Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika zielonaszpilka

zielonaszpilka

#6862887 Napisano: 02.06.2022 19:43:23 w Wkurza mnie...
atyde25 napisał(a):

Mcdonald wstrzymali realizację voucherów z kodów Coca-Coli z loterii urodzinowej.Bo podobno ludzie oszukiwali i w ten sposób ukarali też uczciwych.Podali maila do kontaktu zaraz napiszę bo serio się wkurzyłam.31 maja to zablokowali..............

Ale napiszesz im co? Ze się wkurzylas? Nic innego niż to co w oświadczeniu ci nie odpiszą. Nie przyspieszy to możliwości realizacji kuponów, a oni doskonale wiedzą, że ludzie są wkurzeni, bo jak ktoś głodny to i zły emotka Zmarnujesz swój czas i osoby, która będzie musiała ci odpisać jakiegoś grzecznego maila z przeprosinami za niedogodności. No chyba, że ci ulży jak sobie napiszesz do nich emotka Wyświetl w wątku >>
2 mia, anaesth 0

zielonaszpilka

#6862886 Napisano: 02.06.2022 19:39:39 w Wkurza mnie...
ktosiek1 napisał(a):

atyde25 napisał(a):

Mcdonald wstrzymali realizację voucherów z kodów Coca-Coli z loterii urodzinowej.Bo podobno ludzie oszukiwali i w ten sposób ukarali też uczciwych.Podali maila do kontaktu zaraz napiszę bo serio się wkurzyłam.31 maja to zablokowali..............

Ale jak to wstrzymali? Nie można wymienić wymienionego już  z nakrętek i posiadanego kodu na Big Maca? Ciekawe kiedy odblokują.....

Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6862418 Napisano: 31.05.2022 18:42:57 w SZUKAM....

zielonaszpilka

#6861823 Napisano: 27.05.2022 12:30:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
gosienia8501 napisał(a):

Witam czy dostaliście z wygranymi słuchawkami Pioneer dj protokół przekazania nagrody ? Bo ja nie, co robicie w takich sytuacjach ? Bo z tego co wiem to podstawą gwarancji pozdrawiam i życzę miłego dnia 

Pytamy organizatora o ewentualną gwarancję i podstawę jej realizacji. Jak odpowiedź organizatora brzmi, że gwarancji nie ma to płaczemy rzewnymi łzami i sprzedajemy za 50% ceny sklepowej, a jak zostawiamy sobie sprzęt to modlimy się żarliwi, żeby się nie popsuł emotka Wyświetl w wątku >>
1 mia 0

zielonaszpilka

#6860690 Napisano: 21.05.2022 15:40:13 w SZUKAM....
leniuszka napisał(a):

loteryjny napisał(a):

Czy lodówka turystyczna z konkursu tyskiego w Carrefour jest na wkłady czy ładowanie z zapalniczki samochodowej? 

Też jestem ciekawa. W regulaminie podana jest tylko wartość. Mam jednak nadzieję, że będzie to jakaś tańsza wersja elekrycznej. 

Z wizualizacji wynika, że to ta https://www.media...na-milla-home-mc500g ładowana z gniazdka zapalniczki  Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6858698 Napisano: 11.05.2022 11:17:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agakaz2 napisał(a):

magie1982 napisał(a):

lasiglasty napisał(a):

Informowali już osoby z listy z tego konkursu? Konkurs "Mniam!" Pudliszki - e-Konkursy.info

Nie

mnie się wydaje że wpisy byly

Były wpisy, że ludzie wygrali, bo znaleźli się na liście. Pytanie było czy były już maile do tych osób. A maili nie było.  Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6858436 Napisano: 10.05.2022 10:42:20 w Smolar
kuchniawczekoladzie napisał(a):

Ludziska kochane podpowiedzcie mi proszę jaki format daty należy wpisać w konkursie Sagi? Jaki nie podam, to pisze mi że nie prawidłowy. 

Piszesz o loterii? Jak klikniesz na datę to tam się rozwija kalendarz. Możesz wybrać datę z kalendarza. A jeśli nie to data po wybraniu z kalendarza wygląda tak  Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6858032 Napisano: 07.05.2022 20:18:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sledzik860 napisał(a):

A nie jest tak, że na opakowaniach promocyjnych jest napisane, że loteria od ... do ? Wydaje mi się, że powinna być taka informacja, pewnie małym drukiem, ale powinna być. Przymierzam się do kupna Kaktusów w poniedziałek lub wtorek, dam znać jak coś. 

