Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika zielonaszpilka

zielonaszpilka

#6648523 Napisano: 14.10.2019 16:02:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
onlyrybka napisał(a):

Gratulujemy!Wygrales w konkursie 4MOVE Nagrode Glowna! Wypelnij zalacznik 1 z regulaminu,podeslij na wskazany adres e-mail:4move....

Dostałam SMS, czy to jest trening czy karta Orlen ?

karta Orlen Wyświetl w wątku >>
1 onlyrybka 0

zielonaszpilka

#6648510 Napisano: 14.10.2019 15:20:57 w moje dzisiejsze wygrane :)
200 zł 4move orlen Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6648454 Napisano: 14.10.2019 12:48:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
krystyna32 napisał(a):

Pomocy emotka   co to był za konkurs gdzie do wygrania były torby 4F ? I na co trzeba odesłać paragon ?

4move Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6648393 Napisano: 14.10.2019 10:45:00 w Informują
@ Bluze Somersby Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6647977 Napisano: 11.10.2019 14:17:32 w Wkurza mnie...
nariam napisał(a):

patyk napisał(a):

Gdzie jest majonez kielecki konkursowy?!?!?!!?  Konkurs się skończy a on się dopiero pojawi na półkach. Jedyne miejsce gdzie spotkałam to biedra ale dziś już nie było, wykupiony.... 

w Auchan

W c4 małe słoiczki po 170 ml Wyświetl w wątku >>
1 patyk 0

zielonaszpilka

#6647961 Napisano: 11.10.2019 13:45:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edith napisał(a):

superloser napisał(a):

krseta napisał(a):

https://duzodobrego.com.pl/
rozumiem, że całkowity brak ograniczenia znaków? nie cierpie takich konkursów emotka emotka powodzenia;)

Bez numeru paragonu...  No właśnie o to pytałam wczoraj  emotka Też mi się wydaje że bez limitu znaków  emotka

No bez jaj... a ja kupiłam 3 paragony na ten konkurs emotka emotka emotka kurczee nooo... na ile znaków to napisać, żeby nie było za mało ani za dużo? emotka Ja sobie w głowie szykowałam teksty na maks 2 smsy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6647931 Napisano: 11.10.2019 12:46:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mamimamu napisał(a):

Ktoś się orientuje, czy vouchery na OKULARY z tic tac można łączyć?

Online nie, w stacjonarnych nie wiem, byc moze tak Wyświetl w wątku >>
1 mamimamu 0

zielonaszpilka

#6647759 Napisano: 10.10.2019 21:46:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy w Fuzetea w superpharm jest limit znaków?  Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6647588 Napisano: 10.10.2019 14:23:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

luckymen napisał(a):

Szukam informacji, czy ktoś zgłaszał gdzieś reklamację "gdzieś wyżej"? Wytknąłem organizatorowi konkursu przyznanie nagrody zgłoszeniu nieregulaminowemu. Błąd popełnił on na etapie weryfikacji zgłoszeń. Teraz mi piszą, że nagroda pozostanie w jego dyspozycji, bo zgodnie z regulaminem nagrody nierozdysponowane zostają w dyspozycji organizatora emotka

Hmm, tylko że nagroda nie ma charakteru "nierozdysponowanej", tylko rozdysponowanej wadliwie. Zatem organizator powinien przyznać się do błędu, przeprosić, przydzielić nagrodę prawidłowo i dopiero gdy laureat owego prawidłowego wyboru organizatora nie dopełniłby formalności, organizator mógłby powoływać się na regulamin. W obecnej sytuacji wygląda to tak, że organizator celowo wybrał nieprawidłowe zgłoszenie, żeby nie wydać nagrody.

PS: Nie miałam do czynienia z taką sytuacją, to tylko moje przemyślenia.

To zależy co jest w regulaminie. Może być zapis o tym, że organizator może nie rozdać nagród, jeśli jest mniej zgłoszeń niż nagród albo gdy zgłoszenia według jego opinii są za słabe emotka  Regulaminy są różne Wyświetl w wątku >>
1 joan 0

zielonaszpilka

#6647557 Napisano: 10.10.2019 13:56:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
luckymen napisał(a):

Szukam informacji, czy ktoś zgłaszał gdzieś reklamację "gdzieś wyżej"? Wytknąłem organizatorowi konkursu przyznanie nagrody zgłoszeniu nieregulaminowemu. Błąd popełnił on na etapie weryfikacji zgłoszeń. Teraz mi piszą, że nagroda pozostanie w jego dyspozycji, bo zgodnie z regulaminem nagrody nierozdysponowane zostają w dyspozycji organizatora emotka

Może uznali, że tylko to zgłoszenie zasługiwało na nagrodę, więc jeśli jest nieregulaminowe to nie mają komu go dać emotka  ale musiałabym zerknąć w regulamin. Co to za konkurs? Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6646871 Napisano: 09.10.2019 00:43:22 w Smolar
koniczynka123 napisał(a):

darog napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

mariolakal napisał(a):

joan napisał(a):

mariolakal napisał(a):

Sądziłam, że jeśli ktoś wygra to Mu doładują "z urzędu" konto na paybacku tym milionem punktów... Być może jednak trzeba jakoś potwierdzić wygraną /przyznam bez bicia, że Regulaminu, jak zwykle nie czytałam.../  emotka

Trzeba zaznaczyć zgody, kliknąć w linka z formularzem laureata, odesłać czego chcą i dopiero wtedy dostaniesz nagrodę... 

