Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika zielonaszpilka

zielonaszpilka

#7386480 Napisano: 21.08.2026 11:48:03 w Smolar
Miła wiadomość od Smolara emotka  Zdecydowanie wolę to 72 złote niż kod do Spotify, którego bym nie wykorzystała emotka

Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#7385924 Napisano: 19.08.2026 23:11:18 w Gratulacje! Dla wygranych!
rudzixon napisał(a):

Dzięki! Bardzo doceniam to co napisałaś, serio... emotka
Tez by mnie to wkurzało.... ale ciesze się, ze to przekłada sie na cos pozytywnego! Także trzymam za Ciebie mocno kciuki! I mysle serdecznie oraz afirmuje piękną wygrana.

A ja? Doceniam po stokroć... dziękuję!
To dla mnie coś więcej niż pieniądze. 
To dla mnie ZMIANA. Zmiana przepełniona nieustanną pracą. Mam nadzieję, że za rok będę już w miejscu, w ktorym na ten moment jeszcze nie mam odwagi byc.

Pozdrawiam Was i życzę pięknych wygranych.

Spoko, wkurzaj nas jak najczęściej emotka  Mnie to inspiruje i motywuje emotka  Mam nadzieję, że za rok będziesz dokładnie tam, gdzie sobie wymarzyłaś emotka Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#7385724 Napisano: 19.08.2026 14:14:45 w Gratulacje! Dla wygranych!
rudzixon - poprzednim razem nie pogratulowałam, więc teraz gratuluję podwójnie emotka  emotka  Wymiatasz emotka  Czy mnie wkurza, że tyle wygrywasz? Jasne emotka  Ale wkurza motywująco. Wracam do grania po dłuższej przerwie i teraz jestem mocno zmotywowana, żeby też znowu przeżyć taki piękny nagrodowy tydzień emotka Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#7385516 Napisano: 18.08.2026 21:40:25 w Czy jest konkurs, w którym trzeba kupić...?
Kamillek92 napisał(a):

Soki, napoje poza Cola i Pepsi ?

Fanta w c4 - loteria, Dr Witt - loteria, Zozole - loteria, Monster - też chyba loteria Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#7385445 Napisano: 18.08.2026 17:56:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nelunia napisał(a):

Od wczoraj nie mogę wysłać Namysłowa z Dino. Plik ze zdjęciem ok, zgody zaznaczone.
Co robię nie tak?

A po wybraniu zdjęcia paragonu klikasz jeszcze „dołącz dowód zakupu” czy jakoś tak? Wyświetl w wątku >>
2 nelunia, aja 0

zielonaszpilka

#7383623 Napisano: 12.08.2026 17:48:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zaczytana-pola napisał(a):

mia napisał(a):

mia napisał(a):

Wczoraj, na koniec naszej korespondencji, zadałam im jeszcze dwa pytanie:
1) Co mogę jeszcze zrobić teraz?
2) Czy mają zwyczaj informować mailowo o wyniku weryfikacji (bez względu na to, czy pozytywna, czy negatywna).
Na razie nie doczekałam się odpowiedzi.
Może radzą się już prawnika.emotka

Szanowna agencja do tej pory nic mi nie odpisała, choć wczoraj byli błyskawiczni (może mam już bana u nich i koniec tematu), a mi narosło już kolejne pytanie:
3) Co zrobić, jeśli na paragonie nie ma miejsca na adnotację i pieczątkę? Co by nie było, że się czepiam wszystkiego, niżej obrazki - strona A i strona B paragonu.
Mam swój pomysł, jak z tego wybrnąć, ale chodzi o to żeby to było zgodne z duchem agencji... 

I nie wiem, czy agencja zdaje sobie sprawę, że są sklepy, gdzie paragon jest wielkości biletu tramwajowego...

A co zrobic, jeśli sklep odmówi pieczątki. Jutro w wolnej chwili naskrobię maila do agencji i sponsora. A co mi tam. Wygrać nie wygrałam. Ale tyłki pozawracam.

A może poprosić sklep o samą pieczątkę? Że niby organizator potrzebuje potwierdzenia, że to paragon z tego sklepu, a nie podrobiony. Opis i podpis już sobie można walnąć samemu emotka  w ostateczności można też zamówić pieczątkę sklepu, w którym robi się zakupy najczęściej i samemu sobie stemplować wszystko jak leci emotka  Przy czym oczywiście uważam, że te pieczątki to kpina i agencja powinna a) uznawać opisy Tchibo family b) weryfikować sobie sama paragony - przynajmniej te w dużych sieciach handlowych. Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#7382711 Napisano: 10.08.2026 14:27:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Sytuacja napisał(a):

Dobra ja się poddaje Kaufland odpisał że tak to kawa eduscho agencja odp że nie zaakceptują bo nie ma na paragonie RZECZYWISTEJ ADNOTACJI że to eduscho cyrk 🤣

Trzeba pisać do sponsora, żeby zrobili porządek z agencją organizująca loterię, bo to jakieś żarty, żeby latać po pieczątke przy opisie TchiboFamily. Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#7382678 Napisano: 10.08.2026 13:23:35 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
zielonaszpilka napisał(a):

Sprzedam 6 karnetów na Olsztyn Green Festival 14-16 sierpnia - 300 zł za jeden

Zostały dwa ostatnie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#7382432 Napisano: 09.08.2026 14:19:23 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
zielonaszpilka napisał(a):

Sprzedam 6 karnetów na Olsztyn Green Festival 14-16 sierpnia - 300 zł za jeden

Zostało 5 Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#7382367 Napisano: 08.08.2026 23:01:01 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Sprzedam 6 karnetów na Olsztyn Green Festival 14-16 sierpnia - 300 zł za jeden Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#7382314 Napisano: 08.08.2026 18:14:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
visserarthur napisał(a):

Z Loterii w Biedronce? Wczoraj pobierałem z 22.06 bez problemu, także nie wiem, od czego to zależy.

