Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika zielonaszpilka

zielonaszpilka

#6634402 Napisano: 29.08.2019 13:57:32 w SZUKAM....
Miła26 napisał(a):

Czy w konkursie Leclerc wystarczy kupić jeden produkt?

tak, info potwierdzone przez agencję Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6634367 Napisano: 29.08.2019 12:42:52 w Czy informują/ informowali?
nelunia napisał(a):

SOMERSBY za kolejny etap (ten z melonem)? 

W sensie z arbuzem? Nie emotka Wyświetl w wątku >>
1 nelunia 0

zielonaszpilka

#6634318 Napisano: 29.08.2019 11:17:38 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
donia7 napisał(a):

Przelew od Grzegrzółki z Tchibo Family, wygrana z początku lipca emotka  

Chyba poszły wszystkie zweryfikowane przelewy, bo ja mam zpołowy sierpnia emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6634259 Napisano: 29.08.2019 09:08:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
tamtiram napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

tamtiram napisał(a):

karkocka napisał(a):

tamtiram napisał(a):

Czy Tchibo Family można dostać w biedronce w tych małych opakowaniach? Wszędzie widzę tylko te duże  emotka

Biedronka nie ma małych opakowań 

To po co na stronie w produktach objętych promocją dają wszystkie  emotka A Ja Chodzę I Szukam  emotka

Ale na stronie gdzie? Na stronie biedronki widzisz małe opakowania?

O matko, ja myślałam, że to biedronkowy konkurs,a teraz patrzę że na stronie biedronki go nie ma i coś nie nie gra  emotka  wybacz

Nic nie muszę wybaczać emotka Na początku napisałam komentarz, że to nie biedronkowy konkurs, ale potem zwątpiłam, bo może widziałaś te opakowania gdzieś na stronie Biedry w promocji i o to właśnie pytasz, więc tamten usunęłam emotka najtańsze Tchibo można kupić już po ok. 2,49, ale trzeba się naszukać po mniejszych sklepach. W DC są po 2,99, w Dino chyba po 3,99 i w C4 też, a w Leclercu i KAuflu po ok. 4,49 emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6634238 Napisano: 29.08.2019 08:18:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
tamtiram napisał(a):

karkocka napisał(a):

tamtiram napisał(a):

Czy Tchibo Family można dostać w biedronce w tych małych opakowaniach? Wszędzie widzę tylko te duże  emotka

Biedronka nie ma małych opakowań 

To po co na stronie w produktach objętych promocją dają wszystkie  emotka A Ja Chodzę I Szukam  emotka

Ale na stronie gdzie? Na stronie biedronki widzisz małe opakowania? Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6634135 Napisano: 28.08.2019 18:27:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
misiamarysia napisał(a):

Mam pytanie do osób, które wygrały w Tchibo Family. Skąd wiecie, który to paragon? Mam wrażenie, ze to z 25 lipca, bo potem już nie wysyłałam (ktoś w wątku informują jednak pisał ostatnio, że 25 już poinformowany), ale miałam też kilka zgłoszeń w lipcu. Proszę o odpowiedź.

To może być rezerwa z lipca:) jak wejdziesz w formularz to tam masz numer paragonu przy miejscu na jego zdjecie Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6634107 Napisano: 28.08.2019 16:51:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
krseta napisał(a):

maryam napisał(a):

krseta napisał(a):

magie1982 napisał(a):

Czy jak wygrało się w garage piwo to koniec przygody w tym konkursie? Dostałam jakiegoś maila z piwami, nie wiem to chyba 2 etap. Nie widziałam się na liście laureatów i dodałam zdjęcia na 3. Czy już nic nie wygram zatem?

według regulaminu niestety nie...

moje pytanie:

Czy po wypełnieniu formularza na Garage (trampki) otrzymuje sie dodatkowo potwierdzenie na e mail?