Znaczy się wysyłają ten formularz do zwycięzcy e-mailem czy jak ??? Sporo ludzi, jak już wspomniałaś, nie posiada komputera... 

Tu trzeba sprawdzać
https://www.payback.pl/loteria-wyniki

no ale trzeba się zalogować? nie ma listy z nr kart?
BEZNADZIEJA. kto to zatwierdził??? już widze-brak wygranej. ciekawe czy Ryszard/ Witold/ Mikołaj się zgłoszą...

Mój M. dostał takiego e-maila: M... 1 000 000 °P może Ci uciec!

Co prawda jakiś M jest na liście i faktycznie dzień wcześnie robiliśmy zakupy w Kauflandzie ale karty M. (a ma 3 z reala, kauflandu i bp) nie mają takich cyfr. Nikt inny z naszej rodziny nie dostał e-maila o tej treści choć inne o tym konkursie mieliśmy. Tak więc niby informują ale co z tego skoro nie wiemy czemu dostał taką wiadomość ?! Może ktoś z was też taką dostał?

Zerknęłam na pocztę i mam takiego maila i jeszcze kilka innych o tej loterii emotka Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6646867 Napisano: 08.10.2019 23:45:41 w Smolar
joan napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

A co to za spam konta co piszą o tej loterii w różnych watkach? Nie chce mi się wierzyć, że to od Smolara....

Może ktoś od Loyalty Point? Może nikt nie zgłosił się po nagrodę i próbują wyczaić, czemu w to nie gramy? 

To brzmi sensownie emotka Wyświetl w wątku >>
3 joan, nkba, darog 0

zielonaszpilka

#6646864 Napisano: 08.10.2019 23:27:09 w Smolar
A co to za spam konta co piszą o tej loterii w różnych watkach? Nie chce mi się wierzyć, że to od Smolara.... Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6646852 Napisano: 08.10.2019 23:05:10 w Smolar
joan napisał(a):

zielonaszpilka - Smolar nawet wyraźnie podkreśla, że żaden kontakt w kwestii informowania o nagrodach nie nastąpi, poza tym samodzielnym sprawdzeniem wyników. 

Słabooo... Albo powinno być zgłoszenie do loterii i wtedy powinni się kontaktować albo z automatu mogliby nabić te punkty na konto. W tym momencie to jak z loteriami herbacianymi Lloyda i nagrodami przypisanymi do kodów pod opakowaniem. Na kilkaset nagród (bodajże ponad 600) odebranych 31. Wyświetl w wątku >>
1 joan 0

zielonaszpilka

#6646841 Napisano: 08.10.2019 22:45:24 w Smolar
joan napisał(a):

Właśnie zorientowałam się, że miałam wyrazić swoją opinię na temat najdurniejszej akcji promocyjnej ever, czyli loterii "Urodzinowe punktowanie".

A czymże ta loteria różni się od innych? Ano tak szatańskiego regulaminu jeszcze nie było. Oto w/w loteria w praktyce, czyli (fikcyjni) Lucyna i Marcin na zakupach.

Lucyna ma 66 lat i od niedawna kartę PayBack - wyrobiła sobie, bo pani kasjerka w Kauflandzie tak zachwalała, że zniżki, że tańsze zakupy, to Lucyna kartę wzięła. Lucyna nie da się zrobić w bambuko na wnuczka i dokładnie wszystko czyta oraz analizuje. Dlatego analizuje również paragony z Kauflanda i wie, że na swojej karcie PayBack ma zebrane 233 punkty. Kasjerka powiedziała, że to na razie mało, ale Lucyna jest cierpliwa i zawsze pokazuje kartę PayBack podczas płacenia za zakupy. Lucyna nie ma w domu internetu, bo nie jest jej do niczego potrzebny. Lubi poczytać gazetę codzienną; nie bierze udziału w żadnych konkursach ani loteriach.
TADAM! Lucyna wygrała 10.000 zł w loterii PayBack, ale nigdy ich nie otrzyma, bo nigdy się nie dowie, że wygrała. Bo przecież Lucyna nawet nie wie, że wzięła udział w jakiejkolwiek loterii.

