Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika zielonaszpilka

zielonaszpilka

#7053813 Napisano: 16.10.2022 23:42:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ola120 napisał(a):

Czy jest gdzieś konkurs, gdzie można wygrać wejściówki na kino Kobiet? 

Trzeba zerkać na lokalnych profilach miast Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#7053807 Napisano: 16.10.2022 22:38:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
andii napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

Konkurs Baq - który numer wpisujecie emotka  Nie mam czegoś takiego jak na przykładzie. Podajecie numer z góry czy numer transakcji z dołu?

ja podałam ten z dołu przed hasztagiem #
a czy przychodzi potwierdzenie na @ ?

Potwierdzenia nie mam. Ja podałam ten z góry. Ten przed hasztagiem to u mnie np. 00002. Jestem pewna, że taki numer może się łatwo powtórzyć. U koleżanki ten numer wyświetlił się jako zgłoszony i nie mogła zarejestrować paragonu z tym numerem, bo też był właśnie taki bardzo prosty emotka

Edit. @andii właśnie przy drugim zgłoszeniu próbowałam podać ten numer, który jest przed hasztagiem i miałam to samo, co znajoma - numer paragonu został już zgłoszony. Podałam po raz drugi numer z góry emotka   Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

zielonaszpilka

#7053801 Napisano: 16.10.2022 22:02:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Konkurs Baq - który numer wpisujecie emotka  Nie mam czegoś takiego jak na przykładzie. Podajecie numer z góry czy numer transakcji z dołu? Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#7053796 Napisano: 16.10.2022 21:54:08 w SZUKAM....
jaanonimka napisał(a):

Proszę napiszcie czy jest teraz jakiś konkurs Gdzie można wygrać PlayStation?

Co prawda w życiu nie wygrałam tak cennej nagrody emotka  ale... teraz ogromnie marzę, by wygrać dla pewnego, niezwykłego chłopca, musze pobrobowacemotka

Loteria kupiec. Za to konsole Xbox są w kilku innych konkursach. Ewentualnie jakiś konkurs z gotówką na poziomie 3 tys. i PlayStation może być wtedy wygrany metodą rachelową;) Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#7053767 Napisano: 16.10.2022 19:05:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
czarnykot napisał(a):

edi999a napisał(a):

edi999a napisał(a):

Czy kody do  sklepu Trigar  z Kinder można łączyć?

nie

dziękuję

Kody z Kinder w ramach jednej transakcji MOŻNA łączyć w sklepie stacjonarnym!

Skąd info, że się da? Zrealizowałeś dwa kody w jednej transakcji na jeden zegarek? I pytanie do monia0303 skąd info, że się nie da? Może znowu to zależy od ogarnięcia załogi w sklepie?

Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#7053641 Napisano: 15.10.2022 17:12:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
katee14 napisał(a):

Ile jest w Dino na odesłanie paragonu? Myślałam, że jak ostatnio emailem, to trzeba pocztą.

10 dni roboczych  Wyświetl w wątku >>
1 gocha542 0

zielonaszpilka

#7053175 Napisano: 13.10.2022 17:18:47 w SZUKAM....
pioge7 napisał(a):

madllen napisał(a):

pioge7 napisał(a):

czy w aplikacji Rossmann można znaleźć jeszcze info na temat rabatu w programie Rossne? Wcześniej było a teraz szukam i nigdzie nie widzę... usunęli to czy co?

Wejdź w zakładkę Profil - dolny prawy róg a potem od góry pod mailem masz drugą zakładkę - ROSSNĘ i tam masz poniżej sugerowanych produktów do kupienia. 

banka-manka napisał(a):

pioge7 napisał(a):

czy w aplikacji Rossmann można znaleźć jeszcze info na temat rabatu w programie Rossne? Wcześniej było a teraz szukam i nigdzie nie widzę... usunęli to czy co?

W zakładce Twoja karta, pod kodem kreskowym jest rabat Rossne. 

