Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika zielonaszpilka

zielonaszpilka

#7308315 Napisano: 24.10.2025 13:46:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Z formularza na nagrody w konkursie Helleny zniknęła rubryczka na pesel emotka  przynajmniej u mnie na plecak już nie ma  emotka Wyświetl w wątku >>
1 arabela79 0

zielonaszpilka

#7308221 Napisano: 24.10.2025 10:03:06 w moje dzisiejsze wygrane :)
Łiii zestaw naczyń z Lidla emotka  Bardzo, bardzo je chciałam @ 9:46 Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#7308088 Napisano: 23.10.2025 15:55:37 w moje dzisiejsze wygrane :)
Hellena plecak, a w formularzu miejsce na pesel. Zobaczymy czy zdecydują się usunąć to z formularza czy nie emotka Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#7308010 Napisano: 23.10.2025 12:39:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kanafapinifi napisał(a):

Jestemnowa napisał(a):

Joanna_13 napisał(a):

kanafapinifi napisał(a):

Wygrałem bon do Lidla na 200zł z Berkano Lidl Pringles konkurs... Czy na prawdę muszę organizatorowi wysyłać PESEL?...

To samo, tylko wygrana w Lion 200 zł do Zalando, dla mnie śmieszne, nie wiem od czego to zależy. Przy wygranej 200 zł potrzebują pesel, a przy innym konkursie wygrany rower wartości 1500 i tylko adres -.-

Ja wygrałam z T-Mobile coś o wartości 250 zł i chcieli PESEL  nawet kilkukrotnie przysyłali maila żebym im ten PESEL doslala ale nie podałam więc nagrody nie przysłali ale no bez przesady żebym w mailu , który i tak miał literówkę w temacie co już wzbudziło mój niepokój , podawała im takie dane razem z całą resztą danych do wysyłki ... Będąc ostatnio w urzędzie pytałam babeczkę co dziś można z PESELem kogoś zrobić odpowiedziała mi ,że dużo a jak zapytałam co można zrobić jak się ma kogoś wszystkie dane osobowe , adresowe , mailowe i nr PESEL to powiedziała ,że to ogromna furtka dla oszustów 🫤

Taką otrzymałem odpowiedź od Berkano Pringles Lidl...
Dajcie znać co myślicie o tym i jaką macie wiedzę w tym temacie

Odpisz im, żeby zaktualizowali swoją wiedzę w zakresie podatku od nagród, najlepiej konsultując się z kimś kompetentnym, bo osoba, która im to zestawienie stworzyła taka nie jest, i żeby sprawdzili takie pojęcia jak podatnik i płatnik. Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#7307996 Napisano: 23.10.2025 12:20:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anialistopad napisał(a):

kanafapinifi napisał(a):

harnas napisał(a):

atyde25 napisał(a):

Mój pesel już jest i tak wszędzie ale zapamiętam tekst by pytać o podstawy prawne jak będą go chcieć. Oczywiście na drobnicę bo jak wygram wreszcie chociaż raz coś głównego to oddam wszystko za to emotka

oddasz wszystko włącznie ze skarpetkami jak chwilówki na Ciebie pozaciągają :>

Jak masz zastrzeżony pesel to nic nie zrobisz

I tu się możesz zdziwić . Paypo np zastrzeżony pesel zakupy robisz normalnie ,allegro zapłać później tak samo . Nie testowałam innych osobiście ,ale np klarna koleżanka ma pesel zastrzeżony i nie ma problemu aby zrobić zakupy. A miało być,że nie zapłacisz ,bo mieli weryfikować i jakoś tego nie robią . Ktoś uzyska Twój pesel i zrobi sobie zakupy na Twój koszt

Ale pesel w allegro przypisany do tego konkretnego konta. Jeśli ktoś będzie próbował dopisać ten pesel do innego konta to będzie potrzebował się zweryfikować. W Paypo prosi mnie za każdym razem o wyłączenie zastrzeżenia. Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#7307944 Napisano: 23.10.2025 10:40:56 w WC - rozmowy o wszystkim
elmas napisał(a):

jo-anna napisał(a):

Zauważyliście, że ostatnio strasznie często jest smartwatch do wygrania? Czyżby nie schodziły? Ja osobiście wolałabym telefon lub kasę...

Mnie się wydaje, że 2025 to rok instaxów i projektorów emotka

I kubków Stanley emotka Wyświetl w wątku >>
1 elmas 0

zielonaszpilka

#7307856 Napisano: 22.10.2025 21:27:13 w WC - rozmowy o wszystkim
agicho napisał(a):

halliday napisał(a):

agicho napisał(a):

Zachęcona wygranymi w aplikacji Rossman weszłam po raz pierwszy wyskoczył komunikat 
Że wygrałam maszer lodowy ale gdzie go szukać w aplikacji i jak go odebrać?
Ktoś podpowie.

przecieć to nagroda gwarantowana, każdy otrzymuje, wystarczy zrobić zakupy na kasie tradycyjnej i zeskanować tą kartę i kasjerce powinien wyskoczyć komunikat o gratisie, a jak nie to wystarczy powiedzicieć ze miałaś komunikat o gratisie do odbioru.

Tak ale inni mają to w profilu a u mnie brak tego więc na jakiej podstawie ktoś miałby mi coś wydać 😮‍💨 sklepie nie są organizatorami i zbędna a nimi dyskusja. Napisze do oragoazatra loteria .zobaczę co odpiszą. Dzięki Iza rady.

