Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika zielonaszpilka

zielonaszpilka

#6853215 Napisano: 06.04.2022 22:51:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
izak1000 napisał(a):

Czy w przypadku wygranej w Winiary wysyłacie 2 części tego załącznika oswiadczenia czy tylko 1 stronę i skan paragonu. 

Wysyłałam tylko pierwszą część bez całej tej części o administrowaniu danych i mam pozytywną weryfikację. Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6853141 Napisano: 06.04.2022 14:06:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kornwalija napisał(a):

rene napisał(a):

anialistopad napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

rene napisał(a):

Czy można zgłosić na loterie paragon który jest kopią?(zaciela sie drukarka przy wydruku i dali mi kopie  emotka mial ktos moze doświadczenia z wygrana na taki paragon? Czy lepiej nie ryzykowac i paragon w kosz!

Przeczytaj regulamin. Większość nie pozwala na takie coś. Paragon niestety raczej w kos.

A może fv się da?

Dziekuje za podpowiedź emotka Jutro podejde po FA bo jest faktycznie dopuszczalna jako dowod zakupu!  emotka

Obecnie chęć FV zgłasza się chyba przed samym zakupem kasjerowi.

Jeśli potrzebujesz faktury na osobę prywatną to masz 3 miesiące na zgłoszenie się do sprzedawcy licząc od końca miesiąca, w którym odebrano towar lub wykonano usługę. Jeżeli jakiś sprzedawca nie chce tego zrobić to łamie przepisy. Wyświetl w wątku >>
1 ReneK 0

zielonaszpilka

#6852998 Napisano: 05.04.2022 18:00:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rene napisał(a):

Czy można zgłosić na loterie paragon który jest kopią?(zaciela sie drukarka przy wydruku i dali mi kopie  emotka mial ktos moze doświadczenia z wygrana na taki paragon? Czy lepiej nie ryzykowac i paragon w kosz!

Przeczytaj regulamin. Większość nie pozwala na takie coś. Paragon niestety raczej w kos. Wyświetl w wątku >>
1 ReneK 0

zielonaszpilka

#6852824 Napisano: 04.04.2022 16:53:17 w SZUKAM....
rainbowdash napisał(a):

Szukam rozsądnej podpowiedzi - Komunia 2022, ile powinna dać chrzestna aby nie wyjść na skąpca/Carringtona emotka  prezent nie wchodzi w grę tylko $

Ja bym dała pewnie 1000 zł plus jakiś prezent np. Biblię w komiksie albo medalik. Ale serio nie patrz na innych. Daj tyle, ile chcesz i możesz. Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6852740 Napisano: 04.04.2022 11:04:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
fineessa napisał(a):

fineessa napisał(a):

Czytam regulamin konkursu Felix i nie widzę czy jedna osoba może wygrać więcej niż jedna nagrodę??

Przeczytaj jeszcze raz. Podpowiem - paragraf 2. Zasady uczestnictwa w konkursie

O widzisz jaka ja ślepa emotka

Protip: otwierasz regulamin, wciskasz ctrl+f - pojawia ci się okienko wyszukiwania. Wpisujesz frazę, która chcesz znaleźć. Chcesz sprawdzić czy jeden uczestnik może wygrać więcej niż jedną nagrodę, więc zaczynasz wpisywać "jed" - podświetli ci się kilka, maksymalnie kilkanaście słów. ("Jed" jest najlepsze, bo w regulaminie może być "jedNa osoba" lub "jedEn uczestnik") Podobnie jak chcesz sprawdzić ile nagród na gospodarstwo domowe. Pomocna.moze być fraza "gosp" lub "adres".  Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6852698 Napisano: 03.04.2022 22:19:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
fineessa napisał(a):

Czytam regulamin konkursu Felix i nie widzę czy jedna osoba może wygrać więcej niż jedna nagrodę??

