Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika zielonaszpilka

zielonaszpilka

#7005010 Napisano: 12.09.2022 09:10:25 w Wkurza mnie...
psotka napisał(a):

Z uwagi na to, ze mam urlop to troche podróżuje po Polsce. Jak mnie wkurzaja ludziska, ktorzy sciagaja buty w podrozy albo sluchaja muzyki/oglądają filmiki bez sluchawek! Jedziesz kolo takiego mugola i albo wachasz jego smrody albo sluchasz rykowiska. 

Ostro Cię to wkurzyło emotka  tak na całą stronę wątku emotka  też mnie to wkurza, dlatego ja się nie nadaję do miejsc, gdzie jest zbiorowisko ludzi.  Wyświetl w wątku >>
1 cb656 0

zielonaszpilka

#6967432 Napisano: 11.09.2022 00:10:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
izak1000 napisał(a):

Dostałam sms z Dino o 23 :00, tak więc jest nadzieja i że bardzo wolno idą.. 🙂

A może być i tak, że jeszcze losują i ślą;) w sumie póki nie ma maili jest nadzieja emotka Wyświetl w wątku >>
1 katee14 0

zielonaszpilka

#6967423 Napisano: 10.09.2022 22:32:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
samuraj napisał(a):

Ja obstawiam,że wszystko już poleciało,smsy po 15 i 17

Przy takiej ilości nagrod zazwyczaj chwali się około 5% nagrodzonych. Tutaj byłoby około 80 wpisów i biorąc pod uwagę fakt, że u niektórych chwalących jeden SMS oznacza kilka nagród, to by się zgadzało. Według mnie też poszło już wszystko. Szkoda, że mail nie ma od razu. Powinni to lepiej skoordynować, tak, żeby SMS nie wyprzedzał nie wiadomo o ile maila i możliwości sprawdzenia wygranej na stronie.  Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6967409 Napisano: 10.09.2022 21:42:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jagodzianka napisał(a):

W regulaminie dino Namysłów jest info ze najpierw zostaną wylosowane nagrody 1 stopnia potem 2 i na koniec 3 wiec mysle ze właśnie wg takiej kolejności tez moga i informować, nie ma
chyba takiej możliwości żeby wszyscy byli już poinformowani przy takiej ilości nagrod

Obawiam się, że jest możliwość, że wszystko poszło. Patrząc po wpisach na forum pochwalono się około 40-50 wygranymi smsami. Dodatkowo za jednym smsem może stać też kilka nagród. Na same leżaki to za dużo. Więc raczej poszło już wszystko albo zdecydowana większość.  Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6960026 Napisano: 10.09.2022 19:05:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
samuraj napisał(a):

katee14 napisał(a):

Czytałam regulamin Dino i było napisane, że jedna osoba może uzyskać wiele losów na swoje dane, wysyłając poprawnie zgłoszenie. Nie doczytałam się informacji, że na jeden numer tel przysługuje tylko jedna nagroda. Ale niech mnie ktoś poprawi jeśli się mylę.

Zawsze gram na jeden nr telefonu i nie jeden raz wygrałem kilka nagród u nich emotka

Ale SMS był jeden czy do kazdej nagrody osobny? Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6881018 Napisano: 07.09.2022 01:09:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
madllen napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

Bramki zaczynają Ci się podobać jak zaczynasz w nie trafiać emotka  Np. mi się dzisiaj bardzo podobają, bo mam zestaw nestle i bilety do energy z Haribo emotka  Ale poza takimi strzałami też psioczę na bramki emotka

Trudno aby wygrywanie się nie podobało.  emotka Mam tu na myśli, że "idea", mechanizm mi się nie podoba. Choćby Namysłów Dino jest  przykładem loterii , za którym tęsknię. Kupujesz raz i czekasz na losowanie a nie kusi Cię aby kupować kolejny raz, bo może tym razem uda Ci się trafić w bramkę..

