Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika zielonaszpilka

zielonaszpilka

#6845839 Napisano: 21.02.2022 13:53:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bezaczek7 napisał(a):

Czy ktoś ma potwierdzone info czy na loterię rexona można kupić męski sztyft? Nie dostałam odpowiedzi z agencji.

Oczywiście, że można. Skąd w ogóle wątpliwość? Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6845815 Napisano: 21.02.2022 12:15:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
byekitty napisał(a):

agata1221 napisał(a):

Z Sophii na bogato nikt z forum nie wygrał kasy lub telefonu?Widziałam na forum, że poszło tylko kilka coolerów. Co więcej zaczęli informować o wygranych mailowo, a zgodnie z regulaminem najpierw powinna zostać opublikowana lista zwycięzców na ich stronie.Zastanawiające..

IPhony poszły tego samego dnia, więc kasa na pewno też.

Sophia poszła cała - niektórym "na bogato" - trzeba czytać między wierszami emotka Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6845774 Napisano: 21.02.2022 09:20:51 w SZUKAM....
banka-manka napisał(a):

sabanerro napisał(a):

agaluna napisał(a):

Poleci ktoś jakąś małą i niedrogą drukarkę? Nie drukuję dużo, bo głównie oświadczenia do konkursów i pojedyncze dokumenty, ale przy obecnej pogodzie mam naprawdę dość chodzenia na ksero emotka

Czy mała to nie wiem, nie jest wielka jak biurowe ksero, ale w kieszeni się nie zmieści. emotka Ja mam Brother, nie była najtańsza, ale też nie jest z droższych. W porównaniu z niektórymi, to tutaj tusz wychodzi tanio, ja jadę na zamiennikach. Kupiona w 2013 r. i bez awarii działa tyle lat. Nie wiem jak u nich z jakością teraz. 

Brother ma naprawdę tanie zamienniki tuszy. Pamietam jak lata temu to nawet po złotówce dało radę kupić! Teraz też nie są drogie.Nie wiem jakie teraz są modele, ale jak Koleżanka wyżej mam kilkunasto letniego Brothera i działa bez zarzutu do dziś.
Co prawda wielka i ciężka kobyła, bo też skaner. Ale jak na tamte lata to nie była wcale tak duza!

Też polecam brothera. Ja również mam wielką kolubrynę, bo to kombajn ze skanerem, ale działa wiele lat bezawaryjnie a tusze kupuje po 2 zł;)  Wyświetl w wątku >>
1 agaluna 0

zielonaszpilka

#6845583 Napisano: 19.02.2022 11:44:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
at-babska napisał(a):

Czy tam gdzie do konkursu są dedykowane strony www, wpisujecie zgłoszenie z pl znakami czy bez?

z polskimi znakami Wyświetl w wątku >>
1 at-babska 0

zielonaszpilka

#6845367 Napisano: 18.02.2022 13:46:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
elewandowska25 napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

Czy ktoś dostał wezwanie do wysłania dowodów zakupu Prince Polo w terminie 3 dni od otrzymania wezwania.

A wygrałaś coś w loterii? Jak tak, to pewnie robią weryfikację, a jak nie to może masz głównaemotka

Nie nic nie wygrałam, a głównej chyba nie losowali jeszcze.

No to może zostałaś wylosowana do weryfikacji. Dają sobie prawo weryfikacji wszystkich zgłoszonych paragonów, więc albo im je odeślesz, zweryfikują je pozytywnie i będziesz brać udział w losowaniu nagrody głównej albo nie odeślesz i usuną wszystkie Twoje losy. Może coś im się wydało podejrzanego w Twoich zgłoszeniach, a może po prostu to jakaś przypadkowa weryfikacja. Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6845305 Napisano: 18.02.2022 11:36:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Czy ktoś dostał wezwanie do wysłania dowodów zakupu Prince Polo w terminie 3 dni od otrzymania wezwania.

A wygrałaś coś w loterii? Jak tak, to pewnie robią weryfikację, a jak nie to może masz głównaemotka Wyświetl w wątku >>
1 DAIKOKU 0

zielonaszpilka

#6844974 Napisano: 16.02.2022 23:51:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agnesse napisał(a):

idiotyczny jest ten zapis i myślę, że chodzi o to, że zakupu na konkurs musisz dokonać jako konsument, a nie w ramach działalności firmy, więc musisz mieć paragon a nie fakturę na firmę. Nikt nie będzie weryfikował czy masz działalność czy nie.