Na kaktusach nie ma żadnego info. To podwójna loteria emotka emotka  najpierw musisz mieć szczęście, żeby znaleźć loda z kodem, a potem żeby trafić w bramkę. Wyświetl w wątku >>
2 mia, andii 0

zielonaszpilka

#6857899 Napisano: 06.05.2022 19:38:03 w Pomocy!!!!
ewikewikk napisał(a):

Formularz Zozoli: mam komunikat, że mam wprowadzić pełne dane sklepu.  O CO CHODZI?

Podaj pełen dane sklepu - nip, województwo, kod pocztowy, miasto, ulice i numer budynku Wyświetl w wątku >>
1 ewikewikk 0

zielonaszpilka

#6857587 Napisano: 05.05.2022 23:17:36 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

Najbardziej prawdopodobna jest wersja z IP albo z lokalizacją. Na niektórych stronach, na których zgadzam się na lokalizację, lokalizuje mnie poprawnie. A na części stron wyskakuje mi lokalizacja ze Śląska, chociaż mam tam kilkaset kilometrów  emotka i wtedy muszę przeklikiwać ręcznie, żeby np. znaleźć rzeczywiście najbliższy paczkomat czy sklep a nie ten w Rudzie Śląskiej;)

Tego nie znałem... emotka Internet mam z sieci mobilnej, konkretnie T-Mobile. Ciasteczka w przeglądarce czyszczę w miarę regularnie, aczkolwiek nie mam absolutnie żadnego wpływu na to, jak to się rozkłada w sieci. Sądziłem, że łączę się z najbliższym Be-Te-eSem... Dziwne, doprawdy... emotka

https://support.g...em-w-niemczech?hl=pl a może to Ci coś rozjaśni i pomoże usunąć niemieckie reklamy? Bo myślę, że to jednak kwestia czegoś po Twojej stronie, a nie pionasa emotka   Wyświetl w wątku >>
1 FBmarta22 0

zielonaszpilka

#6857567 Napisano: 05.05.2022 20:52:10 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

kortyzol napisał(a):

To są reklamy Google ADS, często z remarketingu. Co to oznacza? Ano to, że każdej osobie na forum będą się wyświetlały w większości inne reklamy dostosowane do jego preferencji "wyszpiegowanych" za naszą zgodą (ciasteczka na różnych stronach) przez Google.Wytłumaczę:
Jeżeli bym teraz wszedł na jakąkolwiek stronę www, np. sex shop z wibratorami analnymi i ta strona, na której bym był ma jakieś usługi (instaluje ciasteczka) od Google (np. Analytics), to Google "zapamięta", że użytkownika (czyli mnie) korzystającego z tej i tej przeglądarki np. Chrome (gdzie zostały zapisane ciasteczka) interesują takie i takie rzeczy.
Później na innych stronach gdzie właśnie wyświetlają się reklamy od Google, zostaną one dobrane do tego co Google się o mnie dowiedziało emotka
A zatem przykładowo na stronie e-konkursy.info wyświetlałyby mi się reklamy gumowych fallusów lub czegoś pokrewnego emotka emotka

Jeżeli wyświetlają Ci się reklamy po niemiecku, to albo ktoś z Twojego komputera i danej przeglądarki przeglądał niemieckie strony, albo łączysz się z niemieckiego IP, albo istnieje jakaś inna przyczyna, której nie znamy (ale ona istnieje).

emotka
Co do zasady masz rację. Dziękuję za przypomnienie o idei ciasteczek.
"Problem" jest w tym, że jestem jedynym użytkownikiem swojego komputera i poza kilkoma stronami stałymi typu ekonki, facebook, instagram, onet czy poczta o2 w zasadzie nie buszuję po sieci.
Dziękuję za zobrazowanie przykładowe zainteresowań. Jest to cenna wskazówka, co chodzi po głowie piszącego. emotka

Najbardziej prawdopodobna jest wersja z IP albo z lokalizacją. Na niektórych stronach, na których zgadzam się na lokalizację, lokalizuje mnie poprawnie. A na części stron wyskakuje mi lokalizacja ze Śląska, chociaż mam tam kilkaset kilometrów emotka  i wtedy muszę przeklikiwać ręcznie, żeby np. znaleźć rzeczywiście najbliższy paczkomat czy sklep a nie ten w Rudzie Śląskiej;) Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6857007 Napisano: 03.05.2022 08:01:09 w Wygraj mi / Wygram za...
Bimbusia napisał(a):

Czy jest może ktoś kto wygra dla mnie koszulki z Lecha? Chciałabym po jednej sztuce z kazdego tygodnia - oczywiście zapłacę za każdą z nich. Jeśli jest ktoś chętny to bardzo proszę o wiadomość priv emotka  Pozdrawiam emotka  

