Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika zielonaszpilka

zielonaszpilka

#7296368 Napisano: 11.09.2025 15:11:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
niunio napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

Pojawiła sie zakładka LAUREACI 
https://30latchrupnelo.pl/#laureaci

Wychodzi na to, ze dwa vouchery trafiły do jednej osoby, chyba ze to taki zbieg okoliczności z nietypowymi początkami maili emotka  no i anonimizacja maili też im nie do końca wyszła emotka

Im często coś nie wychodzi... jak na początku roku informowali z konkursów świątecznych, to wysłali zbiorczego maila z widocznymi danymi wszystkich adresatów. emotka

A jeszcze zerkając na maile przypominam sobie te wszystkie wpisy, że rękę dam sobie uciąć, że nie pomyliłem numeru paragonu czy czegoś innego w formularzu emotka  a tutaj takie kwiatki jak: @gmai.com, @gamil.com czy @intria.pl - jeśli jest szansa, że to Wasze maile to może napisać do agencji, bo nie wiem czy sami z siebie poprawią te literówki emotka Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#7296362 Napisano: 11.09.2025 15:02:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zaczytana-pola napisał(a):

Pojawiła sie zakładka LAUREACI 
https://30latchrupnelo.pl/#laureaci

Wychodzi na to, ze dwa vouchery trafiły do jednej osoby, chyba ze to taki zbieg okoliczności z nietypowymi początkami maili emotka  no i anonimizacja maili też im nie do końca wyszła emotka Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#7296256 Napisano: 11.09.2025 12:10:30 w Zdjęcia naszych wygranych
Plecak do samolotu Samsonite z konkursu Venus Everydayme. Szkoda, że nie bardziej venusowy kolor emotka   ktoś dostał inny? emotka

u Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#7296211 Napisano: 11.09.2025 11:02:21 w Wkurza mnie...
pikawka napisał(a):

pikawka napisał(a):

Aż zadzwoniłam do m z tą sensacyjną wiadomością emotka  ale m już bardziej sceptyczny, mówi żeby tak i nie bo pilot jest sparowany z pompą, bateria hmm może jeszcze trzymać misję, że jeśli to max do jutra emotka  w domu sirzadzilam tym Bluetooth i nic ja nawet nie kojarzę żeby mi się to kiedykolwiek wyświetliło emotka

Szukam po prostu jakiegoś pomysłu, żeby pomóc to zlokalizować, zupełnie nie wiem czy to zadziała. Wydaje mi się, że nawet jeśli pilot jest sparowany z pompą to na liście powinen się wyświetlać. Np. pomimo, że ja jestem połączona z głośnikiem to w telefonie męża on się wyświetla na liście dostępnych urządzeń. Jeśli macie kogoś znajomego z tą pompą to może zapytać go czy widzi pilot na liście urządzeń pomimo tego, że jest połączony z pompą? Wtedy będzie wiadomo czy to w ogóle dobry kierunek. Jeśli tak to wtedy trzeba się przejść w te wszystkie okolice i szukać czy gdzieś się nie wyświetli. Samochód, garaż, podwórko, okolice domu kultury, sala gdzie były urodziny. Ja bym pewnie podjechała też do domu każdego dziecka 🙈😎

napisalsm właśnie do znajomej, której  córka ma taką samą pompę, niestety nie wyświetla się nic emotka

Szkoda emotka Wyświetl w wątku >>
1 pikawka 0

zielonaszpilka

#7296208 Napisano: 11.09.2025 10:56:52 w Wkurza mnie...
pikawka napisał(a):

Aż zadzwoniłam do m z tą sensacyjną wiadomością emotka  ale m już bardziej sceptyczny, mówi żeby tak i nie bo pilot jest sparowany z pompą, bateria hmm może jeszcze trzymać misję, że jeśli to max do jutra emotka  w domu sirzadzilam tym Bluetooth i nic ja nawet nie kojarzę żeby mi się to kiedykolwiek wyświetliło emotka

