Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika zielonaszpilka

zielonaszpilka

#6672322 Napisano: 10.01.2020 13:31:00 w moje dzisiejsze wygrane :)
500 FARMIO;) nareszcie coś u nich udało mi się wygrać emotka Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6672111 Napisano: 09.01.2020 22:00:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bingo9842 napisał(a):

roksana2802 napisał(a):

Captain Jack- nie chce mi się wierzyć, żeby na 209 nagród tylko 3 osoby wygrały z forum... chyba że ludzie się jeszcze nie zorientowali, bo wiadomości w spamie. Ale i tak mam nadzieję, że jednak stopniowo jakos lecą;p

A ja mam pytanie do wygranych?
Wygraliście opisem, zdjęciem czy filmem?
Ja opisem 3/0

rysunkiem Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6672105 Napisano: 09.01.2020 21:45:58 w moje dzisiejsze wygrane :)

zielonaszpilka

#6671471 Napisano: 08.01.2020 13:54:16 w Dyskusje o wynikach konkursu
jokan napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

magie1982 napisał(a):

Z mojego doświadczenia wynika że nagradzali bardzo dobre zdjęcia albo dobre opisy emotka   a najlepiej jak było jedno i drugie. Opis musiałby się czymś wyróżnić, bo większość jest bardzo do siebie podobna  czyt. niestety przecietna

Można jeszcze do tego dodać sporo szczęścia. Widziałam nagrodzone przeciętne zdjęcia z jeszcze bardziej przeciętnymi opisami emotka

Faktycznie, teraz zerknęłam na te niektóre nagrodzone... no i cóż... tak, trzeba było jednak mieć szczęście emotka Ale patrząc też na zdjęcia, których nie nagrodzili, myślę, że pilnowali regulaminu i tego np. żeby były wszystkie wymagane # i oznaczenia, żeby była akceptacja regulaminu, żeby była odpowiedź zgodna z pytaniami w regulaminie i żeby było tylko jedno zdjęcie emotka Bardzo wiele zgłoszeń było nieregulaminowych...

moim zdaniem bylo duzo pieknych zdjec...nie wiem co dokladnie oceniali...a wygraly wogole zdjecia samego sernika (bez rodziny)? Nagrod tylko 100 a zdjec bylo ponad 450 :

Bardzo dużo zdjęć było nieregulaminowych, a z tego co widzę chyba pilnowali regulaminu. U mnie wygrały dwa zdjęcia i na obu ktoś był, ale były to pojedyncze osoby. Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6671336 Napisano: 08.01.2020 09:05:24 w Dyskusje o wynikach konkursu
ksantypa napisał(a):

A gdzie można luknąć na nagrodzone- nie umiem za bardzo poruszać się po Instagramie

Niektórzy się pochwalili wygranymi w różnych miejscach, np. w komentarzu pod konkursowym zdjęciem biedronki na Instagramie. Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6671311 Napisano: 07.01.2020 23:52:41 w Dyskusje o wynikach konkursu
magie1982 napisał(a):

Z mojego doświadczenia wynika że nagradzali bardzo dobre zdjęcia albo dobre opisy emotka   a najlepiej jak było jedno i drugie. Opis musiałby się czymś wyróżnić, bo większość jest bardzo do siebie podobna  czyt. niestety przecietna

Można jeszcze do tego dodać sporo szczęścia. Widziałam nagrodzone przeciętne zdjęcia z jeszcze bardziej przeciętnymi opisami emotka

Faktycznie, teraz zerknęłam na te niektóre nagrodzone... no i cóż... tak, trzeba było jednak mieć szczęście emotka Ale patrząc też na zdjęcia, których nie nagrodzili, myślę, że pilnowali regulaminu i tego np. żeby były wszystkie wymagane # i oznaczenia, żeby była akceptacja regulaminu, żeby była odpowiedź zgodna z pytaniami w regulaminie i żeby było tylko jedno zdjęcie emotka Bardzo wiele zgłoszeń było nieregulaminowych... Wyświetl w wątku >>
1 magie1982 0

zielonaszpilka

#6671154 Napisano: 07.01.2020 15:00:36 w Dyskusje o wynikach konkursu
Z mojego doświadczenia wynika że nagradzali bardzo dobre zdjęcia albo dobre opisy emotka   a najlepiej jak było jedno i drugie. Opis musiałby się czymś wyróżnić, bo większość jest bardzo do siebie podobna  czyt. niestety przecietna Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6671025 Napisano: 07.01.2020 09:57:49 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
kreatia napisał(a):

dodałam 3 konkursy, wiszą już na stronie, a w profilu mam jeden  emotka  why?