Przeczytaj jeszcze raz. Podpowiem - paragraf 2. Zasady uczestnictwa w konkursie Wyświetl w wątku >>
1 pikawka 0

zielonaszpilka

#6852670 Napisano: 03.04.2022 19:42:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kreo42 napisał(a):

Macie dziś problem ze stroną ekonkursy?

Tak, od rana. Dopiero teraz mi się załadowała Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6852444 Napisano: 01.04.2022 15:43:46 w Gratulacje! Dla wygranych!
notta gratuluję emotka emotka chyba, że datę wybrałaś nieprzypadkowo?;) Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6851956 Napisano: 29.03.2022 19:57:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
fineessa napisał(a):

Niech mi ktoś wytłumaczy jeśli chodzi o wielkanocna loterie Tymbark te soki za 15zl mam kupić na paragonie na którym będę już miała zakupy za 200zl tak? 

"Wysokość kwoty Nagrody będzie zależna od wartości wszystkich produktów, których zakup dokumentuje Dowód Zakupu (w tym Produktów Promocyjnych), zgodnie z pkt. 9.1.1., załączonego do wylosowanego zgodnie z pkt. 13 Regulaminu Zgłoszenia, jednak nie niższa niż 15,00 zł (słownie złotych: piętnaście 00/100) oraz nie wyższa niż 200,00 zł (słownie złotych: dwieście 00/100)."

Czytaj regulamin.

Możesz mieć same soki Tymbark na paragonie za 15 zł i w razie wygranej dostaniesz zwrot 15 zł. Możesz mieć soki Tymbark za 15 zł i zakupy za 100 zł i jak wygrasz dostaniesz zwrot 115 zł. Możesz mieć soki Tymbark za 15 zł i zakupy za 500 zł i jak wygrasz zwrotu dostaniesz 200 zł. Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6851397 Napisano: 25.03.2022 16:54:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
adamo86 napisał(a):

Oczywiście co przyszło? Damskie emotka  Albedo, serio?emotka

U mnie ta sama sytuacja... chciałam męskie, a oczywiście przyszły damskie emotka

Powymieniajcie się między sobą i po problemie emotka

Myślałam o tym;) ale po prostu oddam na zbiórkę dla uchodźców. Kosmetyków pewnie nigdy dość.  Wyświetl w wątku >>
1 agaluna 0

zielonaszpilka

#6851380 Napisano: 25.03.2022 15:35:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

mia napisał(a):

nikos napisał(a):

lasiglasty napisał(a):

nikos napisał(a):

Dostał ktoś zestaw kosmetyków damskich z FA?

Tak, ja mam damski emotka  

A dziś, czy wczoraj dostałaś? Gratki emotka  

Ja też dostałam damski! emotka Na męża... emotka Klęłam się po fakcie, jak odruchowo podałam jego dane, ale pocieszałam sie, że na logikę powinni wysyłać zestawy damsko-męskie, pół na pół. A tu miła niespodzianka. I nawet w miarę trafili mi z zapachem.emotka Sorry za to rozpisanie, ale tak mało ostatnio gram, a jeszcze mniej wygrywam, że byle głupotka cieszy. emotka

No to świetnie... To ja specjalnie podałam dane męża, bo wolę męskie żele pod prysznic... Ciekawe co przyjdzie  emotka  mogli sugerować się danymi albo zrobić miksy damsko męskie, bo w tym momencie to jest zupełnie bez sensu. Szkoda też, że nie pomieszali zapachów w zestawach. Pewnie im się nie chciało. Wolałabym przetestować sobie różne zapachy i może odkryć coś nowego.

Oczywiście co przyszło? Damskie emotka  Albedo, serio?emotka Wyświetl w wątku >>
2 paula9891, mia 0

zielonaszpilka

#6851240 Napisano: 24.03.2022 18:55:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mia napisał(a):

nikos napisał(a):

lasiglasty napisał(a):

nikos napisał(a):

Dostał ktoś zestaw kosmetyków damskich z FA?

