Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika zielonaszpilka

zielonaszpilka

zielonaszpilka

#7056704 Napisano: 29.10.2022 22:38:28 w WC - rozmowy o wszystkim
caramela napisał(a):

Czy ktoś wie jak aktywować Tidal z vouchera ? Chodzi mi głównie o tą część dodawania karty. 

Według instrukcji z regulaminu tego vouchera w coca-coli nie obejdziesz tego https://www.coca-...era%2090%20dni.pdf  Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#7056613 Napisano: 28.10.2022 21:16:32 w Czy informują/ informowali?
ogorek12344 napisał(a):

dostał ktoś maila, konkurs IM z drop bony z IV etapu?

domika się chwaliła jakimś bonem z dropa ostatnio. Nie wiem, który etap, możesz dopytać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#7056067 Napisano: 26.10.2022 14:12:19 w co chcielibyście wygrać?
Dawno nie aktualizowałam mojej listy życzeń emotka
Teraz potrzebuje wygrać:
Thermomixa
ekspres do kawy
pralkę i suszarkę
telewizor
dużą gotówkę w każdej ilości
wyjazd do SPA
usługę zaprojektowania ogrodu i kasę na niego emotka
samochód też przygarnę, garaż niedługo będzie opróżniony z budowlanego szajsu
Resztę już chyba mam emotka Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#7056013 Napisano: 26.10.2022 11:38:52 w WC - rozmowy o wszystkim
radziosny napisał(a):

Tak sobie patrzę i nie mogę zrozumieć co się stało w przeciągu miesiąca, ale te słuchawki z loterii Kinleya poszły dwukrotnie w górę z ceną. I teraz tak - zawsze chciałem mieć takie porządne słuchawki i nie miałem zamiaru ich sprzedawać. Jednak gdzieś z tyłu głowy mam, że są ważniejsze wydatki, kredyt itp. i ogólnie, że coś się z nimi stanie.. i chyba będę musiał je sprzedać i kupić sobie tańsze emotka . Ogólnie powinienem się cieszyć chyba emotka .

Ceny całej elektroniki idą w górę. Inflacja i słaba złotówka robi swoje.
mugolinka napisał(a):

Czy ktoś praktykował jak działa ubezpieczenie TV w ME od nieszczęśliwych wypadków? Straciłam tv bo mój 2latek rzucił w niego klockiem. Teraz kupuję nowy, rozważam opcję dokupienia pełnego ubezpieczenia i zastanawiam się czy będę chroniona gdy sytuacja się powtórzy?

U nas była podobna sytuacja. Telewizor naprawili w ramach tego rozszerzonego ubezpieczenia. Kurier przyjechał z pudłem, zapakował, zabrał. W ciągu tygodnia był z powrotem. Edit. Tylko u nas ubezpieczenie było z euro RTV AGD, ale pewnie działa to tak samo. Wyświetl w wątku >>
1 radziosny 0

zielonaszpilka

#7055946 Napisano: 25.10.2022 23:59:52 w Wygraj mi / Wygram za...
annakos napisał(a):

Witam czy jest tutaj ktoś kto będzie sprzedawał w uczciwej cenie lub wygrywał bluzy Lech w konkursie który się zbliża? To zapraszam pw jestem zainteresowana sporą ilością.

Ale to ponownie będzie loteria, nie quiz.  Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#7055944 Napisano: 25.10.2022 22:48:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mietowa napisał(a):

adamo86 napisał(a):

vivi napisał(a):

https://www.e-konkursy.info/konkurs/konkurs-wygrana-na-piatke  Gdzie w aplikacji jest ten konkurs ?

Na dole jest "Magenta" i jak tam wejdziesz to na górze powinno być pod którąś kropką jak przewiniesz w bok.

Hm, niby mogą grać firmowe telefony, a jednak nie mogą, bo u mnie kropek, w sensie taśmy do przewijania, brak emotka .

Według mnie regulamin wyklucza firmowe telefony Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#7055293 Napisano: 23.10.2022 09:22:51 w Pomocy!!!!
DustAndDusted napisał(a):

Stokrotka1984 napisał(a):

Wiadomo może gdzie jest kod do Tigera na loterię?

"4.3.2 Zakup promocyjny Tiger dokonany w maszynie promocyjnej – każdy jednorazowyzakup napoju marki Tiger w puszce, na którego opakowaniu znajdują się materiały informujące o niniejszej loterii (zwany dalej „produktem promocyjnym”), a pod zawleczką
znajduje się jednorazowy i unikatowy kod (zwany dalej „kodem promocyjnym”)."