Z FAQ
Moje zgłoszenia zostały opublikowane, a ciągle mam inny stan licznika. Dlaczego?Liczba konkursów aktualizowana jest co kilka godzin. Jeśli Twoje konkursy zostały opublikowane i są podpisane Twoim loginem prosimy cierpliwie poczekać.

EDIT widzę, że Pionas już Cię tam odesłał;) a ja właśnie ostatnio z nudów poczytałam sobie FAQ emotka  to pomyślałam, że Ci podeślę emotka Wyświetl w wątku >>
1 kreatia 0

zielonaszpilka

#6670774 Napisano: 05.01.2020 14:40:07 w Lotto i inne
ziolko napisał(a):

Wysłali maile, że przepraszają i informują o dopisaniu tych kodów. Chociaż tyle.

Może do Ciebie. Ja nie mam żadnej odpowiedzi. Kodów też nie dopisali do mojego konta

Wysłałam na maila z reklamacji i na tego loteria.promocyjna@lotto.pl i to właśnie z tego drugiego adresu odpowiedzieli mi szybciej o dopisaniu kodów i kody już mam na koncie. A z tego maila z reklamacji odpisali mi 20 minut temu dopiero, że kody już dopisane. Może też właśnie dopiero ogarnęli maile z reklamacji i do Ciebie też napisali właśnie, a jak nie to napisz na tego loteria.promocyjna@lotto.pl. Znajomej też już dodali kody. Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6670712 Napisano: 04.01.2020 22:01:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Hidarog napisał(a):

visserarthur napisał(a):

FBewelina13 napisał(a):

A silan już wszystkich poinformował czy partiami lecą wygrane? 

Jak niby partiami mieliby to zrobić- regulamin nie przewidywał wyłaniania po 10 osób z każdego dnia, a to, że tak w materiałach promocyjnych jest napisane, to jest to tylko średnia na dzień.

no właśnie mi się wydawało że 10 nagród na dzień. ktoś jednak taki folder wyprodukował

Albedo na plakat często rozpisuje nagrody tak jakby to były dzienne, ale zawsze obowiązuje regulamin i w nim nie ma słowa o dziennych. Po prostu uśredniają to sobie i tak piszą na plakacie, chociaż jest to mocno mylące. Zresztą chyba nie tylko Albedo tak robi. To coś tak jak w głodach było - co 2 minuty nagroda a przy tym gwiazdka i informacja, że to średnia wyliczona na podstawie ilości nagród i czasu trwania loterii. Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6670681 Napisano: 04.01.2020 19:47:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kameleon1982 napisał(a):

andii napisał(a):

Czy ktoś mi przetłumaczy po konkursowemu co oznacza na C,Jacka wymyśl najlepszy imprezowy suchar. emotka
Czy to o dowcip chodzi emotka ?  hehe nie wiem co to suchar, za stara jestem emotka

Mam ten sam problem  emotka  i rowniez chetnie się dowiem, bo chyba tez jestem za stara na takie suchary  emotka
Moze ten konkurs ma ograniczenie wiekowe  emotka

Taaaa To chodzi o dowcip... Beznadziejne to zadanie. Kiedyś sucharem nazywało się słaby żart, mówiło się, że żart jest tak suchy, że trzeba go popić wodą, suchar;) Dla mnie suchar to taki żart że przewrócisz oczami, ale gdzieś tam pod nosem się usmiechniesz.  Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6670525 Napisano: 03.01.2020 20:50:43 w Lotto i inne
Wysłali maile, że przepraszają i informują o dopisaniu tych kodów. Chociaż tyle. Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

zielonaszpilka

#6670421 Napisano: 03.01.2020 14:35:51 w Lotto i inne
ziolko napisał(a):

ziolko napisał(a):

zielonaszpilka - niech się wypchają infolinią... Wg regulaminu zgłasza się reklamacje na maila. I tak zrobiłam. 

Niestety mają aż 21 dni kalendarzowych na odpowiedź..
Wg przepisów powinno być 14. 

