Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika zielonaszpilka

zielonaszpilka

#7302302 Napisano: 01.10.2025 14:56:43 w Dyskusje o wynikach konkursu
Emememe napisał(a):

Przeliczyli się pewnie z zasięgiem akcji, podejrzewam, że nie było nawet tyle zgłoszeń, by pokryć wszystkie nagrody. Żeby zaoszczędzić chcą się wymigać od wydania części tych lepszych nagród xD 
Ostatnio jakaś plaga oszukanych konkursów, źle się dzieje…

Zdecydowanie się przeliczyli, ale to już ich problem. Zbyt bystrzy nie są. Naprawdę liczyli, że ludzie wydając 100 zł na zgłoszenie nie będą wściekli jeśli nie dostaną jednej z ponad 360 nagród? Żenujące zagranie, Mniejszy syf i oburzenie byłoby, gdyby wszystkim pozostałym uczestnikom rozdali chociaż po plecaku. Pewnie wtedy rozgoryczenie byłoby mniejsze i większość machnęłaby ręką. Wyświetl w wątku >>
1 Emememe 0

zielonaszpilka

#7302271 Napisano: 01.10.2025 13:53:35 w Dyskusje o wynikach konkursu
ananaska napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

ananaska napisał(a):

Widzieliście wiadomość Coolpack w sprawie nie wydania wszystkich nagród w ich konkursie? Miało być 10
hulajnóg - jest 8, miało być 10 głośników - jest 6,  miało być 10 słuchawek - jest 0 (!), miało być 30 plecaków - są 4. Pomijam już całą resztę drobniejszych nagród - łącznie ponad 300. Zakup w konkursie za minimum 100 zł. Ich odpowiedz:

Cześć,Nagrody drugiego stopnia były przyznawane stopniowo, zgodnie z decyzją komisji konkursowej. Do etapu nagrody w postaci hulajnogi zakwalifikowała się ostatecznie taka liczba osób, jaką wskazała komisja – były to prace, które najlepiej spełniały kryteria przewidziane dla tej kategorii nagród. 🙂Pozdrawiamy, Zespół CoolPack✨

Chyba sobie jaja robią, że to przejdzie emotka

Yyyyyyyy serio? A tak można?

Nie, nie można. Zobaczymy czy sami się zreflektują czy trzeba będzie ciągnąć temat dalej.

przypominam, że tam było ponad 300 nagród.... A co z nimi? Też nikt "nie spelnił ich wymagań" by dostać np. worek?

Według nich tak, reszta zgłoszeń nie spełniła wymagań. Kryteria oceny mieli cztery - wspólne dla wszystkich kategorii, więc nie wiem o czym oni piszą. Były to kreatywność, estetyka wykonania, wykorzystanie i widoczność produktu Coolpack i zgodność z tematyką konkursu. Większość, jeśli nie wszystkie, pozostałe nienagrodzone zgłoszenia te kryteria spełniają. Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#7302268 Napisano: 01.10.2025 13:46:57 w Dyskusje o wynikach konkursu
ananaska napisał(a):

Widzieliście wiadomość Coolpack w sprawie nie wydania wszystkich nagród w ich konkursie? Miało być 10
hulajnóg - jest 8, miało być 10 głośników - jest 6,  miało być 10 słuchawek - jest 0 (!), miało być 30 plecaków - są 4. Pomijam już całą resztę drobniejszych nagród - łącznie ponad 300. Zakup w konkursie za minimum 100 zł. Ich odpowiedz:

Cześć,Nagrody drugiego stopnia były przyznawane stopniowo, zgodnie z decyzją komisji konkursowej. Do etapu nagrody w postaci hulajnogi zakwalifikowała się ostatecznie taka liczba osób, jaką wskazała komisja – były to prace, które najlepiej spełniały kryteria przewidziane dla tej kategorii nagród. 🙂Pozdrawiamy, Zespół CoolPack✨

Chyba sobie jaja robią, że to przejdzie emotka

Yyyyyyyy serio? A tak można?

Nie, nie można. Zobaczymy czy sami się zreflektują czy trzeba będzie ciągnąć temat dalej. Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#7302261 Napisano: 01.10.2025 13:34:58 w Dyskusje o wynikach konkursu

Chyba sobie jaja robią, że to przejdzie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#7302187 Napisano: 01.10.2025 10:28:51 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Karta prezentowa Kaufland z Wróć do szkoły like a szef.  Wysyłka od Traffica DPD, dokumenty zwrotne. Wcześniej info na maila i w apce. Wyświetl w wątku >>
1 anaesth 0

zielonaszpilka

#7302093 Napisano: 30.09.2025 21:10:50 w Czy informują/ informowali?
ktosiek1 napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

CoolPack - dziś miały być wyniki?