Wiem... Też wolę zwykle loterie emotka  ale współczuję temu kto w Namysłowie będzie losował te zgłoszenia ręcznie emotka  to akurat przykład naprawdę tradycyjnej loterii emotka Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6881016 Napisano: 06.09.2022 23:42:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
olunka napisał(a):

Był w zapowiedziach. Chyba wrzucony w przedostatnim dniu trwania i chyba już do bazy nie doleciał emotka  Nie wiem, nie widziałam, nie grałam emotka

Link ten sam ale inny konkurs

Aaa faktycznie. Dyskusja na forum była o nim 23.08, więc to jeszcze poprzedni konkurs na tej stronie. No niestety, chyba nikt się nim nie podzielił, ale zakładam że to z tego konkursu jest wpis z dzisiaj, bo nic innego mi się w oczy nie rzuciło w kwestii biletów na siatkówkę. Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6881010 Napisano: 06.09.2022 23:28:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
olunka napisał(a):

olunka napisał(a):

olunka napisał(a):

z jakiego konkursu sa te bilety na siatkówke, co się teraz ludzie chwalą?

To chyba ciągle Tyskie. Na pewno był.w zapowiedziach, bo kojarzę dyskusje. Czy ktoś go zdążył dodać do bazy nie wiem, no wydaje mi się, że jakoś na ostatnią chwilę był tam wrzucony. 

W zapowiedziach byl z Lewiatana dawno rozwiązany, a ten - nie wiem skad- moze mi umknął

O tym myślę https://tyskiekonkurs.pl/

To jest do jakiegos innego, z lewiatana informowali 22 czy 23.08 a ten trwał do 30, czyli jak widac nikt sie nim nie podzielił z tych co grali 

Był w zapowiedziach. Chyba wrzucony w przedostatnim dniu trwania i chyba już do bazy nie doleciał emotka  Nie wiem, nie widziałam, nie grałam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6881005 Napisano: 06.09.2022 23:19:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
madllen napisał(a):

⁸mietowa napisał(a):

madllen napisał(a):

mietowa napisał(a):

kunlunija napisał(a):

czy ktoś się orientuje, jakie są powody, dla których w niektórych konkursach są nagrody natychmiastowe (bramki) np. 1 bramka dziennie, a w innych jest losowanie np. jednej nagrody spośród wszystkich zgłoszeń z danego dnia? bramki wydają się totalnie bez sensu, ale widocznie takie nie są, skoro są tak popularne.  nie rozumiem tego i proszę o wytłumaczenie emotka  

Bramki są atrakcyjne dla nowicjuszy, którzy nie lubią czekać. Wygrywasz tu i teraz, to kusi. 

Dla mnie nigdy nie były, nie są ani nie będą atrakcyjne. Jak ktoś tu napisał bramki to samo zło emotka
Ps. Dla jasności dodam, że owszem sama zagram, bo w sumie niemal nie byłoby w czym brać udział,  jeśli chodzi o loterie. "Normalne" loterie to coraz  rzadziej się pojawiają niestety..

Chyba nie jesteś nowicjuszem emotka

Stażem z pewnością nie ale z dorobkiem wygranych owszem wciąż tak się czuję emotka  
Serio nawet na początku nie była to  dla mnie atrakcyjna forma loterii, wręcz przeciwnie sporo czasu w ogóle nie grałam.  

Bramki zaczynają Ci się podobać jak zaczynasz w nie trafiać emotka  Np. mi się dzisiaj bardzo podobają, bo mam zestaw nestle i bilety do energy z Haribo emotka  Ale poza takimi strzałami też psioczę na bramki emotka Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6881004 Napisano: 06.09.2022 23:18:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
olunka napisał(a):

olunka napisał(a):

To chyba ciągle Tyskie. Na pewno był.w zapowiedziach, bo kojarzę dyskusje. Czy ktoś go zdążył dodać do bazy nie wiem, no wydaje mi się, że jakoś na ostatnią chwilę był tam wrzucony. 