No właśnie, coś kojarzę, że było albo tu albo tu, ale teraz nie mam wcale emotka dziwne emotka  
jeszcze z tydzień temu było… a teraz nic… 

Moze dziecko ci wyrosło i już nie masz karty rossne?  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#7053135 Napisano: 13.10.2022 15:02:39 w Czy informują/ informowali?
Gema napisał(a):

[quote=Wyniki są od 2 dni na fb

sesyjnie1]

taak napisał(a):

Gallo? Nie dość, ze konkurs był przedłużany, to wyników chyba nie widać 😒

Chyba się nie doczekamy 
albo rozdali między swoich heheh 
a tak serio to jak już ktoś zmienia coś w trakcie a teraz wyników brak to nie wiem co myśleć. 

Przecież jest cały post z wynikami. A to, że są jakie są to już inna sprawa emotka

Edit. ok widzę, że @Gema miała jakiś problem z cytowaniem emotka  Wyniki są, ale nie od dwóch dni a od wczoraj wieczorem.  Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#7053115 Napisano: 13.10.2022 13:42:30 w Zdjęcia naszych wygranych
cb656 napisał(a):

Hm, i to według Regulaminu ma wartość aż 70 PLN. emotka Ciekawe, ciekawe... emotka

I tak się ciesz, bo ja dostałam bieda wersję bez sitka emotka

Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#7053107 Napisano: 13.10.2022 12:59:08 w WC - rozmowy o wszystkim
mary18 napisał(a):

Drodzy moim naszła mnie taka mała refleksja . Jak pewnie też dla większość z was moim głównym celem jest aby wygrać  jakąś wartościową  nagrodę  czyli samochód lub zagraniczną wycieczkę i. I tak się zastanawiam czy to jest w ogólne realne. Czy osoby , które np wygrały już to auto itp nie mają jakiś powiązań z agencją itp. choć mimo to jest zabronione . Wiem , wiem... ci co wygrali się nie przyznają.. to oczywiste ale co wy o tym sądzicie, że to tak naprawdę przypadkowe osoby wygrywają te mocno wartościowe nagrody ?

Wygrywają, nie ma co się doszukiwać spisków. Nawet jeśli jakaś część konkursów prowadzonych przez przypadkowe podmioty jest ustawiona, to jednak większość konkursów prowadzą profesjonalne agencje, a one nie pozwolą sobie na coś takiego. Na forum masz pełno zwykłych konkursowiczów z autem na koncie, a nawet kilkoma emotka  ja póki co bez auta, ale kilka fajnych głównych gotówkowych też mi wpadło, a powiązania z agencjami mam takie, że kiedyś przejeżdżałam obok siedziby Smolara emotka emotka Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#7053008 Napisano: 12.10.2022 23:18:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
giti napisał(a):

Wiem ze pisaliscie ze kilka osob z gospodarstwa moze do REC wyslac jednym listem paragony, a czy moge wyslac dwa paragony z dwoch roznych konkursow jednym listem? emotka  oczywiscie jakos bym opisal ktoy paragon jest do ktorego konkursu ale nieraz na kopercie trzeba zrobic dopisek wiec nie wiem czy podwojny zrobic czy co? 

Ja bym wrzuciła oba oświadczenia i paragony w osobne koperty z dopiskami i to dopiero do jednej dużej. Nie ma co wysyłać osobno dwóch listów. Na zbiorczej kopercie umieściłabym oba dopiski, o ile o takie proszą. Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#7052616 Napisano: 11.10.2022 21:09:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

harnas napisał(a):

Przecież Smolar się na to nie złapie... Błagam emotka  co jak co, ale nie sądzę, żeby na taki tani chwyt złapała się jakakolwiek większa agencja typu Smolar, Columbit, Los Mejores, Avanti. Takie rzeczy chwytają jeszcze jedynie za serduszka organizatorów, którzy nie zajmują się profesjonalnie konkursami, np. w konkursach na FB organizowanych bezpośrednio przez dział marketingu danej firmy, ale i tu powoli to nie działa, bo są lepsi od Bogusia to raz, a dwa za każdym razem pojawia się grono "wielbicieli", którzy donoszą organizatorom na temat tego pana. Naprawdę te jego filmy są mega słabe. Tego się nawet nie chce oglądać. 4 minuty gadania i brzdękolenia na gitarze. Ja zawsze mam ciarki żenady i nie jestem w stanie tego oglądać emotka  Wiem, że ten pan już wiele tym sposobem wygrał, ale to jest jednorazowa akcja u danego organizatora;) 

podobno miał złoty strzał i dlatego dalej szuka szczęścia, ale może tu się wypowiedzą osoby, które wiedzą więcej emotka

