Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
zielonaszpilka
Postów 2248
Data rejestracji 23.06.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zielonaszpilka
Postów 2248
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I naklejki oczywiście też krzywo poprzyklejane
zielonaszpilka
Postów 2248
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zielonaszpilka
Postów 2248
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Twój post dużo rozjaśnia, ale też daje dużo pomysłów, jak obejść niektóre rzeczy, więc z jednej strony fajnie, że pokazujesz nam jak to wygląda od zaplecza, a z drugiej strony trochę mam obawy, że podsunąłeś niektórym niezbyt regulaminowe pomysły ;)
Wydaje mi się, że wiem o jakim mechanizmie piszesz w kwestii tych setek paragonów, ale z niecierpliwością czekam na nowe zapisy w regulaminie;)
I piszesz też o czymś, co wkurza mnie niemiłosiernie i zdarza się w wielu różnych miejscach/branżach - liczą się cyferki choćby nic za nimi nie stało. Ważne, że można pochwalić się przed zarządem imponującym wynikiem. Zarząd nie będzie wnikał, co za tym wynikiem stoi. Kierownicy średniego szczebla wiedzą, że to pic, ale nikomu nie zależy, żeby to zrobić dobrze. Mam nadzieję, że ta sytuacja nie zniechęci Was do walczenia z oszustami i botami, chociaż trudno mi uwierzyć, żeby po takiej akcji jeszcze chciało Wam się kopać z koniem
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
zielonaszpilka
Postów 2248
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zielonaszpilka
Postów 2248
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zielonaszpilka
Postów 2248
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zielonaszpilka
Postów 2248
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zielonaszpilka
Postów 2248
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zielonaszpilka
Postów 2248
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a jak informują?
Jest lista pod postem konkursowym, a Ty wpisujesz się nie w tym wątku, co trzeba i zaraz wyłapiesz karniaka
zielonaszpilka
Postów 2248
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zielonaszpilka
Postów 2248
Punkty karne 0
Konkursy dodane
"W Loterii może wziąć udział każda osoba fizyczna, która ukończyła 18 lat i w okresie od dnia 01.02.2023 r. do dnia 21.04.2023 r. dokonała zakupu Produktów marki DAFI w kwocie minimum 50,00 zł (słownie: pięćdziesiąt złotych zero groszy) w okresie trwania Loterii oraz zachowała paragon/fakturę za zakupy, a także zgłosiła się do Loterii w okresie przyjmowania zgłoszeń zgodnie z par. 6 ust. 1 oraz spełnia pozostałe postanowienia i warunki Regulaminu"
Dokonać zakupu może jedna osoba. Jedna osoba może być też w posiadaniu tego paragonu. Nie możecie zrobić jednocześnie zakupów na ten paragon ty i twoja koleżanka i też obie jednocześnie nie możecie być w jego posiadaniu. Teoretycznie można brnąć w jakieś tłumaczenia, że robiło się zrzutkę na zakup, ale według mnie to na pewno nie przejdzie. Ten punkt jest też ich jedynym argumentem w bronieniu swojego stanowiska o tym, że zakup musi być przed zgłoszeniem. Mogą się tłumaczyć, że ten punkt pokazuje kolejność czynności niezbędnych do udziału w loterii 1) ukończenie 18 lat, 2) zakup produktu 3) zachowanie paragonu 4) zgłoszenie do loterii. Czy w sądzie by się obronili tym punktem - może tak, może nie. Ja bym sobie ręki nie dała uciąć, że sprawa jest wygrana. Każdemu kto chce wziąć udział w tej hucpie polecam jednak najpierw zdobyć chociaż jeden paragon i dopiero potem generować zgłoszenia, a także w razie wygranej nie wysyłać drugi raz etgo samego paragonu. A osobiście nie będę tracić czasu na tę loterię, bo próg wejścia wysoki, regulamin pisany przez amatora, a w bazie już tysiące zgłoszeń niepopartych żadnym zakupem. Jest wiele ciekawszych loterii i konkursów, w które teraz można się pobawić
zielonaszpilka
Postów 2248
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zielonaszpilka
Postów 2248
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zielonaszpilka