Szukam po prostu jakiegoś pomysłu, żeby pomóc to zlokalizować, zupełnie nie wiem czy to zadziała. Wydaje mi się, że nawet jeśli pilot jest sparowany z pompą to na liście powinen się wyświetlać. Np. pomimo, że ja jestem połączona z głośnikiem to w telefonie męża on się wyświetla na liście dostępnych urządzeń. Jeśli macie kogoś znajomego z tą pompą to może zapytać go czy widzi pilot na liście urządzeń pomimo tego, że jest połączony z pompą? Wtedy będzie wiadomo czy to w ogóle dobry kierunek. Jeśli tak to wtedy trzeba się przejść w te wszystkie okolice i szukać czy gdzieś się nie wyświetli. Samochód, garaż, podwórko, okolice domu kultury, sala gdzie były urodziny. Ja bym pewnie podjechała też do domu każdego dziecka 🙈😎 Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#7296195 Napisano: 11.09.2025 10:13:41 w Wkurza mnie...
pikawka napisał(a):

pikawka napisał(a):

FBsebastian3 napisał(a):

pikawka napisał(a):

pikawka napisał(a):

Wkurza mnie i załamuje… dwa dni temu syn był w Domu Kultury na urodzinach u innego dziecka, wrócił do domu bez pilota do pompy insulinowej ( ma cukrzycę)  rozpłynął się emotka  wszystko tam przeszukane łącznie ze śmietnikami, nie ma emotka  emotka

Syn drugi dzień na zastrzykach, muszę kupić nową pompę bo pilot przypisany i nie można wymienić… 
Czekam do poniedziałku na cud, ale czuję, że będę musiała kupić nową pompę i 8 tys wywalę a tą ma pół roku emotka  załamka emotka

Przykro mi, mam nadzieję, że się jeszcze znajdzie. Wrzućcie informacje na wszystkie lokalne grupy fejsbukowe, napisz indywidualnie do każdego rodzica dziecka, które było na urodzinach i do ewentualnych animatorów, którzy tam byli. Pilot wygląda jak telefon, może ktoś przypadkowo zgarnął. Może jest w jakiejś torbie prezentowej albo torbie animatora, niech posprawdzają wszystkie kurtki, kieszenie. Czy na pewno wychodząc z domu kultury już nie miał pilota? Może wypadł mu dopiero w samochodzie?

Wszystko zrobione, internet cały obsmarowany w moim ogłoszeniu, znajomi też udostępniali, na miejskich grupach też info, rodzice obdzwonieni,torebki z prezentami też sprawdzone,  ja go odbierałam autem spod domu kultury i jechaliśmy do domu, była 19 godzina. Obejrzał bajkę, umył się, miał podać insulinę do kolacji, bierze torebkę (w której trzyma ) nie ma. 
Cały dom przetrzepaliśmy, m był w domu  kultury dwa razy, sprawdzał nawet śmietniki, mieli w czasie tych urodzin alarm i ewakuację. Nie wiem już co o tym myśleć. Dyrektor domu kultury twierdzi, że musiało się do jakiegoś dziecka „przykleić” ale ja nie mam podstaw i nie chce mi się wierzyć. Jestem tym załamana i ta kasa którą wywalę a pompa nowa na pół roku i do śmieci emotka

Znajomej wnuczka zapadła w śpiączke, nie wiedzieli,a ona cukrzyce miała. Wszystkie ręce na pokład i jest na specjalnej diecie, dużo pracy i zachodu. Może ktoś te pompę ukradł? Monitorig?

no właśnie dyrektor domu kultury twierdzi, że ktoś ukradł… monitoring nie działał właśnie dostaliśmy odpowiedź

Jeszcze tak myślę, skoro ten pilot działał na Bluetooth to czy np. wchodząc w Bluetooth na telefonie i szukając urządzeń w pobliżu widziałabyś ten pilot? Jeśli tak, a on powinien mieć jeszcze działającą baterie, to może przejść się jeszcze raz do domu kultury, przejść po jego okolicy, sprawdzić samochód i zobaczyć czy ten pilot nie wyświetli się jeśli znajdziecie się gdzieś w pobliżu?

Ja go w żaden sposób nie mam powiązanego z telefonem tego pilota, one ze sobą w żaden sposób nie działają.  Dwie odrębne rzeczy

Nie chodzi o powiązanie. Chodzi o to, że jak wejdzie w Bluetooth w telefonie to
pokazuje Ci wszystkie urządzenia działające na Bluetooth w okolicy. Dopiero wtedy możesz je wybrać i się z nimi połączyć. Z tym pilotem się nie połączysz, ja to wiem, ale skoro działa na Bluetooth to powinien być widoczny na liście. Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#7296191 Napisano: 11.09.2025 10:01:50 w Wkurza mnie...
pikawka napisał(a):

szpileczko samochód to był przetrzepany 4 razy łącznie z wyciąganiem fotelików odsuwaniem foteli, latarka k***a świecili no cuda na kiju, nawet teść sprawdzał po mnie i po mężu ;( 
ubezpuecxenie tego mi nie obejmuje.