Tym razem jest to loteria bramkowa, a nie konkurs. Wpisujesz kod i od razu wiesz czy wygrywasz. Koszulki nie są podzielone na tygodnie, wzór i rozmiar wybierasz w w momencie wypełniania formularza po wygranej. Pewnie "z góry" nikt ci nie zaoferuje wygranej i będziesz mogła je kupić od osób, które trafią w bramkę i będą sprzedawać.  Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6856763 Napisano: 01.05.2022 00:04:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Ktoś może wie, jak to zrobić, żeby w Elmexie dodać i zdjęcie i tekst? Czy była taka możliwość, ale ją zablokowali? Czy to jakieś inne czary? :> Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6856708 Napisano: 30.04.2022 18:12:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jasnoska napisał(a):

Chciałam wypełnić ankietę Kauflandu Nie wchodzi mi data w żadnym formacie 
Miał ktoś z tym problem i jakoś sobie poradził? 

A wypełniasz w terminie maksymalnie trzech dni od zakupu? Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6856698 Napisano: 30.04.2022 16:43:52 w Wkurza mnie...
1940bruce1973 napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

atyde25 napisał(a):

Widzę,że nie tylko ja miała piwne przygody:(Zawsze kupowałam kody na All ale coś nie ma.No i oczywiście skusiły mnie Ż myślę tak wezmę 3 puszeczki co tam.I zrobiła się w jednej dziurka i polałam tym korytarz,windę o dziwo nie siebie.A czujecie w windzie będzie śmierdzieć jak to po rozlanym piwie.Ale te puszki są strasznie cienkie jak tak łatwo się dziura w nich robi.Jestem wkurzona i lekko rozbawione jednocześnie:P Ale u mnie to kara bo ja też nie pijąca i mnie pokarało:P

Nie rozumiem czemu w windzie ma śmierdzieć? Przecież to chyba posprzątałaś?

Przypomniałam sobie sytuację sprzed kilkunastu lat, kiedy to znajoma pani zawoziła tramwajem codziennie do szkoły swoją wnuczkę i kiedyś ta szacowna, starsza osoba opowiadała mi, mocno wzburzona, przepraszając jednocześnie za ciągnący się za nią potworny smród piwa, jak to kilka minut wcześniej podczas jazdy kierujący tramwajem nagle zahamował i stojący obok niej ochlaptus z otwartym piwem zwalił się wprost na nią, oblewając cały jej płaszcz oraz włosy zawartością sporej butelki. emotka

Smród rozlanego piwa jest okropny. Ale nie rozumiem, co ma śmierdzieć w windzie, jak się to posprząta. Chyba, że atyde to typ mojego sąsiada, który na zwrócenie uwagi, że jego goście wychodząc po imprezie zarzygali klatkę na pierwszym i drugim piętrze niewzruszony odparł, że co mi to przeszkadza, przecież mieszkam na trzecim. Spoko sąsiad, zaraz przyjdę i narzygam tobie pod drzwiami, bo mieszkasz na czwartym, więc co mi zależy... Na szczęście jego partnerka miała więcej przyzwoitości i to posprzątała. Wkurza mnie postawa "wspólne, czyli to nie moja sprawa", "wspólne, czyli niczyje".  Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6856691 Napisano: 30.04.2022 16:05:00 w Wkurza mnie...
atyde25 napisał(a):

Widzę,że nie tylko ja miała piwne przygody:(Zawsze kupowałam kody na All ale coś nie ma.
No i oczywiście skusiły mnie Ż myślę tak wezmę 3 puszeczki co tam.I zrobiła się w jednej dziurka i polałam tym korytarz,windę o dziwo nie siebie.A czujecie w windzie będzie śmierdzieć jak to po rozlanym piwie.Ale te puszki są strasznie cienkie jak tak łatwo się dziura w nich robi.
Jestem wkurzona i lekko rozbawione jednocześnie:P Ale u mnie to kara bo ja też nie pijąca i mnie pokarało:P

Nie rozumiem czemu w windzie ma śmierdzieć? Przecież to chyba posprzątałaś? Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6856137 Napisano: 27.04.2022 20:20:02 w Czy informują/ informowali?
sledzik860 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

sledzik860 napisał(a):

oset napisał(a):

A KNORR poinformował do końca?

Dziś mają ostatni dzień wg regulaminu. 

Przecież informowali wczoraj z ostatniego losowania.

Ostatnie losowania były 20.04. Dają sobie czas 7 dni na poinformowanie licząc od dnia następnego po losowaniu. Więc ostateczny termin na powiadomienie upływa dziś. 