Chciałabym, aby chodziło tylko o kwestię fv, ale z zapisu wynika co innego. Jest to dla mnie dziwne, domyślam się, że o chodzi o podatek? Może nie będą tego weryfikować, ale z drugiej strony sprawdzenie tego zajmuje chwilę. 

No właśnie prowadzenie działalności nie ma żadnego wpływu na podatek od wygranej, o ile wzięcie udziału i wygrana w konkursie nie miała związku z działalnością. Samo wykluczenie z konkursu osób prowadzących działalność gospodarczą jest idiotyczne. Miałoby sens, gdyby właśnie było to zastrzeżenie, że nie można dokonać zakupu na firmę lub ewentualnie, że nie możesz prowadzić działalności jakoś związanej z konkursem, np. w Haribo mogłoby to być nieprowadzenie działalności związanej ze sprzedażą spożywki. Chociaż dalej uważam, że nie mają jak tego sprawdzić. To trochę tak jak w innych konkursach zabrania się udziału osobom związanym z organizatorem czy sponsorem nagród i członkom ich rodzin. Praktycznie nie do zweryfikowania o ile ktoś nie podkabluje. Moja siostra swojego czasu przez trzy miesiące pracowała dla Pepsi&co, co wykluczało mnie ze wszystkich ich konkursów (mojego męża już nie emotka  ) i chociaż nie brałam udziału wtedy w konkursach, to nie wiem jak mieliby to sprawdzić. Wyświetl w wątku >>
1 agnesse 0

zielonaszpilka

#6844971 Napisano: 16.02.2022 23:17:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agnesse napisał(a):

Haribo – w regulaminie jest zapis, że w konkursie nie mogą brać udziału osoby, które mają działalność gospodarczą. Nie spotkałam się wcześniej z takim wykluczeniem. Czy to się często zdarza w konkursach?

idiotyczny jest ten zapis i myślę, że chodzi o to, że zakupu na konkurs musisz dokonać jako konsument, a nie w ramach działalności firmy, więc musisz mieć paragon a nie fakturę na firmę. Nikt nie będzie weryfikował czy masz działalność czy nie. Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6844927 Napisano: 16.02.2022 18:40:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kejt_son napisał(a):

kejt_son napisał(a):

Mam pytanie do osób, które wysyłały po kilka zgłoszeń do Cheetos z jednego konta na FB, ale podawały różne maile. Czy udało Wam się wygrać więcej niż jedną nagrodę? Nie mogę znaleźć zapisku w regulaminie, a zastanawiam się, bo podałam dwa różne maile ze swojego konta i w tym czasie mama podała również jeden z tych maili w swoim zgłoszeniu. Zastanawiam się kto wygrał i czy bezpieczniej nie podać po prostu dwóch różnych danych emotka  Podpowiecie? emotka  

A w jakim celu podawać z jednego konta na fb różne maile? 

No właśnie zawsze podawałam jeden, ale ostatnim razem zakręciłam się i odruchowo raz wpisałam ten drugi emotka

To żeś namieszała dziewczyno... Kurczę, szczerze mówiąc nie wiem jak tę sytuację rozwiązać. Teoretycznie w regulaminie nie ma zapisu, że jedna osoba może posługiwać się jednym adresem e-mail, ale pisanie do agencji, które dane wygrały, na pewno będzie dziwnie wyglądać i nie wczytywałam się za bardzo w regulamin, więc nie wiem czy nie mogą podciągnąć tego pod złamanie jakiegoś innego punktu regulaminu. Znowu wpisywanie dwóch danych do formularza to też nie jest dobra opcja. Na Twoim miejscu pewnie bym zaryzykowała, oceniła które zgłoszenie miało większą szansę na nagrodę i wpisała te dane.

