Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano postów użytkownika zielonaszpilka

zielonaszpilka

#7084766 Napisano: 20.03.2023 08:18:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mamimamu napisał(a):

Cześć, czy ktoś mógłby podpowiedzieć o co chodzi z tą nagroda od Nestle? Dziś ogarnęłam, że do wczoraj miałam odebrać te 30 zł. I nie wiem, czy te opłaty tak czy tak się zaczną naliczać? Czy można je jakoś wyłączyć?

Nie, nie można wyłączyć tych opłat. Nawet jak się nie zarejestrujesz w tym ich serwisie to opłatę pobierają i po prostu kod ma mniejsza wartość. Dodatkowo jest duża szansa, że tak jak wielu z nas dostałaś kod, który już w dniu, w którym go dostałaś miał wartość 20 zł. Po zareklamowaniu dosłali kod o brakującej wartości. Niemniej jak ktoś będzie czekał z realizacją tej cudownej nagrody to może się okazać, że wartość kodu to już równe zero emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#7084482 Napisano: 16.03.2023 19:49:44 w Wkurza mnie...
nanajka81 napisał(a):

cb656 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

a mnie wkurzają konkursy na FB (...) Miały być oryginalne zdjęcia - wygrywają profesjonalne upstrzone produktami organizatora.

Sorry, bo nie kumam czaczy...
Czy zdjęcia "upstrzone produktami organizatora" już nie spełniają warunku oryginalności?!

Zapomniałeś dodać "profesjonalne" bo takich z produktami organizatora jest mnóstwo ale te zrobione profesjonalnie - przeważnie wygrywają.

Czyli wygrywają te wysokiej jakości i to jest problem?
Edit. I nie zgodzę się, że te przeważnie wygrywają. Ostatnio wręcz wrażenie, że wygrywa mierność i przeciętność. Wyświetl w wątku >>
1 cb656 0

zielonaszpilka

#7084433 Napisano: 16.03.2023 15:00:41 w Dziś cieszę się z.....
Mojej nowej drukarki kupionej częściowo za wygrane bony emotka  No jaram się emotka  Drukuje szybko, pięknie i ma wifi, czego bardzo brakowało mi w mojej starej drukarce, która wyzionęła ducha. Jestem gotowa na drukowanie oświadczeń laureata i skanowanie paragonów, więc czekam na maile z gratulacjami emotka Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#7084062 Napisano: 14.03.2023 09:58:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
emanuela24 napisał(a):

andii napisał(a):

ilonaxx5 napisał(a):

andii napisał(a):

Hejka. Czy ktoś doładowywał paysefcard z nestle za 30 zł?
Czy też macie tylko 20zł na karcie? Pisało że do 18.03 można wykorzystać, potem będzie opłata.
A juz teraz jest 20zU 

U nas ta sama sytuacja

Dziady !
Reklamacja coś da ?

Nie, bo to regulamin paysafetycard się kłania emotka  To nie nestle to 10zl zabrało.

Ja zareklamowałam. Unique odpisało, że sprawdzi sytuację i na razie cisza. Czekam na odpowiedź. Kod dostalam 23 lutego, a po zarejestrowaniu się na paysafe okazuje się że oplata została pobrana już 17 lutego. Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

zielonaszpilka

#7083862 Napisano: 13.03.2023 09:37:18 w Dyskusje o loteriach
sledzik860 napisał(a):

alexandra_sasa napisał(a):

marcella napisał(a):

chalabala47 napisał(a):

Czy ktoś z forum wygrał może jakąś nagrodę z loterii balcerzak? Jakoś tak cicho o tej loterii i nie wiem czy jest sens się w to angażować.

Jeszcze nie spotkałam promocyjnych opakowań

bardzo ciężko znaleźć promocyjne opakowania, a byłam już w kilku różnych sklepach 😔

Znalazłem Kindziuka w Biedronce w promocyjnych opakowaniach. Nikt jeszcze nie wygrał, bo jeszcze nie nadszedł czas rejestracji zgłoszeń.

Ktoś odpowiedział na pytanie z zeszłego roku emotka Wyświetl w wątku >>
1 mia 0

zielonaszpilka

#7083772 Napisano: 12.03.2023 07:40:38 w Dyskusje o loteriach
bezaczek7 napisał(a):

Loteria Biedronki zdrapkowa, jeśli zrobię zakupy za 149zł, w tym 39 kosmetyków, to dostanę łącznie 2 czy 3 zdrapki? emotka  Bo rozumiem, że dla jednej zdrapki wystarczy samych kosmetyków za 39, nie muszę dodatkowo mieć paragonu na 149zł z innymi produktami?

