Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
zielonaszpilka
Postów 3285
Data rejestracji 23.06.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Tak no i właśnie się zastanawiam czy ktoś podkradł pani Dagmarze ten fragment o dzieciaczkach, czy może pani Dagmara jest autorką pozostałych wpisów z 7 dzieci
zielonaszpilka
Postów 3285
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
no powiem Ci, że właśnie się zastanawiam jak machnąć 8 dzieci za jednym razem albo maks w dwóch turach
i będzie mam 8 dzieci (wszystkie czarne)
zielonaszpilka
Postów 3285
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
myślę, że to taka miła odmiana dla komisji zarzucanej grafomańskimi wierszykami i tekstami, które próbują być zabawne
zielonaszpilka
Postów 3285
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
To był konkurs zetki i wpis pani Dagmary był naprawdę świetny
A tutaj ten pan wygrywa już w kolejnym konkursie podkreślając 25 lecie swojego małżeństwa i 7 dzieci (od przedszkolaka do studenta)
Lecę szukać kandydata na meża, który chciałby spłodzić mi 8 dzieci! muszę jakoś przebić tego pana, bo podbiera co fajniejsze nagrody
A tak w ogóle... to czy w konkursach opisowych muszę pisać prawdę czy mogę polecieć z fikcją literacką?
zielonaszpilka
Postów 3285
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
mam nadzieję, że trampki ze szpilkami Ci się nie pomyliły
zielonaszpilka
Postów 3285
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
mój też nie, ale ludzie, którzy w ogóle nie mają pojęcia o środowisku konkursowym mogą sobie pomyśleć, że takie coś jest na porządku dziennym (a w sumie teraz już prawie jest;) i że ogólnie ludzie dostają takiego kociokwiku jak o coś grają w konkursach
zielonaszpilka
Postów 3285
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
a ja jestem zażenowana
zielonaszpilka
Postów 3285
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
zielonaszpilka
Postów 3285
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
zielonaszpilka
Postów 3285
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Nie, nie
Tylko zauważyłam to zdanie już w kilku innych konkursach opisowych, w tym w jednym, w którym wygrał wycieczkę
A tego konkursu avanti w ogóle nie przeglądałam, za dużo tych wpisów tam
zielonaszpilka
Postów 3285
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Wydaje mi się że madzdz miała zupełnie co innego na myśli niż Ty. Jej chyba chodziło o to, że używanie cudzych zdjęć albo kupowanie cudzych zdjęć aby wziąć udział w konkursie to głupota. Że tworzenie zdjęć czy wierszyków na konkursy to część przyjemności jaka z nich płynie. Że fajnie coś stworzyć samemu a nie ukraść.
Natomiast raczej nikt tutaj nie plumka się o podobnie brzmiące hasła, ale o całe wiersze lub zdjęcia. Wybacz, ale Leśmian nie musi patentować swojego wiersza, żebyś nie miał prawa go użyć jako swojego
zielonaszpilka
Postów 3285
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Ale sprawa wygląda tak, że jest to wygrana z portalu mmlodz. Niby wystarczy podać nazwisko przed wejściem i odebrać zaproszenie, ale w ogóle nie orientuję się, czy sprawdzają dowód i czy ktoś kto poda moje nazwisko będzie mógł sobie wejść czy np. ja będę musiała jechać odebrać to zaproszenie. Ktoś wie, ktoś chce? Wyświetl w wątku >>
zielonaszpilka
Postów 3285
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
zielonaszpilka
Postów 3285
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
nie tyle te są zjechane z internetu
a co do emaluszków to tam sporo więcej zdjęć jest ściągniętych z neta
zielonaszpilka
Postów 3285
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Ja nie wiem, gdzie sa takie strony. Są na pewno jakieś banki zdjęć, ale nie wiem czy nawet jak kupisz taką fotkę to masz do niej pełne prawa i możesz używać jej w konkursie. Na pewno zawsze możesz szukać właściciela fotki i spytać czy możesz wykorzystać jego fotkę odpłatnie lub nieodpłatnie w konkursie.
Chociaż nie bardzo rozumiem po co te kombinacje. W przykładzie emaluszków i tak będzie to złamanie regulaminu, bo ma być Twoje dziecko.
Po drugie nie prościej i nie lepiej zrobić jednak swoją fotkę? Jak nie masz żadnej pasującej albumie, to chwilę pomyśleć nad koncepcją i zrobić zdjęcie? Przecież to trwa niedługo, a ile zabawy przy tym i satysfakcji jak wygra Twoja fotka. Wyświetl w wątku >>
zielonaszpilka
Postów 3285
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
to spójrz na to
http://www.tineye...6140a1540c874f409d4/ Wyświetl w wątku >>
zielonaszpilka
Postów 3285
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
zawsze się zastanawiałam co sanepid na takie ciasto by powiedział
Mi w każdym razie z tego co pamiętam smakowało
zielonaszpilka
Postów 3285
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Damian, co nie jest zabronione, jest dozwolone
I tyle
Ja jestem szczerze zadziwiona ile negatywnych emocji skrywają w sobie ludzie
Nikt Was nie okradł, niczego Wam nie zabrał, a tyle jadu i złości
Prawda jest taka, że ewentualne pretensje można mieć do organizatora, która to prawda była tu już wypowiedziana kilkanaście razy.
Kolejna prawda to taka, że na podstawie tego regulaminu z bh ja nie stwierdziłabym kategorycznie, że chodzi im o hasło złożone ze słów i tylko takie hasła będą przyjmować. Miało być hasło, co z resztą, nie wiadomo i tu znowu co nie jest zabronione jest dozwolone
Echh...
Bardzo mi się to spodobało i może niech każdy to sobie zapamaięta.
Jak świat światem oszukiwali i organizatorzy i uczestnicy. Świata nie zbawicie, a co sobie tu nerwów napsujecie, to Wasza strata
Swoją drogą - znalazłam kolejny sposób na wygrywanie
zielonaszpilka
Postów 3285
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
zielonaszpilka
Postów 3285
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
To czemu nie produkuje takiego g***a?!
Rozumiem, że Ty tak wygrasz 10 rowerków, to konkursy o bilety kinowe czy kosmetyki odpuścisz, bo nie można być zachłannym?
Oj ludzie, ludzie...
chociaż przed samym sobą byście byli szczerzy
Skoro nie zazdrości, skoro się z niej śmieje, to skąd tyle jadu i zawiści w tych wszystkich postach? Wyświetl w wątku >>