Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika zielonaszpilka

zielonaszpilka

#7051320 Napisano: 05.10.2022 19:31:57 w Wkurza mnie...
aleksandra008 napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

Nagroda z Dan Cake okazała się inna zamiast bułeczek mlecznych 7 paczek dali co innego. Kto mi teraz zje ich ciasto?

A skąd pomysł, że to będą bułeczki?  Chyba miał być po prostu zestaw produktów dan cake. W regulaminie było wyszczególnione co to ma być?

regulaminu już nie ma ale chyba na grafice tak sugerowali, też jej już nie ma

Grafiki są zawsze poglądowe emotka  miał być zestaw produktów dan cake i jest emotka Wyświetl w wątku >>
2 mia, cb656 0

zielonaszpilka

#7051267 Napisano: 05.10.2022 15:12:22 w Wkurza mnie...

Nagroda z Dan Cake okazała się inna zamiast bułeczek mlecznych 7 paczek dali co innego. Kto mi teraz zje ich ciasto?

A skąd pomysł, że to będą bułeczki?  Chyba miał być po prostu zestaw produktów dan cake. W regulaminie było wyszczególnione co to ma być? Wyświetl w wątku >>
1 cb656 0

zielonaszpilka

#7051266 Napisano: 05.10.2022 15:09:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rufus napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

atyde25 napisał(a):

Tak mnie naszła refleksja ile produktów z Hebe quizu nie zostanie odebranych bo nie każdy przez 3 czy 4 dni dotrze do drogerii stacjonarnej.I czy te nieodebrane dalej przejdą do puli nagród dla innych.Wygrałam raz więc nie mam ciśnienia jakby co ,że zazdrosna:P

Dotrzeć to jedno, ale ja byłam w dwóch miastach w dwóch drogeriach w poszukiwaniu maseczki która wygrałam i oczywiście było wszystko tylko nie ta maseczka. Więcej biegać o maseczke nie zamierzam. Chybiona promocja emotka

W ogole to gdzie sie rozwiazuje ten quiz? W aplikacji nic takiego nie widze emotka

Po ściągnięciu aplikacji i zarejestrowaniu się trzeba poczekać kilka godzin aż w aplikacji pojawia się takie aktualności, a wśród nich quiz Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#7051163 Napisano: 05.10.2022 08:40:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ptaszyna napisał(a):

A ja się muszę poskarżyć.
Moje autorskie zdjęcie na Eko konkurs Reginy nawet nie zostało zamieszczone w galerii, bo "Takie zdjęcia znajdują się w grafice komputerowej". 
I jak mam udowodnić, że nie jestem wielbłądem?  emotka

Robiłaś zdjęcie specjalnie na konkurs czy to zdjęcie z jakiegoś wyjazdu? Jeśli z wyjazdu to może masz inne zdjęcia z tego miejsca, a jeśli robiłaś specjalnie to pewnie masz kilka innych zdjęć z tej sesji. Ja mam zawsze kilkanaście ujęć ( albo i kilkadziesiąt;) Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#7050998 Napisano: 04.10.2022 12:07:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edith napisał(a):

Mam pytanie odnośnie  konkursu Tchibo. Trzeba zakupić 1 promocyjny produkt  marki Tchibo.Czy tu chodzi o odzież, produkty do domu itp? Czy może być kawa ?

może być kawa.

"Produktami, których zakup w okresie od 3 października 2022 roku do 27 listopada 2022 roku umożliwia udział w Loterii są wszystkie produkty z oferty handlowej Tchibo (dalej: „Produkty Promocyjne”) nabyte w punktach sprzedaży detalicznej, w tym prowadzonych pod marką Tchibo oraz w sklepie internetowym Tchibo.pl". Produktów odzieżowych czy do domu raczej poza sklepami Tchibo nie kupisz, w innych detalicznych sklepach masz tylko kawę. Wyświetl w wątku >>
1 edith 0

zielonaszpilka

#7050947 Napisano: 04.10.2022 09:35:09 w Pomocy!!!!
pioge7 napisał(a):

incendio12 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

ma ktoś konto w ING?
Czy Wam też przy przelewach każą podać pin z aplikacji i pin z SMS?
Czy jest na to zasada? Mi przy przelewach każą, a np. szwagierka mówi, że u niej tylko PIN z aplikacji emotka

U mnie też tylko PIN z aplikacji. Może masz coś źle ustawione, jakieś podwójne zabezpieczenie czy coś emotka

będę musiał chyba zapytać u źródła... chciałem się tylko dowiedzieć, czy ktoś ma  tak jak je jeszcze te SMSY emotka

Moja mama ma tylko smsy, bo nie ma aplikacji emotka  Pogrzeb w koncie w ustawieniach. Pewnie masz ustawioną podwójną weryfikację.