Tak, ja mam damski emotka  

A dziś, czy wczoraj dostałaś? Gratki emotka  

Ja też dostałam damski! emotka Na męża... emotka Klęłam się po fakcie, jak odruchowo podałam jego dane, ale pocieszałam sie, że na logikę powinni wysyłać zestawy damsko-męskie, pół na pół. A tu miła niespodzianka. I nawet w miarę trafili mi z zapachem.emotka Sorry za to rozpisanie, ale tak mało ostatnio gram, a jeszcze mniej wygrywam, że byle głupotka cieszy. emotka

No to świetnie... To ja specjalnie podałam dane męża, bo wolę męskie żele pod prysznic... Ciekawe co przyjdzie  emotka  mogli sugerować się danymi albo zrobić miksy damsko męskie, bo w tym momencie to jest zupełnie bez sensu. Szkoda też, że nie pomieszali zapachów w zestawach. Pewnie im się nie chciało. Wolałabym przetestować sobie różne zapachy i może odkryć coś nowego. Wyświetl w wątku >>
1 mia 0

zielonaszpilka

#6850240 Napisano: 18.03.2022 09:26:11 w WC - rozmowy o wszystkim
kunlunija napisał(a):

Jaki produkt (którego nie znaliście, nie używaliście) kupiliście ze względu na konkurs i tak Wam podrasował, że używacie regularnie?ja dzięki konkursom poznałam katchup premium (w słoiku) delevey i jest bezkonkurencyjny emotka  

U nas sos mango z Heinza - bardzo zasmakował panom w naszej rodzinie, więc na grillu zawsze jest:) Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6849830 Napisano: 16.03.2022 10:19:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
as32572 napisał(a):

Czy torby z Milki dostały też osoby które wysłały oświadczenie mailowo? Ja nie dostałam.

Tak, ktoś w innym wątku pisał o tym, że dostał torbę, a wysłał.oswiadczenie mailem. Chyba w wątku Dzisiaj dotarła nagroda z... Wyświetl w wątku >>
1 as32572 0

zielonaszpilka

#6849779 Napisano: 15.03.2022 21:34:03 w Gratulacje! Dla wygranych!
rare85, 1940bruce1973, misiamarysia, nelunia, daisygirl, paula9891, nikos dziękuję emotka emotka Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6849770 Napisano: 15.03.2022 19:43:16 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
pionas napisał(a):

pionas napisał(a):

1940bruce1973 napisał(a):

Pionas, to jeszcze ja Ci potruję z dwoma rzeczami emotka Czy jest szansa, żeby było tak jak kiedyś, że gdy otwieram nową prywatną wiadomość, którą dostałam, to ekran od razu "leci" do tej nowej wiadomości. Po prostu, gdy z kimś wymieniłam już kilkadziesiąt wiadomości w jednym wątku to zjeżdżanie na dół, by odnaleźć nową wiadomość jest strasznie irytujące i czasochłonne. A tak, klikałam te nową wiadomość i cyk, byłam już przy niej emotka A dwa, że nie działają wywołania w wątku Gratulacje... Przynajmniej mi :D

Potwierdzam, mam podobnie. emotka emotka

może zacznę od modułu wiadomości, co do oznaczania jako nieprzeczytane jest to problem ponieważ moduł który wykorzystałem nie przewidział czegoś takiego, ale nie miałem niestety więcej czasu żeby usiąść i przeanalizować co będzie "szybsze" czy rozszerzenie struktury tabeli i przepisanie kodu czy napisanie nowego modelu na wzór tego co był w starym skrypcie... problem ten jest powiązany również ze scrollowaniem do ostatniej nieprzeczytanej wiadomości, mogę co najwyżej zrobić żeby scrollowało do ostatniej wiadomości....co do wątku gratulacje to nie do końca rozumiem problem... jeśli ktoś nie doda @ przed loginem to nie dostaniesz powiadomienia, no chyba że śledzisz wątek emotka