Miały.
Ciekawe czy się doczekamy. Znowu jest irytujący trend nie trzymania się przez agencję terminu wyników albo przeciąganie ich do późnych godzin wieczornych czy nawet nocnych. W ostatnim czasie to jest nagminne albo ja akurat wybieram tak rozwiązywane konkursy emotka

Edit. Są w komentarzu na instagramie pod zdjęciem konkursowym. Uciekło im sporo nagród, lista niepełna. Nie ogarnęli. W komentarzach jatka o to i o to, że ktoś tam zgłasza sie z różnych kont i wygrywa.

Też mam takie szczęście, że wybieram takie konkursy emotka  co prawda na wiele tu nie liczę, bo tylko fotka wstawiona, ale wkurza bardzo że regulamin tylko w jedną stronę obowiązuje.

Przeczytaj edit emotka  Wyniki na insta. Niepełne i kontrowersyjne, ale są. Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

zielonaszpilka

#7302043 Napisano: 30.09.2025 19:03:59 w Czy informują/ informowali?
ktosiek1 napisał(a):

CoolPack - dziś miały być wyniki?

Miały.
Ciekawe czy się doczekamy. Znowu jest irytujący trend nie trzymania się przez agencję terminu wyników albo przeciąganie ich do późnych godzin wieczornych czy nawet nocnych. W ostatnim czasie to jest nagminne albo ja akurat wybieram tak rozwiązywane konkursy emotka

Edit. Są w komentarzu na instagramie pod zdjęciem konkursowym. Uciekło im sporo nagród, lista niepełna. Nie ogarnęli. W komentarzach jatka o to i o to, że ktoś tam zgłasza sie z różnych kont i wygrywa. Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#7302032 Napisano: 30.09.2025 18:18:28 w SZUKAM....
stokrotka238 napisał(a):

Gdzie kupujecie pojedyncze  paczki chusteczek Foxy? Bo chce kupić na konkurs...

Pojedyncze paczki się chyba nie łapią. Te wyciągane w kostce już tak. Sprawdź dokładnie regulamin. Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#7301914 Napisano: 30.09.2025 13:34:21 w Tablica ogłoszeń
ewikewikk napisał(a):

Dzieci potrzebują pomocy - remont Rodzinnego Domu Dziecka.

https://pomagam.pl/9fnb8t?fbclid=IwY2xjawM96npleHRuA2FlbQIxMQABHtOynEbtImQAQVIUS17lRZZNfe0Ayzt8Zlpi6511G-o0QN1DyBREZbMVQHPr_aem_QAnsFqx2LBNIX35dWCV3Ig

To chyba jakaś zbiórka dla wtajemniczonych. Dla mnie, osoby z boku, brakuje tutaj informacji. Nie wiem nawet na jaki rodzinny dom dziecka jest ta zbiórka. Nie wesprę tak anonimowej zbiórki. Jest gdzieś jakiś lepszy opis kto i na co zbiera? Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#7301896 Napisano: 30.09.2025 12:22:10 w winiary
masifasi15. napisał(a):

Cały miesiąc zbierałam na szkole w Gdyni. Ale chyba jednak uda się im wygrać więc swoje 1650 punktów przekazuje na Bochnię !! emotka

Ja swoje trzymam do końca emotka  Nie mam ich aż tyle, ale gdyby Piekary chciały przeskoczyć to może się uda zblokować emotka  A jak nie bedą potrzebne to polecą do Bochni emotka Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#7301869 Napisano: 30.09.2025 11:16:49 w SZUKAM....
stokrotka238 napisał(a):

Czy na Hellenę w biedrze można kupić oranżadka w proszku- jak myślicie?

Można zerknąć do regulaminu, bo jest to tam napisane emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#7301452 Napisano: 29.09.2025 08:56:17 w Żabka
nanajka81 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

aerdna napisał(a):

mizizu napisał(a):

No to się nie pojawił mimo iż pisało że mogę już wziąć udział w wyzwaniu... Ehhh badziew...

Ja też nie mam, chociaż kupowałam w dwóch różnych żabkach i apka działała, bo jest że mogę „ponownie wziąć udział w wyzwaniu” .