Edit
Ale na stronie ing znalazłam coś takiego:
"
  • Mam już aplikację a zostałem poproszony o kod SMS. Dlaczego?
    Autoryzacja mobilna jest dostępna od wersji 2.2.0 aplikacji Moje ING mobile. Sprawdź wersję swojej aplikacji – widać ją w lewym dolnym rogu ekranu logowania.
    Pamiętaj również, że autoryzacja mobilna jest kolejną z metod autoryzacji przez nas stosowanych i nie zastępuje SMS. O metodzie autoryzacji dla transakcji decyduje bank. "
Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#7050934 Napisano: 04.10.2022 08:43:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
incendio12 napisał(a):

incendio12 napisał(a):

Kurierzy zawsze do mnie dzwonią, mam też zwykle powiadomienie o nadaniu.. Nigdy nie zdarzyło mi się przeoczyć nagrody, zwykle ktoś jest w domu, a kurierzy zawsze dzwonią i informują kiedy będą emotka  A nawet jeśli cudem kurier był i przesyłka została zawrócona do nadawcy to chyba Los Mejores by mnie powiadomiło? Sama nie wiem, czekam na odpowiedź od nich emotka  

Agencje mają różne podejścia do zwrotów. Smolar nie informuje i nie wysyła ponownie sam z siebie. A np. Unique One sam wysyła paczkę jeszcze raz. Nie wiem jak Los Mejores, ale niekoniecznie agencje informują. 

Dla mnie to dziwne, że ze strony firmy kurierskiej bym nie miała powiadomienia o próbie dostarczenia albo o zwrocie do nadawcy... Nie wiem jaka to firma, ale Dpd, InPost czy UPS zawsze informują mailowo albo dzwonią, że będzie kurier.. Ale sprawdziłam i faktycznie okres koło 9 września nie było mnie kilka dni w domu.. Więc może faktycznie walizka przyszła i nikt o tym nie powiedział. Ciekawe czy jeśli tak się stało to czy Los Mejores wyśle to jeszcze raz czy co emotka

Czasami nie ma powiadomienia sms ani maila, bo to zależy jaką zaznaczyli opcję przy wysyłce i czy w ogóle podali takie dane jak mail. U mnie zazwyczaj DPD informuje smsem czy mailem, ale zdarzyły się sytuacje, że paczka została zwrócona z adnotacją "adresat odmówił odebrania przesyłki" o czym dowiadywałam się dopiero dzwoniąc na infolinię. A kurier, który zawsze był w porządku, twierdził, że nie miał takiej paczki i nic takiego nie zaznaczał, chociaż po sprawdzeniu historii połączeń, miałam nieodebrane połączenie od niego w dniu dostawy. No w życiu bym nie powiedziała, że może taki numer wywinąć i kłamać w żywe oczy. Więc i z kurierami i nadaniami różnie bywa. Czekaj na odpowiedź Los Mejores, a jeśli rzeczywiście paczka wróciła, to napisz grzecznego maila z prośbą o ponowną wysyłkę, bo bardzo Ci zależy na nagrodzie. Akurat wiem, że Ty napiszesz kulturalnego, nieroszczeniowego maila, ale to też informacja dla innych, bo jestem przekonana, że niektórzy wysmarowaliby taką wiadomość, że więcej by tej nagrody nie zobaczyli emotka Wyświetl w wątku >>
1 anaesth 0

zielonaszpilka

#7050928 Napisano: 04.10.2022 08:06:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
incendio12 napisał(a):

Kurierzy zawsze do mnie dzwonią, mam też zwykle powiadomienie o nadaniu.. Nigdy nie zdarzyło mi się przeoczyć nagrody, zwykle ktoś jest w domu, a kurierzy zawsze dzwonią i informują kiedy będą emotka  A nawet jeśli cudem kurier był i przesyłka została zawrócona do nadawcy to chyba Los Mejores by mnie powiadomiło? Sama nie wiem, czekam na odpowiedź od nich emotka  