Nie mam niczego pod zawleczką ale sama puszka jest promocyjna, wiadomo, gdzie powinien znajdować się ten kod?

Zapewne w maszynę zostały włożone puszki z promocyjnym oznaczeniem, ale przeznaczone na sklepy. Takiej puszki nie zgłosisz, bo ona nie ma.kodu, a Ty nie masz paragonu . Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#7054878 Napisano: 20.10.2022 19:59:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Wiolka85 napisał(a):

Wiolka85 napisał(a):

A jeszcze jedno pytanko. Czy nr rachunku musi być na mnie, mogę podać np od partnera. 

Do wygranej 500 z Lays

Podaj swój. Masz na stronie "Do udziału w konkursie niezbędne jest posiadanie konta bankowego w Polsce." A w oświadczeniu masz pole "numer rachunku bankowego należącego do laureata". Nie mają jak tego sprawdzić, a nie zastrzegli sobie w regulaminie jak Smolar możliwości żądania udowodnienia, że konto należy do laureata, ale nie ma co kombinować jak masz swój rachunek. Poza tym czasem takie przelewy mogą zrobić kłopot nam albo osobie, na której konto wpływa taka kasa, bo w przypadku jakiejś kontroli może to zostać uznane za np. darowiznę. 500 zł jeszcze nie jest problemem, ale już przy większych kwotach może być różnie. O kontrolę z US te nie jest łatwo emotka  ale jednak czasem się zdarzają.  Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#7054594 Napisano: 19.10.2022 21:48:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ladyinred napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

ladyinred napisał(a):

Kilka dni temu dostała maila z kodem/voucherem od Develey. Tzn. W miejscu gdzie powinien byc kod jest białe tło. Napisalam do nich maila zwrotnego zero odpowiedzi. Miał ktos podobna sytuacje? 

Spróbuj zaznaczyć to miejsce kursorem, może jakiś geniusz napisał kod białym na białym emotka  i jeśli odczytujesz wiadomość na komórce to spróbuj otworzyć maila na kompie. Czasami niektóre rzeczy inaczej się wyświetlają. Jak to nie pomoże to zostaje kontakt z nimi. Sporo osób pisze do nich np. o darmowe dukaty na wysyłkę i dostają odpowiedzi, więc może ktoś poratuje mailem, na który odpisują. 

Probowalam najechać i zrobic kopiuj wklej. Otwierałam i z laptopa i telefonu. Nic. Moze rzeczywiście wysle maila na adres do dukatow. 

Myślę, że to najlepsza opcja, bo tamtego maila przynajmniej ktoś odczytuje i nawet jak nie będzie ogarniał to pewnie przekieruje do właściwej osoby emotka Wyświetl w wątku >>
1 ladyinred 0

zielonaszpilka

#7054591 Napisano: 19.10.2022 21:43:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ladyinred napisał(a):

Kilka dni temu dostała maila z kodem/voucherem od Develey. Tzn. W miejscu gdzie powinien byc kod jest białe tło. Napisalam do nich maila zwrotnego zero odpowiedzi. Miał ktos podobna sytuacje? 

Spróbuj zaznaczyć to miejsce kursorem, może jakiś geniusz napisał kod białym na białym emotka  i jeśli odczytujesz wiadomość na komórce to spróbuj otworzyć maila na kompie. Czasami niektóre rzeczy inaczej się wyświetlają. Jak to nie pomoże to zostaje kontakt z nimi. Sporo osób pisze do nich np. o darmowe dukaty na wysyłkę i dostają odpowiedzi, więc może ktoś poratuje mailem, na który odpisują.  Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#7054587 Napisano: 19.10.2022 21:32:42 w Pomocy!!!!
FBagnieszka40 napisał(a):

Pomocy!
Mam fioletową walizkę Milka wygraną kilka lat temu. Mąż zamknął ją  i nie potrafimy otworzyć. Kluczyki są w kieszonce w środku. Jak otworzyć?!