Marcin zajmuje się instalacjami gazowymi. Od lat posiada kartę PayBack, to ze względu na nią tankuje na stacjach BP. A tankuje często. Nie da się przewidzieć, co u którego klienta się skomplikuje. Teraz ma szczególnie dużo pracy, bo zbliża się zima, a ludzie wymieniają ogrzewanie na gazowe przy dofinansowaniu miasta. Roboty masa. W Castoramie Marcin zna rozkład asortymentu lepiej, niż pracownicy marketu. Marcin nie bierze udziału w loteriach, bo nie ma szczęścia.
TADAM! Marcin wygrał 10.000 zł w loterii PayBack, ale nigdy ich nie otrzyma, bo nigdy się nie dowie, że wygrał. Bo przecież Marcin nawet nie wie, że wziął udział w jakiejkolwiek loterii.

Podsumowując zasady loterii "Urodzinowe punktowanie":
1) klient nie wie, że jego zakup bierze udział w loterii, nie jest o tym w żaden sposób informowany w momencie dokonywania zakupu.
2) klient nie może nawet zrezygnować z udziału w loterii, a tym samym umożliwić komuś innemu ubieganie się o nagrodę.
3) klient nie zostaje poinformowany o wygranej, powinien sam wejść na stronę loterii (w której nawet świadomie nie bierze udziału!) i sprawdzić, czy czasem Smolar nie raczył go wylosować.
4) regulamin nie przewiduje losowań dodatkowych ani losowania laureatów rezerwowych.

Całkiem możliwe, że ŻADNA nagroda w tej loterii nie zostanie wydana któremukolwiek z laureatów.

Serio tak to działa? emotka  No żart emotka  To ja nie zaglądam nigdy w żadne wyniki, bo wyszłam z założenia, że jednak w takiej dużej akcji jak w tej z payback to jak wygram to ktoś mnie poinformuje jakoś... emotka  no to dobrze wiedzieć. Słabooo... To co to za fejkowe konta, które piszą o tej akcji?  Wyświetl w wątku >>
1 darog 0

zielonaszpilka

#6646257 Napisano: 07.10.2019 11:20:42 w moje dzisiejsze wygrane :)
Pół tysiaka od Albedo na jesienny relaks;) Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6646254 Napisano: 07.10.2019 11:17:57 w Informują
Tel Albedo Przygotuj dom. Na jesienny relaks;) 500 zl;) Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6645863 Napisano: 04.10.2019 20:41:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magie1982 napisał(a):

mama-l-k-m napisał(a):

magie1982 napisał(a):

Tak dokładnie, aparat za zdjęcie z papierem do d... emotka

pisałam Ci wczoraj że masz orginalne zdjęcie i super że docenili pomysł aparatem emotka  gratuluję - ciekawi mnie czy główna trafiła do osoby za tekst czy zdjęcie emotka

Obstawiam, że zdjęcie, ale na bank się nikt nie przyzna. Wiesz jak jest

Też obstawiam fotkę emotka  Szkoda, że to nie ja, bo ja bym się przyznała emotka  chociaż teraz trochę strach wygrywać bony bo z biurami podróży nigdy nic nie wiadomo, jeszcze zbankrutuje zanim wyjadę i będzie lipa  emotka  Gratuluję aparatu emotka

mama-l-k-m fantastyczna skuteczność emotka  graty
magisterek gratuluję głośnika - tyle głośników od początku roku w konkursach a ja ani jednego nie trafiłam emotka  a w tym konursie nie zagrałam, bo jakoś się zgapiłam emotka Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6645769 Napisano: 04.10.2019 15:01:36 w moje dzisiejsze wygrane :)
Plecak Kanken z Groszka i 100 zł do ITM z Wedla emotka Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6645766 Napisano: 04.10.2019 14:59:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zielonaszpilka napisał(a):

Też tak mam często... dlatego ostatnio olewam i robię zdjęcia na minimum emotka Tak jak dzisiaj Groszka. W ogóle nie planowałam brać udziału, ale ktoś napisał dzisiaj o Groszku, zerknęłam na konkurs, wpadł mi do głowy pomysł, który mogłam zrealizować w 5 minut, kupiłam paragon i właśnie wysyłam fotę. Jak wygram to będę baaardzo zaskoczona i baaardzo zadowolona emotka Musimy wrócić do tego wątku po wynikach i zobaczymy czyja fota/tekst wygra emotka

Przypominam wątek i wołam mama-l-k-m pikawka dwaburekoty magisterek i magie1982 emotka  Jak tam Wasza skuteczność? emotka  Ja moja fotką zrobioną w 5 minut mam plecak emotka  - miło mnie to zaskoczyło emotka  Widziałam Magie, że masz aparat - tekstem czy zdjęciem? emotka  I jak reszta? Wyświetl w wątku >>
0 0