Agencje mają różne podejścia do zwrotów. Smolar nie informuje i nie wysyła ponownie sam z siebie. A np. Unique One sam wysyła paczkę jeszcze raz. Nie wiem jak Los Mejores, ale niekoniecznie agencje informują.  Wyświetl w wątku >>
1 ZetZ 0

zielonaszpilka

#7050815 Napisano: 03.10.2022 16:20:55 w Informują
Informują z Konkurs Dan Cake "Wolne od obowiązków" etapy

Rodzaj powiadomienia: Maile po 15
Dodatkowe informacje:
Wszystkie stopnie, ostatni etap Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#7050519 Napisano: 02.10.2022 08:40:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
maryjane napisał(a):

[quote=Byłoby fajnie, tylko czy to nie aby ilustracja "poglądowa" ... emotka

pusheen]

maryjane napisał(a):

Pytanie do "szczęśliwców" którzy wygrali w Wilkinsonie smartbandy. Macie pomysły co to może być za smartband? Jaka firma?  W regulaminie chyba nic nie było...

Wygląda jak Xiaomi mi band 6  emotka

Tak, jest poglądowa, ale patrząc na cenę to będzie raczej Xiaomi mi band. Pytanie tylko który. Logika podpowiada, że powinna być 6, ale wartość regulaminowa, która zazwyczaj jest zawyżana, może wskazywać na 5. Można zapytać agencje albo poczekać na przesyłkę, bo teraz to tylko gdybanie emotka Wyświetl w wątku >>
1 maryjane 0

zielonaszpilka

#7050101 Napisano: 30.09.2022 10:16:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monia0303 napisał(a):

Pomoże ktoś z doładowaniem cyklicznym w plusie? zalogowałam się i klikam doładowanie. nie widzę nigdzie opcji doładowanie cykliczne. jest na dole kwadracik tylko przypomnij o doładowaniu i za ile dni ma przypomnieć.

https://doladuj.p...iczne-jak-to-dziala/ Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#7049910 Napisano: 29.09.2022 12:49:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kajeczka napisał(a):

w jaki sposób powiadamiają z quizu hebeemotka

W każdy możliwy emotka  SMS, mail, kupon w aplikacji Wyświetl w wątku >>
1 kajeczka 0

zielonaszpilka

#7049878 Napisano: 29.09.2022 11:21:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
czupakabra napisał(a):

Czy jest jakiś inny sposób, jakiś e-sklep w którym można ustawić płatności automatyczne?Są 

Tylko to, co na liście z regulaminu. Doładowania niektórych sieci, Vectra i chyba coś jeszcze jednego.  Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#7049877 Napisano: 29.09.2022 11:20:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
fan-mandaryny napisał(a):

anaesth, może faktycznie masz rację i może trzeba mieć telefon w „mixie” (zbaraniałem).
P.S.Pisząc „w mixie”, chodziło mi o umowę podpisaną na określoną liczbę doładowań.

Nie, nie trzeba. W T-Mobile można ustawić normalne doładowania cykliczne dla telefonu na kartę:) Tak jak to opisałeś. Próbowałam ustawić tak samo w Orange, ale tam nie znalazłam takiej opcji. Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#7049121 Napisano: 25.09.2022 20:38:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
azaflora napisał(a):

miketyson napisał(a):

Czy ktoś z Was wie coś o więcej o koncercie Darii Z, który jest do wygrania w Lipton? Tego samego dnia Daria ma koncert w Elblągu o 20:00 więc o której zagra w Warszawie? O 12:00? Dziwne emotka

Przeczytaj regulamin -  to może być transmisja z Elbląga /bilety na koncert w Elblągu są i to tańsze  https://sklep.ebi...y/282037926664077354
14.1 Nagrodą natychmiastową w loterii jest wejściówka (bilet) dla laureata i osobytowarzyszącej na koncert Darii Zawiałow o wartości łącznej 400,00 zł (słownie: czterysta
złotych 00/100) brutto. Koncert planowany jest na 5.11.2022 r. w Warszawie (koncert może
być nagrywany lub transmitowany online). Laureaci nagród natychmiastowych otrzymają
szczegółowe informacje o koncercie, w tym potwierdzoną datę koncertu i miejscem koncertu,
wraz z nagrodąW