Myślałam o takim ubezpieczeniu pompy na przyszłość emotka
Widziałam, że można ubezpieczyć konkretnie pompę, tak jak np. telefon czy okulary, ale nie wiem jaki to koszt i czy warunki są korzystne w przypadku zgubienia. Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#7296187 Napisano: 11.09.2025 09:59:00 w Wkurza mnie...
pikawka napisał(a):

FBsebastian3 napisał(a):

pikawka napisał(a):

pikawka napisał(a):

Wkurza mnie i załamuje… dwa dni temu syn był w Domu Kultury na urodzinach u innego dziecka, wrócił do domu bez pilota do pompy insulinowej ( ma cukrzycę)  rozpłynął się emotka  wszystko tam przeszukane łącznie ze śmietnikami, nie ma emotka  emotka

Syn drugi dzień na zastrzykach, muszę kupić nową pompę bo pilot przypisany i nie można wymienić… 
Czekam do poniedziałku na cud, ale czuję, że będę musiała kupić nową pompę i 8 tys wywalę a tą ma pół roku emotka  załamka emotka

Przykro mi, mam nadzieję, że się jeszcze znajdzie. Wrzućcie informacje na wszystkie lokalne grupy fejsbukowe, napisz indywidualnie do każdego rodzica dziecka, które było na urodzinach i do ewentualnych animatorów, którzy tam byli. Pilot wygląda jak telefon, może ktoś przypadkowo zgarnął. Może jest w jakiejś torbie prezentowej albo torbie animatora, niech posprawdzają wszystkie kurtki, kieszenie. Czy na pewno wychodząc z domu kultury już nie miał pilota? Może wypadł mu dopiero w samochodzie?

Wszystko zrobione, internet cały obsmarowany w moim ogłoszeniu, znajomi też udostępniali, na miejskich grupach też info, rodzice obdzwonieni,torebki z prezentami też sprawdzone,  ja go odbierałam autem spod domu kultury i jechaliśmy do domu, była 19 godzina. Obejrzał bajkę, umył się, miał podać insulinę do kolacji, bierze torebkę (w której trzyma ) nie ma. 
Cały dom przetrzepaliśmy, m był w domu  kultury dwa razy, sprawdzał nawet śmietniki, mieli w czasie tych urodzin alarm i ewakuację. Nie wiem już co o tym myśleć. Dyrektor domu kultury twierdzi, że musiało się do jakiegoś dziecka „przykleić” ale ja nie mam podstaw i nie chce mi się wierzyć. Jestem tym załamana i ta kasa którą wywalę a pompa nowa na pół roku i do śmieci emotka

Znajomej wnuczka zapadła w śpiączke, nie wiedzieli,a ona cukrzyce miała. Wszystkie ręce na pokład i jest na specjalnej diecie, dużo pracy i zachodu. Może ktoś te pompę ukradł? Monitorig?

no właśnie dyrektor domu kultury twierdzi, że ktoś ukradł… monitoring nie działał właśnie dostaliśmy odpowiedź

Jeszcze tak myślę, skoro ten pilot działał na Bluetooth to czy np. wchodząc w Bluetooth na telefonie i szukając urządzeń w pobliżu widziałabyś ten pilot? Jeśli tak, a on powinien mieć jeszcze działającą baterie, to może przejść się jeszcze raz do domu kultury, przejść po jego okolicy, sprawdzić samochód i zobaczyć czy ten pilot nie wyświetli się jeśli znajdziecie się gdzieś w pobliżu? Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#7296177 Napisano: 11.09.2025 09:43:25 w Wkurza mnie...
pikawka napisał(a):

pikawka napisał(a):