Możliwe, że miał, ale na pewno nie u najbardziej znanych agencji. To nie te czasy, że można kupić dużą agencje w konkursie, który wymaga tekstu, świecąca laurką, wypalaną deską do krojenia czy brzdękaniem na gitarze emotka  przynajmniej mam taką nadzieję emotka  ale może się mylę? emotka

Na Metaxę też ma piosenkę... Coś czuję, że za chwilę filmy będą niepubliczne emotka  Tutaj ma większą szansę na spodobanie się komisji, bo to chyba agencja, która organizuje tylko metaxowe konkursy, więc jeśli ktoś gra w metaxie, to proponuję zapytać organizatora o takie praktyki emotka Wyświetl w wątku >>
1 jarekaska 0

zielonaszpilka

#7052614 Napisano: 11.10.2022 20:53:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
harnas napisał(a):

Przecież Smolar się na to nie złapie... Błagam emotka  co jak co, ale nie sądzę, żeby na taki tani chwyt złapała się jakakolwiek większa agencja typu Smolar, Columbit, Los Mejores, Avanti. Takie rzeczy chwytają jeszcze jedynie za serduszka organizatorów, którzy nie zajmują się profesjonalnie konkursami, np. w konkursach na FB organizowanych bezpośrednio przez dział marketingu danej firmy, ale i tu powoli to nie działa, bo są lepsi od Bogusia to raz, a dwa za każdym razem pojawia się grono "wielbicieli", którzy donoszą organizatorom na temat tego pana. Naprawdę te jego filmy są mega słabe. Tego się nawet nie chce oglądać. 4 minuty gadania i brzdękolenia na gitarze. Ja zawsze mam ciarki żenady i nie jestem w stanie tego oglądać emotka  Wiem, że ten pan już wiele tym sposobem wygrał, ale to jest jednorazowa akcja u danego organizatora;) 

podobno miał złoty strzał i dlatego dalej szuka szczęścia, ale może tu się wypowiedzą osoby, które wiedzą więcej emotka

Możliwe, że miał, ale na pewno nie u najbardziej znanych agencji. To nie te czasy, że można kupić dużą agencje w konkursie, który wymaga tekstu, świecąca laurką, wypalaną deską do krojenia czy brzdękaniem na gitarze emotka  przynajmniej mam taką nadzieję emotka  ale może się mylę? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#7052609 Napisano: 11.10.2022 20:35:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Przecież Smolar się na to nie złapie... Błagam emotka  co jak co, ale nie sądzę, żeby na taki tani chwyt złapała się jakakolwiek większa agencja typu Smolar, Columbit, Los Mejores, Avanti. Takie rzeczy chwytają jeszcze jedynie za serduszka organizatorów, którzy nie zajmują się profesjonalnie konkursami, np. w konkursach na FB organizowanych bezpośrednio przez dział marketingu danej firmy, ale i tu powoli to nie działa, bo są lepsi od Bogusia to raz, a dwa za każdym razem pojawia się grono "wielbicieli", którzy donoszą organizatorom na temat tego pana. Naprawdę te jego filmy są mega słabe. Tego się nawet nie chce oglądać. 4 minuty gadania i brzdękolenia na gitarze. Ja zawsze mam ciarki żenady i nie jestem w stanie tego oglądać emotka  Wiem, że ten pan już wiele tym sposobem wygrał, ale to jest jednorazowa akcja u danego organizatora;)  Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#7052367 Napisano: 11.10.2022 11:34:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lolzek napisał(a):

adamo86 napisał(a):

lolzek napisał(a):

adamo86 napisał(a):

claudia napisał(a):

lolzek napisał(a):

Czy z Imprezuj Stylowo można juć sprawdzać wygrane zgłoszenia na stronie? Czy jeszcze nie podpięte? https://imprezujstylowo.pl/

Są podpięte, ale nie mam e-maila jeszcze, rozumiem że głośniki poszły pierwsze emotka

Patrząc na to co ostatnio robili, to pewnie będzie trzeba o maile się upomnieć. Zwłaszcza, że do jutra muszą ponad 1 500 ich wysłać.