W zapowiedziach byl z Lewiatana dawno rozwiązany, a ten - nie wiem skad- moze mi umknął

O tym myślę https://tyskiekonkurs.pl/ Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6880992 Napisano: 06.09.2022 21:27:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
olunka napisał(a):

To chyba ciągle Tyskie. Na pewno był.w zapowiedziach, bo kojarzę dyskusje. Czy ktoś go zdążył dodać do bazy nie wiem, no wydaje mi się, że jakoś na ostatnią chwilę był tam wrzucony.  Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6880875 Napisano: 06.09.2022 13:45:26 w Wkurza mnie...
emi napisał(a):

Wkurza na maxa, że Regina nagradza KRADZIONE prace. Tylko w IV etapie wygrały 4 zdjęcie bezczelnie zerznięte z netuemotka
Nikt tego nie sprawdza, nie widzi? , to wali po oczach na I rzut

Zglosilas? Wyświetl w wątku >>
1 atyde25 0

zielonaszpilka

#6880500 Napisano: 04.09.2022 20:25:50 w poszukiwany, poszukiwana!!!
andii napisał(a):

Hejo. Gdzie się podziewa ta użytkowniczka donia7 ?😁 Czy zmieniłaś nick? Zawsze tu się chętnie udzielała😁

;). https://www.e-kon...o/uzytkownicy/peppa7 Wyświetl w wątku >>
2 peppa7, andii 0

zielonaszpilka

#6880401 Napisano: 03.09.2022 20:45:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
dany-duszek napisał(a):

pioge7 napisał(a):

monia0303 napisał(a):

Czy ktoś wykombinował czy da się połączyć 2 kody kinder do jednego zakupu? W regulaminie pisze ze tylko jeden da się wykorzystać ale może jest hakies obejście np. Zakupy w sklepach stacjonarnych.

No a to nie są czasami tylko na określone zegarki, te widoczne na stronie? 

a to nie są same opaski do zegarka?

Nie, voucher jest na cały asortyment sklepu triagar. Ale nawet jeśli wybierzesz coś z zaproponowanych w zakładce Loteria Kinder opasek to jest to cały zegarek, nie sama opaska.  Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6880193 Napisano: 02.09.2022 15:44:25 w Informują
Informują z Loteria "Kinder"

Rodzaj powiadomienia: SMS, mail
Dodatkowe informacje:
2 etap, 15:43 Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6879846 Napisano: 31.08.2022 22:58:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pusheen napisał(a):

Tak, zdjęcia konkursowiczów się wyróżniają, ale nie powiedziałabym, że którekolwiek mnie zszokowało. Szokuje mnie tylko kawałek plastikowego, czerwonego manekina w ramce na ścianie na jednym ze zdjęć, ale bardziej na zasadzie: szokuje mnie, że ktokolwiek chciałby mieć coś takiego na ścianie w swoim domu emotka  Od razu kojarzy mi się Gladys z "Przyjaciół", ale to jej nawet do pięt nie dorasta emotka

Jak dla mnie zgłoszenia konkursowiczów są słabe, bo widziałam je już X razy. Niektórzy potrafią wpaść na jeden pomysł i powielą go w każdym zdjęciowym konkursie. Brakuje tylko Pani z narysowanym kredą rowerem. emotka  

Oj, wielu pomysłów brakuje emotka  Nie ma też np. koła rowerowego z loterią zostając już w klimacie rowerowym emotka  Za to widać, że niektórzy się mocno zainspirowali zdjęciami konkurencji, które wygrały dobre nagrody jakimś pomysłem i bez żenady powielają go, często kopiując niemal 1 do 1 całą scenografię. Wyświetl w wątku >>
1 anaesth 0

zielonaszpilka

#6879838 Napisano: 31.08.2022 22:24:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anaesth napisał(a):

pusheen napisał(a):

mia napisał(a):

pusheen napisał(a):

Dziwi mnie, co ludzie są w stanie zrobić dla opaski sportowej czy hulajnogi. Galeria Wilkinson mnie lekko mówiąc szokuje.  emotka

Daj link, daj link! emotka   Przyda mi się poprawa humoru, choć z drugiej strony na FB już widywałam, co są w stanie zrobić dla kubka i smyczy, czy żelu pod prysznic... emotka