A samochód sprawdzaliście? Pod fotelami, w tych bocznych skrytkach w drzwiach. Szukam pomysłu, gdzie by to jeszcze mogło wpaść. Jeśli jakieś dziecko zabrało to raczej przypadkowo zgarniając z czymś. Ta ewakuacja też nie pomaga, mogło wypaść gdzieś na dworze, jeśli ewakuowali się na dwór. Swoją drogą kiepsko to wymyślone, że zgubiony pilot równa się wymiana całej pompy. Absurdalne. Powinni mieć możliwość zakodowanie nowego pilota. Jeśli będziecie zmuszeni kupić nową pompę może trzeba rozważyć takie, które są sterowane i pilotem i smartphonem? Nie wiem czy możecie przejść na inną pompę, bo zupełnie się na tym nie znam, ale wydaje mi się, że taki pilot po prostu łatwo zgubić lub uszkodzić. Są też ubezpieczenia, ale nie wiem czy są na tyle skuteczne, żeby w razie czego pokryły całkowity koszt nowej pompy. Jeśli inna nie wchodzi w grę, to może przyczepić do następnego pilota jakiś lokalizator? Tylko to już pomysły na przyszłość emotka  Mam nadzieję, że jeszcze się znajdzie. Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#7296168 Napisano: 11.09.2025 09:17:16 w Wkurza mnie...
pikawka napisał(a):

Przykro mi, mam nadzieję, że się jeszcze znajdzie. Wrzućcie informacje na wszystkie lokalne grupy fejsbukowe, napisz indywidualnie do każdego rodzica dziecka, które było na urodzinach i do ewentualnych animatorów, którzy tam byli. Pilot wygląda jak telefon, może ktoś przypadkowo zgarnął. Może jest w jakiejś torbie prezentowej albo torbie animatora, niech posprawdzają wszystkie kurtki, kieszenie. Czy na pewno wychodząc z domu kultury już nie miał pilota? Może wypadł mu dopiero w samochodzie? Wyświetl w wątku >>
2 joan, pikawka 0

zielonaszpilka

#7295938 Napisano: 10.09.2025 11:35:51 w Z jakiego konkursu ta nagroda??? / Wygrałem - ale
LadyInWhite napisał(a):

GLS Pelagros? ktoś coś? emotka

Wszystkie konkursy everydayme Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#7295819 Napisano: 09.09.2025 20:25:18 w Żabka
izaszcz napisał(a):

Mam pytanko do wygranych w konkursie "Lato trwa, milion gra". Czy wy wysłaliście te formularze pocztą polską? Ja wysłałam w zeszła środę czyli w dniu, w którym wygrałam i do tej pory nie otrzymałam potwierdzenia, że list dotarł do smolara. Czy Smolar patrzy na datę stempla pocztowego??

Regulamin - masz 14 dni na dostarczenie tych dokumentów do Smolar. Liczy się data wpływu do nich. Gratuluję 50 tysięcy emotka  trzymam kciuki, żeby dokumenty bezpiecznie dotarły emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#7295730 Napisano: 09.09.2025 16:51:34 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
rudzixon napisał(a):

michalmichna napisał(a):

[quote=Urbanucci]

Trafil emotka

No nie gadaj rudzixon emotka  zdradź namiary na swojego dilera szczęścia emotka Wyświetl w wątku >>
2 MDL, rare85 0

zielonaszpilka

#7295660 Napisano: 09.09.2025 15:13:47 w WC - rozmowy o wszystkim
cb656 napisał(a):

Od rana odświeżam pocztę, bo czekam na maila z bonem z Rexony, posprawdzałam kilka razy spam, już chciałam się wpisać z żalami, że NAV nie doceniło moich zgłoszeń nawet bonem, ale najpierw sprawdzam, co ja tam napisałam, że im się nie spodobało. I co? I jajco emotka  Zapomniałam, że standardowo odłożyłam ten konkurs na ostatnią chwilę, a potem już mi się nie chciało produkować i pomimo paragonów olałam pisanie zgłoszeń. Brawo ja emotka

Pocieszę Cię... Ja już jakiś czas temu z niewiadomych w zasadzie powodów, odpuściłem sobie czekanie na wyniki, zapomniałem o konkursie i wymazałem go z pamięci święcie przekonany, że zakończył się beze mnie. emotka
I dziś totalna niespodzianka! Szaleństwo euforii! Nie dość, że trafiło się to, w co celowałem (myśląc sobie, że koszulka potrzebna mnie jak świni siodło, a na główną jestem zbyt cienki w uszach) to jeszcze OD RAZU praktycznie, bo po kilku chwilach od wypełnienia formularza zwycięzcy, pojawił się w skrzynce mailowej wygrany e-kod. Tak to ja mogę wygrywać codziennie, nie widzę przeciwwskazań! emotka emotka