Eee no chyba raczej nie. Ja rozumiem tę informację raczej tak, że ten koncert w wawie może być nagrywany lub transmitowany i trzeba się liczyć z tym, że jako publiczność można się na takie nagranie załapać. Bo to byłby absurd jakby ludzie grali o wejściówki na jakąś transmisję koncertu z innego miasta. Równie dobrze mogliby dać wtedy dostęp on-line i każdy kto wygrał obejrzy sobie koncert z własnej kanapy. Obstawiam, że data koncertu będzie inna. Ewentualnie jeśli to jakiś specjalny koncert promocyjny dla Liptona, a tak ma być, to może będzie np. o 15 czy 16. Godzinka koncertu i Daria zawinie się drogą powietrzną do Elbląga. Nie takie trasy jednego dnia zaliczały nasze gwiazdy.  Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#7048916 Napisano: 23.09.2022 23:20:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
marzanna napisał(a):

Czy w konkursie Wedel w Carrefourze podajecie cały numer paragonu? To 11 cyfr....

Tak, podajemy cały. Zawsze emotka  Niestety niektóre carrefourowe kasy mają absurdalnie długie numery. A już samoobsługowe to w ogóle emotka Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#7048912 Napisano: 23.09.2022 23:04:45 w Dyskusje o wynikach konkursu
iwona0103 napisał(a):

https://ekokonkur...s/523_1663458452.jpg
emotka

Oj, dawno nie widziałam czegoś tak pięknego emotka
Jak ja się cieszę, że odpuściłam konkursy Reginy po dwóch etapach ich poprzedniego konkursu emotka Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#7048387 Napisano: 21.09.2022 23:32:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
darog napisał(a):

https://proseccon...2/#nagrody-codzienne

14 dziennych miało być/ jest 13

Może któregoś dnia nie było zgłoszeń albo było np. jedno, które nie spełniło warunków. W takiej sytuacji nagroda przepadłaby na rzecz organizatora.  Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#7048179 Napisano: 21.09.2022 09:38:25 w Wkurza mnie...
rainbowdash napisał(a):

stokrotka238 napisał(a):

A ja spróbuję jeszcze raz zarejestrować te paragony z lindt na te same dane, skoro strona już działa... Zobaczymy czy się uda

Mi się nie udało a na @ tez nie odpisują. To jakiś żart. I to głupie gadanie, że niby zdrapka to tylko zabawa. Przecież dużo osób kupuje produkt pod konkurs..

Wydaje mi się, że w twierdzeniu, że zdrapka to tylko zabawa chodziło o to, że nie trzeba zadrapać zdrapki, żeby wygrać. W momencie kliknięcia "wyślij" system rejestruje zgłoszenie i już wiadomo czy zgłoszenie jest wygrane czy nie. Zdrapka to tylko taka wizualna atrakcja dla uczestnika. Nie wiem tylko jak wygląda potem sytuacja, gdyby zgłoszenie było wygrane. Jeśli przychodzi formularz do wypełnienia na maila albo mail z informacją o tym to ok, a jeśli jest tylko informacja na stronie to kiepsko. Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#7048174 Napisano: 21.09.2022 09:33:11 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

Wkurzyła mnie kasjerka na stacji Orlen. ...pani na Orlenie ma możliwość zrobienia storno tylko jednej pozycji z paragonu i z niej skorzystała, tylko w tej sytuacji klient zostaje bez oryginału paragonu.

Dziwne, nie rozumiem tego, przecież kasy fiskalne zapisują w swojej pamięci kopie wszystkich paragonów, kiedyś to nawet drukowały duplikaty na osobnej rolce... Na dzika jej ten oryginał?! emotka Przecież Klient ma prawo zachować paragon za towar, który kupił!!! emotka

Gdzieś czytałam, że rzeczywiście muszą mieć oryginał paragonu, ale wydaje mi się, że tylko w sytuacji, gdy cały paragon zostaje anulowany. W każdym razie paragon mam i wkurzę się jak nic na niego nie wygram emotka Wyświetl w wątku >>
0 0