Piszę o kosmetykach, by nie wymieniać wszystkich kategorii  emotka

Wszystko jest w regulaminie łącznie z przykładami. Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#7083519 Napisano: 09.03.2023 16:17:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
atyde25 napisał(a):

To nie konkurs zwrot za zakup wejdź w co można dostać gratis w inne.

To nie zwrot za zakup. To akcja satysfakcja gwarantowana - jak produkt nie spełnia twoich oczekiwań to możesz dostać zwrot pieniedzy. Wyświetl w wątku >>
1 mia 0

zielonaszpilka

#7083423 Napisano: 09.03.2023 10:01:38 w WC - rozmowy o wszystkim
kachakacha napisał(a):

Dostałam wczoraj w Żabce paragon z kuponem na darmowego hot-doga przy kolejnych zakupach. Korzystał ktoś z tego?
Zabiorą mi ten paragon podczas odbioru darmowego hot-doga czy oddadzą? Pytam, bo na tym paragonie mam produkty na konkurs emotka

Podejrzewam, że kod na hot doga jest jednorazowy j nic nie będą zabierać. Paragon należy do klienta. A jakby chcieli zabrać to zawsze możesz go odciąć, bo zakładam że bon jest wydrukowany pod paragonem. Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#7083191 Napisano: 08.03.2023 11:22:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rufus napisał(a):

Ładnie jedzie Grażynka  emotka

Grażynka ma dużo hektarów do obsadzenia to i dużo paragonów emotka Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#7083176 Napisano: 08.03.2023 10:50:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
74WIOLKA napisał(a):

W jakiej sieci masz telefon? Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#7083162 Napisano: 08.03.2023 09:46:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
74WIOLKA napisał(a):

[quote=
Wszystko napisałam zgodnie z regulaminem i  nie mam potwierdzenia:( adamo86]

74WIOLKA napisał(a):

74WIOLKA napisał(a):

[quote=Nie dostałam to co zrobiłam żle?
sesyjnie1]Tak, jest odpowiedz SMS w listerine

Błąd w prefixie? może zły numer?
Więcej opcji chyba nie maObstawiam jednak błąd w pefiksie. A jeśli nie to sprawdź jeszcze czy nie masz numeru w blokowanych i sprawdź folder spam na telefonie - niektóre telefony mają taki folder. Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#7083141 Napisano: 08.03.2023 08:44:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sesyjnie1 napisał(a):

8igora9 napisał(a):

Bierzecie udział w loterii Ciech Sarzyna? Akurat muszę odchwaścić działkę pod trawnik, więc chciałam wziąć udział. Z tym, że oni reklamują to jako loterię dla rolników, w formularzu chcą powierzchnię i rodzaj uprawy, ale z regulaminu nie wynika, żeby potem chcieli jakiś papierów na bycie rolnikiem.🤔

Wlansie tez się mocno waham, muszę kupić kilka produktow do ogrodu…

Oczywiście, że nie biorę udziału, bo nie jestem rolnikiem. Regulamin w tym zakresie jest jasny 
"Uczestnik – pełnoletnia osoba fizyczna będąca rolnikiem, prowadząca własne gospodarstwo rolne lub zajmująca się uprawą roślin, zamieszkała na terenie Rzeczypospolitej Polskiej, biorąca udział w Loterii, która spełnia warunki określone w § 3 Regulaminu."
Dodatkowo zaznacza się "oświadczenie Uczestnika (poprzez zaznaczenie odpowiedniego pola), że jest osobą pełnoletnią i posiada kwalifikacje wymagane od osóbnabywających środki ochrony roślin określone w art. 28 ustawy o środkach ochrony roślin z dnia 8 marca 2013 r.,"
https://lexlege.p...hrony-roslin/art-28/ Wyświetl w wątku >>
2 mia, rooney 0

zielonaszpilka

#7083119 Napisano: 07.03.2023 21:15:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Ewelina558 napisał(a):

No tak, świata nie naprawię. Absolutnie to nawet nie jest ból przegranej. Tylko szok, że można tak kombinować.