W sumie też nie wiem, po ilu dniach ten link wygasa. To 30 dni powtórzyłam za wpisami na forum emotka  Ale niestety u części osó ten link przestaje być aktywny po jakimś czasie emotka  Masz szczęście, że Tobie jeszcze się udało pobrać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#7382310 Napisano: 08.08.2026 17:26:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jomico napisał(a):

Czy u kogoś jest komunikat w konkursie Pepsi Avanti, że przy pobraniu biletu link wygasł?

Napisz do nich, wyślą nowy link. Ich błąd, że w wiadomości z biletami jest tylko delikatna sugestia, żeby bilet pobrać na komputer, a nigdzie nie ma jasnej informacji, że link z biletem wygasa po 30 dniach. Wyświetl w wątku >>
1 jomico 0

zielonaszpilka

#7381970 Napisano: 07.08.2026 13:08:34 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Sprzedam 2 karnety na Olsztyn Green Festival - 600 zł za oba - mam trzy komplety podwójnych voucherów Wyświetl w wątku >>
1 anaesth 0

zielonaszpilka

#7381943 Napisano: 07.08.2026 12:20:47 w Żabka
darq1991 napisał(a):

Konkurs z Grześkami: Silicie się na wymyślanie swoich autorskich sucharów czy wykorzystujecie te już dostępne w przestrzeni internetowej?

Oczywiście, że wymyślam swoje emotka  

"Zgłoszony tekst musi stanowić własną twórczość Uczestnika i nie może być powszechnie znanym „sucharem”, dowcipem ani utworem autorstwa osób trzecich." Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#7381827 Napisano: 07.08.2026 00:37:54 w Zapowiedzi konkursów
Trudno nazwać to konkursem. W sumie to taka akcja kto pierwszy ten lepszy, ale może są tu fani k-popu emotka  Bilety na ten festiwal chyba nie są tanie.
chrome-extension://efaidnbmnnnibpcajpcglclefindmkaj/https://www.kuchn...l-kuchnie-swiata.pdf

_kuchnie_swiata_: 15- 16 sierpnia widzimy się na Sound In Colors w Parku Śląskim w Chorzowie! 🎊 Dlatego przygotowaliśmy dla Was super akcje!
Wystarczy, że w dniach 7-14.08 zrobicie zakupy za minimum 150zł w jednym z wybranych sklepów, a my damy Wam karnet na 1 dzień festiwalowej zabawy 🎉🎉🎉
Akcja dotyczy wybranych sklepów, tj. w Kuchniach Świata w Galerii Katowickiej w Katowicach, w Galerii Krakowskiej w Krakowie, w Arkadii Westfield i Złotych Tarasach w Warszawie.
Ilość biletów ograniczona! Obowiązuje regulamin. Szczegółowy regulamin dostępny u sprzedawcy. Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#7381770 Napisano: 06.08.2026 21:14:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
slonecznik1309 napisał(a):

Czy karty endered 50 zł z loterii Fuzetea przychodzą na bieżąco? miałam pozytywną weryfikację. Minął tydzień i z tego maila, który wspomnieli nic nie przyszło ...spam przejrzany...Jak jest u Was?

14 lipca pozytywna weryfikacja, karta na mailu 22 lipca. 23 lipca jeszcze dostałam maila od fortisa, że nagroda została wysłana. Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

zielonaszpilka

#7381362 Napisano: 05.08.2026 23:05:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agnesita napisał(a):

A to nie chodzi o to, żeby załączyć paragon na którym jest ten produkt? Bo ja tak to zrozumiałam

No niee... "Dołącz zdjęcie dowodu zakupu razem z produktem" a w regulaminie: "załączenie fotografii przedstawiającej zakupiony Produkt Promocyjny wraz z dowodem zakupu, przy czym zarówno produkt, jak i dowód zakupu muszą być widoczne na jednym zdjęciu; " Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#7381348 Napisano: 05.08.2026 22:10:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
gregory napisał(a):

i udało ci się wygrać wtedy przy takim problemie?

Nie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#7381321 Napisano: 05.08.2026 20:35:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
makra napisał(a):

Niby tak ale powinni poinformować do kiedy jest czas pobrania bilety. Ja jeden mam a 2 gdzies mi się zapodział. Ogólnie ja z innych konkursów też mam linki i cały czas działają więc jeśli jest ograniczony czas pobrania to powinno to zaznaczyć

Powinni emotka  Dlatego uważam, że powinni Wam wysłać je ponownie. Ale dla swojego spokoju i dla oszczęności czasu reszta niech pobierze sobie bilety na kompa juz teraz emotka Wyświetl w wątku >>
0 0