Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika zielonaszpilka

zielonaszpilka

#7301000 Napisano: 26.09.2025 18:08:36 w Avanti
zezowaty_kot napisał(a):

Co to jest? Też to macie?

O 18 rzucili te ciuchy książula czy jak mu tam. Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#7300860 Napisano: 26.09.2025 13:13:58 w Czy informują/ informowali?
pojaszek napisał(a):

banka-manka napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

Czy wszyscy laureaci konkursu 100lattasm Scotch dostali już maile? W ogóle szukam osób, które wygrały. Mam kilka pytań emotka

Żadnych wiadomości nie wysłali, choć przy wynikach twierdzą, że już to zrobili emotka  
Ja dalej czekam, a dane się zgadzają z listą.

Ta lista z tasm Scotcha nie oznacza ze pierwsze 6 miejsc wygralo narzedzia dewalt. Ta list jest wedlug kolenosci zgloszeń.

Skąd wiesz? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#7300792 Napisano: 26.09.2025 10:58:58 w Czy informują/ informowali?
Czy wszyscy laureaci konkursu 100lattasm Scotch dostali już maile? W ogóle szukam osób, które wygrały. Mam kilka pytań emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#7300373 Napisano: 25.09.2025 14:13:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ola120 napisał(a):

Ponawiam pytanie- kto zrealizował ten blik 10 zł z dudy? Można zapłacić w sklepie? Nie otwiera mi się link do instrukcji.

Ja w poprzedniej edycji płaciłam nim na kasie samoobsługowej w lidlu. Kupiłam za niecałe 10 zł, poszło bez problemu. Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#7299945 Napisano: 24.09.2025 12:48:41 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
Dan Cake ostatni etap? Zestawy ubrań i produktów? Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#7299347 Napisano: 23.09.2025 09:46:47 w Zdjęcia naszych wygranych
Żeby nie było, że zawsze mam jakieś zastrzeżenia do wygranych to dla odmiany dzisiaj bardzo przyjemny zestaw z Sensodyne z konkursu "Piękny i zdrowy uśmiech z Sensodyne w Rossmann" emotka
 Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#7299344 Napisano: 23.09.2025 09:44:51 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Smolar Dpd - zestaw Sensodyne z Konkurs "Piękny i zdrowy uśmiech z Sensodyne w Rossmann" - standardowo dokumenty do podpisu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#7299343 Napisano: 23.09.2025 09:44:08 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
30 lat Familijne ostatni etap Aparat Polaroid - TNT - wcześniej info mailowe, dokumenty do podpisu. Wyświetl w wątku >>
1 anaesth 0

zielonaszpilka

#7298918 Napisano: 21.09.2025 10:21:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
darq1991 napisał(a):

loteria-prymat.pl

konkurs do wrzucenia do bazy emotka  
swoją drogą zaczyna się 22.09 a ja promocyjne opakowanie kupiłem wczoraj, ciekawe czy ten zakup będzie się liczył do konkursu 🤔

Nie. To loteria i na pewno podstawą zgłoszenia będzie paragon, a nie loteryjne opakowanie, chyba że masz w nim kod, ale prymat nie robił takich akcji, więc wątpię emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#7298151 Napisano: 17.09.2025 16:58:42 w WC - rozmowy o wszystkim
witegz napisał(a):

wygrany BLIK 10 zł z loterii DUDA - jak go wykorzystać/wybrać? Próbowałem w kilku bankomatach i żaden nie wy[płaca mniej niż 20 PLN?? Help?

Ja płaciłam na kasie samoobsługowej w lidlu. Kupiłam rzeczy za 9 złotych z groszami. Wyświetl w wątku >>
1 cb656 0

zielonaszpilka

#7297871 Napisano: 16.09.2025 18:27:32 w WC - rozmowy o wszystkim
ktosiek1 napisał(a):

anaesth napisał(a):

Orientujecie się może, czy każdy z pluszaków-biedroniaków ma inny numer EAN? Chodzi o sprawdzenie w aplikacji Biedronki, gdzie jest dostępny Paragon Piotrek (czy ktoś uprzejmy mółby się podzielić tym numerem?), bo nie mam czasu jeździć po całym mieście, a w najbliższej go nie ma emotka

edit: znalazłam! 8717674036816, gdyby ktoś też potrzebował emotka

A gdzie to sprawdzić w aplikacji i czy ktoś wie jaki EAN ma koszyk?

