Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika zielonaszpilka

zielonaszpilka

#6633649 Napisano: 27.08.2019 13:12:52 w moje dzisiejsze wygrane :)
magisterek napisał(a):

wSPAniała wiadomość -  1000zł na SPA od Tchibo! emotka Kocham już tę agencję! Jak my się pięknie rozumiemy.

A to Ty masz mój 1000 emotka Ja mam Energylandie emotka Chyba, aż za dobrze rozumiem tę agencję emotka Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6633636 Napisano: 27.08.2019 12:55:26 w SZUKAM....
zielonaszpilka napisał(a):

O co dzisiaj pyta tchibo?

Sama sobie odpowiem emotka Czym Twoim zdaniem powinien być prezent dla każdej mamy... Po raz enty, a ja na to pytanie wybitnie nie mam weny... Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6633607 Napisano: 27.08.2019 12:12:23 w SZUKAM....
O co dzisiaj pyta tchibo? Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6633576 Napisano: 27.08.2019 11:34:20 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Ciuchy Somersby - etap blackberry emotka Wyświetl w wątku >>
1 atyde25 0

zielonaszpilka

#6633468 Napisano: 26.08.2019 23:47:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy udaje Wam się wysłać dzisiaj formularz Tchibo? U mnie ponownie problem z przyciskiem "Wyślij" - klikam i nic się nie dzieje, ani na komputerze ani na telefonie. Ostatnio pisałam do nich, ale odpisali, że mieli jakiś problem z formularzem, ale widzą moje zgłoszenie, no ale nie wiem... Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6633368 Napisano: 26.08.2019 16:18:17 w Pomocy!!!!
pioge7 napisał(a):

emotka Czy ktoś już walczył z ćmą bukszpanową i wygrał? Sposoby internetowe nie działają emotka  7 naszych pięknych bukszpanów przegrywa walkę.. 1 jeszcze sie został taki 7 letni ale boję się, że jego tez zaatakują emotka   emotka

Na pewno zaatakują, bo to zaraza choler.na. Trzeba zbierać gąsienice - można ręcznie można podłożyć jakąś folię i silnym strumieniem wody je spłukać, np. myjką ciśnieniową. Są pułapki feromonowe na ćmy już latające i chyba jakieś lepy do kupienia. Życzę powodzenia w walce Wyświetl w wątku >>
1 pioge7 0

zielonaszpilka

#6633361 Napisano: 26.08.2019 15:52:44 w Pomocy!!!!
aniunia1900 napisał(a):

Czy ktoś z Was miał problem z dysponowaniem nagrodą, po jej odebraniu z uwagi na zapis "Nie jest możliwe przeniesienie prawa do Nagrody na rzecz osób trzecich"? Proszę o kontakt

W tym zapisie chodzi o to, że jak organizator przyznał tę nagrodę Annie Kowalskiej, to Anna Kowalska nie może napisać do organizatora i poprosić, żeby tę jej nagrodę przyznał i wysłał Janowi Nowakowi, bo ona ma takie życzenie. Tę nagrodę może otrzymać tylko Anna Kowalska.  Ale jak Kowalska ma nagrodę już w domu to może robić z tym co chce, bo to jest już Jej własność, 6że dać Nowakowi albo sprzedac Malinowskiej. no chyba ze to voucher imienny. Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6633193 Napisano: 25.08.2019 23:53:12 w Oddam za darmo
Kto chce darmową koszulkę Lecha? Pierwsza osoba, która poda mi maila - nick w lechu (jeśli taki miała;) dostanie ją

Niekatualne Wyświetl w wątku >>
1 pikawka 0

zielonaszpilka

#6632994 Napisano: 24.08.2019 20:26:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joasiunia napisał(a):

A wiecie, co mnie najbardziej dziwi? Że ludzie nie zastanawiają się w ogóle nad produktem konkursowym i piszą jak widać wyżej: "jazda na rowerze z Garage", "jazda na hulajnodze z Garage"... emotka Ja rozumiem jazdę z jogurtem, z sokiem, z Colą, ale... z piwem? emotka

Zazwyczaj w konkursie z piwami jest info, ze zgłoszenie nie może np. zachęcać do jazdy po alkoholu. W tym regulaminie niestety chyba tego nie ma Wyświetl w wątku >>
1 joasiunia 0

zielonaszpilka

#6632980 Napisano: 24.08.2019 19:07:03 w Kupię...
0 0

zielonaszpilka

#6632967 Napisano: 24.08.2019 15:37:52 w SZUKAM....
superloser napisał(a):

superloser napisał(a):

Co sie dokladnie kupuje na Kiora w E.Leclerc ???