edit. Ewentualnie jeszcze jeśli zgłoszenia z konta mamy i Twojego konta są wysłane w innych dniach to można spróbować dojść po godzinie otrzymania emaila (porównując tę godzinę z innymi konkursowiczami, którzy wygrali i wiedzą z jakiego dnia mają nagrodę)
lub też jednak napisać do agencji, kto z tego maila wygrał, bo nie mogę się doszukać w regulaminie punktu, który byście miały złamać wysyłając ten sam mail w zgłoszeniu. Nie wiem tylko czy tłumaczyć się (jakoś sensownie) dlaczego podałyście tego samego maila czy w ogóle pominąć ten temat i tylko zapytać o imię osoby, która wysłała nagrodzone zgłoszenie. Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6844915 Napisano: 16.02.2022 17:46:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ananaska napisał(a):

a skoro ja wygrałam nagrodę III stopnia (czyli to wiadereczko), to też muszę wypełniać to pole oraz wysyłać oryginał paragonu pocztą? (dla mnie bez sensu)

Tak, wysyłasz i zapewne masz taką informację w mailu, bo i w regulaminie jest. W oświadczeniu przy numerze konta jest informacja, które osoby ją wypełniają - laureaci nagród II stopnia. Jeśli nie jesteś tym laureatem to nie wypełniasz tego pola. Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6844910 Napisano: 16.02.2022 17:25:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ananaska napisał(a):

Czy ktoś może wie,po co w formularzu Sophii na bogato jest prośba o podanie numeru konta?

Dla tych co wygrali 1000 zl Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6844898 Napisano: 16.02.2022 16:43:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kejt_son napisał(a):

Mam pytanie do osób, które wysyłały po kilka zgłoszeń do Cheetos z jednego konta na FB, ale podawały różne maile. Czy udało Wam się wygrać więcej niż jedną nagrodę? Nie mogę znaleźć zapisku w regulaminie, a zastanawiam się, bo podałam dwa różne maile ze swojego konta i w tym czasie mama podała również jeden z tych maili w swoim zgłoszeniu. Zastanawiam się kto wygrał i czy bezpieczniej nie podać po prostu dwóch różnych danych emotka  Podpowiecie? emotka  

A w jakim celu podawać z jednego konta na fb różne maile?  Wyświetl w wątku >>
1 mietowa 0

zielonaszpilka

#6844669 Napisano: 15.02.2022 20:01:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Dianka26 napisał(a):

frenchie napisał(a):

roksanawu napisał(a):

dla tych, którzy czekają na wyniki Sophia. Info z Facebooka. 

Czyli wychodzi z tego, że Ci co wygrali już zostali poinformowani na e-mail ... ech .. 60 nagród i nic 

Ktoś dostał może e-maila o wygranej? Może być na priv emotka  

Nikt na bank nie został jeszcze poinformowany. Zazwyczaj za social media i za akcję konkursowe odpowiadają różne agencje, które się słabo ze sobą komunikują i najczęściej osoby odpisujące na FB nie mają zielonego pojęcia i piszą tylko to, co na szybko wyczytały w regulaminie emotka   Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6844613 Napisano: 15.02.2022 16:13:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zuzkaa napisał(a):

monisss napisał(a):

zuzkaa napisał(a):

monisss napisał(a):

zuzkaa napisał(a):

Mam Pytanie do Ptasiego Mleczka jeżeli wysłałam zgłoszenie 5. 02 to jeżeli wygrałabym to w wynikach powinnam być 05.02 czy 06.02?

ale już były wyniki z 5 i 6.02. 

tak widzę własnie ale pozwalam sobie dopytać bo moj email zgadza się z 6.02 choć nic nie dostałam emotka  to taka nadzieja emotka

u mnie też tak było myślałam,że grałam 1 dnia a jestem w zwycięzcach z drugiego - 3mam kciuki emotka   

Choć tak długa cisza może świadczyć o tym, że to jednak nie ja ale dziękuję Ci ślicznie za odpowiedź i za trzymanie kciuków Tobie również życzę szczęścia emotka  w konkursach emotka  Dobrego dnia

Wydaje mi się, że maile na liście pojawiają się już po tym jak się dostanie od nich wiadomość i na nią odpowie, więc jeśli mail już tam jest widoczny tzn ze zwycięzca już poinformowany.  Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6844472 Napisano: 14.02.2022 22:12:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
aniolka2310 napisał(a):

Czy dostajecie powiadomienie mailowe o zarejestrowaniu zgłoszenia w konkursie Ptasiego Mleczka? Wysłałam zgłoszenie kilka dni temu i nie dostałam powiadomienia, jedynie podziękowanie na stronie. W dniu dzisiejszym natomiast  na nowe zgłoszenie mail potwierdzający dotarł. Sądzicie, że tamto po prostu do nich nie dotarło pomimo podziękowań na stronie?

