCI KUPONU – jest to czas, w którym OBDAROWANY musi dokonać wymiany KUPONU na wybrany przez siebie PRODUKT. Po upływie tego okresu wymiana nie jest możliwa. Okres ten zwykle jest podany na KUPONIE. Można go również sprawdzić poprzez FORMULARZ REZERWACYJNY lub w COP. Wybrany podczas wymiany PRODUKT będzie miał ten sam okres ważności co wymieniany KUPON.

TERMIN REZERWACJI – też TERMIN GWARANTOWANEJ REZERWACJI - jest to 28 dzień przed upływem OKRESU WAŻNOŚCI, a zarazem jest to ostatni dzień, w którym możliwe jest dokonanie REZERWACJI, która jest gwarantowana przez Wyjątkowy Prezent. Jeżeli OBDAROWANY dokona REZERWACJI PREZENTU w dowolnym dniu od momentu aktywacji PREZENTU do dnia TERMINU GWARANTOWANEJ REZERWACJI, to Wyjątkowy Prezent gwarantuje, że jego PREZENT zostanie zrealizowany w najbliższym dostępnym terminie, nawet jeżeli OKRES WAŻNOŚCI upłynie. Dokonanie REZERWACJI realizacji PREZENTU po TERMINIE GWARANTOWANEJ REZERWACJI, ale przed upływem OKRESU WAŻNOŚCI nadal będzie możliwe, ale REALIZACJA PREZENTU będzie możliwa tylko w miarę dostępności miejsc. W takiej sytuacji Wyjątkowy Prezent zobowiązuje się dołożyć wszelkich starań, aby do REALIZACJI PREZENTU doszło, ale nie gwarantuje tego

Więc po pierwsze to co wybierzesz musisz zrealizować do 31.01.2020, a po drugie nie masz już gwarancji że się uda, bo może nie być miejsc. Postarają się, żeby były ale mogą zaproponować Ci coś innego bo gwarancji już nie masz. Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6672350 Napisano: 10.01.2020 14:05:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
donia7 napisał(a):

Gdzie te bony Sodexo Spa Travel można wykorzystać? 

jeśli to są bony sodexo and beautybti np. w Decathlonie, Rossmanie, Douglasie, aptekach dbam o zdrowie i w wielu hotelach Wyświetl w wątku >>
0 0