Wygląda na to, że Twoja taktyka jest skuteczniejsza emotka Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#7295631 Napisano: 09.09.2025 14:46:38 w WC - rozmowy o wszystkim
zezowaty_kot napisał(a):

Od rana odświeżam pocztę, bo czekam na maila z bonem z Rexony, posprawdzałam kilka razy spam, już chciałam się wpisać z żalami, że NAV nie doceniło moich zgłoszeń nawet bonem, ale najpierw sprawdzam, co ja tam napisałam, że im się nie spodobało. I co? I jajco emotka  Zapomniałam, że standardowo odłożyłam ten konkurs na ostatnią chwilę, a potem już mi się nie chciało produkować i pomimo paragonów olałam pisanie zgłoszeń. Brawo ja emotka

Ej, ale może oni mają w tajnych bazach Twoje dane i domyślą się, że chciałaś wysłać to rewelacyjne zgłoszenie. Nie trać nadziei, główną jeszcze nikt się nie pochwalił emotka

To odświeżam dalej emotka Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#7295618 Napisano: 09.09.2025 14:35:36 w WC - rozmowy o wszystkim
Od rana odświeżam pocztę, bo czekam na maila z bonem z Rexony, posprawdzałam kilka razy spam, już chciałam się wpisać z żalami, że NAV nie doceniło moich zgłoszeń nawet bonem, ale najpierw sprawdzam, co ja tam napisałam, że im się nie spodobało. I co? I jajco emotka  Zapomniałam, że standardowo odłożyłam ten konkurs na ostatnią chwilę, a potem już mi się nie chciało produkować i pomimo paragonów olałam pisanie zgłoszeń. Brawo ja emotka Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#7295418 Napisano: 09.09.2025 09:20:59 w Czy informują/ informowali?
nanajka81 napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

joan napisał(a):

No i cześć, można wrzucić na luz emotka

do 20.09 maja być wyniki a tu od tamtego tygodnia panika.poczekac grzecznieemotka

Myślę że problem polega w tym informowaniu na raty... Nagród nie było aż tyle żeby to tak dziwnie dzielili. Chętnych pewnie też było sporo więc dlaczego od razu nie wybrali wszystkich? Dla mnie to jest mega dziwne, tym bardziej że w ostatnim czasie z kilkoma konkursami wg mnie jest coś nie tak (palmolive 1 zwycięzca na 62 nagrody, w drugim elmex 1 zwycięzca na 52 nagrody, w trzecim - zniknęło "2500 Nagród drugiego stopnia: bransoletka Apart AP540-1633" - chyba że ktoś wygrał i się nie pochwalił albo nie było tyle zgłoszeń?).

Myślę, że w konkursie L’Oreal z bransoletkami nie było aż tylu chętnych i wszyscy załapali się na „lepszą„ nagrodę, czyli wejściówki. Był w ogóle ktoś kto tam nie wygrał? Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#7295417 Napisano: 09.09.2025 09:18:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kaka72 napisał(a):

Czy z Żabce w loterii z piwami bramka się otwiera (albo się nie otwiera) w chwili zakupu czy w chwili odkrycia losu?

Liczy się moment zakupu Wyświetl w wątku >>
1 kaka72 0

zielonaszpilka

#7295386 Napisano: 09.09.2025 06:42:57 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Claudia77 napisał(a):

nic, jestem mega rozczarowana, a loteria w żabce z piwami to mnie dobiłaemotka - mam jeszcze 2 losy i normalnie boję się ich użyć, bo pewnie znowu wielkie 0 będzieemotka

Tylko wiesz o tym, że to kiedy je sprawdzisz nie ma znaczenia, bo już w momencie zakupu dostały swój numer i ten numer albo jest wygrany albo nie emotka Wyświetl w wątku >>
1 Claudia77 0

zielonaszpilka

#7295311 Napisano: 08.09.2025 19:14:41 w Gratulacje! Dla wygranych!
apoccalipsa brawo! emotka emotka Wyświetl w wątku >>