Dlatego nigdzie nie dzwonię, czekam na odpowiedz do pon, a jak nie odpiszą to wyśle kolejna, w której zacznę straszyć zgłoszeniem do jakiejś instytucji, która ma nadzór nad tą loterią emotka  chociaż ja mam tylko kilkanaście kodów, a widziałam babkę, która zgłosiła ich 1000! Myślę, że nie ona jedna, więc na wiele nie liczę;) niemniej reklamację będę cisnąć;)

Ponad 1000?? na pewno sama nie puściła tyle zakładów, tylko możliwe, że pracuje w punkcie lotto albo ma tam znajomości i ktoś jej odkładał.
Np. jak puszczałam zakłady, to zapytałam babkę, dlaczego nie daje kuponów na loterię. A ona na to, że "nie każdy chce".
Czyli widac, że kręciła wałki  emotka
Ale niektórzy nawet nie wiedzieli o loterii, więc skąd mogli wiedzieć, czy chcą wziąć w niej udział, czy nie, skoro nie dostali kuponu?? gdybym się nie upomniała, to też bym nie dostała.
Lepiej było, jak były drukowane jednym ciągiem do kuponu.

Poza tym, jak puściłam lotto i coś jeszcze, łącznie za kilkanaście złotych, to nie dostałam 2 kuponów za wielokrotność, tylko 1. Podobno do każdej transakcji powyżej 6 zł przysługiwał jeden. 
Nie wiem, czy to prawda. Ale później puszczałam pojedynczo  emotka

Wrzuciła nawet na FB zdjęcie tego pliku;) na bank jest z kolektury albo zbierała po różnych;) przy automatach podobno też walały się luzem. ja też zawsze musiałam się upomnieć ale czasami w kolekturach gratisowo dawali mi wszystkie, które im się uzbierały z całego dnia z tekstem, czy chce bo ludzie nie biorą. Więc akurat te babki nie zgarnialy ich dla siebie;) ale też mnie to irytuje że kupon drukuje się dopiero po właściwym i po tym jak nabija płatność. Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6670361 Napisano: 03.01.2020 12:52:03 w Lotto i inne
ziolko napisał(a):

zielonaszpilka - niech się wypchają infolinią... Wg regulaminu zgłasza się reklamacje na maila. I tak zrobiłam. 

Niestety mają aż 21 dni kalendarzowych na odpowiedź..
Wg przepisów powinno być 14. 

Dlatego nigdzie nie dzwonię, czekam na odpowiedz do pon, a jak nie odpiszą to wyśle kolejna, w której zacznę straszyć zgłoszeniem do jakiejś instytucji, która ma nadzór nad tą loterią emotka  chociaż ja mam tylko kilkanaście kodów, a widziałam babkę, która zgłosiła ich 1000! Myślę, że nie ona jedna, więc na wiele nie liczę;) niemniej reklamację będę cisnąć;) Wyświetl w wątku >>
1 nitka310 0

zielonaszpilka

#6670352 Napisano: 03.01.2020 12:26:16 w Lotto i inne
ziolko napisał(a):

Właśnie wysłałam do nich reklamację w tej sprawie i podałam w mailu kody, jakie chciałam zarejestrować z żądaniem, żeby je dopisali do mojego konta. Plus screeny. 

Piszcie też! może coś się uda ugrać w ten sposób.

W kulki sobie polecieli  emotka

"2. Reklamacje należy zgłaszać na piśmie na adres: Totalizator Sportowy Sp. z o.o., ul. Targowa 25, 03-728 Warszawa z dopiskiem: „Lotteria Świąteczna” – Reklamacja, lub przesłać na adres e-mail: loterie@totalizator.pl w tytule wpisując: „Lotteria Świąteczna”– Reklamacja.

1. 3. Reklamacja powinna zawierać: imię i nazwisko oraz adres zamieszkania Uczestnika, datę i miejsce zdarzenia, którego dotyczy roszczenie, nazwę loterii, oraz treść żądania. W przypadku zgłoszenia roszczenia za pomocą środków komunikacji elektronicznej uczestnik gry podaje również adres elektroniczny do komunikacji."