250-lecie Wilkinson - Sword 

A które to te szokujące zdjęcia? Bo tak przeglądam i w sumie nie wiem, ale sporo tego, więc trochę mieni mi się w oczach i może nie zwróciłam uwagi emotka

Powiedziałabym, że zdjęcia konkursowiczów mocno się wyróżniają emotka Wiele znajomych twarzy widzę. Jedną nawet dwa razy emotka

Tak, zdjęcia konkursowiczów się wyróżniają, ale nie powiedziałabym, że którekolwiek mnie zszokowało. Szokuje mnie tylko kawałek plastikowego, czerwonego manekina w ramce na ścianie na jednym ze zdjęć, ale bardziej na zasadzie: szokuje mnie, że ktokolwiek chciałby mieć coś takiego na ścianie w swoim domu emotka  Od razu kojarzy mi się Gladys z "Przyjaciół", ale to jej nawet do pięt nie dorasta emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6879834 Napisano: 31.08.2022 22:16:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pusheen napisał(a):

mia napisał(a):

pusheen napisał(a):

Dziwi mnie, co ludzie są w stanie zrobić dla opaski sportowej czy hulajnogi. Galeria Wilkinson mnie lekko mówiąc szokuje.  emotka

Daj link, daj link! emotka   Przyda mi się poprawa humoru, choć z drugiej strony na FB już widywałam, co są w stanie zrobić dla kubka i smyczy, czy żelu pod prysznic... emotka

250-lecie Wilkinson - Sword 

A które to te szokujące zdjęcia? Bo tak przeglądam i w sumie nie wiem, ale sporo tego, więc trochę mieni mi się w oczach i może nie zwróciłam uwagi emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6879586 Napisano: 30.08.2022 19:55:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Imbibeck napisał(a):

Basniowa napisał(a):

A poradzicie prosze jak takie pismo ma wygladac? Bede bardzo wdzieczna

Ale jakie pismo? Idziesz do biedronki, łapiesz kasjera i prosisz o zawołanie kierownika, prosisz kierownika o pieczątkę z tyłu paragonu i napisanie, że to grants Orange. Może dać samą pieczątkę, a podpis i napis grants Orange możesz zrobić sama. Czasami mają jakieś dziwne obiekcje, żeby cokolwiek pisać czy się podpisywać na paragonie i nie ma co się z nimi wykłócać. Niech dadzą pieczątkę i finito. 

A zanim się wybierzesz po pieczątkę możesz spróbować skontaktować się z organizatorem czy taki opis na paragonie jak masz jest ok czy musisz iść po pieczątkę.

Skopali regulamin, bo nie ma tam takiego zapisu. Ja również mam paragon z Biedronki i nie zamierzam wracać na drugi koniec Polski po pieczątkę. Najwyżej będę reklamował w razie nieuznania, ale myślę że z dużą siecią nie będą robić problemów.

Ja też bym nie szła. Jestem pewna, że wiele osób ma w tym konkursie paragon z biedry, więc chyba ogarną, że skoro tyle osób ma ten paragon tak.opisanybto chyba tak biedra nabija grantsa Orange emotka   Wyświetl w wątku >>
2 Basniowa, ZetZ 0

zielonaszpilka

#6879557 Napisano: 30.08.2022 18:16:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Basniowa napisał(a):

A poradzicie prosze jak takie pismo ma wygladac? Bede bardzo wdzieczna

Ale jakie pismo? Idziesz do biedronki, łapiesz kasjera i prosisz o zawołanie kierownika, prosisz kierownika o pieczątkę z tyłu paragonu i napisanie, że to grants Orange. Może dać samą pieczątkę, a podpis i napis grants Orange możesz zrobić sama. Czasami mają jakieś dziwne obiekcje, żeby cokolwiek pisać czy się podpisywać na paragonie i nie ma co się z nimi wykłócać. Niech dadzą pieczątkę i finito. 

A zanim się wybierzesz po pieczątkę możesz spróbować skontaktować się z organizatorem czy taki opis na paragonie jak masz jest ok czy musisz iść po pieczątkę. Wyświetl w wątku >>