I zmieścili się w terminie, bo informowali wczoraj. To, że mają 7 dni nie oznacza, że muszą poinformować tego 7 dnia. Mogą poinformować i 2 dnia od losowania, i 5 obu. Tu poinformowali wczoraj. Wyświetl w wątku >>
1 oset 0

zielonaszpilka

#6855766 Napisano: 25.04.2022 20:27:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
andzia65 napisał(a):

Hej, czy ktoś mi podpowie czy jeśli w regulaminie Loterii Groszek "Wielkanocny koszyk nagród" jest zapis: "Jedna osoba może w ramach całej loterii otrzymać maksymalnie trzy nagrody, tj. tylkojedną nagrodę natychmiastową I-go stopnia, tylko jedną nagrodę natychmiastową II-gostopnia oraz tylko jedną nagrodę główną", to oznacza to, że dwie osoby mieszkające w jednym gospodarstwie domowym np. mąż i żona mogą wygrać po jednej z tych w/w nagród. 

Sprawdź w regulaminie czy nie ma limitów na gospodarstwo domowe albo adres.  Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6854805 Napisano: 19.04.2022 22:56:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mietowa napisał(a):

darog napisał(a):

mietowa napisał(a):

No i co w związku z tym? emotka

jeśli polskie dziecko nie zna poprawnie hymnu polskiego
, a jest uczone ukraińskiego - to trochę  jakby  było nie u siebie, 
a to że mój ojciec przyjeżdża do mnie i mówi-że stał w autobusie bo ukraiński nastolatek z młodą mamą nie mają zwyczaju ustępować miejsca 80-latkom 
- to też słabe/ tym bardziej że mają darmowe przejazdy.

A poza tym ... все добре вітаю,
а ziemniaki to - картопля w PSS Społem napisali.
Szkoda tylko, że jak stary człowiek przygłuchy pyta o coś 2x to ze wściekłościa Polak odpowiada, a do ukraińskiego człowieka 10x powtarza by zrozumiał. Bywa.

"jeśli polskie dziecko nie zna poprawnie hymnu polskiego, a jest uczone ukraińskiego - to trochę  jakby  było nie u siebie," - moje, polskie dziecko śpi u siebie w łóżku. Bawi się swoimi zabawkami. Odwiedza swoją babcię i dziadka, którzy żyją. Nie pyta, kiedy wróci tatuś, bo wie. Wróci z pracy, nie z wojny. Moje polskie dziecko czuje się bardzo u siebie, a znajomość ukraińskiego hymnu i jakiekolwiek inne poszerzanie wiedzy mu z pewnością nie zaszkodzi. Budowanie empatii również. 

"bo ukraiński nastolatek z młodą mamą nie mają zwyczaju ustępować miejsca 80-latkom" - no tak, bo polskie nastolatki to po prostu sama słodycz emotka . Kłaniają się w pas każdej staruszce! Cóż za obrzydliwe szerzenie stereotypów. Myślałam, że chodzi o wychowanie, ale tu się okazuje, że o narodowość. 

"to też słabe/ tym bardziej że mają darmowe przejazdy." - te darmowe przejazdy to Polaków bolą najbardziej, z tego co ostatnio widzę. W sumie się nie dziwię. Takie mieć k*** szczęście w życiu. Jak wygrana. Może nie masz życia, domu, matkę ci zgwałcili i zabili, ale to wszystko nic. W Polsce można się z przejechać za darmo z Kościuszki na Kopernika. Czad.

"Szkoda tylko, że jak stary człowiek przygłuchy pyta o coś 2x to ze wściekłościa Polak odpowiada, a do ukraińskiego człowieka 10x powtarza by zrozumiał. Bywa" - nie mierz ludzi swoją miarą. Ja mam w sobie empatię i cierpliwość do obu. 

A do tego wszystkiego bym dodała: A jak dziecko chodzące do szkoły nie zna poprawnie hymnu polskiego, to może czas zakasać rękawy i usiąść ze swoją progeniturą i je tego hymnu porządnie nauczyć?  Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6854012 Napisano: 12.04.2022 15:52:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cudaczek121 napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Jak dla mnie, na logikę, pisząc o znakach specjalnych, mają na myśli "elementy" mające wpływ na zmniejszenie liczby znaków do wykorzystania...

Dla mnie np znak specjalny to jest w wyrazie iść- te znaki diakrytyczne

To nie są znaki specjalne. To są polskie litery. Znaki specjalne to np. $#@& czasami też apostrof.  Wyświetl w wątku >>