Napisałam już wczoraj też z lista kodów, ale np. znajoma napisała reklamację też wczoraj ale listy im nie podała, tylko napisała o problemie i ze prosi o włączenie możliwości. Na razie cisza. Na FB kazali zgłosić problem na infolinii. Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6670244 Napisano: 02.01.2020 23:55:37 w Lotto i inne
@gnieszk@ napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

Dlaczego rejestracja kodów w lotteri świątecznej została zakończona jeśli wg. regulaminu można je rejestrować do dzisiaj do północy... znowu jakaś agencja nie umie ustawić właściwie daty?!! Komuś udało się dzisiaj zgłosić kod?

Nie mam niezgłoszonego kody, żeby to sprawdzić. Formularz jest dostępny. Nie pozwala zarejestrować? Jaki komunikat się pojawia?

po wpisaniu kodu pojawia się "niestety możliwość rejestracji kodów została zakończona". Nie trzeba nawet wpisywać kodu, bo nawet jak się kliknie strzałkę bez wpisania kodów to taki komunikat sie pojawia.. na fb oczywiście ikt teraz nie odpisuje... uwielbiam takie niedoróbki...  emotka

Faktycznie. No to fajnie zawalili...

Kolejny raz nauczka emotka  nie zostawiać na ostatnią chwilę emotka  trudno. Jak mam wygrać to wygram tym zarejestrowanym kodem. Chyba, że uruchomią ponownie rejestrację albo uznają mi te kody które wysłałam im mailem... Dzięki za próbę pomocy emotka Wyświetl w wątku >>
1 @gnieszk@ 0

zielonaszpilka

#6670242 Napisano: 02.01.2020 23:52:10 w Lotto i inne
@gnieszk@ napisał(a):

Dlaczego rejestracja kodów w lotteri świątecznej została zakończona jeśli wg. regulaminu można je rejestrować do dzisiaj do północy... znowu jakaś agencja nie umie ustawić właściwie daty?!! Komuś udało się dzisiaj zgłosić kod?

Nie mam niezgłoszonego kody, żeby to sprawdzić. Formularz jest dostępny. Nie pozwala zarejestrować? Jaki komunikat się pojawia?

po wpisaniu kodu pojawia się "niestety możliwość rejestracji kodów została zakończona". Nie trzeba nawet wpisywać kodu, bo nawet jak się kliknie strzałkę bez wpisania kodów to taki komunikat sie pojawia.. na fb oczywiście ikt teraz nie odpisuje... uwielbiam takie niedoróbki... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6670240 Napisano: 02.01.2020 23:39:51 w Lotto i inne
Dlaczego rejestracja kodów w lotteri świątecznej została zakończona jeśli wg. regulaminu można je rejestrować do dzisiaj do północy... znowu jakaś agencja nie umie ustawić właściwie daty?!! Komuś udało się dzisiaj zgłosić kod? Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6670131 Napisano: 02.01.2020 15:37:52 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
iwona0103 napisał(a):

Maxi King - wysłane w poniedziałek, więc mam nadzieję, że nie zaszkodzą...  emotka

U mnie to samo... emotka  powinni przemyśleć wysyłkę tych batonów. Niby nie są roztopione a w lodówce chłodni ale nie są takie dobre jak ze sklepu. Może po schłodzeniu będą lepsze Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6669953 Napisano: 02.01.2020 00:26:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
slawomiro napisał(a):

Ciągle wypomina mi Pani brak znajomości regulaminu, ale w Pani przypadku również mogę pokusić się o wskazanie jego naruszenia, chodzi oczywiście o zasadę wzajemnego szacunku i dobrego wychowania. Mogła Pani kulturalnie zwrócić mi uwagę, jednak wolała Pani odnieść się z wyższością w nieznajomym mi celu. Bądźmy zatem konsekwentni. Kończę tę nieprzyjemną dyskusję, nie mam bowiem zamiaru dalej wciągać się w podobne zaczepki. Życzę Pani więcej empatii w Nowym Roku.

Empatii ci u mnie pod dostatkiem emotka  A oprócz tego, że nakłaniam Cię do samodzielności to dam Ci jeszcze jedną radę - zupełnie za free emotka  polecam czytanie regulaminów, bo to kluczowa rzecz dla każdego konkursowicza (i nie tylko konkursowicza;) Pamiętaj, regulamin rzecz święta! Wyświetl w wątku >>