U mnie również brak emotka

mizizu aerdna nanajka81 bo teraz kody są w innym miejscu, nie w miejscu wyzwania. Trzeba kliknąć w ikonkę profil i tam jest sekcja Twoje kupony i nagrody emotka  Czytajcie co jest napisane w uwagach w wyzwaniu emotka  

Tak, wiem, znalazłam w końcu ten dział ale nie mam w nim żadnego kuponu ani kodu ani nic. Pustki.  emotka

A przy wyzwaniu
masz informację: Podejmij wyzwanie ponownie? Widzisz w ogóle te zakupy w Żabce u siebie?

Mam "Wyzwanie zostało ukończone ale możesz wziąć w nim udział ponownie". Żabsy zostały mi doliczone. W "Twoich kuponach i nagrodach" nie ma nic...

Ja bym pewnie zainstalowała apkę ponownie, ale nie wiem czy to coś da. Możesz jeszcze sprawdzić czy nie masz jakiejś aktualizacji do zrobienia. Słabo, że te kody ciągle się niektórym nie pojawiają. Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#7301440 Napisano: 29.09.2025 08:13:58 w Żabka
nanajka81 napisał(a):

aerdna napisał(a):

mizizu napisał(a):

No to się nie pojawił mimo iż pisało że mogę już wziąć udział w wyzwaniu... Ehhh badziew...

Ja też nie mam, chociaż kupowałam w dwóch różnych żabkach i apka działała, bo jest że mogę „ponownie wziąć udział w wyzwaniu” .

mizizu aerdna nanajka81 bo teraz kody są w innym miejscu, nie w miejscu wyzwania. Trzeba kliknąć w ikonkę profil i tam jest sekcja Twoje kupony i nagrody emotka  Czytajcie co jest napisane w uwagach w wyzwaniu emotka  

Tak, wiem, znalazłam w końcu ten dział ale nie mam w nim żadnego kuponu ani kodu ani nic. Pustki.  emotka

A przy wyzwaniu
masz informację: Podejmij wyzwanie ponownie? Widzisz w ogóle te zakupy w Żabce u siebie? Wyświetl w wątku >>
1 nanajka81 0

zielonaszpilka

#7301428 Napisano: 29.09.2025 01:07:29 w Żabka
aerdna napisał(a):

mizizu napisał(a):

Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#7301260 Napisano: 28.09.2025 10:47:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
adamo86 napisał(a):

Thalia napisał(a):

Czy ja cos zle patrze? 

https://www.e-kon...starlite-festival-18

Konkurs mial byc do 30.09 a tu na stronie piszą, ze konkurs zakonczony. O co tu chodzi?

Standardowo ustawili zakończenie konkursu na 30.09 godz. 00:00:00 zamiast n 30.09 23:59:59. Wyślij im maila i jeśli nie odblokują formularza to zgloszenie tez im wyślij na maila.

zielonaszpilka dzisiaj jest 28.09 emotka

Faktycznie emotka  masz racje emotka  Może ich informatyk nie ogarnia tak jak i ja emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#7301252 Napisano: 28.09.2025 10:03:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Thalia napisał(a):

Czy ja cos zle patrze? 

https://www.e-kon...starlite-festival-18

Konkurs mial byc do 30.09 a tu na stronie piszą, ze konkurs zakonczony. O co tu chodzi?

Standardowo ustawili zakończenie konkursu na 30.09 godz. 00:00:00 zamiast n 30.09 23:59:59. Wyślij im maila i jeśli nie odblokują formularza to zgloszenie tez im wyślij na maila. Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#7301163 Napisano: 27.09.2025 15:20:56 w winiary
FBsebastian3 napisał(a):

Co jest z tymi punktami. Każdy ciągnie w swoją stronę i nic z tego nie będzie.AKTUALNIE NA KTÓRĄ SZKOŁĘ ODDAJEMY PUNKTY? żeby był efekt,a nie rozdrabnianie tematu

Nic nie jest z tymi punktami. O co tyle krzyku? Janowiec już zebrał swoje, Gdyni raczej nikt nie podskoczy do końca tego miesiąca, więc teraz zbieramy na Bochnie po prośbie ReneK. A Ty punkty możesz oddawać komu chcesz. Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#7301068 Napisano: 26.09.2025 21:45:58 w moje dzisiejsze wygrane :)

zielonaszpilka

#7301033 Napisano: 26.09.2025 19:31:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
FBagnieszka12 napisał(a):

Kamil_K napisał(a):

FBagnieszka12 napisał(a):

Czy miał ktoś problem z wypłatą blik z Grześka ? Nie idzie wypłacić

Ani razu nie miałem problemu. A co się dzieje?

Wyświetla się komunikat że numer nie został potwierdzony na telefonie

W jakim bankomacie próbowałaś? Nie każdy bankomat ma opcję wypłaty czeku blik. Wyświetl w wątku >>
0 0