Wejdź w profil i w sekcji Twoje kupony powinnaś go mieć 

Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#7307755 Napisano: 22.10.2025 15:16:58 w Zdjęcia naszych wygranych
Z reklamacji Coolpack - warto walczyć o swoje emotka  Nie zgodziłam się z decyzją komisji, napisałam oficjalna reklamację, która została uznana. To jej rezultat emotka
Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#7307279 Napisano: 20.10.2025 20:03:06 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
Dan Cake ostatni etap? Zestawy ciuchów z produktami? Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#7307216 Napisano: 20.10.2025 17:17:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mia napisał(a):

deva napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

deva napisał(a):

Czy w tym linku everyday me wystarczy kliknąć zapisz tam gdzie są dane?

tak, wystarczy to kliknąć.

Dziękuję bardzo emotka

U mnie jest zaraz po klinięciu błąd 404, a potem przenosi na stronę logowania i cały czas "Proszę czekać, trwa ładowanie danych". Kuźwa, kartę stracę przez tę chrzanioną stronę.emotka

Jak masz uzupełnione dane to nic nie musisz klikać. A jak nie pamiętasz czy masz uzupełnione to zaloguj się normalnie na everydayme i sprawdź dane w profilu, nie musisz robić tego przez ten link z maila. Jak są to
ok emotka  Przy czym obstawiam, że przy tej nagrodzie to tylko maila potrzebują, a tekst w informacji o nagrodzenie wrzucili standardowy. Wyświetl w wątku >>
1 mia 0

zielonaszpilka

#7307215 Napisano: 20.10.2025 17:13:58 w WC - rozmowy o wszystkim
Cebulka napisał(a):

Do osób, które wygrały voucher 300 z Pantene - też dostaliście maila z prośbą o potwierdzenie danych do wysyłki ? W regulaminie info, że przy tej nagrodzie miał przyjść mail z linkiem do pobrania kodu. Tak kminie czy się nie pomylili i czy może jednak kosmetyków nie wygrałam...

Wszyscy tak mają. Jest ok. Oni zawsze dają to info o potwierdzenie danych. Czasami vouchery też od razu były do pobrania w mailu, ale teraz nie ma. Mail z kartą przyjdzie później. Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#7307180 Napisano: 20.10.2025 16:16:56 w moje dzisiejsze wygrane :)
300 zł do Rossmann z everydayme emotka  aż żałuję, że skusiłam się tylko na jeden paragon. Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#7306948 Napisano: 20.10.2025 07:14:44 w Pomocy!!!!
asiam napisał(a):

rainbowdash napisał(a):

Ten suwaczek szary

Tak. Miałam kliknięty suwaczek. Ale część mam naklejek papierowych a podobno można te wirtualne zamienić przy kasie na papierowe bo chcę je połączyć.

Kliknij ten szary suwaczek, żeby odznaczyć zbieranie w aplikacji i zrób zakupy w normalnej kasie. Babka wyda Ci naklejki, które masz na karcie. Wyświetl w wątku >>
2 cb656, asiam 0

zielonaszpilka

#7306614 Napisano: 17.10.2025 16:32:39 w moje dzisiejsze wygrane :)
Projektor z Lipton za ostatni dzień  emotka  bardzo miła niespodzianka emotka  myślałam, że już rozwiązane dawno emotka Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#7306343 Napisano: 16.10.2025 18:31:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bianka33 napisał(a):

Loteria Almette można mieć 2 serki na jednym paragonie? Nie mogę znaleźć tego w regulaminie.

Można. Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#7306294 Napisano: 16.10.2025 15:03:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Iwaiwa napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

Iwaiwa napisał(a):

Witam. Czy ktoś wygrał z aplikacji Coca Coli kartę intercity z Fuzetea?  .Nie rozumiem zapisu w regulaminie, że do wygrania jest karta wraz z nagrodą pieniężną. Ja dostałam tylko  kartę.

Nagroda pieniężna jest potrącana na podatek. 

Rozumiem. Myślałam, że kasa ręki. Dziękuję za odpowiedź. 😃

„Dodatkowa nagroda pieniężna” to najczęściej kasa na podatek. Zazwyczaj organizatorzy zaznaczają to od razu przy nagrodzie, tutaj Fortis to umieścił dużo dalej, ale samo sformułowanie i dziwna, „nierówna” kwota w okolicach 10-11% wartości nagrody od razu sugeruje podatek emotka Wyświetl w wątku >>
1 Iwaiwa 0

zielonaszpilka

#7306270 Napisano: 16.10.2025 14:25:17 w moje dzisiejsze wygrane :)

zielonaszpilka

#7306269 Napisano: 16.10.2025 14:24:48 w Informują
Informują z Konkurs "Graj o laptopy i bony w Intermarche"

Rodzaj powiadomienia: Mail
Dodatkowe informacje:
II stopień Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#7306139 Napisano: 16.10.2025 07:06:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Iwaiwa napisał(a):

Witam. Czy ktoś wygrał z aplikacji Coca Coli kartę intercity z Fuzetea?  .Nie rozumiem zapisu w regulaminie, że do wygrania jest karta wraz z nagrodą pieniężną. Ja dostałam tylko  kartę.

Nagroda pieniężna jest potrącana na podatek. 
Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#7305861 Napisano: 15.10.2025 09:24:50 w Gratulacje! Dla wygranych!
Urbanucci gratuluję z całego serca! Mam nadzieję, że podzielisz się kilkoma zdjęciami i wrażeniami z wyjazdów emotka Wyświetl w wątku >>