Po poznaniu nazwy profilu i przeanalizowaniu ich konkursów mogę powiedzieć, że w mojej ocenie afery nie ma, można się rozejść emotka  W ostatnim konkursie mieli garstkę zgłoszeń, nagrodzona praca rzeczywiście kiepska, ale zerkając na to, co nagradzali w innych konkursach, to cóż, hm... Może taki mają gust emotka  Gość w poprzednim konkursie wygrał fotką, bo zawodowo zajmuje się fotografią i fotka rzeczywiście była fajna. Trzeciego konkursu, w którym niby był nagrodzony nie znalazłam. Firma robi dużo konkursów, chętnych mało, zazwyczaj nagradzają nowych ludzi, ale zdarza się, że nagradzają te same nazwiska, co dla mnie akurat na plus, bo to że raz wygrałeś u nich nie skreśla Cię w kolejnych konkursach. A gra jest zazwyczaj o latarkę emotka  chętnych zapraszam na mactronic - można obserwować, czekać na kolejne konkursy, ale broń boże się nie wysilać w zgłoszeniach emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#7083115 Napisano: 07.03.2023 20:38:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Ewelina558 napisał(a):

Firma x zrobiła konkurs na Facebooku na najbardziej kreatywną odpowiedź. Wybrała niemal najsłabszą, nie odpowiadającą na wszystkie pytania zawarte w regulaminie. Okazało się, że w ostatnich konkursach ten laureat wygrał już wczesniej dwa razy. Nie zdarza się to przecież często, szczególnie, że w każdym wygrywa tylko jedna osoba. Pod postem konkursowym kobieta wrzuciła screeny potwierdzające dziwność sytuacji. Inny zdziwił również wybór akurat tej odpowiedzi. A firma ,, rozwiązała " problem usuwając te komentarze. Co ewidentnie potwierdza, że nie było to rozegrane fair.

Nazwę firmy możesz podać Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#7083109 Napisano: 07.03.2023 20:25:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Ewelina558 napisał(a):

Ciężko coś ostatnio wygrać, szczególnie jak firma organizuje fejkowe konkursy. Robienie konkursu na kreatywność i nagradzanie ciągle tego samego czlowieka. Jak nic znajomego. Co Wy na takie zachowania? To już norma?

O jakiej firmie, konkursach i człowieku piszesz? Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#7082766 Napisano: 06.03.2023 10:52:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Jak ktoś brał udział w konkursie Eveline mystery box to niech sprawdzi czy w jego recenzji konkursowej dodali zdjęcie, bo duża część recenzji została umieszczona bez zdjęcia. Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#7082762 Napisano: 06.03.2023 10:32:06 w Gratulacje! Dla wygranych!
adamo86 napisał(a):

Gratulacje dla Wawlowych zwycięzców!! emotka
Zwłaszcza blancamalgosia74 - BRAWO!! emotka

I dzięki za podzielenie się super wiadomością!
To jest właśnie ten moment, gdy żałuję, że nie brałem w czymś udziału! emotka

Ja również gratuluję dziewczynom, z tymże dla mnie to jest ten moment, gdy wciąż się cieszę się, że nie brałam udziału emotka  No nie jestem w stanie pisać poematów rozwodzących się nad cudownością ich słodyczy, więc tym bardziej podziwiam każdego kto to potrafi i tam wygrywa emotka Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#7082724 Napisano: 05.03.2023 22:44:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
malgosia74 napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

iwona0103 napisał(a):

pusheen napisał(a):

Piękne losowanie w niedzielny wieczór, przeprowadzone pod naciskiem sponsora. emotka  Już wiem jaką agencję warto omijać.

Fortuna przekrętem się toczy emotka  dla niepoznaki mogli poinformować jutro emotka

Ale jak zabawnie wygląda tej mail z informacją o wygranej z podkreśleniem, że nagroda przyznana dnia 27.02. Żebyśta se konkursowicze nie myśleli, że wybierali dziś czy coś emotka  No chyba, że przy słodyczach też taka informacja była?

przy słodyczach też taka sama data była - przyznana dnia 27.02

No to zwracam im honor w tym zakresie emotka Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#7082722 Napisano: 05.03.2023 22:38:00 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
ReneK napisał(a):

WAWEL!!!emotka
Pyszną Słodyczą USKRZYDLASZ a potem skrzydła PODCINASZ!emotka
Spadaaaaam....emotka

To Wawel, nie Wedel emotka Wyświetl w wątku >>
1 ReneK 0

zielonaszpilka

#7082721 Napisano: 05.03.2023 22:34:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
iwona0103 napisał(a):

pusheen napisał(a):

Piękne losowanie w niedzielny wieczór, przeprowadzone pod naciskiem sponsora. emotka  Już wiem jaką agencję warto omijać.

Fortuna przekrętem się toczy emotka  dla niepoznaki mogli poinformować jutro emotka

Ale jak zabawnie wygląda tej mail z informacją o wygranej z podkreśleniem, że nagroda przyznana dnia 27.02. Żebyśta se konkursowicze nie myśleli, że wybierali dziś czy coś emotka  No chyba, że przy słodyczach też taka informacja była? Wyświetl w wątku >>