Jak w 3 etapie wygrasz tramki, to dostaniesz  trampki (wyższą nagrode) emotka

ale wtedy chyba nie może wczesniej wypelnic formularza na piwko? tak to rozumiem?:)

Tak, lepiej nie wypelniac formularza od razu. W regulaminie czas na wypelnienie formularza jest dlugi i warto poczekać na wygranie trampek;) Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6634054 Napisano: 28.08.2019 14:34:02 w Informują
bzowapani napisał(a):

Informują mailowo o wygranych z konkurswycisnijwiecej Smolar

za który etap? za 2? Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6634049 Napisano: 28.08.2019 14:26:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Można? Można emotka no i teraz lepiej, chociaż ja i tak nie zamierzam podawać peselu na miśka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6634034 Napisano: 28.08.2019 14:03:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lubiejesien napisał(a):

Czy ktoś wie, jakie jest dzisiaj pytanie w Tchibo?

Opisz pomysł na zabawę dla całej rodziny Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6634018 Napisano: 28.08.2019 13:44:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
superloser napisał(a):

nkba napisał(a):

prosiaczek napisał(a):

Dzień dobry,

odpisali mi.dziękujemy za wiadomość. Wszystkie dane konieczne są do rozliczenia
podatku dochodowego, a tym samym do wystawienia stosownego dokumentu
PIT. Przypominamy, że podanie powyższych danych osobowych i złożenie
oświadczeń, jest dobrowolne, ale
konieczne do otrzymania nagrody.

co o tym sądzicie?

Pozdrawiamy
Zespół konkursu

Bzdura i to emotka

Jakby misiek był nagrodą  emotka  tak jak puszka od Wasy  emotka

Podobno "jak cie widzę tak cie pisza"... I tak w głowie zostaje - śmieciowe PSEUDOnagrody - śmieciowe produkty promocyjne - jedyny wygrany to agencja emotka

Ja niestety wygrałam tylko miśki u nich i w ogóle nie zamierzam podawać im danych do wysyłki, nawet jakby prosili tylko o adres i inicjały emotka bo nie potrzebuję takich badziewiastych miśków emotka ale bardzo chętnie podyskutuję z nimi na temat ich formularza emotka Od godziny milczą na fb, więc chyba trwa u nich jakaś burza mózgów ze względu z dużą ilością zapytań o te dane i myślą, co tu zrobić emotka zobaczymy co wykombinują Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6633994 Napisano: 28.08.2019 13:07:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

asiunia260 napisał(a):

Wygrałam w Misiakach hulajnogę, ale chyba sobie żartują z tymi danymi! emotka

Da się coś z tym zrobić?

Są dwa bezpieczne wyjścia:
1) opierd*lenie ich na czym świat stoi za wyłudzanie danych osobowych, postraszenie rzecznikiem, skargą do sponsora itp. - może pójdą po rozum do głowy, formularz zmienią, a w przyszłości nie będzie takich cyrków,
2) wpisanie niezgodnych z prawdą danych celem ochrony płynności finansowej swojej rodziny. Pamiętajmy, że organizator potrzebuje maksymalnie! następujących informacji: imię, nazwisko, adres wysyłkowy, ewentualnie PESEL. Cała reszta może być bajką, i tak nie mają możliwości tego sprawdzić. Niestety ta droga oznacza, że w przyszłości należy liczyć się z podobnym g*.

Smutne jest, że my tu sobie robimy burzę mózgów, a ktoś spoza forum poda im full tych danych zgodny ze stanem faktycznym emotka

No jest to jakaś opcja, chociaż pewnie podpisuję też oświadczenie, że podane przeze mnie dane sa prawidłowe. Napisałam do nich na fb, na razie twierdzą, że te dane potrzebne są im do rozliczenia nagody w us emotka więc dyskutujemy dalej. Ale chyba bez sięgania po giodo się nie obędzie Wyświetl w wątku >>
1 joan 0

zielonaszpilka

#6633933 Napisano: 28.08.2019 11:36:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
prosiaczek napisał(a):

chyba im uprzejmie napiszę dlaczego nie odsyłam danych

Ja na razie nie piszę, bo teraz byłabym mało uprzejma emotka Tylko trzy słowa mi się cisną na usta emotka zaczynają się od "Chyba was..." Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6633917 Napisano: 28.08.2019 11:18:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
prosiaczek napisał(a):

Wiecie co? Żeby odebrać Misiaka maskotkę laureat ma podać imiona, imię ojca, matki, obywatelstwo, miejsce urodzenia, PESEL, serie i nr dowodu, nr buta, rozmiar biustonosza, grupę krwi, przedstawić kartę szczepień i 5ciu żyrantów... JA NIE ODSYŁAM. chrzanię tego ich miśka!