A to teraz chyba piszesz o tym konkursie: https://konkurswdino.pl/? Z tego to chyba jeszcze nie było żadnych maili? 

Tak, tak. Ale ostatnio też robili dwa konkursy ze zbliżoną datą informowania i pogubili maile.
W tym z Dino nie było maili, bo mają czas do jutra.

Ja właśnie nie brałam udziału w tym dużym konkursie ostatnio. Czyli wtedy można  było sprawdzić wynik na stronce, ale maile nie dotarły tak? emotka  Jeśli tak było, to faktycznie można się spodziewać powtórki z rozrywki, jednak rzadko jest aż tyle nagród emotka

Były smsy i można było sprawdzić na stronie, ale nie było maili z informacją co się wygrało i z oświadczeniami. Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#7052183 Napisano: 10.10.2022 16:19:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ola120 napisał(a):

Pobrałam aplikację Hebe, zaznaczyłam zgody i nie ma nigdzie tego quizu. Gdzie tego szukać? 

Poczekaj kilka godzin. Pojawi się na głównym ekranie w aktualnościach  Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#7052123 Napisano: 10.10.2022 12:30:14 w Lay's
mietowa napisał(a):

adamo86 napisał(a):

mietowa napisał(a):

fan-mandaryny napisał(a):

A ja "siebie" widzę na liście za VII etap. Ale widocznie to tylko taka sama litera nazwiska... Kiedy informowali mailowo już za VII etap?

Dwa tygodnie temu. Z pewnością miałbyś maila już dawno temu. 

Zgadza się. Aczkolwiek coś kojarzę, że edzia21 pisała, że kiedyś widziała siebie na liście, a maila nie było. Po dopytaniu okazało się, że to faktycznie ona i przesłali jeszcze raz wiadomość z oświadczeniem.

A fakt, tak było emotka

Było na forum i w drugą stronę emotka  charakterystyczne imię i litera nazwiska, brak maila a po dopytaniu okazało się, że to ktoś inny. Ale zapytać zawsze można, chociaż Avanti chyba kilkukrotnie upomina się o odesłanie paragonu emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#7051964 Napisano: 09.10.2022 11:45:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edi999a napisał(a):

Czy kody do  sklepu Trigar  z Kinder można łączyć?

nie Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#7051923 Napisano: 08.10.2022 19:58:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sesyjnie1 napisał(a):

izkak napisał(a):

Hej! Czy robił już ktoś zakupy w Leclerc na konkurs Wiodącej Marki? Wydrukował Wam się normalnie ten dodatkowy świstek z kodem do konkursu? emotka  Ja dostałam tylko paragon, potwierdzenie z karty i jakiś kupon na znaczki, a w regulaminie jest wskazane, że wpisany ma zostać numer dokumentu otrzymanego razem z paragonem fiskalnym.  Nie wiem czy olać sprawę, czy pisać do organizatora. W końcu zakupy zrobione, a paragonu szkoda emotka   Na podglądzie przy wpisywaniu numeru wyświetliło mi się coś takiego: 

No to grubo, myślałam ze przeczytałam cały regulamin a tu takie coś. Wysłałam męża po produkty i nie mamy czegoś takiego.. 

Też nie mam emotka  robiłam zakupy na dwa paragony i płaciłam karta, dostałam 4 świstki, ale takiego kuponu nie emotka  moje paragony mają numery z końcówkami 41 i 42 (paragon i potwierdzenie płatności kartą) a kolejny paragon (i potwierdzenie), który były skanowany zaraz po pierwszym ma końcówki 46 i 47, czyli rzeczywiście tak jakby brakowało kilku wydruków emotka  no ja na pewno będę pisać  Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#7051720 Napisano: 07.10.2022 16:04:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
simonapp napisał(a):

emotka  Mam pytanie odnośnie wyjazdu do Kalavali z SOMERSBY. 
Czy może wyjechać inna osoba, chciałabym VOUCHER podarować w najbliższej rodzinie, więc nawet nazwisko będzie takie samo. 
Wiem, że człowiek uczy się na własnych błędach, ale może jeszcze jakieś wskazówki odnośnie samego pobytu. Proszę  emotka

Ktoś pisał, że wysłał córkę albo syna i nie było problemu, żeby tak to dogadać 

Wyświetl w wątku >>
0 0