Na każde zgłoszenie mam podziękowanie. Nie dowiesz się, dopóki do nich nie napiszesz czy mają zgłoszenie, tylko teraz to już, nomen omen, po ptokach emotka Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6844453 Napisano: 14.02.2022 20:29:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
katee14 napisał(a):

Jak rozumiecie ten zapis regulaminu w konkursie Martini  ,,Jeżeli Uczestnik przesłał więcej niż jedno zgłoszenie w ramach danego etapu, Nagroda zostanieprzyznana wyłącznie w odniesieniu do jednego zgłoszenia wybranego przez Komisję zgodnie z kryteriami wskazanymi w pkt 19.'' 
Czy jedna osoba w danym etapie może wygrać dwie różne nagrody?

No nie. Nawet jak uznają, że kilka twoich zgłoszeń jest na tyle dobrych, żeby je nagrodzić to wybiorą jedno i tylko jedno nagrodzą.  Wyświetl w wątku >>

zielonaszpilka

#6844393 Napisano: 14.02.2022 16:12:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
[quote=

anionimowo]

W Lay's widnieje taki zapis:
,,Przez dowód zakupu rozumie się oryginał paragonu fiskalnego lub faktury VAT''

Więc chyba lipa, jeżeli trafiłaby mi się wygrana ;(

Avanti jest proklienckie, więc szansa na pozytywne załatwienie sprawy zawsze jest. Zachowaj ten zniszczony paragon i póki co nie stresuj się i nie denerwuj. Zaczniesz to robić jak wygrasz emotka Wyświetl w wątku >>
1 paula9891 0

zielonaszpilka

#6843650 Napisano: 10.02.2022 12:58:02 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
4x miesięczny dostęp do platformy Xbox Game Pass Ultimate z loterii NESTLE - 80 zł lub wymienię na 100 zł do netflixa Wyświetl w wątku >>
0 0

zielonaszpilka

#6843077 Napisano: 07.02.2022 19:23:10 w Smolar
Monika11 napisał(a):

Monika11 napisał(a):

Psi patrol - macie jakieś info na @ od DPD o wysyłce nagród? Czas mają do jutra z wysyłką nagród

SMS z dzisiaj:Szanowny Laureacie nagrody -stopnia w Swiatecznym Konkursie Psi Patrol. W zwiazku z opoznieniami w dostawie, nagroda zostanie do Ciebie wyslana w mozliwie najszybszym terminie.Pozdrawiamy, Agencja SMOLAREdit. Ale tylko na jednym numerze. Drugi numer bez info tylko z mailem ze stycznia o pozytywnej weryfikacji

Pewnie nie ogarnęli -sporo nagród , ja nic nie dostałam - może zależy który zestaw - czekam na 4 - zależy mi bardzo , bo w sobotę idę na urodziny emotka

Edytowalam wyżej - na jednym telefonie jest, na drugim nie ma. Na żadnym nie czekamy na zestaw 4, więc nie pomogę więcej. Trzymam kciuki, żeby brak smsa oznaczał, że te nagrody wyślą w terminie.  Wyświetl w wątku >>
1 Monika11 0

zielonaszpilka

#6843073 Napisano: 07.02.2022 19:18:33 w Smolar
Monika11 napisał(a):

Psi patrol - macie jakieś info na @ od DPD o wysyłce nagród? Czas mają do jutra z wysyłką nagród

SMS z dzisiaj:

Szanowny Laureacie nagrody -stopnia w Swiatecznym Konkursie Psi Patrol. W zwiazku z opoznieniami w dostawie, nagroda zostanie do Ciebie wyslana w mozliwie najszybszym terminie.Pozdrawiamy, Agencja SMOLAR

Edit. Ale tylko na jednym numerze. Drugi numer bez info tylko z mailem ze stycznia o pozytywnej weryfikacji Wyświetl w wątku >>
1 Monika11 0