No to chyba kpina. Ja grałam i czekam na lepszą nagrodę emotka emotka emotka emotka ale nie mam zamiaru wypełniać tych wszystkich danych. Trzeba będzie się skontaktować z jakimś specjalistą od ochrony danych, żeby to wyjaśnic i naprostować organizatorów

Na razie też mam te misiaki tylko. Pytanie czy ktokolwiek dostał lepszą nagrodę? Bo na razie to wygląda mocno podejrzanie. W regulaminie mają info tylko, ze laureaci mają podać dane:
9.1.dane Laureata
9.2.pełen adres zamieszkania;
9.3.pełen adres korespondencyjny (jeśli jest różny od adresu zamieszkania)
9.4.dane właściwego Urzędu Skarbowego,
9.5.oświadczenia...

Dane laureata to dla mnie nie są imiona rodziców czy numer dowodu Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6633891 Napisano: 28.08.2019 10:19:56 w Czy informują/ informowali?
bubba napisał(a):

Beskidzkie misiaki informowały?

Nie Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6633827 Napisano: 28.08.2019 00:05:43 w Czy informują/ informowali?
androm napisał(a):

olunka napisał(a):

androm napisał(a):

jofe8484 napisał(a):

Sensodyne   C4 nadal cisza?    emotka

no

na stronie są wyniki, czy ktos ma wygrana?

widze wyniki sensodyne, ale intermarche a nie c4

A jaki konkurs z sensodyne był w Intermarche? Nic takiego nie ma. Na samym dole wyników Smolara jest wakacyjny uśmiech z sensodyne a to był konkurs z c4 Wyświetl w wątku >>
1 darog 0

zielonaszpilka

#6633720 Napisano: 27.08.2019 15:59:52 w SZUKAM....
amif napisał(a):

czy można w jednej transakcji wykorzystać 2 kody na wygrane danio z loterii wstrząśnij głodem?

Ktoś pisał, że można Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6633698 Napisano: 27.08.2019 15:00:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
iwona0103 napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

donia7 napisał(a):

Konkurs Tchibo jest bardzo fajny i udany według mnie, ale bardzo męczący. I ja osobiście marzę, aby już się skończył  emotka

Ja niee... chociaż rzeczywiście trochę męczy. Miałam twarde postanowienie, że będę grać codziennie, ale wymiękam i gram co kilka dni, bo jednak jak widzę ten dormularz to mi już słabo czasami emotka Ale te ostatnie dni wykorzystam na maksa emotka

Zawsze po takich postach zastanawiam się co to znaczy rozgryźć agencję emotka mi się nigdy nie udało... zawsze wysyłam coś co mi wpadnie do glowy, cos co wedlug mnie "ma to cos"... raz uda sie wygrac a raz nie... np. w tchibo niestety ta druga sytuacja

No w tym przypadku rozgryźć agencję, to wygrać parę nagród podobnym stylem pisania emotka parę osób już pisało na forum w jakim klimacie piszą na Tchibo i wygrywają. Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6633692 Napisano: 27.08.2019 14:44:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ladyinred napisał(a):

U mnie truskawkowy h danio by odebrać nie ma w 2 biedrach

Czy somersby nadaja z bielska bialej?

Tak Wyświetl w wątku >>
1 ladyinred 0

zielonaszpilka

#6633680 Napisano: 27.08.2019 14:21:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
donia7 napisał(a):

Konkurs Tchibo jest bardzo fajny i udany według mnie, ale bardzo męczący. I ja osobiście marzę, aby już się skończył  emotka

Ja niee... chociaż rzeczywiście trochę męczy. Miałam twarde postanowienie, że będę grać codziennie, ale wymiękam i gram co kilka dni, bo jednak jak widzę ten dormularz to mi już słabo czasami emotka Ale te ostatnie dni wykorzystam na maksa emotka Wyświetl w wątku >>