Najlepiej na allegro - koszyk 5054903 983569 Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#7297847 Napisano: 16.09.2025 16:40:45 w WC - rozmowy o wszystkim
anaesth napisał(a):

Odebrałam dzisiaj telefon, rzekomo od pracownika Provident, który nawet się nie przedstawił, celem potwierdzenia, że wczoraj zawnioskowałam o pożyczkę 2000zł. Nigdy nie korzystałam z ich usług. Człowiek przedyktował mi moje imię i nazwisko oraz stary adres, pod którym nie mieszkam już prawie 4 lata. Podał mi numer i godzinę wniosku, 4 ostatnie cyfry rachunku Revolut, na który miała być wypłacona pożyczka. Mówił to wszystko tak, jakby to nie była dla niego nowość, że doszło rzekomo do próby wyłudzenia pieniędzy na moje dane. Powiedział, że mam się spodziewać telefonu z mojego banku, a tymczasem informuje organy ścigania.

A później weszłam na stronę Providenta, a tam komunikat, że oszuści dzwonią i podają się za ich pracowników. Nie podawałam żadnych wrażliwych danych, ale i tak zastanawiam się, co z tym zrobić. Niby Provident sugeruje zgłoszenie tego na policję i do banku... Piszę tu o tym, bo może wypłynęły dane z jakiejś agencji konkursowej i byćmoże do kogoś z Was też zadzwonią.

Mój szwagier też miał taki telefon emotka  Chodziło o to, że niby ktoś próbował wziąć pożyczkę na jego firmę i żeby zabezpieczyć środki trzeba przelać  środki na rachunek techniczny. Zgapił się na początku, bo pierwsze pytanie było coś w stylu „czy ma pan konto w mBanku?”, a on na to: „nie, w ING” 😂 i potem, że była próba wyłudzenia i że za chwilę zadzwoni do niego osoba z banku.  Jak palnął to Ing to już się zorientował, więc postanowił zrobić sobie trochę jaj. Zaraz zadzwonił pan, oczywiście z ING emotka , szwagier współpracował z nim grzecznie, ale ciągle coś przerywało, prosił o powtórzenie, nie rozumiał co ma zrobić - żeby jak najdłużej na lini ich przytrzymać. Trwało do bardzo długo, szwagier w tym czasie prowadził auto, był na głośnomówiącym, więc mu było wszystko jedno, i w końcu przyszedł ten moment, gdy mieli zlecić ten przelew i pan pyta ile środków jest na rachunku firmowym. A szwagier: 100 zł. Pan chrząknął i lekko zwątpił. Zaczął wypytywać czy na pewno taka kwota, czy są jakieś inne rachunki, no nie był zadowolony, że po takim zmarnowanym czasie miałby zarobić 100 zł. Szwagier miał dość szopki i powiedział mu co o nich myśli. Sprawę zgłosił w banku, ale pewnie  i tak nic to nie da, więc po prostu trzeba być uważnym o też uważać, co się odpowiada na pytania. Lepiej mówić mniej niż więcej emotka   Aha, imię i nazwisko też mieli, adres również, ale nieaktualny. Okazuje się, że w jakiejś ogólnodostępnej bazie firm w sieci dalej widnieje stary adres do korespondencji. Wyświetl w wątku >>
1 anaesth 0

zielonaszpilka

#7297830 Napisano: 16.09.2025 15:15:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Anisu napisał(a):

Nie zgadza nip  ale sklep miał szyld polo market i adres sie zgadza z listy z regulaminem

Skoro jest na liście i szyld był ok to wszystko się zgadza. Najpewniej działa w jakiejś sieci albo jest prowadzona przez ajenta czy coś w tym stylu, a nie bepzosrednio przez centralę. Moja Biedronka też ma inny nip niż reszta świata emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#7296963 Napisano: 13.09.2025 14:44:40 w Pomocy!!!!
cb656 napisał(a):

WiFi działa na karcie od Orange i działa dziwnie, bo często różne strony lokalizują mnie np. Na Węgrzech albo w Niemczech, co przekłada się np. na wyświetlane reklamy  w tych językach. Czy to może mieć jakiś związek?

Mam podobny problem z Orange. Nie wiem dlaczego, ale widzę czasem w lokalizacji, że jestem podobno zupełnie gdzie indziej, niż w rzeczywistości. To się także wiąże z wyświetlaniem treści zależnych od lokalizacji, tym samym zupełnie dla mnie nieprzydatnych. Najczęściej widzę to w smartfonie, czy czegoś szukam w Google: "Z twojego IP wynika, że jesteś w (...) dostosowaliśmy wyniki do bieżącej lokalizacji". emotka emotka