Ale masz tam samo miejsce na kluczyk czy jest też kod? Bo jak jest kod to domyślnym kodem jest 000, a jak ten nie działa to zostaje wam sprawdzenie wszystkich 999 pozostałych kombinacji - wbrew pozorom sprawdzenie tego idzie dość szybko. Rzadko zdarzają się walizki na sam kluczyk, bo w przypadku kontroli na lotnisku musieliby cię prosić o klucz albo by Ci walizkę rozwalili. Mam jedną walizkę kilka lat temu wygrana w milce i ona owszem, ma miejsce na kluczyk, ale to jest system TSA. Dla właściciela walizki jest kod, a kluczyk jest tylko dla służb celnych. Ten system jest uniwersalny i celnicy mają specjalny klucz, którym takie walizki otwierają bez uszkadzania ich. Właściciel walizki nie ma tego klucza. Jak jednak masz walizkę na kluczyk bez kodu to najlepiej udać się do ślusarza albo osób awaryjnie otwierających np. auta. Można próbować samemu pogrzebać jakimś cienkim drucikiem, ale możecie sobie ją uszkodzić.  Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

zielonaszpilka

#7054585 Napisano: 19.10.2022 21:20:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anaesth napisał(a):

FBaneta4 napisał(a):

Czy z elmexu zmaluj usmiech były gdzieś wyniki?

Nagrodzeni dostali smsy

Właściwie to maile emotka

Strzelałam  w każdym razie nagrodzeni zostali poinformowani indywidualnie. Los mejores nie publikuje list zwycięzców.  Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#7054578 Napisano: 19.10.2022 21:03:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ladyinred napisał(a):

Czy z loterii Nestle tej x zestawami Crayola sa maile z pozytywna weryfikacja? 

Tak Wyświetl w wątku >>
1 ladyinred 0

zielonaszpilka

#7054577 Napisano: 19.10.2022 21:03:24 w Z jakiego konkursu ta nagroda??? / Wygrałem - ale
agaga napisał(a):

Czy ktoś wie co wozi DPD od HIGHLITE Bielecka, Jellinek, Poznar Spółka Jawna ?

Pewnie Varta Wyświetl w wątku >>
1 agaga 0

zielonaszpilka

#7054571 Napisano: 19.10.2022 20:42:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
FBaneta4 napisał(a):

Czy z elmexu zmaluj usmiech były gdzieś wyniki?

Nagrodzeni dostali smsy Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#7054417 Napisano: 19.10.2022 11:26:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monisss napisał(a):

Starzy konkursomaniacy pewnie pamietają wątek "makiet" - tak mi się to skojarzyło emotka  dobrze, że nikt nie jedzie do Smolarka grać im serenadę pod oknem .. oops emotka  poddałam komuś pomysł?  
p.s. do Pana do śpiewa nic nie mam, ale moim zdaniem to mocno nie fair wstawiać link do yt w konkursie na tekst

Zwłaszcza, że pan Marcin zarzekał się, że wysyła filmy tylko tam, gdzie regulamin na to pozwala.  Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#7054415 Napisano: 19.10.2022 11:23:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
fan-mandaryny napisał(a):

Zgłosiłem się do loterii InPost w apce, wyraziłem zgody marketingowego mam 1 los w aplikacji (podobno za zgody marketingowe). Dopiero dzis zamierzam odebrać pierwsza przesyłkę paczkomatem i zgłosić to w aplikacji. Czy tak może być, czy nabilem sobie niesłusznie uprzednio za dużo losów. Zgłosiłem się, bo jak system ma monitorowac to, czy ja faktycznie wyrabiam się w te dwie godziny... 

Nie rozumiem problemu? emotka

Czy kolejność spełnienia warunków regulaminu jest istotna?

Nie, nie ma znaczenia. Jeden los masz za zgody, teraz przy odbiorze w ciągu dwóch godzin będziesz miał kolejne zdrapki. A system doskonale wie czy wyrobiłem się w dwie godziny czy nie bez względu na to kiedy zaakceptujesz regulamin, bo system ma godzinę włożenia paczki do paczkomatu i godzinę jej wyjęcia.  Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#7054391 Napisano: 19.10.2022 10:32:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Zgłosiłem się do loterii InPost w apce, wyraziłem zgody marketingowego mam 1 los w aplikacji (podobno za zgody marketingowe). Dopiero dzis zamierzam odebrać pierwsza przesyłkę paczkomatem i zgłosić to w aplikacji. Czy tak może być, czy nabilem sobie niesłusznie uprzednio za dużo losów. Zgłosiłem się, bo jak system ma monitorowac to, czy ja faktycznie wyrabiam się w te dwie godziny... 

Nie rozumiem problemu? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#7053821 Napisano: 17.10.2022 07:51:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
reolo3 napisał(a):

Czy ktoś udzieli odp. na dzisiejsze pytania do Hebe? emotka

Będę wdzięczny emotka  

Przeczytajcie sobie regulamin forum, bo się można zdziwić emotka Wyświetl w wątku >>
0 0