A cokolwiek, co jest na licencji Disneya, Star Wars albo Marvela - to może być zabawka, mogą być mazaki z wizerunkiem myszki miki a mogą być np. babeczki z autami z bajki Cars na opakowaniu. Sprawdź tylko czy z tyłu gdzieś jest napisane o licencji i będzie git emotka

W regulaminie jest napisane produkty...

No faktycznie to zastanawiające... zazwyczaj w leclercu na takie konkursy wystarczał jeden produkt.

W kolejnym punkcie masz też: Uczestnikowi przysługuje prawo do przesłania 1 (jednej)Pracy za każdy 1 (jeden) dokument potwierdzający zakup produktu,o którym mowa jest w pkt 3.3.1 niniejszego Regulaminu

Ale być może rzeczywiście w tym konkursie trzeba mieć minimum 2 rzeczy na paragonie. Niejasne jest to napisane. Trzeba do nich napisać. Konkurs jeszcze trochę trwa. Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6632962 Napisano: 24.08.2019 15:11:31 w SZUKAM....
superloser napisał(a):

Co sie dokladnie kupuje na Kiora w E.Leclerc ???

A cokolwiek, co jest na licencji Disneya, Star Wars albo Marvela - to może być zabawka, mogą być mazaki z wizerunkiem myszki miki a mogą być np. babeczki z autami z bajki Cars na opakowaniu. Sprawdź tylko czy z tyłu gdzieś jest napisane o licencji i będzie git emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6632952 Napisano: 24.08.2019 14:33:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cinamoon napisał(a):

azaflora napisał(a):

cinamoon napisał(a):

azaflora napisał(a):

cinamoon napisał(a):

Czy testował ktoś w Kantarze Activię z Chia? Interesuje mnie czy dostaliście zwrot za zakupy, bo ja ostatnio doprosiłam się dopiero punktów na stronie, ale pieniędzy nie oddali za zakupy. 

Testowałam, o nic nie prosiłam, czekałam i dostałam. Trwa to, bo chyba czekają na decyzję zleceniodawcy, później doliczyli chyba 580 pkt

A tam się podawało numer konta do zwrotu? Bo już nie pamiętam.

Nie, zaliczają punkty, a jak uzbierasz 1000 - zlecasz wypłatę 32zl i wtedy w formularzu wpisujesz numer konta do przelewu

Faktycznie. Dziękuję za pomoc. emotka

Ja testowałam, ale nigdzie nie mogłam znaleźć tej activi w tym opakowaniu ze zdjęcia. Była ta activia, ale wszędzie w innym opakowaniu - chyba jakiejś starej wersji. Ktoś też tak miał i dostał punkty? emotka A zwrot za zakupy też jest w formie punktów, a nie kasy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6632889 Napisano: 23.08.2019 23:45:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy działa Wam formularz Tchibo? Próbuję wysłać odpowiedź, ale po kliknięciu wyślij nie dzieje się nic. Jak zamykam krzyżykiem okno i potem jeszcze raz klikam weź udział to przenosi mnie znowu do momentu, w który  mam uzupełnioną odpowiedź i przycisk wyślij, który znowu nie działa. Potwierdzenie nie przychodzi, a paragon jest już wykorzystany. Na innych przeglądarkach jest to samo... Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6632783 Napisano: 23.08.2019 15:00:23 w Wkurza mnie...
misiamisiam napisał(a):

A mnie wkurza na maksa brak nagrody z konkursu na dzień dziecka w Kaufland. Ciekawość mnie zżera co to będzie. Syn co dzień pyta o przesyłkę i się doczekać nie może. Liczyłam na wielkie WOW i się przeliczyłam bo nie mamy nic. A Agencja każe cierpliwie czekać, dodając, że wysyłkę już zakończyli. To ten kurier chyba pieszo do nas idzie. emotka I wszystko mnie ostatnio wkurza. Dosłownie wszystko, i co gorsza wszyscy wokół.  I tak się nakręcam i się złoszczę sama na siebie niepotrzebnie. Ech... emotka
edit - właśnie dojrzałam, że przegapiłam rocznicę na forum emotka i nie mam co świętować 

Misia, ja mimo wszystko przedzwoniłabym do punktu odbiorczego w Twoim mieście i spytała o tę przesyłkę, Może kurier przeoczył tę paczkę jak o nią pytałaś i czeka na Was w punkcie odbioru? Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6632779 Napisano: 23.08.2019 14:47:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
delfinka101 napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Stokrotka kinder do jakiego dnia sa wyniki? I czy dostał ktoś przelew z kuchni staropolskiej,bobw @ pisali ,ze do 25 sierpnia będą przelewy?