Przyznam, że jest to niezmiernie irytujące i nie wiem czy następnym razem zdecyduję się na orange, chociaż zasięg mamy tu dobry. Skoro Ty nie dałeś rady tego obejść, to pewnie ja też niewiele zdziałam. Myślałam o łączeniu się przez VPN, ale to rozwiązuje tylko połowę problemów, bo dalej lokalizacja będzie inna, tyle że polska. A tymczasem ceny w wyszukiwarce wyświetlą mi się losowo w euro, forintach albo złotówkach, trasa na wakacje zaczyna się w Niemczech, najbliższe paczkomaty pokazuje mi na Śląsku, a jak wpisuję samą nazwę sklepu to z autoamtu dodaje mi np. końcówkę .de emotka Wyświetl w wątku >>
1 cb656 0

zielonaszpilka

#7296654 Napisano: 12.09.2025 11:25:57 w SZUKAM....
@gnieszk@ napisał(a):

Kiciunia21 napisał(a):

donia7 napisał(a):

Czy ktoś miły poda odpowiedzi do dzisiejszego quizu Hebe?
Edit:dziękuję emotka

Te pytania są tak proste i oczywiste, że na luzaczku szybko można odpowiedzieć  emotka

Jeśli nie zrobisz tego w sekundę, bez czytania, to nie wygrasz emotka

W tym roku jest dużo mniejsze zainteresowanie. Można i 10 minut odpowiadać i i tak jest wygrana.

Serio? Ciekawe z czego wynika to mniejsze zainteresowanie emotka  Może większość tak jak ja odpuściła granie w tym roku, bo kosmetyków mam po kokardę :) W poprzednich latach bez błyskawicznych odpowiedzi nie było szans na nagrody. Chociaż jak zerkam w regulamin to widzę, że są dni, że jest 13 tysięcy produktów, a są dni, że tylko 1000, więc myślę, że to też będzie zależeć od dnia i przy mniejszej puli to 10 minut będzie zdecydowanie za długo. Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#7296579 Napisano: 12.09.2025 09:54:38 w Pomocy!!!!
pionas napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

pionas może masz pomysł co zrobiłam, że logując się na ekonki, gdy jestem podłączona do domowej sieci wi-fi wyświetla mi błąd 403? Kiedy łączę się przez internet z telefonu to wszystko śmiga. Usunięcie ciasteczek nic nie dało. Przez domowe wi-fi też wszystko wcześniej działało, dodałam jeden konkurs i padło. Potem znowu działało, dodałam kolejny konkurs i znowu padło emotka  I aż do teraz nie wstało emotka

może za bardzo obciążyłaś swoje IP? Zresetuj połączenie z routerem.

zielonaszpilka a czy logujesz się na to samo konto i w ten sam sposób? 403 to sygnał że nie masz uprawnień do danej podstrony

Tak, jestem ciągle zalogowana. Na WiFi wywala mi błąd 403, po wyłączeniu WiFi i odświeżeniu strony jestem zalogowana i wszystko działa. I na telefonie i na komputerze jest tak samo. WiFi działa na karcie od Orange i działa dziwnie, bo często różne strony lokalizują mnie np. Na Węgrzech albo w Niemczech, co przekłada się np. na wyświetlane reklamy  w tych językach. Czy to może mieć jakiś związek?

edit. Po zresetowaniu wszystkiego działa. No nic, nie będę Ci zawracać głowy . Po prostu w razie czego po prostu znowu wszystko poresetuję emotka Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#7296543 Napisano: 12.09.2025 07:17:34 w SZUKAM....
Kiciunia21 napisał(a):

donia7 napisał(a):

Te pytania są tak proste i oczywiste, że na luzaczku szybko można odpowiedzieć  emotka

Jeśli nie zrobisz tego w sekundę, bez czytania, to nie wygrasz emotka Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#7296527 Napisano: 11.09.2025 22:51:08 w SZUKAM....
donia7 napisał(a):

Pytanie pułapka;) odpowiadający na nie dostają karniaki - zgodnie z regulaminem Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#7296434 Napisano: 11.09.2025 16:22:21 w Pomocy!!!!
pionas może masz pomysł co zrobiłam, że logując się na ekonki, gdy jestem podłączona do domowej sieci wi-fi wyświetla mi błąd 403? Kiedy łączę się przez internet z telefonu to wszystko śmiga. Usunięcie ciasteczek nic nie dało. Przez domowe wi-fi też wszystko wcześniej działało, dodałam jeden konkurs i padło. Potem znowu działało, dodałam kolejny konkurs i znowu padło emotka  I aż do teraz nie wstało emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#7296388 Napisano: 11.09.2025 15:24:30 w Czy informują/ informowali?
Maria napisał(a):

Czy informowali z tego konkursu-Konkurs "Wygraj z Paulanerem" Biedronka, 18+

A wystarczy wejść w MDW albo w wątek informują albo w komentarze do konkursu zanim się spyta. Wyświetl w wątku >>
2 rufus, Maria 0