No właśnie w wątku Gratulacje ludzie dodają @ przed loginem, ale ja powiadomień z tego tytułu nie otrzymuję. Edit. Scrolowanie do ostatniej wiadomości i tak byłoby świetne! Może nawet lepsze emotka

jeśli chodzi o wiadomość nikos https://www.e-kon...?strona=472#p6849724 to jest to źle sformatowane @ jest na początku ale login jest błędny (zaczyna się z dużej litery, zaraz poprawię aby zawsze zwracało małe litery) i do tego jest pogrubiony a nie może być sytuacji że login przy @ jest pogrubiony

Nie, nie mam na myśli postu nikos, a wszystkie wcześniejsze:) tutaj wiem, że jest błąd w nicku Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

zielonaszpilka

#6849726 Napisano: 15.03.2022 16:06:11 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
pionas napisał(a):

1940bruce1973 napisał(a):

Pionas, to jeszcze ja Ci potruję z dwoma rzeczami emotka Czy jest szansa, żeby było tak jak kiedyś, że gdy otwieram nową prywatną wiadomość, którą dostałam, to ekran od razu "leci" do tej nowej wiadomości. Po prostu, gdy z kimś wymieniłam już kilkadziesiąt wiadomości w jednym wątku to zjeżdżanie na dół, by odnaleźć nową wiadomość jest strasznie irytujące i czasochłonne. A tak, klikałam te nową wiadomość i cyk, byłam już przy niej emotka A dwa, że nie działają wywołania w wątku Gratulacje... Przynajmniej mi :D

Potwierdzam, mam podobnie. emotka emotka

może zacznę od modułu wiadomości, co do oznaczania jako nieprzeczytane jest to problem ponieważ moduł który wykorzystałem nie przewidział czegoś takiego, ale nie miałem niestety więcej czasu żeby usiąść i przeanalizować co będzie "szybsze" czy rozszerzenie struktury tabeli i przepisanie kodu czy napisanie nowego modelu na wzór tego co był w starym skrypcie... problem ten jest powiązany również ze scrollowaniem do ostatniej nieprzeczytanej wiadomości, mogę co najwyżej zrobić żeby scrollowało do ostatniej wiadomości....

co do wątku gratulacje to nie do końca rozumiem problem... jeśli ktoś nie doda @ przed loginem to nie dostaniesz powiadomienia, no chyba że śledzisz wątek emotka

No właśnie w wątku Gratulacje ludzie dodają @ przed loginem, ale ja powiadomień z tego tytułu nie otrzymuję. 

Edit. Scrolowanie do ostatniej wiadomości i tak byłoby świetne! Może nawet lepsze emotka Wyświetl w wątku >>
2 brucee, bajm 0

zielonaszpilka

#6849719 Napisano: 15.03.2022 15:51:13 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
Pionas, to jeszcze ja Ci potruję z dwoma rzeczami emotka

Czy jest szansa, żeby było tak jak kiedyś, że gdy otwieram nową prywatną wiadomość, którą dostałam, to ekran od razu "leci" do tej nowej wiadomości. Po prostu, gdy z kimś wymieniłam już kilkadziesiąt wiadomości w jednym wątku to zjeżdżanie na dół, by odnaleźć nową wiadomość jest strasznie irytujące i czasochłonne. A tak, klikałam te nową wiadomość i cyk, byłam już przy niej emotka  Edit. aaa i ponownie wnioskuję o przywrócenie przycisku "oznacz jako nieprzeczytaną" pod wiadomościami emotka

A dwa, że nie działają wywołania w wątku Gratulacje... Przynajmniej mi :D Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6849690 Napisano: 15.03.2022 14:15:59 w Dziś cieszę się z.....
Dziś cieszę się, że magia pieczątki kancelarii radcy prawnego zdziałała cuda i nie będę musiała się sądzić z gościem, który nie ogarnia ustawy o prawach konsumenta  emotka Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6849687 Napisano: 15.03.2022 14:10:43 w moje dzisiejsze wygrane :)
Główna od Cheetosemotka  łiiiii emotka  w końcu dzień dobrych wiadomości emotka Wyświetl w wątku >>