Stokrotka Kinder informuje na bieżąco. Dzisiaj był sms za wczoraj.

Ja mam dzisiaj za 21

To z 21 mieli obsuwę emotka Za 22 też był dzisiaj emotka Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6632764 Napisano: 23.08.2019 14:05:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anialistopad napisał(a):

Stokrotka kinder do jakiego dnia sa wyniki? I czy dostał ktoś przelew z kuchni staropolskiej,bobw @ pisali ,ze do 25 sierpnia będą przelewy?

Stokrotka Kinder informuje na bieżąco. Dzisiaj był sms za wczoraj. Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6632717 Napisano: 23.08.2019 12:52:55 w Czy informują/ informowali?
kajeczka napisał(a):

Nie było mnie jakiś czas, więc nieśmiało pytam czy Najlepsza paczka już poinformowana?  emotka

Nagrody już w domach zwycięzców emotka Wyświetl w wątku >>
1 kajeczka 0

zielonaszpilka

#6632608 Napisano: 22.08.2019 23:03:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
reniii napisał(a):

superloser napisał(a):

reniii napisał(a):

superloser napisał(a):

reniii napisał(a):

gryszelm napisał(a):

W poprzednim etapie zdjęcie, które było plagiatem zostało usunięte i wybrane na to miejsce inne, niestety, osoby, która już wcześniej była wytypowana do nagrody (pani Martyny), więc w sumie nie wiadomo czy wydadzą 50 voucherów czy 49?

Powinna być rezerwa.

Konkurs wysokich lotów  emotka

Regulamin 

2.9 Zadanie konkursowe – polega na wykonaniu autorskiego zdjęcia na następujący temat: „Pokaż na zdjęciu jak wyciskasz więcej z lata z Seth & Riley’s Garage.”.   - 50% prac to stare foty albo pożyczone, bo PRODUKTU PROMOCYJNEGO BRAK albo doklejony jak "u krowy" 

...na zdjęciu konkursowym może (ale nie musi) znajdować się wizerunek wyłącznie uczestnika (tj. na zdjęciu konkursowym nie może być wizerunku innej osoby). 
- 2 osoby to chyba fota NIEREGULAMINOWA emotka

Tutaj też podejrzane, bo imiona są różne. 
https://www.stalk.../2083692017057746937
https://www.konku...cej.pl/laureaci1.php

Czasami Basia to Dominika...
Kiedyś był Bartosz po alkoholu jest Rafał .... film sie urywa, imiona sie mieszają - taki UROK % 
Jaki produkt taki konkurs  emotka

Jest i wasza ulubienica, zdjęcie w innym konkursie, a jakby to samo.

Ależ ja zdaję sobie sprawę, że to wcale nie pani Czesława bierze udział w tych konkursach i to nie ona będzie biegać w tych conversach emotka Ale lubię sobie myśleć, że byłoby czadowo, gdyby jednak rzeczywiście taka pani Czesia zgarniała mi nagrody w konkursach sprzed nosa emotka Wyświetl w wątku >>
1 kreatia 0

zielonaszpilka

#6632507 Napisano: 22.08.2019 16:45:48 w Czy informują/ informowali?
Miła26 napisał(a):

joanna napisał(a):

beskidzkie misiaki?

jeeeeszcze

a wiadomo do kiedy mają czas?

Z regulaminu można wywnioskować, że do do końca sierpnia. Nie ma tam podanej konkretnej daty, ale jest info o tym, że na odesłanie danych laureaci mają 7 dni od dnia poinformowania o wygranej, a w innym miejscu jest info o tym, że dane odesłać trzeba najpóźniej do 06.09 emotka Więc nie mogą poinformować nas później niz 31 sierpnia, żeby się zmieścić w tym terminie i móc skorzystać z regulaminowych 7 dni emotka Wyświetl w wątku >>
1 Mila26 0